ναι απολαυστικο να βλεπεις τον aizen να εξευτελιζεται αλλα εγω νιωθω πως ειναι κοροιδια απο κει που ακομα και ο yamamoto θα κατεβαλλε περισσοτερη προσπαθεια να ερχεται ενας νεος ichigo απο το πουθενα και να του συμπεριφερεται σαν να ειναι κανα εντομο (πεταλουδα κατα προτιμηση)
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
252 Απ: Bleach Πεμ 02 Σεπ 2010, 12:53
Shadow Ace
χμμ μπορω να πω οτι μου αρεσε...
γενικα,μαρεσει να βλεπω τον Αιζεν να εξευτελιζεται ^^
αν και δε πιστευω οτι η δυναμη του Ichigo ειναι αυτο που ειπε ο Αιζεν....
γιατι,wtf?! πως κανει ΚΑΝ μπανκαι χωρις reiatsu?
αν τελικα ειν οντως αυτο,ειναι pretty stupid...
συν του οτι δε θα μπορει να ελεγξει τον hollow tensa...
ακομα πιστευω οτι απλα ελεγχει απολυτα το reiatsu...
αν τωρα ειναι απλα raw physical power...
τοτε ειναι fucked-up...
γενικα,μαρεσει να βλεπω τον Αιζεν να εξευτελιζεται ^^
αν και δε πιστευω οτι η δυναμη του Ichigo ειναι αυτο που ειπε ο Αιζεν....
γιατι,wtf?! πως κανει ΚΑΝ μπανκαι χωρις reiatsu?
αν τελικα ειν οντως αυτο,ειναι pretty stupid...
συν του οτι δε θα μπορει να ελεγξει τον hollow tensa...
ακομα πιστευω οτι απλα ελεγχει απολυτα το reiatsu...
αν τωρα ειναι απλα raw physical power...
τοτε ειναι fucked-up...
253 Απ: Bleach Πεμ 02 Σεπ 2010, 16:10
didimakia
Νταξει...δεν προχωρησε καθολου η πλοκη... απλα show off εκανε ο ichigo :P
Αυτο που μου αρεσε ηταν το πιασιμο του κατανα (reference απο το SS arc )
και εγω πιστευω οτ ιαπλα ελεγεχει απολυτα το reiatsu και οχι οτι το παρατησε
Αυτο που μου αρεσε ηταν το πιασιμο του κατανα (reference απο το SS arc )
και εγω πιστευω οτ ιαπλα ελεγεχει απολυτα το reiatsu και οχι οτι το παρατησε
254 Απ: Bleach Δευ 06 Σεπ 2010, 23:18
maxuris
ναι ναι ναι ειναι γεγονος , επιτελους τελειωσα ολα τα επισοδεια και ολα τα μανγκα !!!
Τι να πω για το τελευταιο chapter τωρα , διαβασα γυρω στα 30 σημερα ...
and im like
Τι να πω για το τελευταιο chapter τωρα , διαβασα γυρω στα 30 σημερα ...
and im like
257 Απ: Bleach Πεμ 09 Σεπ 2010, 16:34
HawkEyes Juracule
omg epic chap!
uber power up ο φειλας ο Aizen...
ομως τωρα που στο επομενο θα κανει το Final Getsuga Tensho ο Ichigo πιστευω θα ειναι ακομα πιο επικ!
*can't wait*
ομως τωρα που στο επομενο θα κανει το Final Getsuga Tensho ο Ichigo πιστευω θα ειναι ακομα πιο επικ!
*can't wait*
258 Απ: Bleach Πεμ 09 Σεπ 2010, 17:37
dem
μαρεσει που λεγε πριν στον πολεμο οτι δε θα επευτε τοσο χαμηλα ωστε να γινει Hollow xd
259 Απ: Bleach Πεμ 09 Σεπ 2010, 18:16
HawkEyes Juracule
Ποιος το λεγε...?
και δεν εχει πεσει καθολου χαμηλα...αφου το Hougyokou ΕΙΝΑΙ για Hollowification...και δεν ειναι απλως Hollow...λογικα ειναι Vasto Lorde...
και δεν εχει πεσει καθολου χαμηλα...αφου το Hougyokou ΕΙΝΑΙ για Hollowification...και δεν ειναι απλως Hollow...λογικα ειναι Vasto Lorde...
260 Απ: Bleach Πεμ 09 Σεπ 2010, 18:20
quenta
οραιο τσαπτερ αλλα ρε φιλε τα bleatch τσαπτερς ποτε δεν τα ευχαριστιεμαι..ειναι ολα και ολα 10 ζωγραφιες..τι σκατα βαριεται να ζωγραφισει ο αλλος?αμαν πια..κανε εκει ενα κεφαλαιο που να το ευχαριστηθω βρε αδελφε..
261 Απ: Bleach Πεμ 09 Σεπ 2010, 18:41
dem
HawkEyes Juracule έγραψε:Ποιος το λεγε...?
http://manga.animea.net/bleach-chapter-396-page-16.html
κατω αριστερα
262 Απ: Bleach Πεμ 09 Σεπ 2010, 18:43
HawkEyes Juracule
ε ναι τι?απλα ο Ichigo νομιζε οτι εκεινη τη στιγμη θα γινοταν Hollow....
παντως εμενα μ αρεσε που τουμπανιαστηκε...ετσι θα φανει ακομα πιο τουμπανος ο Ichigo οταν θα τον νικησει :haha: :xD:
παντως εμενα μ αρεσε που τουμπανιαστηκε...ετσι θα φανει ακομα πιο τουμπανος ο Ichigo οταν θα τον νικησει :haha: :xD:
263 Απ: Bleach Πεμ 09 Σεπ 2010, 18:45
didimakia
Σ'εχει τυφλωσει ρε φιλε... σιγα το epic. ολο το ιδιο και το ιδιο γινεται.. το ενα power up μετα το αλλο...HawkEyes Juracule έγραψε:omg epic chap!
*can't wait*
264 Απ: Bleach Πεμ 09 Σεπ 2010, 18:47
HawkEyes Juracule
βασικα οντως μ αρεσει πολυ ο,τι και να γινει... :xD:
ισως εχω επειρεαστει απ το ανιμε που μ αρεσει τοσο οσο και το OP
ισως εχω επειρεαστει απ το ανιμε που μ αρεσει τοσο οσο και το OP
265 Απ: Bleach Πεμ 09 Σεπ 2010, 22:29
Shadow Ace
didimakia έγραψε:Σ'εχει τυφλωσει ρε φιλε... σιγα το epic. ολο το ιδιο και το ιδιο γινεται.. το ενα power up μετα το αλλο...HawkEyes Juracule έγραψε:omg epic chap!
*can't wait*
stop reading my mind brother
Three points on this chapter....
1.Το Bleach αργοπεθαινει.
2.H εννοια της λογικης και της συνοχης ηταν μισοπεθαμενη σε μια γωνια...μετα ηρθε ο Kubo και την αποτελειωσε με ενα ροπαλο του baseball.
3.Το μονο που αξιζε ηταν αυτο.
παιζει και να το dropαρω...μη με ρωτησετε γιατι δε μου αρεσε/γιατι θα το dropαρω...διδι αν θες διαβασε το μυαλο μου
266 Απ: Bleach Πεμ 09 Σεπ 2010, 22:31
HawkEyes Juracule
το ξερα οτι θα σ αρεσε το καρε με τη ματια :xD:
σιγουρα ομως...
ρε μη μου πεις οτι δε σ αρεσε που ο Aizen εγινε Vasto Lorde(maybe).......
σιγουρα ομως...
ρε μη μου πεις οτι δε σ αρεσε που ο Aizen εγινε Vasto Lorde(maybe).......
268 Απ: Bleach Κυρ 12 Σεπ 2010, 21:59
HawkEyes Juracule
μπα φειλ ειν αυτη η pic...xD
σαν γκει ειναι ο Grimmjow εκει ρε...ενω η αλλη με τον Ichigo με τις αλυσιδες που ειχες βαλει(εσυ νομιζω την ειχες βαλει) ηταν sugoi!
αμα εχεις κ αλλες ριχτες
σαν γκει ειναι ο Grimmjow εκει ρε...ενω η αλλη με τον Ichigo με τις αλυσιδες που ειχες βαλει(εσυ νομιζω την ειχες βαλει) ηταν sugoi!
αμα εχεις κ αλλες ριχτες
270 Απ: Bleach Πεμ 16 Σεπ 2010, 11:58
Grimmy
λοιπον... Ας σχολιασουμε το τελευταιο τσαπτερ... Ηταν καλυτερο απο τα τελευταια. Μαθαμε πως το final getsuga tensho εχει ενα τεραστιο μειονεκτημα... Χανεις τις δυναμεις σου... Αυτο εξηγει το πως εχασε τις δυναμεις του ο Ishin.. βεβαια τις ξαναβρηκε.. Τελικα δεν ειναι και τοσο μεγαλο το τιμημα... Αυτη η πληροφορια ηταν το μονο που αξιζε... Το οτι ηταν πολυ cool και πολυ lame εννοουνται
271 Απ: Bleach Πεμ 16 Σεπ 2010, 12:45
HawkEyes Juracule
ρε σε οποιον δεν αρεσε το chap ειναι hater....
ηταν by far more than epic,uber cool και με μια γαματη πληροφορια,οτι δλδ χανει τις Shinigami powers για να κανει το Final Getsuga Tensho....
PRO
α,διδι θελω αν μπορεις να βρεις/κανεις εκεινη τη σελιδα που δειχνει τον Ichigo που εγινε Getsuga με χρωματα
http://mangastream.com/read/bleach/70786129/13
ηταν by far more than epic,uber cool και με μια γαματη πληροφορια,οτι δλδ χανει τις Shinigami powers για να κανει το Final Getsuga Tensho....
PRO
α,διδι θελω αν μπορεις να βρεις/κανεις εκεινη τη σελιδα που δειχνει τον Ichigo που εγινε Getsuga με χρωματα
http://mangastream.com/read/bleach/70786129/13
272 Απ: Bleach Πεμ 16 Σεπ 2010, 14:25
didimakia
Ok ok
Μπορω να παραδεχτω πως το chapter ηταν επικο. το final getsuga ηταν μη -προβλεπομενο. μπραβο στον Kubo.
Θα προσπαθησω να το βαψω οταν δεν βαριεμαι αλλα μην φοβασαι. σε λιγο θα το'χουν βαψει πολλοι καλοι :)
Μπορω να παραδεχτω πως το chapter ηταν επικο. το final getsuga ηταν μη -προβλεπομενο. μπραβο στον Kubo.
Θα προσπαθησω να το βαψω οταν δεν βαριεμαι αλλα μην φοβασαι. σε λιγο θα το'χουν βαψει πολλοι καλοι :)
274 Απ: Bleach Πεμ 16 Σεπ 2010, 17:19
dem
απο τα καλυτερα του kubo. αν και το bleach πρεπει να φτανει στο τελος του αφου ο ichigo θα χασει τις shinigami powers του
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dem στις Πεμ 16 Σεπ 2010, 20:19, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : Εσβησα τις τελευταιες 2 λεξεις γτ ηταν spoiler για καποιο αλλο anime/manga :))
275 Απ: Bleach Πεμ 16 Σεπ 2010, 17:30
HawkEyes Juracule
βαλτο σε σποιλερ καλυτερα γιατι ειναι οντως μεγαλο σποιλ για οποιον δεν εχει FMAB μεχρι τελους...:P
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης