Όχι, αφού εγώ θα ξέρω όλους τους ρόλους. Δεν θα είναι δίκαιο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
101 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 14:29
Dr. Jimalicious
102 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 14:30
Patty D.Luffy
Αν εισαι διχασμενη προσωπικοτητα μπορεις ανετα.. :xD:
103 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 14:31
Tcixlas
μαλακία βάλε αφηγητή κάποιον που βαριέται να παίξει εκεί να παίξεις κι εσύ μαζί μας... βάλε τον διπλό του χοκ χαχαχαχαχαχ
104 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 14:33
Patty D.Luffy
Γαμαει να εισαι αφηγητης, παρακολουθεις τις εξελιξεις και γελας με την αγνοια των αλλων.. :mueh:
Ασε που βαζεισ και γιαογια...
105 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 14:35
Dr. Jimalicious
Η αλήθεια είναι ότι όντως γουστάρω να είμαι αφηγητής, για αυτό το ζήτησα άλλωστε :P
106 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 14:38
Tcixlas
χαχαχαχα κάποια στιγμη αφού το δω πως παίζεται σε άλλη προσπάθεια για παλέρμο θέλω να δοκιμάσω κι εγώ τον αφηγητή χαχαχαχαχα
επίσης να προειδοποιήσω ότι στο παλέρμο απο κοντά οι φίλοι μου πάντα πιστεύουν ότι κρυφοκοιτάω γιατί βγαίνουν όλες οι προβλέψεις μου γιατί ψυχολογώ πολύ καλά.... απο το ίντερνετ δεν θα είναι το ίδιο γιατί δεν βλέπεις φατσες αλλά να φοβούστε κι ας μην γνωρίζω τέλεια... είμαι ο μέγας τσίχλας
επίσης να προειδοποιήσω ότι στο παλέρμο απο κοντά οι φίλοι μου πάντα πιστεύουν ότι κρυφοκοιτάω γιατί βγαίνουν όλες οι προβλέψεις μου γιατί ψυχολογώ πολύ καλά.... απο το ίντερνετ δεν θα είναι το ίδιο γιατί δεν βλέπεις φατσες αλλά να φοβούστε κι ας μην γνωρίζω τέλεια... είμαι ο μέγας τσίχλας
107 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 14:41
Santouryuu
Αλλο λεω, να μην ξερει τι ρολο εχει... το πρωι να βρισκει δολοφονους και το βραδυ να σκοτωνει κοσμο, τζαστ ιν κεϊς
108 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 14:44
Patty D.Luffy
Εε ενταξει γιαυτο υποτιθεται πως κανουμε και ρολ πλευ.... :xD: :xD:
109 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 14:50
Tcixlas
ρε ουστ με τρολλερνετε εσείς εμε΄να??? τι ρολ πλει κάνουμε ??? εγώ θέλω να έιμαι ο μηχανικός αυτοκινητόυ που πάει στο νοσοκομείο και του έρχεται σέξι γιατρίνα γίνεται?
110 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 14:52
Dr. Jimalicious
Ναι, ξάπλωσε και κλείσε τα μάτια για κάνα 2ωρο-3ωρο και θα γίνει.
111 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 14:57
Patty D.Luffy
Θα δεις ρε τσιχλα μην βιαζεσαι.. τεσπα την κανω παω να διαβασω μεχρι το απογευμα..
112 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 14:58
Tcixlas
χαχαχαχαχα μπα ακόμα και τα όνειρα μου με τρολάρουν... χτες είδα το πιο παράξενο όνειρο που έχω δει και όποιος με ξέρει μπορέι να καταλάβει πόσο παράξενο ήταν γιατί ο μέσος όρος των ονείρων μου έινα ιπαράξενος... οπότε δεν συμφέρει με αυτό τον τρόπο... πέρα απο την πλάκα για να είμαι σίγουρος ότι καταλαβα... ο ρόλος που λεει η πάττυ είναι ότι ο χαρακτήρας που διαλέγουμε πρέπει να μιλάμε και να φερόμαστε σαν αυτόν στο παιχνίδι?
113 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 14:59
Santouryuu
Ρε μιλατε σοβαρα, θα ερθει κανας χριστιανος νανπαιξει και θα βλεπει τα τρολς και θα πει τι μαλακες σιγα μην παιξω κιολας
114 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 15:14
Patty D.Luffy
Νεα στοιχεια.. παιρνει μπουλο ο Χοκ και στη θεση του μπαινει ο Νικος.. μεχρι να μας δειξει ο Χοκ πως ειναι υπαρκτο προσωπο. Εφοσον ο Νικος εστειλε προφιλ στο φμπ, θα μιλησω και απο εκει μαζι του για να δω πως ειναι ο ιδιος Νικος και μετα θα περιμενω νεα απο τον Χοκ. Μεχρι τοτε δεν θα μπορει να παιξει..
115 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 15:16
NikosV20
στείλε όπως θέλεις .....εγώ πάντως είμαι αληθινός !!!
116 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 15:20
Santouryuu
Σε παω ρε νικο γτ εισαι ριαλ
Ο χωκ δεν ειναι υπαρκτο προσωπο; ειναι μηπως μποτ;
Ο χωκ δεν ειναι υπαρκτο προσωπο; ειναι μηπως μποτ;
117 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 15:22
Tcixlas
λες τελικά ο νικος να μιμείται τον παλιό χοκ??? λες ο χοκ να είναι διπλός του νίκου???? ιιιιιι χαχαχαχα έλα παιδιά αν στείλει μια φώτο κι ο χοκ θα έιναι όλα εντάξει και θα παίξουμε όλοι
118 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 15:29
Patty D.Luffy
Εεε αλλάζω χαρακτηρα και γινομαι ο Obama
119 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 15:35
Tcixlas
εγώ αλλάζω επίσης και γίνομαι stifler the stifmeister
120 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 15:36
NikosV20
Εγώ επιμένω ότι θα παίξω με τον L
- Σπόιλερ:
121 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 15:48
Santouryuu
Ο χωκ τον διαλεγε παντα τον L
122 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 15:58
Tcixlas
χαχαχα λες πάλι???
123 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 16:14
Santouryuu
Τυχαιο; δεν νομιζω :Ρ
124 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 16:41
Dr. Jimalicious
Λοιπόν, πρέπει να είστε 9 άτομα. Ή ξεκινάμε ή περιμένουμε 1 ακόμα άτομο.
125 Απ: H νύχτα (ξανά)πέφτει στο onepiece gr (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?!) Τετ 08 Ιουλ 2015, 16:42
Hawkins
μπορω να φερω και αλλα ατομα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης