Lucci ρε γιατί δε σηκώνει κουβέντα από κανέναν,αν και μοιάζει ταγμένος σε καμιά λεοπάρδαλη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!!
102 Απ: Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! Τρι 07 Φεβ 2012, 00:50
Elidor
Απο τα μπαζα παραπανω, μονο ο Rayleigh αξιζει...
103 Απ: Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! Τρι 07 Φεβ 2012, 00:51
Gomugomunoluffy
βασικα δεν εχουμε πολλες κοπελες για να ειναι λιγο δικαιο το δημοψηφισμα:P
παντως σε πολλες κοπελες αρεσει ο Zoro και ο Ace!!
Εγω ψηφισα LUFFY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
παντως σε πολλες κοπελες αρεσει ο Zoro και ο Ace!!
Εγω ψηφισα LUFFY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
104 Απ: Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! Τρι 07 Φεβ 2012, 00:53
Patty D.Luffy
Αceeee!!!! Δεν το συζητάω, αλλά καλύτερα!! Να μην τον διεκδηκούμε και πολλές!!! :muaha:
105 Απ: Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! Τρι 07 Φεβ 2012, 01:07
petrikios
Petrikios εγω αυτον θα ψηφιζα...αλλα αντε να μην λεω μαλακιες γιατι θα πεταχτουν και αλλοι και θα καταντησει off το θεμα...
106 Απ: Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! Τρι 07 Φεβ 2012, 01:10
Patty D.Luffy
petrikios έγραψε:Petrikios εγω αυτον θα ψηφιζα...αλλα αντε να μην λεω μαλακιες γιατι θα πεταχτουν και αλλοι και θα καταντησει off το θεμα...
Mόνο που έχεις photo του Sakazuki... έχει καταντίσει πιο μισιτός και από τον Blackbeard!!!
107 Απ: Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! Τρι 07 Φεβ 2012, 01:13
petrikios
Μακραν ο καλυτερος brutal αντρας...ασε που ειναι και αρρενωπος και σκοτωσε τον πολυτιμο σου Ace διχως δισταγμο ετσι ψυχρα οπως αρμοζει σε εναν Absolute Justice...
108 Απ: Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! Τρι 07 Φεβ 2012, 01:13
maggie
...ξερεις κατι?Elidor έγραψε:Απο τα μπαζα παραπανω, μονο ο Rayleigh αξιζει...
δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο,δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο,δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο,δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο,δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο...
τρανη αποδειξη το μπαζο που εχεις για σετ
- Σπόιλερ:
και επειδη παντα υπαρχει η εξαιρεση στον κανονα : αυτην η εξαιρεση ειμαι εγω
ουτε εσυ εχεις γουστο, τρανη αποδειξη ο φιλος σου .."δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι"petrikios έγραψε:Petrikios εγω αυτον θα ψηφιζα...αλλα αντε να μην λεω μαλακιες γιατι θα πεταχτουν και αλλοι και θα καταντησει off το θεμα...
109 Απ: Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! Τρι 07 Φεβ 2012, 01:16
Elidor
maggie έγραψε:...ξερεις κατι?Elidor έγραψε:Απο τα μπαζα παραπανω, μονο ο Rayleigh αξιζει...
δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο,δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο,δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο,δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο,δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο, δεν εχεις γουστο...
τρανη αποδειξη το μπαζο που εχεις για σετ
- Σπόιλερ:
και επειδη παντα υπαρχει η εξαιρεση στον κανονα : αυτην η εξαιρεση ειμαι εγωουτε εσυ εχεις γουστο, τρανη αποδειξη ο φιλος σου .."δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι"petrikios έγραψε:Petrikios εγω αυτον θα ψηφιζα...αλλα αντε να μην λεω μαλακιες γιατι θα πεταχτουν και αλλοι και θα καταντησει off το θεμα...
Θα σου ελεγα τιποτα για τη θεια σου αλλα εχε χαρη...
110 Απ: Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! Τρι 07 Φεβ 2012, 01:16
petrikios
Οταν λεω θα καταντησει off το θεμα...ηρθε η κυρα maggie να μου κανει υποδειξεις περι φιλων...που τον ξερω απο την Τριτη Δημοτικου...ενω εσυ 1.5 χρονο αντε ισως και λιγο παραπανω...ασε που δεν πας Χαρι Σποτ μαζι του ουτε Φλο ουτε μαζευεσαι σπιτι μου...
111 Απ: Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! Τρι 07 Φεβ 2012, 01:19
maggie
την θεια μου την χορευτρια σε παρακαλω πολυ να την αφησεις εξω απο την συζητηση.
το σπιτι της γιαγιας το ξεχασες..
και δεν με εχεις καλεσει
Οταν λεω θα καταντησει off το θεμα...ηρθε η κυρα maggie να μου κανει υποδειξεις περι φιλων...που τον ξερω απο την Τριτη Δημοτικου...ενω εσυ 1.5 χρονο αντε ισως και λιγο παραπανω...ασε που δεν πας Χαρι Σποτ μαζι του ουτε Φλο ουτε μαζευεσαι σπιτι μου...
το σπιτι της γιαγιας το ξεχασες..
και δεν με εχεις καλεσει
112 Απ: Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! Τρι 07 Φεβ 2012, 01:20
petrikios
Ολα στα λεει...λοιπον αντε βγηκαμε off στο θεμα μας παλι...αν ημουν γυναικα θα λεγα Akainu εχει και ωραια τατουαζ
113 Απ: Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! Τρι 07 Φεβ 2012, 01:23
Patty D.Luffy
Από Σαλόνικα είστε παιδιά??? χαχαχα
Αν δεν ήταν ο Εισούκος ο Λούφυ τώρα θα έβλεπε τα ραδίκια ανάποδα!!! Ο Εισ άν ήθελε θα γλύτωνε ως Λόγκια....
Ο Έις έχει πιιο ωραία τατουαζ, τι gay είναι τα λουλουδλακια .. χαβανεζούλα??
Αν δεν ήταν ο Εισούκος ο Λούφυ τώρα θα έβλεπε τα ραδίκια ανάποδα!!! Ο Εισ άν ήθελε θα γλύτωνε ως Λόγκια....
Ο Έις έχει πιιο ωραία τατουαζ, τι gay είναι τα λουλουδλακια .. χαβανεζούλα??
114 Απ: Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! Τρι 07 Φεβ 2012, 01:25
petrikios
Ναι γιατι εσυ απο που εισαι?? Μπα δεν θα γλυτωνε ως Logia γιατι το φρουτο του Akainu ειναι ανωτερο απο την φυση του απο το φρουτο του Ace αρα δεν υπηρχε ελπιδα...
115 Απ: Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! Τρι 07 Φεβ 2012, 01:26
Elidor
Oχι οχι... Ο Ακαινου ειναι πιο badass...
Και δεν ειμαστε απο τη "Σαλονικα".... Ειμαστε απο τις κρυες χωρες του Βορρα, εκει που η μονη ζεστασια βρισκεται στο Mount Doom στη γη της Mordor! aka Τουμπα.
(Αν και συμφωνα με τον χαρτη του Lotr η Mordor ειναι Νοτια αλλα ποιος το γαμαει τωρα....)
Και δεν ειμαστε απο τη "Σαλονικα".... Ειμαστε απο τις κρυες χωρες του Βορρα, εκει που η μονη ζεστασια βρισκεται στο Mount Doom στη γη της Mordor! aka Τουμπα.
(Αν και συμφωνα με τον χαρτη του Lotr η Mordor ειναι Νοτια αλλα ποιος το γαμαει τωρα....)
116 Απ: Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! Τρι 07 Φεβ 2012, 01:28
Patty D.Luffy
petrikios έγραψε:Ναι γιατι εσυ απο που εισαι?? Μπα δεν θα γλυτωνε ως Logia γιατι το φρουτο του Akainu ειναι ανωτερο απο την φυση του απο το φρουτο του Ace αρα δεν υπηρχε ελπιδα...
Και εγώ.. άκουσα Χάρι Σποτ .. χαχχαχαχαχ :haha:
Άν ήθελε γινόταν φωτιά και ξέφευγε.. κάτι θα έκανε αν δεν έπρεπε να προστατέψει τον αδύναμο και εξουθενωμένο αδερφούλη του
117 Απ: Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! Τρι 07 Φεβ 2012, 01:32
petrikios
Ναι το ιερο Χαρι Σποτ που χρονια τιμουμαι...απο ποια περιοχη εισαι...
118 Απ: Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! Τρι 07 Φεβ 2012, 01:34
Elidor
^ Οι γνωριμιες στο ταφειο.
119 Απ: Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! Τρι 07 Φεβ 2012, 01:37
Patty D.Luffy
Πόσο θεός ο Ace!!! Για να μείνω εντώς topic..
Άστο, καμένη περιοχή.. από Περαία :haha: , αλλά κάθε μέρα Καμάρα είμαι.. :haha:
Άστο, καμένη περιοχή.. από Περαία :haha: , αλλά κάθε μέρα Καμάρα είμαι.. :haha:
120 Απ: Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! Τρι 07 Φεβ 2012, 02:46
Toni D. Kellis
(οff topic) βλεπω πολυ σαλονικα στη παρεα ε...?
κομπλε...!
κομπλε...!
121 Απ: Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! Τρι 07 Φεβ 2012, 17:57
luffy_is_paok
Elidor έγραψε:Oχι οχι... Ο Ακαινου ειναι πιο badass...
και εγω τουμπα μενω που ακριβως μενεις εσυ??
122 Απ: Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! Τετ 08 Φεβ 2012, 10:38
core
Mihawk πιστεύω ένας από τους ωραιότερους αν και μεγάλος λίγο…
123 Απ: Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! Κυρ 16 Σεπ 2012, 01:25
Deppy_LuffyCP9
LUFFY~Zoro apla :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
124 Απ: Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! Κυρ 16 Σεπ 2012, 13:44
core
η όψη του Zoro μετά τα 2 χρόνια έχει αλλάξει προς το καλύτερο....
μετράει πολύ....
μετράει πολύ....
125 Απ: Οι ωραιοτεροι αντρες του One Piece!!! Δευ 17 Σεπ 2012, 14:33
Patty D.Luffy
ACE!!!! :inlove: :inlove:
Μην τα ξαναλέμε.. αλλα τώρα που μου τον έφαγαν.. ψηφίζω Trafalgar!!!
Μην τα ξαναλέμε.. αλλα τώρα που μου τον έφαγαν.. ψηφίζω Trafalgar!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης