Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Manga Reccomendations

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 6]

26Manga Reccomendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Manga Reccomendations Τετ 01 Σεπ 2010, 03:15

didimakia

didimakia

Οχι αλλα μπορεις να τα φανταστεις εσυ :P

Πανε διαβασε το One Shot του Oda που ειναι στην Αγρια Φυση XD

27Manga Reccomendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Manga Reccomendations Τετ 01 Σεπ 2010, 03:17

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
μπόινκγ..τι εννοείς για το πρώτο

όσο για το δεύτερο καλή ιδέα gj!

τίποτα άλλο παίζει? λέω να κάνω και καμιά ερώτηση στους ανιμε.γρ-άδες

28Manga Reccomendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Manga Reccomendations Τετ 01 Σεπ 2010, 03:20

didimakia

didimakia

Οτι θα το βαλεις στην φαντασια σου οτι ειναι στην Δυση :P

Kανε σ'αυτους τους καμμενους...ολο και καποιο θα ξερουν αν και δεν νομιζω να ειναι πολλα...

29Manga Reccomendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Manga Reccomendations Τετ 01 Σεπ 2010, 03:36

Shadow Ace

Shadow Ace

Imba Troll.
Διδι ωραιος ρε!
ασχετα απτο τι θελετε ρε νουμπαδες,αντε ολοι στο 20th cb...

και ρε μογλη Γιαννη,ο Λουκυ Λουκ δεν ειν αρκετος? :P

Btw Veritas = a full of epicness manga! ^^

30Manga Reccomendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Manga Reccomendations Τετ 01 Σεπ 2010, 13:02

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
Shadow Ace έγραψε:

και ρε μογλη Γιαννη,ο Λουκυ Λουκ δεν ειν αρκετος? :P

gj! με έπιασες..ο λούκυ φταίει που θέλω να διαβάσω μάνγκα με άγρια δύση..αλλά θέλω κάποιος να σκοτώνει κιόλλας..ο λούκυ έχει μαμήσει τα όπλα των εχθρών αλλά δεν τους πετυχένει ρε γαμώτο...

31Manga Reccomendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Manga Reccomendations Παρ 03 Σεπ 2010, 17:04

didimakia

didimakia

Tωρα που το θυμηθηκα το Cowboy Bebop εχει λιγο western style... δεν ειναι στην δυση αλλα εχει το στυλακι με τους bounty hunters κλπ... ο πρωταγωνιστης ειναι σαν τον Sanji (+) εχει αψογο animation αν και ειναι λιγο παλιο... checkαρε το...

Υ.Γ. το Anime εννοω... το manga ειναι παραξενη ιστορια...

32Manga Reccomendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Manga Reccomendations Παρ 03 Σεπ 2010, 17:09

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
ωραία..έχω ακούσει πως είναι και αυτόνομα επεισόδια..ισχύει?

33Manga Reccomendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Manga Reccomendations Παρ 03 Σεπ 2010, 17:10

didimakia

didimakia

Ναι αυτονομα ειναι.. το μονο που τα συνδεει ειναι οτι σιγα σιγα βρισκει συντροφους και μετα ειναι μαζι στις αποστολες...

34Manga Reccomendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Manga Reccomendations Παρ 03 Σεπ 2010, 17:16

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
άρα παρακολουθείτε εύκολα

θα του ρίξω μιά ματιά..θενξ ε λοτ

35Manga Reccomendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Manga Reccomendations Κυρ 05 Σεπ 2010, 13:13

maxuris

maxuris

Εντομεταξυ βρηκα ενα ωραιο site που εχει πααααααααρα πολλα manga και σε καλη ποιοτητα . Απο εκει διαβαζω τα bleach manga τωρα (δεν ηξερα που αλλου να κανω post γι αυτο το εβαλα εδω)

http://manga.bleachexile.com !!

36Manga Reccomendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Manga Reccomendations Κυρ 05 Σεπ 2010, 13:55

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
πήγα στο Monster που με αφορά τώρα πρόσφατα και η ποιότητα όντως είναι πολύ καλή

37Manga Reccomendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Manga Reccomendations Κυρ 05 Σεπ 2010, 14:09

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ναι τζιτζι ειναι...
και οι σελιδες φορτωνουν και πολυ γρηγορα...
και εχει και κατι μανγκα ξεχασμενα απ το θεο xD
666satan...ονομα και πραγμα... :xD:

38Manga Reccomendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Manga Reccomendations Κυρ 05 Σεπ 2010, 14:53

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
αυτό νομίζω είναι από τον αδερφό του Kishimoto

39Manga Reccomendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Manga Reccomendations Κυρ 05 Σεπ 2010, 14:57

Shadow Ace

Shadow Ace

Imba Troll.
το 666satan ειναι πασιγνωστο ρε! seriously...

ηθελα να το διαβασω παλια αλλα το ειχα ξεχασει στα onplans...

40Manga Reccomendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Manga Reccomendations Κυρ 05 Σεπ 2010, 16:50

didimakia

didimakia

Εγω το ειχα διαβασει λιγο και το παρατησα.. δεν με τραβηξε...

41Manga Reccomendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Manga Reccomendations Κυρ 05 Σεπ 2010, 17:44

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

gomen τοτε μονο εγω δεν το ΄ξερα :xD:
horror λογικα ειναι ε?αμα δεν εχω κανα βραδυ να κανω τπτ θα το πιασω... :mueh:

42Manga Reccomendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Manga Reccomendations Κυρ 05 Σεπ 2010, 17:53

didimakia

didimakia

Oχι δεν ειναι horror...shonen ειναι...μην κοιτας τον τιτλο...

43Manga Reccomendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Manga Reccomendations Κυρ 05 Σεπ 2010, 19:49

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ααα κριμα :P
αλλου σε παραπεμπει ο τιτλος παντως...xD

44Manga Reccomendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Manga Reccomendations Κυρ 05 Σεπ 2010, 20:11

Shadow Ace

Shadow Ace

Imba Troll.
...σε epicness...?

μη ψαρωνεις ρε...τα (αντι)χριστιανικα/συμβολογικα manga ειναι πολλες φορες απιστευτα...

τσεκαρε Ao no exorcist... whistle

45Manga Reccomendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Manga Reccomendations Κυρ 05 Σεπ 2010, 20:13

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

χμ μπορει...βασικα σιγουρα θα αρχισω ενα "βραδινο"
το θεμα ειναι ποιο :P
θα κοιταξω το Ao no exorcist που λες...

46Manga Reccomendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Manga Reccomendations Παρ 01 Οκτ 2010, 23:55

zOOOk

zOOOk

θα το κοιταξω και εγω!
τωρα ξεκινησα αυτο http://www.mangafox.com/manga/wolf_guy_ookami_no_monshou/
καλο μου φαινετε!!

47Manga Reccomendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Manga Reccomendations Σαβ 02 Οκτ 2010, 01:00

didimakia

didimakia

Ωραιο seinen το Wolf guy. τελικα το veritas το ξεκινησες? εγω παντως το διαβασω. το συνηστω ανεπιφυλακτα σε ολους τους martial arts fans. θα κανω ενα review καποια στιγμη...

48Manga Reccomendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Manga Reccomendations Σαβ 02 Οκτ 2010, 10:43

zOOOk

zOOOk

ναι το διαβασα τωρα περιμενω καθε εβδομαδα να βγουν:)
το Wolf guy διαβασα στο φορουμ του μανγκαφοξ πως δεν υπαρχει καποιος να το μεταφρασει και το εχουν σταματησει στο 70 ισχυει αυτο?

49Manga Reccomendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Manga Reccomendations Σαβ 02 Οκτ 2010, 16:15

didimakia

didimakia

Δεν γνωριζω.το ειχα ξεκινησει λιγο στην αρχη αλλα το παρατησα. Λογικα ισχυει ομως. ουτε το 1ο ουτε το τελευταιο ειναι που το παθαινει. για το Veritas τζαμπα περιμενεις παντως. το part 1 της ιστοριας τελειωσε και ακομα δεν ξερουμε ποτε θα βγει το part 2 :( :( :(

50Manga Reccomendations - Σελίδα 2 Empty Απ: Manga Reccomendations Κυρ 17 Οκτ 2010, 01:29

sirQuackly

sirQuackly

Johnyman έγραψε:στην άγρια δύση είναι ωρέ?
εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι
θέλω σαλούν,καουμπόυδες,κλοτ-εξάσφαιρα-ρεβόλβερ

έχει τέτοια ρε?

Gun Blazer West
απο τον Watsuki
κοπηκε μετα απο 3vols στο WSJ

αν εισαι πολυ καμμενος ισως να σαρεσει,η τελος παντων πηγαινε διαβασε κανα λουκυ λουκ(που προσφατα βγηκε και σε hardcover aww )

υπαρχει τιποτα σε στυλ και epicness one piece?οχι εε?κριμα
γιατρε,θελω κατι adventure,με ωραια πλοκη,ευρυματικοτητα,αρκετα καρτουνιστικο(οπως στο op που χουν μερικοι γελοιες φατσες)να δείχνει πολλά τοπία(και όχι συνεχεια μια ελεεινή έρημο με δυο-τρια απλοικα κτιρια οπως στο bleach)
το hunter x hunter ειν΄καλο;το droppara στον 9 τομο ,να το συνεχίσω;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης