παραδειγματως χαρην εγω....
edit: μου αρεσει ο ulquiorra, θα τον κρατησω!
edit: μου αρεσει ο ulquiorra, θα τον κρατησω!
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
δεν έχεις πειράξει τον πίνακα εσύ όμως.Aldark έγραψε:Ξερω κι αλλον παιδια που εχει προσβαση στο αντμιν πανελ...βασικα ειχε προ μισου χρονου...
didymakia έγραψε:απακλειω και το τεσσερα γιατι δεν τρολλαρι ο πετρικιος
έχεις δίκιο. οπότε ο έλιντορ εξαιρείται επειδή βάζει 8 και όχι 3.didymakia έγραψε:didymakia
λοιπον θαβασηστωστοενστυκτοκαι θα πω τζονυμαν
σιγουρα κρυβεται πισω αποωλλα
φίλτατε τρελάρα μόλις απέδειξες πως δεν είσαι περισσότερο ή έστω εξίσου έξυπνος με εμένα. αν ήσουν πραγματικά έξυπνος θα ήξερες ότι είμαι αθώα, και θα ήξερες ότι ο γιάννης αρέσκεται στο να πειράζει το φίλο του.Jim McDuck έγραψε:1ον Ευχαριστω magie που με έχεις εκτός λίστας
2ον Σοβαρά θα φέρουμε τον Ευθύμη και δεν θα σε αρέσει...
3ον
Dr. Franken Stein
Νομίζω ότι έχω αποδείξει πλέον την αθωότητα μου. Έδεσα λοιπόν την ψυχή μου με το forum και σας λέω ότι είναι η maggie είναι πίσω από όλα αυτά...
είσαι οφ τόπικ. τσίμπα γουόρν.Elidor έγραψε:Τα πολλα ποστ με κουραζουν. Λεω να βαλω οριο 1 ποστ το καθε ατομο ανα τοπικ ανα ημερα.
Εσεις τι λετε? Εμενα μου αρεσει σαν ιδεα.
maggie έγραψε:για αρχή να πω πως τα 3 μέλη που είναι =/> από εμένα σε εξυπνάδα δεν είναι κανένας από όσα έχουν ποστάρει σήμερα. και συνεχίζω λέγοντας πως:φίλτατε τρελάρα μόλις απέδειξες πως δεν είσαι περισσότερο ή έστω εξίσου έξυπνος με εμένα. αν ήσουν πραγματικά έξυπνος θα ήξερες ότι είμαι αθώα, και θα ήξερες ότι ο γιάννης αρέσκεται στο να πειράζει το φίλο του.Jim McDuck έγραψε:1ον Ευχαριστω magie που με έχεις εκτός λίστας
3ον
[color=blue]Dr. Franken Stein
Νομίζω ότι έχω αποδείξει πλέον την αθωότητα μου. Έδεσα λοιπόν την ψυχή μου με το forum και σας λέω ότι είναι η maggie είναι πίσω από όλα αυτά...είσαι οφ τόπικ. τσίμπα γουόρν.Elidor έγραψε:Τα πολλα ποστ με κουραζουν. Λεω να βαλω οριο 1 ποστ το καθε ατομο ανα τοπικ ανα ημερα.
τώρα μάνο ειλικρινά, αν το δεις αυτό το ποστ, με έχεις για τέτοιο άτομο? όχι μόνο να το έκανα αλλά να κατηγορώ και άλλους?
πρέπει να έχετε μάθει ως τώρα ότι θέλω να καρπώνομαι εγώ η ίδια τα εύσημα για ό,τι έχω κάνει^^..και αυτό 100% δεν το έκανα εγώ.
τώρα [color=red]γιάννη παραδέξου το ένοχε, έτσι δε σκέφτηκες??
μόνο ο didymakia έχει εγκέφαλο εδώ μέσα τελικά.
όχι δεν τους παίρνω με το μέρος μου, αν θυμάσαι καλά είναι και αυτοί στη λίστα μαζί με εσένα.Johnyman έγραψε:παίρνεις τον μάνο και τον πέτρο με το μέρος σου,όταν λες πως 3 άτομα είναι πιο έξυπνα,ή εξίσου έξυπνα με σένα και δεν έχουν ποστάρει σήμερα, ή μου φαίνεται?
γιατί οι υπόλοιποι ενεργοί που δεν έχουν ποστάρει σήμερα είναι ο άλδαρκ και δεν ξέρω και εγώ ποιοί άλλοι,αλλά ο άλδαρκ το παραδέχομαι κι εγώ δεν είναι πιο έξυπνος από σένα
- Σπόιλερ:
σόρρυ Άλδαρκ :xD:
κανονικά η περίπτωση είναι φως φανάρι έλιδορ,αλλά τώρα με πείσμωσες κυρία μάγγι
τώρα ξύπνησες εσύ? :haha:Elidor έγραψε:Κατσε μωρη ποιοι που ειναι και καλα ισα εξυπνοι με σενα? Αμα βγαλω το ζωναρι και σε αρχισω θα σου πω εγω....
Santouryuu έγραψε:maggie έγραψε:για αρχή να πω πως τα 3 μέλη που είναι =/> από εμένα σε εξυπνάδα δεν είναι κανένας από όσα έχουν ποστάρει σήμερα. και συνεχίζω λέγοντας πως:φίλτατε τρελάρα μόλις απέδειξες πως δεν είσαι περισσότερο ή έστω εξίσου έξυπνος με εμένα. αν ήσουν πραγματικά έξυπνος θα ήξερες ότι είμαι αθώα, και θα ήξερες ότι ο γιάννης αρέσκεται στο να πειράζει το φίλο του.Jim McDuck έγραψε:1ον Ευχαριστω magie που με έχεις εκτός λίστας
3ον
Νομίζω ότι έχω αποδείξει πλέον την αθωότητα μου. Έδεσα λοιπόν την ψυχή μου με το forum και σας λέω ότι είναι η maggie είναι πίσω από όλα αυτά...είσαι οφ τόπικ. τσίμπα γουόρν.Elidor έγραψε:Τα πολλα ποστ με κουραζουν. Λεω να βαλω οριο 1 ποστ το καθε ατομο ανα τοπικ ανα ημερα.
τώρα μάνο ειλικρινά, αν το δεις αυτό το ποστ, με έχεις για τέτοιο άτομο? όχι μόνο να το έκανα αλλά να κατηγορώ και άλλους?
πρέπει να έχετε μάθει ως τώρα ότι θέλω να καρπώνομαι εγώ η ίδια τα εύσημα για ό,τι έχω κάνει^^..και αυτό 100% δεν το έκανα εγώ.
εμενα ξεχασες.... μαλλον δεν θα ειδες την αναρτηση μου
αλλά εσύ δεν το έπαιξες αλα παλέρμο οπότε δεν είχα τίποτα άλλο να πωγια αρχή να πω πως τα 3 μέλη που είναι =/> από εμένα σε εξυπνάδα δεν είναι κανένας από όσα έχουν ποστάρει σήμερα
maggie έγραψε:δεν ξέρω αν είμαι η πιο έξυπνη, αλλά σίγουρα κάτι είμαι αφού κατάφερα να σας κάνω να φαγωθείτε για το τι είστε εσείςόχι δεν τους παίρνω με το μέρος μου, αν θυμάσαι καλά είναι και αυτοί στη λίστα μαζί με εσένα.Johnyman έγραψε:παίρνεις τον μάνο και τον πέτρο με το μέρος σου,όταν λες πως 3 άτομα είναι πιο έξυπνα,ή εξίσου έξυπνα με σένα και δεν έχουν ποστάρει σήμερα, ή μου φαίνεται?
γιατί οι υπόλοιποι ενεργοί που δεν έχουν ποστάρει σήμερα είναι ο άλδαρκ και δεν ξέρω και εγώ ποιοί άλλοι,αλλά ο άλδαρκ το παραδέχομαι κι εγώ δεν είναι πιο έξυπνος από σένα
- Σπόιλερ:
σόρρυ Άλδαρκ :xD:
κανονικά η περίπτωση είναι φως φανάρι έλιδορ,αλλά τώρα με πείσμωσες κυρία μάγγι
παρακάτω θα πω ποιους είχα στο μυαλό μου όταν έβγαζα τη λίστα.τώρα ξύπνησες εσύ? :haha:Elidor έγραψε:Κατσε μωρη ποιοι που ειναι και καλα ισα εξυπνοι με σενα? Αμα βγαλω το ζωναρι και σε αρχισω θα σου πω εγω....την είδα για αυτό ξεκίνησα λέγοντας :
- Σπόιλερ:
Santouryuu έγραψε:maggie έγραψε:για αρχή να πω πως τα 3 μέλη που είναι =/> από εμένα σε εξυπνάδα δεν είναι κανένας από όσα έχουν ποστάρει σήμερα. και συνεχίζω λέγοντας πως:φίλτατε τρελάρα μόλις απέδειξες πως δεν είσαι περισσότερο ή έστω εξίσου έξυπνος με εμένα. αν ήσουν πραγματικά έξυπνος θα ήξερες ότι είμαι αθώα, και θα ήξερες ότι ο γιάννης αρέσκεται στο να πειράζει το φίλο του.Jim McDuck έγραψε:1ον Ευχαριστω magie που με έχεις εκτός λίστας
3ον
εμενα ξεχασες.... μαλλον δεν θα ειδες την αναρτηση μου
αλλά εσύ δεν το έπαιξες αλα παλέρμο οπότε δεν είχα τίποτα άλλο να πωγια αρχή να πω πως τα 3 μέλη που είναι =/> από εμένα σε εξυπνάδα δεν είναι κανένας από όσα έχουν ποστάρει σήμερα
λοιπόν ήρθαν τα αποκαλυπτήρια!!!
όταν έγραφα το "άμα έγραφα τη γενική λίστα με τους λιγότερο έξυπνους από εμένα θα έπρεπε να γράψω 1742 ονόματα."
σκέφτηκα πως αν βάλω όλα τα μέλη ο γιάννης θα μου την έλεγε πιο εύκολα, οπότε αποφάσισα να βγάλω 3.
γιατι 3 όμως? είχα 3 συγκεκριμένους στο μυαλό μου.
αυτοί λοιπόν είναι πιο έξυπνοι από εσάς μιας και δεν φαγωθήκαν μεταξύ τους για το ποιος είναι πιο έξυπνος
στην τρίτη θέση έχουμε τον ...ταρα ταταααανστη δεύτερη έχουμε τον
- Σπόιλερ:
rebornκαι η πρώτη θέση είναι ο ένας και ανεπανάλειπτος
- Σπόιλερ:
lord leon.
- Σπόιλερ:
giotto
και κάτσε να το πω και αυτό επειδή ο άλλος είναι επικύνδινος :
Mάνο μη διαγράψεις το Γιάννη, ούτε εμένα ρε..
τράβα προς έλιντορ μεριά.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης