Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 20 ... 31  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 31]

Santouryuu

Santouryuu

ετσι το ειπα.... παντως ειπα στη μαγγι να το αλλαξει για λιγο για να σπασουμε πλακα αλλα εφυγες αμεσως, οποτε και να το αλλαζα δεν θα το εβλεπες! :Ρ

δεν βοηθας με το να δημοσιευεις το λινκ στο να εχει λιγοτερα views παντως! :haha:

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ρε σαντο με δουλευεις?
αφου ειχε παει 6 και τεταρτο το πρωι ρε ποσο να κατσω,και δεν εχει σημαδια αν θα το εβλεπα
το στοιχημα ειναι στοιχημα

Aldark

Aldark

αλλαξτε το ονομα του χοκινς ρε , ο διδις ειναι ιερος θεσμος στο φορουμ , οχι και ο καθενας διδιμακια και μαλιστα με σωστη ορθογραφια :xD:

Santouryuu

Santouryuu

εφοσον δεν ειναι κατοχυρωμενο δεν μπορει κανεις να του το απαγορευσει!

Aldark

Aldark

χαχ φεηλ ομως...:(

maggie

maggie

εκτός αν έρθει ο δίδι.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
10320 Johnyman

maggie

maggie

ξέρεις δεν είναι δύσκολο να έρθει.

Aldark

Aldark

ε και να ρθει ενα ποστ θα κανει...

maggie

maggie

ποιο παιδάκι ευθύνεται για αυτό?
Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^ - Σελίδα 9 Th_3860tauiotataulambdaomicron_zps889721c5

Elidor

Elidor

Avarga
Κανας αληταρας θα το εκανε... Ντροπη και αισχος αυτο εχω να πω μοναχα...

maggie

maggie

εσύ συνήθως δε βάζεις 8 αντί για 3 ?

Elidor

Elidor

Avarga
Εγω? Ναι μπορει.

Santouryuu

Santouryuu

:haha:

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
η μάγγι το έκανε και μας δουλεύει όλους

αφιερωμένα

maggie

maggie

δεν το έκανα εγώ διότι:

1. αν ήταν δική μου δουλειά θα ήθελα να γίνει και σωστά
2. εφόσον λοιπόν δεν έγινε σωστά με την πρώτη θα προσπαθούσα και δεύτερη φορά
3. στη δεύτερη προσπάθεια δεν θα έβαζα μόνο το τankian, θα λογόκρινα επίσης και τα : Serj, Σερτζ, Τάνκιαν & Τανκιαν.
4. και έτσι όλο και κάποιος θα έπεφτε πάνω στις λογοκριμένες λέξεις μου.
5. όμως αυτό δεν έγινε όποτε ο ένοχος είναι κάποιος λιγότερο έξυπνος από εμένα.
6. άρα είμαι αθώα.

και η λίστα με τους λιγότερο έξυπνους από εμένα -με πρόσβαση στον πίνακα- είναι η ακόλουθη:

1. Johnyman
2. Elidor
3. Tankianism
4. petrikios

το no3 για προφανείς λόγους αθωώνεται και αυτό. οπότε ο πραγματικός ένοχος είναι κάποιος από τους εναπομείναντες 3.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
απακλειω και το τεσσερα γιατι δεν τρολλαρι ο πετρικιος

maggie

maggie

βασικά τώρα που το ξανασκέφτηκα με αδίκησα λίγο. εξαρχής θα μου έκοβε και θα λογόκρινα περισσότερες λέξεις.

ο υπόλοιπος συλλογισμός όμως είναι σωστός. είναι 100% σίγουρο ότι το έκανε κάποιος λιγότερο έξυπνος από εμένα.

Elidor

Elidor

Avarga
Αμα ξαναδω ρημα με "ι" θα βαλω στη λογοκρισια την ιδια σου την υπαρξη.

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
το ότι δεν προσπαθήσαμε να λογοκρίνουμε λέξεις,δεν μας κάνει λιγότερο έξυπνους από εσένα...κάνει έναν από εμάς λιγότερο έξυπνο από εσένα,σύμφωνα πάντα με το συλλογισμό σου πως η λογοκρισία δεν έγινε σωστά.

επομένως ξέροντας πως είμαι εξυπνότερος από εσένα,και ξέροντας επίσης πως δεν το έκανα εγώ,μπορούμε να αποκλείσουμε και το νούμερο 1

maggie

maggie

ώπα ώπα, μη συγχέεις τη λίστα με το συλλογισμό.

η λίστα είναι ανεξάρτητη από το συλλογισμό.

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
αφού ονομάζεται η λίστα με τους λιγότερο έξυπνους από εσένα που έχουν πρόσβαση στον πίνακα

maggie

maggie

άμα έγραφα τη γενική λίστα με τους λιγότερο έξυπνους από εμένα θα έπρεπε να γράψω 1742 ονόματα.

για να μειώσω λοιπόν τον αριθμό κατά πολύ, από τους 1742 που υπάρχουν σημείωσα μόνο όσους έχουν πρόσβαση στον πίνακα. οι υπόλοιποι 1738 ναι μεν είναι πιο χαζοί, αλλά αδυνατούν να λογοκρίνουν.

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
άρα εξακολουθείς να πιστεύεις πως είσαι πιο έξυπνη από εμάς τους 4,και σαν να μην έφτανε αυτό τώρα υποστηρίζεις πως είσαι και η πιο έξυπνη του φόρουμ..

νομίζω δεν χρειάζεται καν επιχειρηματολογία από μέρους μου για να πείσω πως είμαι πιο έξυπνος.

maggie

maggie

νομίζω πως δεν διάβασες σωστά. είπα ότι είμαι πιο έξυπνη από 1742 ονόματα.
το φόρουμ έχει 1746. δεν είπα ότι είμαι πιο έξυπνη από όλο το φόρουμ άρα ο δικός σου συλλογισμός δεν είναι σωστός.

όντως μην επιχειρηματολογήσεις.

και για να σε προλάβω: όχι, τα υπόλοιπα 3 που έβγαλα από έξω δεν είναι δικά μου acc, είναι κανονικά μέλη.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 31]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 20 ... 31  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης