οχι ηταν!FAIL τελειως...και ο Aizen να πουμε και πολυ unpsofable....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
127 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 16:45
IwantCookie
όντως θα προτειμουσα να γινόταν ο γκιν ο μειν κακός αλλά και αυτή η εξέληξη δεν με χάλασε...αρκεί να μην ψοφίσει ο γκιν
128 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 16:46
????????
πλ ομως απορω πως θα τν νικησει ο ιτσιγκο???
129 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 16:50
IwantCookie
ε μαθαίνει την καινούρια μλκια ρε.... τον ιτσιγκο τον έχουμε συνηθίσει στα απότομα παουερ απς....
ε πιστευε κανείς ότι θα κερδίσει τον ουλουκιορα??/
ε πιστευε κανείς ότι θα κερδίσει τον ουλουκιορα??/
130 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 16:53
HawkEyes Juracule
βασικα γινεται να πιστευεις οτι ο κεντρικος πρωταγωνιστης θα εχανε απο κανεναν?xD
νταξ ετσι οπως εγινε εκει με τον Ulqiora καλα εκανε και τον νικησε αλλα τον Aizen που ειναι υπερτουμπανο απ οτι μας δειχνει,δεν ξερω πως θα τον νικησει...ομως αυτο το last Getsuga Tenshou πρεπει να ναι ουμπερ προ και να τους βιαζει ολους^^
νταξ ετσι οπως εγινε εκει με τον Ulqiora καλα εκανε και τον νικησε αλλα τον Aizen που ειναι υπερτουμπανο απ οτι μας δειχνει,δεν ξερω πως θα τον νικησει...ομως αυτο το last Getsuga Tenshou πρεπει να ναι ουμπερ προ και να τους βιαζει ολους^^
131 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 16:57
IwantCookie
εγώ ξενέρωσα με αυτό..κάτι πιο προτότυπο δεν μπορεί να βρεί..κανένα έξυπνο σκιλλ όπως απειρα γαμάτα μπανκαι που έχουμε δει
132 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 17:02
Grimmy
Παιδια ακομη ο gin δεν εχασε.... Πρεπει πρωτα να γινει ενα LAME εντομο!
Ο tousen εγινε μυγα, ο αιζεν πεταλουδα ο γκιν?? Ακουω προβλεψεις...
Ο tousen εγινε μυγα, ο αιζεν πεταλουδα ο γκιν?? Ακουω προβλεψεις...
134 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 17:05
HawkEyes Juracule
καμπια xD
αλλά οχι,ο Gin ειναι προ και δε θα γινει εντομο...απλα θα πεθανει σα Shinigami,απ τον Aizen μαλλον στο επομενο chap!
I hope Kubo has something epic next week...
αλλά οχι,ο Gin ειναι προ και δε θα γινει εντομο...απλα θα πεθανει σα Shinigami,απ τον Aizen μαλλον στο επομενο chap!
I hope Kubo has something epic next week...
135 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 17:07
IwantCookie
εγώ δεν πιστεύω ότι ο γκιν έκατσε να τον κάνει χολου ο αιζεν...αν και ειναι ενα πιθανό σενάριο που θα τον έκανε να αντισταθεί στον αιζεν-σαμα...αλλά δεν θα μου άρεσε
και βασικά ελπίζω να μην παιθάνει και να μην γίνει καλός
και βασικά ελπίζω να μην παιθάνει και να μην γίνει καλός
136 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 17:09
HawkEyes Juracule
ναι κα γω θα 'θελα να μην πεθανει...αλλα τι,ετσι θα τον αφησει ο Aizen...?
μαλλον δυσκολο....
μαλλον δυσκολο....
137 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 17:11
IwantCookie
ε ρε συ απειρα πράγματα μπορεί να συμβουν...πχ να εμφανιστεί ο ιτσιγκο..το πιο απλό..η να μην έχει σκοτώσει την βιζαρου και να κάνει κάτι αυτή...(αν και το 2ο δεν θα μου άρεσε (παρόλο που είναι τρομερός χαρακτήρας η βιζαρου :Ρ) )
μπαι δε γουει ο γέρος τι έγινε...δεν θυμάμαι αν έδειξε τίποτα.. :S
μπαι δε γουει ο γέρος τι έγινε...δεν θυμάμαι αν έδειξε τίποτα.. :S
138 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 17:17
HawkEyes Juracule
Matsumoto=epic win!
ο Yamamoto απ οτι θυμαμαι εμεινε λιποθυμος στο δρομο μετα την ηττα που εφαγε απ τον Aizen...
ο Yamamoto απ οτι θυμαμαι εμεινε λιποθυμος στο δρομο μετα την ηττα που εφαγε απ τον Aizen...
139 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 17:17
didimakia
Eγω γτ θυμαμαι οτι ειχε κανει ενα spell το οποιο ο χρηστης πεθαινει?
140 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 17:19
IwantCookie
πφφ μάλλον διαβάζω γρήγορα και ξεχνάω τα μισά αμέσως :Ρ
αν και θα ήταν απίστευτα κουλό ο ιτσιγκο να γίνει έτσι απλά πιο δινατός απο τον καπτεν κομάντερ....
απ την άλλη όμως το μπλιτς πέζει να βρήσκεται στο τελεφταίο/πρότελεφταίο αρκ οπότε νταξ..
το καλήτερο θα ήταν το Deicide να ήταν το τελεφταίο...γιατί όπως φαίνετει του τελειώνει και η έμπνευση
εντιτ: διδι αυτό έκανε νομίζω που έχασε και ένα άκρο του κάτι τέτοιο..
αν και θα ήταν απίστευτα κουλό ο ιτσιγκο να γίνει έτσι απλά πιο δινατός απο τον καπτεν κομάντερ....
απ την άλλη όμως το μπλιτς πέζει να βρήσκεται στο τελεφταίο/πρότελεφταίο αρκ οπότε νταξ..
το καλήτερο θα ήταν το Deicide να ήταν το τελεφταίο...γιατί όπως φαίνετει του τελειώνει και η έμπνευση
εντιτ: διδι αυτό έκανε νομίζω που έχασε και ένα άκρο του κάτι τέτοιο..
141 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 17:21
HawkEyes Juracule
για ποιον λες οτι εκανε το spell...?ο Yamamoto?
λες εκεινο που εβαζε τα χερια μπροστα και εκανε κατι οπως εκεινη η ουμπερ επιθεση του Rob Lucci απ το OP?XD
κουκι εγω δε θα θελα να τελειωσει με το Deicide...θα μ αρεσε να εχει ενα ακομη μεγαααλο αρκ και μετα να τελειωσει...
απλα νομιζω θα επρεπε να κανει κανα διαλειμμα ο Kubo να αναδιοργανωθει...xD
λες εκεινο που εβαζε τα χερια μπροστα και εκανε κατι οπως εκεινη η ουμπερ επιθεση του Rob Lucci απ το OP?XD
κουκι εγω δε θα θελα να τελειωσει με το Deicide...θα μ αρεσε να εχει ενα ακομη μεγαααλο αρκ και μετα να τελειωσει...
απλα νομιζω θα επρεπε να κανει κανα διαλειμμα ο Kubo να αναδιοργανωθει...xD
142 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 17:23
IwantCookie
ε και τι θα έχει στο επόμενο αρκ ρε...έχουμε δει τους πάντες να βιαζονται από τον αιζεν σαμα...τι άλλο θες να γίνει??
άσε που θα είναι και μάπα..
άσε που θα είναι και μάπα..
143 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 17:40
didimakia
Chapter 395 τελευταια σελιδα κανει το spell και 396 λεει τα εξης λογια
Aizen: ''His Charred arm is cracking''
Yammamoto: ''This is a forbidden technique that i can invoke only by using my charred body as a catalyst. The self-sacrificial 96th Hadou ITTOU KASOU''
KABOOM!
Aizen: '' I understimated him, to think that he would immediately sacrifice his burnt body and turn it into a weapon''
Aizen: ''His Charred arm is cracking''
Yammamoto: ''This is a forbidden technique that i can invoke only by using my charred body as a catalyst. The self-sacrificial 96th Hadou ITTOU KASOU''
KABOOM!
Aizen: '' I understimated him, to think that he would immediately sacrifice his burnt body and turn it into a weapon''
144 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 17:43
Grimmy
Ε καλα και ο gin εκανε bankai με δηλητηριο που σκοτωνει τον οποιονδηποτε και ο αιζεν δε πεθανε... Τι να κανουμε ετσι ειναι το μπλιτς... Δε θα μου φανει εκπληξη αν ο yamamoto πεταχτει στο επομενο τσαπ
145 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 17:46
IwantCookie
πιο πιθανό να πεταχτει ματσουμοτο η ιτσιγκο....ο γιαμαμοτο δεν έχει λογο να σώσει τον γκιν
146 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 17:50
HawkEyes Juracule
α ναι τωρα θυμηκα αυτα με τον Yama-jii...παντως αν πεθανει δε θα λεει καθολου....γιατι ποιος θα γινει ο επομενος Commander...ολοι nabs ειναι μπροστα του...
147 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 17:51
IwantCookie
ούτε καν....κενπατσι φουτουγου :Ρ..
αν εχετε προσέξει πολοί ταιτσο έχουν τεράστια διαφορά απο τους άλλους
αν εχετε προσέξει πολοί ταιτσο έχουν τεράστια διαφορά απο τους άλλους
148 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 17:54
Grimmy
Ξεχνας τη zero squad.... Ισως να συνδεεται με τη gin με καποιο τροπο.
149 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 17:54
IwantCookie
ποιο είναι αυτό και που έχει εμφανιστεί?? έχεις κανα λινκ?
150 Απ: Bleach Πεμ 05 Αυγ 2010, 17:55
HawkEyes Juracule
οπα κατσε...τι ειναι η zero squad?:P
εντιτ:με προλαβε ο κουκι
εντιτ:με προλαβε ο κουκι
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης