Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!!

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!!

Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! - Σελίδα 3 Vote_c1015%Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! - Σελίδα 3 Vote_c10 15% [ 21 ]
Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! - Σελίδα 3 Vote_c1021%Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! - Σελίδα 3 Vote_c10 21% [ 30 ]
Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! - Σελίδα 3 Vote_c1010%Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! - Σελίδα 3 Vote_c10 10% [ 14 ]
Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! - Σελίδα 3 Vote_c104%Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! - Σελίδα 3 Vote_c10 4% [ 6 ]
Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! - Σελίδα 3 Vote_c1015%Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! - Σελίδα 3 Vote_c10 15% [ 21 ]
Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! - Σελίδα 3 Vote_c1012%Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! - Σελίδα 3 Vote_c10 12% [ 17 ]
Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! - Σελίδα 3 Vote_c104%Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! - Σελίδα 3 Vote_c10 4% [ 5 ]
Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! - Σελίδα 3 Vote_c106%Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! - Σελίδα 3 Vote_c10 6% [ 8 ]
Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! - Σελίδα 3 Vote_c1010%Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! - Σελίδα 3 Vote_c10 10% [ 14 ]
Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! - Σελίδα 3 Vote_c103%Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! - Σελίδα 3 Vote_c10 3% [ 6 ]
Σύνολο Ψήφων : 142

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 8]

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
άντρας είναι...άρα μάλλον το ψιλό πάει στραβά το πράγμα

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Johnyman έγραψε:άντρας είναι...άρα μάλλον το ψιλό πάει στραβά το πράγμα
τν κουναει τν αχλαδια ???? :xD:
no hard feelings moumia gj! Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! - Σελίδα 3 Digestive_biscuit θες ???

εντιτ:ουσοπ φορ δε ουιν

maggie

maggie

πςςςςς...ο θεος μου ειναι πρωτος...ποιος ασσος και ποιος σανκς...ο θεος μου ειναι ο ομορφοτερος...

βατόμουρο

Law Defender
^αυτο ελειπε χρυση μου.

Lily_San

Εμενα μου αρεσει πολυ ο Shanks aww aww2 :inlove:

Στην κολλητη μου ο Usopp :xD:

didimakia

didimakia

Παραξενα γουστα εχει ο κοσμος xd

maxuris

maxuris

Ρε σεις βαλτε και τον handsome Duval στο poll /..... χΔ

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

O_O δεν ειναι μεσα ο Duval?!
ενα blink μονο αρκει για να μαγνητισει ολα τα θηλυκα σε ακτινα ενος χιλιομετρου! :xD:

Grimmy

Grimmy

Imba Troll.
Lily_San έγραψε:Εμενα μου αρεσει πολυ ο Shanks aww aww2 :inlove:

Στην κολλητη μου ο Usopp :xD:

Eντελως τυχαια με το που μπαινει μια κοπελα στο φορουμ μπαινει σε αυτο το θεμα :xD:

being of darkness

being of darkness

Impel Down
Impel Down
και εντελως τυχαια εγραψες 2 φορες το ιδιο πραγμα -___-

βατόμουρο

Law Defender
maxuris έγραψε:Ρε σεις βαλτε και τον handsome Duval στο poll /..... χΔ

HawkEyes Juracule έγραψε:O_O δεν ειναι μεσα ο Duval?!
ενα blink μονο αρκει για να μαγνητισει ολα τα θηλυκα σε ακτινα ενος χιλιομετρου! :xD:

όντως,τι σοβαρη παραλειψη ειναι αυτη..

ξεχασαμε τετοια μωρακλα?

Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! - Σελίδα 3 81441810

????????

Anonymous

Επισκέπτης
βατόμουρο έγραψε:
maxuris έγραψε:Ρε σεις βαλτε και τον handsome Duval στο poll /..... χΔ

HawkEyes Juracule έγραψε:O_O δεν ειναι μεσα ο Duval?!

όντως,τι σοβαρη παραλειψη ειναι αυτη..

ξεχασαμε τετοια μωρακλα?

Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! - Σελίδα 3 81441810
αυτη η φωτο τν αδικει...

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

O πιο ωραιος του one piece ειναι ο Ζoro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειναι μια ομορφια.....

maggie

maggie

o θεος μου νικαειιιιι aww aww

Fallenangie

Fallenangie

Zoro! whistle

nikozoumis

nikozoumis

παίδες ψήφισα shanks γιατί η γρατζουνιά στο πρόσωπό του είναι και γαμώ..!! aww pingpingeyes

Victoria Roronoa

Victoria Roronoa

Ax ti lete o Zoro einai TOP kukli.....einai toso sexy pu dn ipoferetai...

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
για να τον κάνεις δικό σου,θα πρέπει να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες :)
οκ?

Victoria Roronoa

Victoria Roronoa

εντάξει :P

Captain-Law

Captain-Law

Αδικείται πολλούς χαρακτήρες που είναι ο πανέμορφος Buggy ή ο γοητευτικός Teach??? o gohs o john

manos-sk8

manos-sk8

χαχαχαχαχα....ωραια υπογραφη!!!!!!!!!!! και εγω τον teach θα ψηφηζα αμα μπορουσα! :xD:

Captain-Law

Captain-Law

Και ποιός δεν θα ψήψιζε Teach...Τετοιο χαμόγελο..τέτοια μπυροκοιλιά...εχει ολο το πακέτο με παιχνίδι δώρο μεσα.

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Victoria Roronoa έγραψε:Ax ti lete o Zoro einai TOP kukli.....einai toso sexy pu dn ipoferetai...

αχαχαχαχα με εκανες και γελασα!αλλα εχεις δικιο!

Fallenangie

Fallenangie

Captain-Law έγραψε:Και ποιός δεν θα ψήψιζε Teach...Τετοιο χαμόγελο..τέτοια μπυροκοιλιά...εχει ολο το πακέτο με παιχνίδι δώρο μεσα.
Πωωω την εκανα ομως την βλακεια και ψηφισα Zoro...Φτου!

Captain-Law

Captain-Law

Fallenangie έγραψε:
Captain-Law έγραψε:Και ποιός δεν θα ψήψιζε Teach...Τετοιο χαμόγελο..τέτοια μπυροκοιλιά...εχει ολο το πακέτο με παιχνίδι δώρο μεσα.
Πωωω την εκανα ομως την βλακεια και ψηφισα Zoro...Φτου!

Σε Πιστέυω ο μόνος λόγος που δέν τον ψήφισες ηταν επειδή δέν είχες την επιλογή.. that simple

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 8]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης