Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!)

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 7]

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Όχι, αφού εγώ θα ξέρω όλους τους ρόλους. Δεν θα είναι δίκαιο nice!

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Αν εισαι διχασμενη προσωπικοτητα μπορεις ανετα.. :xD:

Tcixlas

Tcixlas

μαλακία βάλε αφηγητή κάποιον που βαριέται να παίξει εκεί να παίξεις κι εσύ μαζί μας... βάλε τον διπλό του χοκ χαχαχαχαχαχ

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Γαμαει να εισαι αφηγητης, παρακολουθεις τις εξελιξεις και γελας με την αγνοια των αλλων.. :mueh:
Ασε που βαζεισ και γιαογια...

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Η αλήθεια είναι ότι όντως γουστάρω να είμαι αφηγητής, για αυτό το ζήτησα άλλωστε :P

Tcixlas

Tcixlas

χαχαχαχα κάποια στιγμη αφού το δω πως παίζεται σε άλλη προσπάθεια για παλέρμο θέλω να δοκιμάσω κι εγώ τον αφηγητή χαχαχαχαχα

επίσης να προειδοποιήσω ότι στο παλέρμο απο κοντά οι φίλοι μου πάντα πιστεύουν ότι κρυφοκοιτάω γιατί βγαίνουν όλες οι προβλέψεις μου γιατί ψυχολογώ πολύ καλά.... απο το ίντερνετ δεν θα είναι το ίδιο γιατί δεν βλέπεις φατσες αλλά να φοβούστε κι ας μην γνωρίζω τέλεια... είμαι ο μέγας τσίχλας

Santouryuu

Santouryuu

Αλλο λεω, να μην ξερει τι ρολο εχει... το πρωι να βρισκει δολοφονους και το βραδυ να σκοτωνει κοσμο, τζαστ ιν κεϊς

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Εε ενταξει γιαυτο υποτιθεται πως κανουμε και ρολ πλευ.... :xD: :xD:

Tcixlas

Tcixlas

ρε ουστ με τρολλερνετε εσείς εμε΄να??? τι ρολ πλει κάνουμε ??? εγώ θέλω να έιμαι ο μηχανικός αυτοκινητόυ που πάει στο νοσοκομείο και του έρχεται σέξι γιατρίνα γίνεται?

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Ναι, ξάπλωσε και κλείσε τα μάτια για κάνα 2ωρο-3ωρο και θα γίνει.

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Θα δεις ρε τσιχλα μην βιαζεσαι.. τεσπα την κανω παω να διαβασω μεχρι το απογευμα..

Tcixlas

Tcixlas

χαχαχαχαχα μπα ακόμα και τα όνειρα μου με τρολάρουν... χτες είδα το πιο παράξενο όνειρο που έχω δει και όποιος με ξέρει μπορέι να καταλάβει πόσο παράξενο ήταν γιατί ο μέσος όρος των ονείρων μου έινα ιπαράξενος... οπότε δεν συμφέρει με αυτό τον τρόπο... πέρα απο την πλάκα για να είμαι σίγουρος ότι καταλαβα... ο ρόλος που λεει η πάττυ είναι ότι ο χαρακτήρας που διαλέγουμε πρέπει να μιλάμε και να φερόμαστε σαν αυτόν στο παιχνίδι?

Santouryuu

Santouryuu

Ρε μιλατε σοβαρα, θα ερθει κανας χριστιανος νανπαιξει και θα βλεπει τα τρολς και θα πει τι μαλακες σιγα μην παιξω κιολας

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Νεα στοιχεια.. παιρνει μπουλο ο Χοκ και στη θεση του μπαινει ο Νικος.. μεχρι να μας δειξει ο Χοκ πως ειναι υπαρκτο προσωπο. Εφοσον ο Νικος εστειλε προφιλ στο φμπ, θα μιλησω και απο εκει μαζι του για να δω πως ειναι ο ιδιος Νικος και μετα θα περιμενω νεα απο τον Χοκ. Μεχρι τοτε δεν θα μπορει να παιξει.. whistle

NikosV20

NikosV20

στείλε όπως θέλεις .....εγώ πάντως είμαι αληθινός  !!!

Santouryuu

Santouryuu

Σε παω ρε νικο γτ εισαι ριαλ

Ο χωκ δεν ειναι υπαρκτο προσωπο; ειναι μηπως μποτ;

Tcixlas

Tcixlas

λες τελικά ο νικος να μιμείται τον παλιό χοκ??? λες ο χοκ να είναι διπλός του νίκου???? ιιιιιι χαχαχαχα έλα παιδιά αν στείλει μια φώτο κι ο χοκ θα έιναι όλα εντάξει και θα παίξουμε όλοι

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Εεε αλλάζω χαρακτηρα και γινομαι ο Obama

Tcixlas

Tcixlas

εγώ αλλάζω επίσης και γίνομαι stifler the stifmeister

NikosV20

NikosV20

Εγώ επιμένω ότι θα παίξω με τον L
Σπόιλερ:

Santouryuu

Santouryuu

Ο χωκ τον διαλεγε παντα τον L

Tcixlas

Tcixlas

χαχαχα λες πάλι???

Santouryuu

Santouryuu

Τυχαιο; δεν νομιζω :Ρ

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Λοιπόν, πρέπει να είστε 9 άτομα. Ή ξεκινάμε ή περιμένουμε 1 ακόμα άτομο.

Hawkins

Hawkins

μπορω να φερω και αλλα ατομα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης