δεν υπαρχει σημερα chapter ετσι;ουτε την αλλη εβδομαδα;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
203 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 18 Ιουν 2014, 11:43
Deathracer2009
Πολυ καλο chapter. Επρεπε καποιος να σταματησει τους marines και ευτυχως που εμφανιστηκε ο Sabo.
204 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 18 Ιουν 2014, 11:52
Επισκέπτης
Σε τρελά κέφια ο Oda!Φοβερό chapter Sabo vs Fujitora προμηνύεται ότι θα'ναι φοβερή σύγκρουση!
205 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 18 Ιουν 2014, 12:37
orestis
η όλη φάση με τον sabo θυμίζει πολύ ace vs smoker. μεγάλο θαυμασμό έδειξε η violet για τον luffy. τελικά μπορεί να είναι το καινούργιο nakama. οι μάχες που θέλω να δω τώρα είναι zoro vs pica και sabo vs admiral
206 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 18 Ιουν 2014, 13:28
karamin
για την violet,εχω γραψει οτι θα ειναι η νεα nakama εδω και μηνες!!!!χεχε.....
ειναι γυναικα (εχει μονο δυο το πληρωμα), εχει πονεμενο παρελθον (οπως ολοι σχεδον απο το πληρωμα) και εχει πολυ καλο φρουτο,πολυ ιδιαιτερο!!!!
ο sabo οντως θυμισε ace στην alabasta!!!!θα γινει μεγαλη μαχη και με το φρουτο της φωτιας,πρεπει να εγινε μεγαλο τουμπανο!!!!!!!!!
ειναι γυναικα (εχει μονο δυο το πληρωμα), εχει πονεμενο παρελθον (οπως ολοι σχεδον απο το πληρωμα) και εχει πολυ καλο φρουτο,πολυ ιδιαιτερο!!!!
ο sabo οντως θυμισε ace στην alabasta!!!!θα γινει μεγαλη μαχη και με το φρουτο της φωτιας,πρεπει να εγινε μεγαλο τουμπανο!!!!!!!!!
207 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 19 Ιουν 2014, 02:00
orestis
κι εγώ είχα σκεφτεί την πιθανότητα να μπει η violet στο πλήρωμα άλλα μου θύμιζε λίγο την vivi. η πριγκίπισσα που βοηθάει τον πάτερα της να σώσει την χώρα με την βοήθεια του luffy όποτε το θεωρούσα δύσκολο να τα αφήσει όλα πίσω. άσε που ο luffy καλά-καλά δεν την ήξερε. όχι μόνο δεν είχε δει την ικανότητά της αλλά με τα βίας είχαν ανταλλάξει δυο λόγια. πιο λογική επιλογή ήταν η rebeca που είχε γνωριστεί με τον luffy, ήθελε να την βοηθήσει, είχε πονεμένο παρελθόν και την είχε δει να παλεύει οπότε κάλλιστα θα μπορούσε να την καλέσει. με τον curos όμως ζωντανό άλλαξαν εντελώς τα πράγματα. η rebeca αποκλείεται να φύγει τώρα, αλλά μπορεί να γίνει αυτή η διάδοχος και η violet ελεύθερη πια να ακολουθήσει τον luffy. οπότε αν υπάρξει καινούργιο nakama σε αυτό το arc θα είναι η violet
208 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 25 Ιουν 2014, 11:35
Επισκέπτης
Ωραίο chapter ο Sabo διέλυσε για πλάκα τον Bastille και ο Doflamingo έστησε μια ύπουλη ενέδρα στον Luffy και τον Law!Για να δούμε τώρα θα δούμε την τελική τους σύγκρουση ή θα'ναι όπως την προηγούμενη φορά στο παλάτι?
209 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 25 Ιουν 2014, 14:03
N_G
Πιστεύω πως η τελική μάχη, αν αυτή γίνει σε αυτό το arc, δεν θα είναι τώρα καθώς ο Λούφη είναι μόνος του και θα χρειαστεί και η βοήθεια του Λο.
Εμένα άλλη είναι η απορία μου. Τώρα που ο κλώνος του Φλαμίνγκο έσπασε και δημιούργησε το bird cage, ο Φλαμίνγο μπορεί να δημιουργήσει και άλλους κλώνους;;; γιατί αν μπορεί τότε θα μπορεί να φτιάξει αρκετούς ώστε να πολεμήσει τους Λο-Λουφη με πάνω από 2 κλώνους.
Εκτός εάν μπορεί να δημιουργήσει μόνο έναν και για να πολεμήσει τους Λο-Λουφη χρειαστεί να χαλάσει το κλουβί για να έχει σύμμαχο.
Εμένα άλλη είναι η απορία μου. Τώρα που ο κλώνος του Φλαμίνγκο έσπασε και δημιούργησε το bird cage, ο Φλαμίνγο μπορεί να δημιουργήσει και άλλους κλώνους;;; γιατί αν μπορεί τότε θα μπορεί να φτιάξει αρκετούς ώστε να πολεμήσει τους Λο-Λουφη με πάνω από 2 κλώνους.
Εκτός εάν μπορεί να δημιουργήσει μόνο έναν και για να πολεμήσει τους Λο-Λουφη χρειαστεί να χαλάσει το κλουβί για να έχει σύμμαχο.
210 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 25 Ιουν 2014, 16:47
dem
δε θα ηταν ενδιαφερον αν ηταν ο σαμπο ο πρωταγωνιστης. η ικανοτητα του εχει πολυ μικρη ποικιλια και προοπτικες εξελιξης. απλα δυναμωμενα με χακι δαχτυλα? (το φρουτο που εφαγε τωρα δε το βαζω) για συμμαχος καλος ειναι
211 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 25 Ιουν 2014, 23:23
Επισκέπτης
σίγουρα το φρούτο του διαβόλου του ace θα το πάρει ο SABO !!
212 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 26 Ιουν 2014, 08:40
IKO
Φίλε σαν να έχεις μείνει λίγο πίσω στα manga αν θες διάβασε απ το 721 και μετά για να καταλάβεις τι γίνεται :) ωραίο chapter πάντως το χθεσινό αναμένουμε για μεγάλες μάχες !!
213 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 26 Ιουν 2014, 11:44
Επισκέπτης
χμμ μαλιστα οκ παντως φιλαρακι ευχαριστω για την ενημερωση!εμεινα λιγο πισω στα manga πρεπει να το επανορθώσω...
214 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 26 Ιουν 2014, 21:58
Deathracer2009
Ωραιο chapter με τον Sabo να ειναι πολυ τουμπανο και να κανει οτι γουσταρει τους marines μεχρι να εμφανιστει ο Fujitora. Οπως παντα ενας vice admiral δεν ειναι αρκετος με τον Bastille να απογοητευει οικτρα και λογικο μιας και δεν μου γεμιζε το ματι απο την αρχη.
Επιπλεον επεσαν στην παγιδα του Dofla (αν ειναι αυτος διοτι παιζει να ειναι κανενας κλωνος απο ιστο) o Luffy και o Law μιας και το hall ειναι γεματο με νερο που σημαινει οτι θα μειωνει την δυναμη σε οσους πατανε πανω σε αυτο. Ο Dofla με το Ito Ito No Mi θα μπορει να τους χτυπαει στον αερα....
Λογικα οι Funk Brothers παγιδευσαν τους Luffy, Law ωστε να τους βρει ο Doflamingo.
Επιπλεον επεσαν στην παγιδα του Dofla (αν ειναι αυτος διοτι παιζει να ειναι κανενας κλωνος απο ιστο) o Luffy και o Law μιας και το hall ειναι γεματο με νερο που σημαινει οτι θα μειωνει την δυναμη σε οσους πατανε πανω σε αυτο. Ο Dofla με το Ito Ito No Mi θα μπορει να τους χτυπαει στον αερα....
Λογικα οι Funk Brothers παγιδευσαν τους Luffy, Law ωστε να τους βρει ο Doflamingo.
215 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 27 Ιουν 2014, 00:23
BlackLeg
Προβλεπω να διακοπτεται η μαχη Σαμπο-Φουτζιτορα. Δεν ειναι ακομη ωρα ουτε να ρεζιλευτει ενας ναυαρχος αλλα δεν ειναι και ωρα να χασει ο Σαμπο μιας και εχει φαει και το φρουτο
216 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 27 Ιουν 2014, 21:08
mihawk
γιατι δεν καταλαβα?? δεν ειναι απιθανο ο σαμπο να νικησει αντμιραλ???εξαλου ειναι το δεξι χερι του ντραγκον....δεν θα εχει νικιτη σιγοθρα η μαχη αλλα θα φανει πιστευω ποιος ειναι πιο ντουκι...οι επαναστατες κοντραρουν την κυβερνηση 20 χρονια στα ισια...και οσο περναει ο καιρος κατακτουν πιο πολλα βασιλεια...
217 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 28 Ιουν 2014, 16:47
orestis
Και εγώ πάντως πιστεύω ότι δεν θα τελειώσει η μάχη. όταν marco και Jozu δεν κατάφεραν να νικήσουν admiral το βρίσκω απίθανο να νικήσει ο sabo και μάλιστα από τώρα. Άμα νικάει αυτός έναν από τους δυνατότερους των marine ο dragon δηλαδή τι κάνει? τους παίζει μπατσουλες? αποκλείεται πάντως να υποχωρήσει ο sabo. οπότε πιστεύω ο fuji θα πάρει εντολές να υποχωρήσει ή ο luffy θα πλακώσει τον dofla και θα φύγει οπότε δεν θα έχει νόημα πια η μαχη
218 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 29 Ιουν 2014, 16:58
Monkey.D.Dragon
Επική η σελίδα με τον Sabo με πόρώσε άσχημα!!!!
Προφανώς ο Doffy τους ξεγέλασε με την πονηριάτου και έσι μπόρεσε και στρίμωξε τον Luffy!
Προφανώς ο Doffy τους ξεγέλασε με την πονηριάτου και έσι μπόρεσε και στρίμωξε τον Luffy!
219 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 29 Ιουν 2014, 18:00
ειμαστε οτι νιοθουμε
του ντραγκον του μαμιεται η μανα ακομα να εμφανιστη
220 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 29 Ιουν 2014, 21:49
Monkey.D.Dragon
τα καλα αργουνε φίλε μουειμαστε οτι νιοθουμε έγραψε:του ντραγκον του γαμιετε η μανα ακομα να εμφανιστη
221 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 29 Ιουν 2014, 22:07
ειμαστε οτι νιοθουμε
δεν καταλαβενω κατι λαλακιες που γινονται αμω
γιατι δεν πηγε αυτος ντρεσσροσα να τα μαμιση ολλα και να φυγη 5 λεπττα υποθεση
γιατι δεν πηγε αυτος ντρεσσροσα να τα μαμιση ολλα και να φυγη 5 λεπττα υποθεση
222 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 29 Ιουν 2014, 22:17
ειμαστε οτι νιοθουμε
+οτι εχει μονο νουμπαδες το νυσι
ο ντοφλαμινγκο ψωμι ειναι
ο ντοφλαμινγκο ψωμι ειναι
223 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 29 Ιουν 2014, 22:19
ειμαστε οτι νιοθουμε