έτσι όπως ακούγεται μάλλον είναι οι σαμπόρντινειτς του γιαμα-τσαν αλλά τους έχει δείξει ποτέ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
152 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 18:00
didimakia
η zero squad ειναι η ομαδα που κρινει στο ''δικαστηριο'' σωστα?
153 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 18:05
Grimmy
Οχι.... Η zero squad ειναι μια αλλη squad που ειχε αναφερθει σε καποια flasbacks... Υπηρετουν τη βασιλικη οικογενεια και προστατευουν το κλειδι...
Δεν ξερουμε σχεδον τπτ για αυτους.
Δεν ξερουμε σχεδον τπτ για αυτους.
154 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 18:06
HawkEyes Juracule
αααα ναι τωρα θυμηθηκα...που εδειχνε στα flashbacks οτι καποιος taicho πηρε προαγωγη και πηγε στη zero squad....πρεπει να ναι προ κ αυτοι...xD
155 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 18:10
IwantCookie
α δεν τους θυμάμε αυτους..αλλά μάλλον ο άιζεν (η κάποιος άλλος) θα πάει μέχρι εκεί για το κλειδί και θα τους δείξει και αυτούς...αν και μάλλον ο αιζεν μπουλους πέρνει απο αυτούς αφού εδώ ο γκιν παραλίγο να τον σφάξει..
βασικά όντως πρέπει να είναι το μόνο πράγμα που δεν έχει δείξει ακόμα το μπλιτς...άρα ίσως να έχει αλλο ένα αρκ εκτός αν τα συμπ΄τηξει όλα σε αυτό
βασικά όντως πρέπει να είναι το μόνο πράγμα που δεν έχει δείξει ακόμα το μπλιτς...άρα ίσως να έχει αλλο ένα αρκ εκτός αν τα συμπ΄τηξει όλα σε αυτό
156 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 18:14
Grimmy
Δεν ειναι το μονο.... Μη ξεχνας εχουμε να δουμε και τους vasto lorde και καμμια 50αρια bankai.
157 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 18:19
IwantCookie
vasto lorde είναι αυτοι οι κεφτέδες που έδειχνε στην αρχή?? εγώ νόμιζα ότι αυτοι είναι οι αρανκαρ ρε οι τοπ...
δεν παίζει ο αιζεν να έλλεγχε όλα τα χολοου ενώ υπάρχει κάτι δυνατότερο και ανώτερο απο αυτόν.... :S
ντάξ σιγά ρε πόσα μπαανκαι δεν έχουμε δει?? μη μου πεις για κομπάρσους γιατί παίζει να μην τα δουμε και ποτέ...
άντε της ρουκια και κανενος ταιτσο δεν μου έρχετε κάτι στο μυαλλό όμως
δεν παίζει ο αιζεν να έλλεγχε όλα τα χολοου ενώ υπάρχει κάτι δυνατότερο και ανώτερο απο αυτόν.... :S
ντάξ σιγά ρε πόσα μπαανκαι δεν έχουμε δει?? μη μου πεις για κομπάρσους γιατί παίζει να μην τα δουμε και ποτέ...
άντε της ρουκια και κανενος ταιτσο δεν μου έρχετε κάτι στο μυαλλό όμως
158 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 18:30
Grimmy
Γνωριζουμε πως οι vasto lorde ειναι δυνατωτεροι απο captain lvl... Ο αιζεν εψαχνε vasto lorde αλλα δεν ειμαστε σιγουροι αν βρηκε.... Αυτο που μπρουμε να πουμε με σιγουρια ειναι οτι μεχρι το νουμερο 5 οι espada ηταν adjuchas και gillians... Μετα δε γνωριζουμε... Ωστοσο η haribel δε μου γεμισει το ματι για vasto lorde... Ουτε οι αλλοι 2... Γιατι φανταστειτε οτι αν ενας vasto lorde που ειναι ποιο δυνατος απο captain γινει arancar που τον κανει ακομη ποιο δυνατο ποσο τουμπανος πρεπει να ναι....
Aπο bankai θα πρεπε να μας δειξει των
Yamamoto
Unohana
Kyōraku
Zaraki
Rukia
Urahara
Yoruchi
ΟΛΟΙ οι vizard
Καποιο ατομο απο τη zero squad θα χει σιγουρα
Aizen.....
Δε θυμαμαι αλλους... Οπως και να το κανεις πολλοι ειναι δε νομιζεις?
Yamamoto
Unohana
Kyōraku
Zaraki
Rukia
Urahara
Yoruchi
ΟΛΟΙ οι vizard
Aizen.....
159 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 18:34
HawkEyes Juracule
βασικα τον Zaraki δεν τον βλεπω καν για Shikai,ποσο μαλλον για Bankai...xD
απ τους Vizard μας εχει δειξει Bankai του Shinji....
τωρα που το ειπες,ο Kyourakou νικησε τον Stark,Espada No1 μονο με Shikai!O_O
ειναι απ τους αγαμημενους μου χαρακτηρες και φαντασου ποσο προ πρεπει να ναι!
btw...
απ τους Vizard μας εχει δειξει Bankai του Shinji....
τωρα που το ειπες,ο Kyourakou νικησε τον Stark,Espada No1 μονο με Shikai!O_O
ειναι απ τους αγαμημενους μου χαρακτηρες και φαντασου ποσο προ πρεπει να ναι!
btw...
- Σπόιλερ:
- 1002 posts!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την HawkEyes Juracule στις Πεμ 05 Αυγ 2010, 18:35, 1 φορά
160 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 18:34
Grimmy
Bankai shinji???? Γιατι δε το θυμαμαι?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Grimmy στις Πεμ 05 Αυγ 2010, 18:36, 1 φορά
161 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 18:35
didimakia
Ο Zaraki ειναι παντα σε shikai οπως και ο ichigo...
Του Shinji shikai δεν ηταν? :S
Grimmy http://skyzerx.deviantart.com/art/Hirako-Shinji-Shikai-Release-148020099
Του Shinji shikai δεν ηταν? :S
Grimmy http://skyzerx.deviantart.com/art/Hirako-Shinji-Shikai-Release-148020099
162 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 18:37
HawkEyes Juracule
οχι...Bankai ηταν...το Shikai του δεν νομιζω να μας το εχει δειξει καν...:P
οχι ρε ο Zaraki δεν ειναι παντα σε Shikai...δεν εχει καν Shikai...το σπαθι του ειναι ενα απλο σπαθι,φειλαδικο που δεν κανει τπτ...αυτο ξερουμε μεχρι τωρα...
το πως εγινε Shinigami χωρις Zanpaktou ειναι μυστηριο...ανέξητο θα ελεγα! :haha:
οχι ρε ο Zaraki δεν ειναι παντα σε Shikai...δεν εχει καν Shikai...το σπαθι του ειναι ενα απλο σπαθι,φειλαδικο που δεν κανει τπτ...αυτο ξερουμε μεχρι τωρα...
το πως εγινε Shinigami χωρις Zanpaktou ειναι μυστηριο...ανέξητο θα ελεγα! :haha:
165 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 18:39
didimakia
Eπισης μπερδευεις και τα πραγματα με τον Zaraki. Εχει αναφερθει πως επειδη εχει τεραστιο reiatsu(just like ichigo) ειναι παντα σε shikai.
και ηταν Shikai του Shinji!
και ηταν Shikai του Shinji!
166 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 18:40
HawkEyes Juracule
ναι του Shinji το ειδα οτι ειναι Shikai...για το Zaraki ομως θα επιμεινω!>.<
167 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 18:42
didimakia
Kenpachi does not know the name of his zanpakutō, and is the only captain in the history of the Gotei 13 who cannot perform bankai and his sword is always in its "shikai form".
by wiki
dont mess with the best.
by wiki
dont mess with the best.
169 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 19:54
IwantCookie
Grimmy έγραψε:Γνωριζουμε πως οι vasto lorde ειναι δυνατωτεροι απο captain lvl... Ο αιζεν εψαχνε vasto lorde αλλα δεν ειμαστε σιγουροι αν βρηκε.... Αυτο που μπρουμε να πουμε με σιγουρια ειναι οτι μεχρι το νουμερο 5 οι espada ηταν adjuchas και gillians... Μετα δε γνωριζουμε... Ωστοσο η haribel δε μου γεμισει το ματι για vasto lorde... Ουτε οι αλλοι 2... Γιατι φανταστειτε οτι αν ενας vasto lorde που ειναι ποιο δυνατος απο captain γινει arancar που τον κανει ακομη ποιο δυνατο ποσο τουμπανος πρεπει να ναι....
Yamamoto
Unohana
Kyōraku
Zaraki
Rukia
Urahara
Yoruchi
ΟΛΟΙ οι vizard
Aizen.....
Yamamoto(R.I.P.) (εκτός αν κάνει τη ΜΑΛΑΚΙΑ και τον ζωντανέψει..)(ναι μαλακία γιατί δεν έχασε απο μάχη..θεωριτικά θυσίασε τον εαυτό του με κιντο...θα ήταν κουφο..τέσπα)
Yoruchi (βασικά αυτηνής όχι μπανκαι..όχι σικάι...ούτε το ζανπάκτο δεν έχει δείξει) :Ρ
και πάλι δεν νομίζω να τα δείξει όλα... θα δούμε
+1 στον διδι σε ότι είπε...και δεν νομίζω ποτέ ο κενπατσι να μάθει το όνομα του ζανπακτου του....εγώ τουλάχιστον θα ξενέρωνα...αλιώς τον έχουμε συνηθίσει...στηρίζεται μόνο στο ρειατσου και μπρουτ στρενγθ
170 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 20:15
didimakia
Παντως εχει μαθει το γενος γιατι στην μαχη με τον Νοιτρα το ειχε αποκαλεσει ως He
171 Απ: Bleach Σαβ 07 Αυγ 2010, 05:02
Tsiakkos
Το πιο επικό τσάπτερ θα είναι σε κάποια στιγμή να έρθει ο Ζαράκι και να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Άιζεν να ανοίξει το μάτι του, να πιάσει το σπαθί με τα δύο χέρια και να αναφωνήσει "Bankai" και να μας δείξει τον Άιζεν χεσμένο.
- Σπόιλερ:
- Σύγγνωμη για την έκφραση αλλά μπορεί να εξπερματώσω αν γίνει έτσι :)
172 Απ: Bleach Σαβ 07 Αυγ 2010, 11:09
Grimmy
Και στο επομενο τσαπτερ θα γινει ο αιζεν κουνουπι και θα νικησει τον ζαρακι
173 Απ: Bleach Σαβ 07 Αυγ 2010, 21:29
Shadow Ace
Grimmy έγραψε:Και στο επομενο τσαπτερ θα γινει ο αιζεν κουνουπι και θα νικησει τον ζαρακι
εγω για καποιο λογο το πιστευω...
[μπες μσν,ηλιθιε]
175 Απ: Bleach Πεμ 19 Αυγ 2010, 00:09
didimakia
Χμμ. ωραιο ηταν μπορω να πω. ο gin ειναι καλος ανθρωπακος τελικα.
Πιστευω πως δεν θα πεθανει. ichigo new form? τι αλυσιδες στα χερια ειναι αυτες?
επισης ωραιο το 2σελιδο με τον ichigo ^^
Πιστευω πως δεν θα πεθανει. ichigo new form? τι αλυσιδες στα χερια ειναι αυτες?
επισης ωραιο το 2σελιδο με τον ichigo ^^
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης