Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 20 ... 31  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 31]

Santouryuu

Santouryuu

παραδειγματως χαρην εγω....

edit: μου αρεσει ο ulquiorra, θα τον κρατησω!

Aldark

Aldark

Ξερω κι αλλον παιδια που εχει προσβαση στο αντμιν πανελ...βασικα ειχε προ μισου χρονου... geek

????????

Anonymous

Επισκέπτης
didymakia

λοιπον θα βασηστω στο ενστυκτο και θα πω τζονυμαν
σιγουρα κρυβεται πισω απο ωλλα

Aldark

Aldark

^τι;

αλλαξε ονομα ρε μπαγλαμα μη φερω τον Ευθημη! :teme:

????????

Anonymous

Επισκέπτης
αντε φερτον

maggie

maggie

Aldark έγραψε:Ξερω κι αλλον παιδια που εχει προσβαση στο αντμιν πανελ...βασικα ειχε προ μισου χρονου... geek
δεν έχεις πειράξει τον πίνακα εσύ όμως.
didymakia έγραψε:απακλειω και το τεσσερα γιατι δεν τρολλαρι ο πετρικιος
didymakia έγραψε:didymakia

λοιπον θα βασηστω στο ενστυκτο και θα πω τζονυμαν
σιγουρα κρυβεται πισω απο ωλλα
έχεις δίκιο. οπότε ο έλιντορ εξαιρείται επειδή βάζει 8 και όχι 3.
ο tankianism εξαιρείται επίσης.
και ο πέτρος αθωώνεται και αυτός για το λόγο που είπες.

ο μοναδικός που δεν έχει σοβαρούς λόγους για να μας πείσει με την αθωότητα του είναι ο Johnyboy.
και δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά νομίζω πως θέλει να δώσει την ευθύνη σε άλλον για να γλυτώσει αυτός.
και επειδή όπως ο ίδιος λέει είναι πιο έξυπνος από εμένα έκατσε και σκέφτηκε και είπε:
"ο έλιντορ θα έπειθε ότι το έκανε αυτός αλλά τον φοβάμαι.
ο πετρίκιος δεν κάνει τέτοια άρα δεν έχει νόημα να του ρίξω την ευθύνη κανείς δε θα το πιστέψει.
αλλά η μάγκι που είναι πιο χαζή από εμένα κάνει για θύμα. δεν τη φοβάμαι κιόλας, αυτή θα κατηγορήσω."

johnyboy λοιπόν κι από εμένα.

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
1ον Ευχαριστω magie που με έχεις εκτός λίστας
2ον Σοβαρά θα φέρουμε τον Ευθύμη και δεν θα σε αρέσει...
3ον
Dr. Franken Stein
Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ - Σελίδα 10 DrSteinrender

Νομίζω ότι έχω αποδείξει πλέον την αθωότητα μου. Έδεσα λοιπόν την ψυχή μου με το forum και σας λέω ότι είναι η maggie είναι πίσω από όλα αυτά...

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
το ξέρετε πως με αυτά που κάνετε θα με οδηγείσετε στη διαγραφή? και όχι τίποτα άλλο,τώρα είμαι και αθώος και δεν λέει να ξαναδιαγραφτώ για τον σερτζ..

πάλι καλά που ο μάνος είναι τόσο βαρεμένος που δεν παίζει να κοιτάξει στις προηγούμενες σελίδες..ακόμα κι αν διαβάσει αυτό το ποστ..

μάγγι και γαμώ τα σκεπτικά έκανα,θενξ :haha: :haha:

Elidor

Elidor

Avarga
Τα πολλα ποστ με κουραζουν. Λεω να βαλω οριο 1 ποστ το καθε ατομο ανα τοπικ ανα ημερα.

Εσεις τι λετε? Εμενα μου αρεσει σαν ιδεα.

maggie

maggie

για αρχή να πω πως τα 3 μέλη που είναι =/> από εμένα σε εξυπνάδα δεν είναι κανένας από όσα έχουν ποστάρει σήμερα. και συνεχίζω λέγοντας πως:
Jim McDuck έγραψε:1ον Ευχαριστω magie που με έχεις εκτός λίστας
3ον
Dr. Franken Stein
Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ - Σελίδα 10 DrSteinrender

Νομίζω ότι έχω αποδείξει πλέον την αθωότητα μου. Έδεσα λοιπόν την ψυχή μου με το forum και σας λέω ότι είναι η maggie είναι πίσω από όλα αυτά...
φίλτατε τρελάρα μόλις απέδειξες πως δεν είσαι περισσότερο ή έστω εξίσου έξυπνος με εμένα. αν ήσουν πραγματικά έξυπνος θα ήξερες ότι είμαι αθώα, και θα ήξερες ότι ο γιάννης αρέσκεται στο να πειράζει το φίλο του.
Elidor έγραψε:Τα πολλα ποστ με κουραζουν. Λεω να βαλω οριο 1 ποστ το καθε ατομο ανα τοπικ ανα ημερα.

είσαι οφ τόπικ. τσίμπα γουόρν.

τώρα μάνο ειλικρινά, αν το δεις αυτό το ποστ, με έχεις για τέτοιο άτομο? όχι μόνο να το έκανα αλλά να κατηγορώ και άλλους?
πρέπει να έχετε μάθει ως τώρα ότι θέλω να καρπώνομαι εγώ η ίδια τα εύσημα για ό,τι έχω κάνει^^..και αυτό 100% δεν το έκανα εγώ.

τώρα γιάννη παραδέξου το ένοχε, έτσι δε σκέφτηκες??

μόνο ο didymakia έχει εγκέφαλο εδώ μέσα τελικά.

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Γνωρίζω ότι ο Γιάννης αρέσκεται στο να πειράζει τον φίλο του, αλλά ξέρω επίσης την φράση πρωτοκλάστης πρωτομυριστής :xD:

Maggie

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
παίρνεις τον μάνο και τον πέτρο με το μέρος σου,όταν λες πως 3 άτομα είναι πιο έξυπνα,ή εξίσου έξυπνα με σένα και δεν έχουν ποστάρει σήμερα, ή μου φαίνεται?
γιατί οι υπόλοιποι ενεργοί που δεν έχουν ποστάρει σήμερα είναι ο άλδαρκ και δεν ξέρω και εγώ ποιοί άλλοι,αλλά ο άλδαρκ το παραδέχομαι κι εγώ δεν είναι πιο έξυπνος από σένα
Σπόιλερ:

κανονικά η περίπτωση είναι φως φανάρι έλιδορ,αλλά τώρα με πείσμωσες κυρία μάγγι

Elidor

Elidor

Avarga
Κατσε μωρη ποιοι που ειναι και καλα ισα εξυπνοι με σενα? Αμα βγαλω το ζωναρι και σε αρχισω θα σου πω εγω....

Santouryuu

Santouryuu

maggie έγραψε:για αρχή να πω πως τα 3 μέλη που είναι =/> από εμένα σε εξυπνάδα δεν είναι κανένας από όσα έχουν ποστάρει σήμερα. και συνεχίζω λέγοντας πως:
Jim McDuck έγραψε:1ον Ευχαριστω magie που με έχεις εκτός λίστας
3ον
[color=blue]Dr. Franken Stein

φίλτατε τρελάρα μόλις απέδειξες πως δεν είσαι περισσότερο ή έστω εξίσου έξυπνος με εμένα. αν ήσουν πραγματικά έξυπνος θα ήξερες ότι είμαι αθώα, και θα ήξερες ότι ο γιάννης αρέσκεται στο να πειράζει το φίλο του.
Elidor έγραψε:Τα πολλα ποστ με κουραζουν. Λεω να βαλω οριο 1 ποστ το καθε ατομο ανα τοπικ ανα ημερα.

είσαι οφ τόπικ. τσίμπα γουόρν.

τώρα μάνο ειλικρινά, αν το δεις αυτό το ποστ, με έχεις για τέτοιο άτομο? όχι μόνο να το έκανα αλλά να κατηγορώ και άλλους?
πρέπει να έχετε μάθει ως τώρα ότι θέλω να καρπώνομαι εγώ η ίδια τα εύσημα για ό,τι έχω κάνει^^..και αυτό 100% δεν το έκανα εγώ.

τώρα [color=red]γιάννη παραδέξου το ένοχε, έτσι δε σκέφτηκες??

μόνο ο didymakia έχει εγκέφαλο εδώ μέσα τελικά.

εμενα ξεχασες.... μαλλον δεν θα ειδες την αναρτηση μου

Elidor

Elidor

Avarga
Βασικα το πηρα αποφαση, θα σε κρεμασω αναποδα και θα σε γδαρω...

maggie

maggie

δεν ξέρω αν είμαι η πιο έξυπνη, αλλά σίγουρα κάτι είμαι αφού κατάφερα να σας κάνω να φαγωθείτε για το τι είστε εσείς xD

Johnyman έγραψε:παίρνεις τον μάνο και τον πέτρο με το μέρος σου,όταν λες πως 3 άτομα είναι πιο έξυπνα,ή εξίσου έξυπνα με σένα και δεν έχουν ποστάρει σήμερα, ή μου φαίνεται?
γιατί οι υπόλοιποι ενεργοί που δεν έχουν ποστάρει σήμερα είναι ο άλδαρκ και δεν ξέρω και εγώ ποιοί άλλοι,αλλά ο άλδαρκ το παραδέχομαι κι εγώ δεν είναι πιο έξυπνος από σένα
Σπόιλερ:

όχι δεν τους παίρνω με το μέρος μου, αν θυμάσαι καλά είναι και αυτοί στη λίστα μαζί με εσένα.
παρακάτω θα πω ποιους είχα στο μυαλό μου όταν έβγαζα τη λίστα.
Elidor έγραψε:Κατσε μωρη ποιοι που ειναι και καλα ισα εξυπνοι με σενα? Αμα βγαλω το ζωναρι και σε αρχισω θα σου πω εγω....
τώρα ξύπνησες εσύ? :haha:

Σπόιλερ:
την είδα για αυτό ξεκίνησα λέγοντας :
για αρχή να πω πως τα 3 μέλη που είναι =/> από εμένα σε εξυπνάδα δεν είναι κανένας από όσα έχουν ποστάρει σήμερα
αλλά εσύ δεν το έπαιξες αλα παλέρμο οπότε δεν είχα τίποτα άλλο να πω xD

λοιπόν ήρθαν τα αποκαλυπτήρια!!!
όταν έγραφα το "άμα έγραφα τη γενική λίστα με τους λιγότερο έξυπνους από εμένα θα έπρεπε να γράψω 1742 ονόματα."
σκέφτηκα πως αν βάλω όλα τα μέλη ο γιάννης θα μου την έλεγε πιο εύκολα, οπότε αποφάσισα να βγάλω 3.
γιατι 3 όμως? είχα 3 συγκεκριμένους στο μυαλό μου.
αυτοί λοιπόν είναι πιο έξυπνοι από εσάς μιας και δεν φαγωθήκαν μεταξύ τους για το ποιος είναι πιο έξυπνοςxD

στην τρίτη θέση έχουμε τον ...ταρα τατααααν
Σπόιλερ:
στη δεύτερη έχουμε τον
Σπόιλερ:
και η πρώτη θέση είναι ο ένας και ανεπανάλειπτος
Σπόιλερ:

και κάτσε να το πω και αυτό επειδή ο άλλος είναι επικύνδινος :

Mάνο μη διαγράψεις το Γιάννη, ούτε εμένα ρε.. plz plz plz

τράβα προς έλιντορ μεριά.

Elidor

Elidor

Avarga
O Elidor ειναι αλεξισφαιρος, τιποτα δεν τον ακουμπα. Αγαπητε Ιωαννη, αν αισθανθεις την οποιαδηποτε απειλη για το account σου μη φοβηθεις να βρεις ασφαλεια κατω απο τα φτερα μου.

Santouryuu

Santouryuu

maggie έγραψε:δεν ξέρω αν είμαι η πιο έξυπνη, αλλά σίγουρα κάτι είμαι αφού κατάφερα να σας κάνω να φαγωθείτε για το τι είστε εσείς xD

Johnyman έγραψε:παίρνεις τον μάνο και τον πέτρο με το μέρος σου,όταν λες πως 3 άτομα είναι πιο έξυπνα,ή εξίσου έξυπνα με σένα και δεν έχουν ποστάρει σήμερα, ή μου φαίνεται?
Σπόιλερ:

όχι δεν τους παίρνω με το μέρος μου, αν θυμάσαι καλά είναι και αυτοί στη λίστα μαζί με εσένα.
παρακάτω θα πω ποιους είχα στο μυαλό μου όταν έβγαζα τη λίστα.
Elidor έγραψε:Κατσε μωρη ποιοι που ειναι και καλα ισα εξυπνοι με σενα? Αμα βγαλω το ζωναρι και σε αρχισω θα σου πω εγω....
τώρα ξύπνησες εσύ? :haha:

Σπόιλερ:
την είδα για αυτό ξεκίνησα λέγοντας :
για αρχή να πω πως τα 3 μέλη που είναι =/> από εμένα σε εξυπνάδα δεν είναι κανένας από όσα έχουν ποστάρει σήμερα
αλλά εσύ δεν το έπαιξες αλα παλέρμο οπότε δεν είχα τίποτα άλλο να πω xD

λοιπόν ήρθαν τα αποκαλυπτήρια!!!
όταν έγραφα το "άμα έγραφα τη γενική λίστα με τους λιγότερο έξυπνους από εμένα θα έπρεπε να γράψω 1742 ονόματα."
σκέφτηκα πως αν βάλω όλα τα μέλη ο γιάννης θα μου την έλεγε πιο εύκολα, οπότε αποφάσισα να βγάλω 3.
γιατι 3 όμως? είχα 3 συγκεκριμένους στο μυαλό μου.
αυτοί λοιπόν είναι πιο έξυπνοι από εσάς μιας και δεν φαγωθήκαν μεταξύ τους για το ποιος είναι πιο έξυπνοςxD

στην τρίτη θέση έχουμε τον ...ταρα τατααααν
Σπόιλερ:
στη δεύτερη έχουμε τον
Σπόιλερ:
και η πρώτη θέση είναι ο ένας και ανεπανάλειπτος
Σπόιλερ:

και κάτσε να το πω και αυτό επειδή ο άλλος είναι επικύνδινος :

Mάνο μη διαγράψεις το Γιάννη, ούτε εμένα ρε.. plz plz plz

τράβα προς έλιντορ μεριά.

οταν ειπα με ξεχασες εννοουσα οτι αν και πιο εξυπνος εχω αναρτησει σχολιο σημερα, οχι οτι δεν μου απαντησες! =))

τεσπα.....

ρε μου ηρθε φλασια.... ποιο ηταν εκεινο το ανιμε, που οι καλοι ειχαν ενα περιεργο οχημα που εμοιαζε με σκαραβαιο με δαγκανες μπροστα που τρυπαγε τη γη και ηταν παραλληλα χρονομηχανη;;;;; ξερει κανεις;;;;;

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
νιώθω ήδη καλύτερα safe
κάτω από τα φτερά σου νιώθω δυνατός και μπορώ να να σηκώσω το ανάστημά μου και να φωνάξω σθεναρά: Μάνο δεν σε φοβάμαι!!

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Εγώ ένα έχω να πω... Όταν ο αετός πετά ψηλά, η κουτσουλιά πονάει...

maggie

maggie

time bokan λεγόταν.

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
εγώ ξέρω πως υπάρχει μια βιοχημική παροιμία που λέει ''Μη σπαταλάς καθαρή σκέψη σε μη καθαρή πρωτεΐνη''.

Santouryuu

Santouryuu

οι μαχητες του κακου, μπραβο.... πολυ πορωση το οπενινγκ.

Aldark

Aldark

dokan dokan tsuideru
dokan dokan paradiiise

maggie

maggie

το βρήκα ενώ έψαχνα για εξωγήινους.
πάρτε το...

Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ - Σελίδα 10 20090419212439

btw από σήμερα όποιος δεν είναι εξωγήινος, time traveler ή έστω esper να ξέρει ότι ανήκει στους συνηθισμένους και βαρετούς.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 31]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 20 ... 31  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης