Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Manga Reccomendations

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 6]

76Manga Reccomendations - Σελίδα 4 Empty Απ: Manga Reccomendations Τρι 23 Νοε 2010, 05:26

didimakia

didimakia

Pluto!!
Must read!
61 chapter completed.
17 διαβασα σε ενα βραδυ... thats too much for me που μεσο ορο διαβαζω 0,3 chapter την ημερα >.<

Εκπληκτικο!

77Manga Reccomendations - Σελίδα 4 Empty Απ: Manga Reccomendations Τρι 23 Νοε 2010, 16:25

sirQuackly

sirQuackly

ιδεα tezuka και εκτελεση απο urasawa ..τι περίμενες;

στην λίστα μου και αυτό για τον επόμενο 1,5 χρόνο

78Manga Reccomendations - Σελίδα 4 Empty Απ: Manga Reccomendations Τρι 23 Νοε 2010, 16:27

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

και γω μολις τελειωσω 20th Century Boys και Monster θα το διαβασω >.>

79Manga Reccomendations - Σελίδα 4 Empty Απ: Manga Reccomendations Τρι 23 Νοε 2010, 16:43

didimakia

didimakia

Θα σου προτεινα να διαβασεις το Pluto μετα το 20thCB μιας και ειναι λιγο πιο χαλαρο απ το monster... να κανεις ενα Break παιδι μου ;)

80Manga Reccomendations - Σελίδα 4 Empty Απ: Manga Reccomendations Δευ 06 Ιουν 2011, 01:00

didimakia

didimakia

captain usopp έγραψε:Ξερεις κανενα manga στο στυλ του RAVE?
εννοω κανενα shounen με comedy, romance, drama και τετοιο στυλ plz plz plz plz plz plz

Τσεκαρε ολες τις δουλειες του Mashima (Fairy Tail,Monster Soul,Monster Hunter Orage) ;)

81Manga Reccomendations - Σελίδα 4 Empty Απ: Manga Reccomendations Δευ 06 Ιουν 2011, 10:19

Kauko

Kauko

τα γνωριζω αυτα αλλα δεν ειναι ολα κοντα στο RAVE

82Manga Reccomendations - Σελίδα 4 Empty Απ: Manga Reccomendations Δευ 06 Ιουν 2011, 15:41

didimakia

didimakia

Bασικα ζητας πολλα. το Rave ειναι μοναδικο γι αυτο και τοσο ωραιο. Δυσκολα θα βρεις κατι παρομοιο :/

Battle shounen αν θες παντως υπαρχουν με το τσουβαλι.

83Manga Reccomendations - Σελίδα 4 Empty Απ: Manga Reccomendations Σαβ 11 Ιουν 2011, 12:15

katalanosGR

katalanosGR

πειτε ενα manga να ξεκινησω να διαβαζω(δεν εχω διαβασει κανενα)
ενοειτε πως οχι one piece,γιατι εχω αγαπησει το anime aww

84Manga Reccomendations - Σελίδα 4 Empty Απ: Manga Reccomendations Σαβ 11 Ιουν 2011, 12:34

Aldark

Aldark

katalanosGR έγραψε:πειτε ενα manga να ξεκινησω να διαβαζω(δεν εχω διαβασει κανενα)

manga iz much better , πηγαινε εκει που τελειωνει το ανιμε και διαβασε!

85Manga Reccomendations - Σελίδα 4 Empty Απ: Manga Reccomendations Σαβ 11 Ιουν 2011, 13:08

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
Aldark έγραψε:
katalanosGR έγραψε:πειτε ενα manga να ξεκινησω να διαβαζω(δεν εχω διαβασει κανενα)

μάνγκα ζήτησε το παιδί και όχι του OP.οπότε δεν θα του προτύνουμε το ΟΠ
διάβασε το hitman reborn,κι αν μου αποδείξεις πως είσαι έξυπνος,διάβασε και το monster

86Manga Reccomendations - Σελίδα 4 Empty Απ: Manga Reccomendations Σαβ 11 Ιουν 2011, 13:28

katalanosGR

katalanosGR

Aldark's mother έγραψε:
Aldark έγραψε:

διάβασε το hitman reborn,κι αν μου αποδείξεις πως είσαι έξυπνος,διάβασε και το monster
Ok θα ξεκινησω hitman αλλα ρε το monster εχω ακουσει οτι ειναι σαν το death note και ειναι περιπλοκο οποτε αν θα ξεκιησω με αυτο επειδη δεν εχω ιδεα απο μανγκα σιγουρα θα χαθω αρα λεω πρωτα να δω hitman και μετα θα το κοιταξω αυτο.
Υ.Γ. johnyman εσυ εισαι μωρη αρρωστια :xD:

87Manga Reccomendations - Σελίδα 4 Empty Απ: Manga Reccomendations Σαβ 11 Ιουν 2011, 13:32

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
katalanosGR έγραψε:
Aldark's mother έγραψε:
Aldark έγραψε:

Ok θα ξεκινησω hitman αλλα ρε το monster εχω ακουσει οτι ειναι σαν το death note και ειναι περιπλοκο οποτε αν θα ξεκιησω με αυτο επειδη δεν εχω ιδεα απο μανγκα σιγουρα θα χαθω αρα λεω πρωτα να δω hitman και μετα θα το κοιταξω αυτο.
Υ.Γ. johnyman εσυ εισαι μωρη αρρωστια :xD:

οκ.το ριμπόρν είναι και battle shonen οπότε θα σου αρέσει αρκετά.στην αρχή το πήγαινε για κωμωδία γι'αυτό δεν έχει και πολύ ιστορία,αλλά στο 60 ή στο 62 τσάπτερ κάνει στροφή και σου πετάει τον πιο γαμάτο κακό του μάνγκα.διάβασε και τα πρώτα,αλλά πάντα λίγο γρήγορα για να μην σου χαλάσει την εικόνα για το μάνγκα

ναι εγώ είμαι μπαρτσελοναίε μου..μου έλειψες me kisses you ^_^

88Manga Reccomendations - Σελίδα 4 Empty Απ: Manga Reccomendations Σαβ 11 Ιουν 2011, 13:37

katalanosGR

katalanosGR

ok hitman λοιπον.
Σας επισκεπτομουνα αρκετες φορες αλλα βαριομουν να ποσταρω careless run

89Manga Reccomendations - Σελίδα 4 Empty Απ: Manga Reccomendations Σαβ 11 Ιουν 2011, 14:18

didimakia

didimakia

Διαβασε Beelzebub να γουσταρεις απ την καφριλα αλλα και απ τις μαχες αργοτερα. :D

90Manga Reccomendations - Σελίδα 4 Empty Απ: Manga Reccomendations Σαβ 11 Ιουν 2011, 14:45

katalanosGR

katalanosGR

Οκ θα το κοιταξω και αυτο gj!

91Manga Reccomendations - Σελίδα 4 Empty Απ: Manga Reccomendations Σαβ 18 Ιουν 2011, 01:20

Kauko

Kauko

κανενα anime/manga παιδια που να μην εχει μεσα supernatural, fantasy και τετοια και να ειναι drama,romance κτλπ ξερετε???

92Manga Reccomendations - Σελίδα 4 Empty Απ: Manga Reccomendations Σαβ 18 Ιουν 2011, 01:41

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
γάμα τα ντράμα και τα ματς μουτς.διάβασε monster

93Manga Reccomendations - Σελίδα 4 Empty Απ: Manga Reccomendations Σαβ 18 Ιουν 2011, 01:41

Kauko

Kauko

οχι οχι... μετα το RAVE θελω να διαβαζω τετοια. aww2

94Manga Reccomendations - Σελίδα 4 Empty Απ: Manga Reccomendations Σαβ 18 Ιουν 2011, 01:48

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
πάνε διάβασε κάτι σοβαρό και θα με θυμηθείς

95Manga Reccomendations - Σελίδα 4 Empty Απ: Manga Reccomendations Σαβ 18 Ιουν 2011, 01:50

Kauko

Kauko

σοβαρα πραγματα διαβαζω... αυτον τον καιρο διαβαζω Tsubasa Reservoir Chronicles

96Manga Reccomendations - Σελίδα 4 Empty Απ: Manga Reccomendations Σαβ 18 Ιουν 2011, 01:54

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
καλά θα ασχοληθεί με την περίπτωσή σου ο Ευθύμης που βλέπει και μάτσα μούτσα

97Manga Reccomendations - Σελίδα 4 Empty Απ: Manga Reccomendations Σαβ 18 Ιουν 2011, 02:03

Aldark

Aldark

20th century boys..

εντιτ:και χορτο

98Manga Reccomendations - Σελίδα 4 Empty Απ: Manga Reccomendations Σαβ 18 Ιουν 2011, 02:18

maxuris

maxuris

απο την αυλη .

Διαβασε doubt , terror manga απλα κορυφαιο .

ΥΓ διαβαζε βραδια για μεγαλυτερη συγκινηση !

99Manga Reccomendations - Σελίδα 4 Empty Απ: Manga Reccomendations Σαβ 18 Ιουν 2011, 02:22

Aldark

Aldark

ελα διαβασε τον masturbator και τελειωνε :xD:

100Manga Reccomendations - Σελίδα 4 Empty Απ: Manga Reccomendations Σαβ 18 Ιουν 2011, 02:28

maxuris

maxuris

τον διαβασα :P καλο ηταν

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης