Και ναι , είμαι πίσω! Έζησα στιγμές μαραθωνίου , βλέποντας όλα τα επεισόδια του arc και στη διαβάζοντας τα chapters...Χεχεχε μιλάμε για μεγάλη μπάλα από Oda-sensei! Το arc είναι βγαλμένο από τις καλύτερες μέρες της σειράς! Ο Doflamingo είναι αληθινό Criminal Mastermind , και οι τσουτσέδες του αν και λίγο "αργόστροφοι" τούμπανα. Τι να πω για την εμφάνιση του Sabo; Το χα σίγουρο ότι ζούσε , αλλά ο τύπος έχει τρελή φάση , as expected! Ο Usopp , έδωσε ρέστα και γέλαγα μισή ώρα στο 5 STAR GOD USOPP. Παίζει να αποκτήσει και 2ο bounty πολύ υψηλό; We'll see...Γενικά θέλω να δω τι θα παιχθεί με τα bounty , καθώς εκτός όλων των υπόλοιπων , έχουμε στη μπίζνα και τον Fujitora με τους Μαρινς (φέηλ ο Μπαστίλλ xD). Μέσα και όλοι οι τύποι από το κολοσαίο! Βγάζω το καπέλο στον Oda πάλι! Νόμιζα ότι θα ναι χωρίς νόημα οι μάχες και δε θυμόμουν κανέναν απ'αυτούς τους τύπους αρχικά , αλλά βλέπω τι σκόπευε να κάνει! Το τραβάει πολύ το arc βέβαια , και δεν έχουν ψοφίσει και πολύ από τη φαμίλια , αλλά αφού είδαμε 1080 Pound ho (omg δεν είμαι Zoro fanboy αλλά υποψιάζομαι ότι δεν έχει δείξει τίποτα από τη δυναμή του ακόμα!!) πάνω στον Pica (μας έπριξε με τις πέτρες και το κάστρο ο τύπος) , θα ρθει και η ώρα των υπόλοιπων.
(Μια παρένθεση για τον Dellinger που προαναφέρθηκε , παίζει να χει artificial Zoan για να γίνεται fighting fish?!!! SUGOI!!)
Για να δούμε λοιπόν πως θα τον ρίξουν τον Doflamingo...Ο Luffy μόνος δε νομίζω να τις παίξει μαζί του , γιατί θα τις φάει..
ΥΓ: Χόκινς , σε βλέπω , πάρε 2 warning να χεις που το κανες τσιφλίκι , και παιδιά προσέξτε γενικά τη γλώσσα σας , να μαστε λίγο κόσμιοι!