Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Aokiji_Kuzan

Aokiji_Kuzan

Ο Sabo( αυτός θα είναι παρ' ότι δε το έχει δείξει φάτσα κάρτα ακόμα) ανήκει στο στρατό του Dragon σίγουρα και μου φαίνεται και λογικό άλλωστε.

Το τι θα επακολουθήσει για μένα είναι unimaginable από πλευράς ξύλου.Περιττό να πω ότι ο νέος admiral θα φάει το ξύλο της ζωής του από το Ζόρο και το πιστεύω ότι ο Ζόρο έχει αυτή τη δυνατότητα.Δε θα είναι εύκολο αλλά την έχει.Ο Λούφαρος θα κάνει αυτό που περιμένουμε εξ αρχής και είμαι περίεργος να δω τι θα κάνει ο Σάντζι το στρατό ενός yonku πίσω του :p

Κάποιος είπε ότι δε χωράνε άλλοι... Διαφωνώ, Όντα δώσε Aokiji στο λαό! :p

Troll

Troll

και εγω πιστευω πως τον εχει τον νεο αντμιραλ ο ζορο,δεν ξερω γιατι αλλα ο φουτζιτορα μου φενεται πιο αδυναμος απο τον αοκιτζι

Aokiji_Kuzan

Aokiji_Kuzan

Βασικά ο Φούτζι δεν έχει φρούτο τέτοιο που να τον καθιστά τόσο επίφοβο όσο τον προκάτοχό του όπως επίσης δεν είναι ισάξιος του Σακαζούκι για να μην πω για τον Kizaru και ο Ζόρο ήδη έδειξε ότι μπορεί αν ξεφύγει από τις τρύπες του Φούτζι.

Troll

Troll

παντως εχω ξενερωση λιγο με φουτζι τον περιμενα πολυ δυνατο

N_G

N_G

Ο Ζορό έχει πιο ανεπτυγμένο το χάκι να χτυπάει Λόγκια και λιγότερο το χάκι να προβλέπει κινήσεις αντιπάλων και ο Σάντζι ακριβώς το ανάποδο...νομίζω το έχει πει και Όντα αν δεν κάνω λάθος....Οπότε μιας και δεν μιλάμε για Λόγκια δεν νομίζω να τον έχει και τόσο εύκολα όσο το παρουσιάζετε...Βασικά δεν νομίζω πως τον έχει ούτε εύκολα ούτε δύσκολα...Ο Φούτζι λόγω του ότι είναι τυφλός έχει σίγουρα πολύ δυνατό χάκι πρόβλεψης ( δεν θυμάμαι τα ονόματα αυτή τη στιγμή) και το είδαμε κιόλας σε προυγούμενο τσάπτερ..

Lucky Roo

Lucky Roo

Spoil για το επόμενο chapter ανάβει φωτιές ο oda πάλι  
Σπόιλερ:

N_G

N_G

Προσέχτε μερικοί από που βρίσκετε τα σποιλς...δεν είναι όλες οι πηγές έγκυρες και πορώνεστε τσάμπα...
http://www.mangareader.net/one-piece/732/3 ----> chapter

Επισκέπτης

Anonymous

Επισκέπτης
Ωραίο το νέο chapter
Spoiler:

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
N_G έγραψε:Προσέχτε μερικοί από που βρίσκετε τα σποιλς...δεν είναι όλες οι πηγές έγκυρες και πορώνεστε τσάμπα...
http://www.mangareader.net/one-piece/732/3   ----> chapter

Mετριο chapter οπου το εσωσε μονο η εμφανιση του Senor Pink οπου λογικα θα ειναι ο αντιπαλος του Franky και η αναλυση με τους executives του Doflamingo.

Πραγματικα οτι να'ναι το παραπανω spoiler.  :xD: 

Lucky Roo

Lucky Roo

Ζητώ συγνώμη για το spoil που ήταν οτι να ναι νόμιζα οτι στέκουν όλα αυτά :D

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Lucky Roo έγραψε:Ζητώ συγνώμη για το spoil που ήταν οτι να ναι νόμιζα οτι στέκουν όλα αυτά  :D

Αμα ισχυαν τοτε θα ηταν το καλυτερο chapter της χρονιας.

Troll

Troll

fail chapteeeeeeeeer

uchiha1991

uchiha1991

αυτος ο jack που αναφερθηκε στα λαθος spoiler ποιος ειναι?

Troll

Troll

ακουμε το ονομα του στο πανκ χαζαρντ

BlackLeg

BlackLeg

Νταξει. Καλο το τσαπτερακι. Μαθαμε περισοτερα πραγματα για το crew του Ντοφυ. Απο το επομενο θα αρχισουν τα καλα (ευελπιστω)

N_G

N_G

BlackLeg έγραψε:Νταξει. Καλο το τσαπτερακι. Μαθαμε περισοτερα πραγματα για το crew του Ντοφυ. Απο το επομενο θα αρχισουν τα καλα (ευελπιστω)

Κάτω κάτω τελευταία σελίδα γράφει "don't miss the start of the fight" οπότε λογικά θα αρχίσει το ξύλο...

petrikios

petrikios

Αυτο οντως ηταν ενθαρρυντικο...πιο ενθαρρυντικο απο το να εγραφε...''The next One Piece Chapter will be on break...''που καιρο εχουμε να το δουμε και αυτο....και στο επομενο τσαπτερ θα μας ερθει πιστευω....

karamin

karamin

ειχα μερες να διαβασω manga και εχω μεινει συγκλονισμενος!διαβασα τα δυο τελευταια και εχω μεινει με το στομα ανοιχτο!!!Sabo ρε μαγκες!!!!αυτα ειναι!ο oda μας τρελανε !!!!το ελεγα οτι ζει!φοβερο τσαπτερ!παρα πολλα ατομα σε ενα νησι!προβλεπεται να γινει της πουτανας!!!η αλλη η γκομενα των revolutionaries ξερει την ρομπιν καλα μαλλον,η οποια ρομπιν δεν εχει πει απολυτως τιπτοα στον λουφυ!χαχαχα...μαλλον ο Σαμπο ηθελε να του κανει εκπληξη!εχει δυο δυνατους συμμαχους τωρα για το φρουτο!οποτε εχει καιρο για τις μαχες με ντονφλαμινγκο!φρανκυ badass!πηγε μονος του!προβλεπεται φοβερο τσαπτερ την επομενη και γενικα απο εδω και περα!ειδαμε και ντονφλαμινγκο φαμιλυ και την ιεραρχια!χαμος!λιθαρακι λιθαρακι θα τους νικησουν!πολυ ξηλο θα πεσει και αυτο ειναι το μονο σιγουρο με τοσα ατομα που εχουν παει στο νησι και θα πανε !

Επισκέπτης

Anonymous

Επισκέπτης
Η Dressrosa κυριολεκτικά τα σπάει!!!Κρίμα που το anime θα'χει filler arc αχρείαστο θα'λεγα με βάση τα γεγονότα που ακολουθούν.O Sabo ο οποίος είχε εννοηθεί ότι ήταν ζωντανός στην σκηνή με τον Invakov και τον Dragon πιστεύω θα πάρει το Mera Mera no mi δεν μπορώ να φανταστώ άλλο υποψήφιο,ο Franky γομάρι δεν καταλαβαίνει τίποτα και θα'τα βάλει με τον Senior Pink έτσι όπως δείχνει.Τώρα θέλω να δω τι παίζει με την εμφάνιση της Koala πιστεύω ότι έγινε Revolutionary εξαιτίας της ενέδρας στον Fisher Tiger μόλις την άφησε στην πατρίδα της,θα ενημερώθηκε για το συμβάν και εναντιώθηκε απέναντι στην παγκόσμια κυβέρνηση για να εκδικηθεί και τέλος θα δω τι θα κάνουν τα υπόλοιπα μέλη των Straw Hats απέναντι στο πλήρωμα της Big Mama.
ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΤΟ HYPE ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ!!!

mihawk

εγω θελω να δω ζορο...αυτο απαιτει ο λαος....ο ζορο να μοιραζει πονο!!!

petrikios

petrikios

Monkey D.Mike έγραψε:Τώρα θέλω να δω τι παίζει με την εμφάνιση της Koala πιστεύω ότι έγινε Revolutionary εξαιτίας της ενέδρας στον Fisher Tiger μόλις την άφησε στην πατρίδα της,θα ενημερώθηκε για το συμβάν και εναντιώθηκε απέναντι στην παγκόσμια κυβέρνηση για να εκδικηθεί

H απλα ''ποναει'' ακομα το εγκαυμα-σημαδι της σκλαβιας που ειχε οταν ηταν δουλα των World Nobles για χρονια...και πως θα εκδικηθει καλυτερα αυτους και το συναφι τους?Με το να στρατολογηθει στους Revolutionaries φυσικα...

Επισκέπτης

Anonymous

Επισκέπτης
petrikios έγραψε:
Monkey D.Mike έγραψε:Τώρα θέλω να δω τι παίζει με την εμφάνιση της Koala πιστεύω ότι έγινε Revolutionary εξαιτίας της ενέδρας στον Fisher Tiger μόλις την άφησε στην πατρίδα της,θα ενημερώθηκε για το συμβάν και εναντιώθηκε απέναντι στην παγκόσμια κυβέρνηση για να εκδικηθεί

H απλα ''ποναει'' ακομα το εγκαυμα-σημαδι της σκλαβιας που ειχε οταν ηταν δουλα των World Nobles για χρονια...και πως θα εκδικηθει καλυτερα αυτους και το συναφι τους?Με το να στρατολογηθει στους Revolutionaries φυσικα...

Σίγουρα ξέχασα τους World Nobles (οι πιο αχώνευτοι χαρακτήρες μακράν μαζί με τον Αkainu για μένα) έχουν καταστρέψει πολλές ζωές με το δουλεμπόριο τους,τη συμπεριφορά τους απέναντι σε αθώα άτομα αλλά και το ρατσισμό που εκφράζουν και το χειρότερο είναι ότι έχουν και την προστασία από την παγκόσμια κυβέρνηση και τους ναυάρχους.

mihawk

μα αυτοι την εφτιαξαν την κυβερνηση(οι προγονοι τους)...οι νομπλες ειναι οι πιο σπαστικοι συμφωνω...εκτος τον φλαμινκο που ειναι απιστευτος!!!(αν και ειναι πρωην νομπλες)

Aokiji_Kuzan

Aokiji_Kuzan

Οι World Nobles βασικά είναι η παγκόσμια κυβέρνηση και ο Ντόφυ είναι δικό τους παιδί και γι αυτό κόβουν και ράβουν τέτοιοι τύποι κατά το δοκούν.Το καλύτερο αρκ θα είναι όταν ο Λούφυ κάψει τη Marijois συθέμελα.

Προς στιγμήν θα αρκεστούμε στο να φάει το ξύλο της χρονιάς του ο υπερόπτης ντόφυ, να πάρει ένα καλό μάθημα ο Champion του Blackbeard και τέλος η Big Mom μια πρώτη γεύση για το τι την περιμένει.Το Ναυτικό μάλλον θα θρηνήσει ένα Ναύαρχο..Όλα αυτά μαζί=EPIC

petrikios

petrikios

Δεν νομιζω να θρηνησει εναν Ναυαρχο ετσι απλ το Ναυτικο...μην λεμε οτι θελουμε ενας Ναυαρχος παραμενει τερας σε θεμα δυναμης...δεν μπαινει οποιοσδηποτε εκει,ειδικα τωρα που ειναι επικεφαλης ο Σακαζουκι...και σιγουρα δεν θα βαζε κανεναν κουκλεντε για Ναυαρχο...επειδη ειδαμε να κατεβαζει εναν μετεωριτη και να σε παγιδευει με την βαρυτητα,δε σημαινει οτι ειδαμε και το 100% του φρουτου του καθως και της σωματικης του δυναμης....Αφηστε που πιστευω οτι οταν το κρυφο εργοστασιο και οι παρανομες συναλλαγες του Φλαμιγκο ξεσκεπαστουν,καθως και η αληθεια για το τι εκανε στην χωρα πριν απο 10 χρονια....ο δικαιος Φουτζιτορα θα τον συλλαβει και θα του ξυλωσει τα ''γαλονια''....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης