Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Nami-san!!! Robin-swan!!!

Nami-san!!! Robin-swan!!!

Oh boy... τι τσαπτεράρα ήταν αυτή? pingpingeyesΆξιζε και με το παραπάνω η αναμονή. Μπορώ να πω ότι μετά από αυτή την πλοκή βλέπω Violet στο πλήρωμα, να δει λίγο χαρά και ο Sanji :haha:Για να δούμε πώς θα ξεφύγει ο Law, προβλέπω να φτάνουν ενισχύσεις και να πέφτει ξυλίκι gj!

Aldark

Aldark

δε θα σχολιασω πολυ , αλλα το τσαπτερ ηταν θεικο οπως και ο Σαντζι
εχω πει εδω κι ενα μηνα βλεπω βιολεττα στο πληρωμα επισης.
περισσοτερα μετα..

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Cruel but beautiful. All men are the same. Μια δεύτερη Hancock.

Τελικά ήταν ψιλόfake τα spoiler του Redon.

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Πάντως ο Flamingos δεν επιβαιβεωσε που ειναι σελεστιαλ. "Its something more deep rooted.."
Για γιο κανενος Gorusei τον κοβω..

????????

Anonymous

Επισκέπτης
μπορει και αυτο.

Aldark

Aldark

αν ισχυει αυτο νουμπ δεν ηταν σωστη η θεωρια σου :muaha: , αφηστε που παιζει να ισχυει το γιος γκορουσει ή κατι τετοιο...θυμηθειτε τοτε με μορια που υπεδειξε καποιον πιο ψηλα απο τον σενγκοκου...κατι τετοιο πρεπει να παιζει!
το βραδυ η φουλ μου αποψη για την βιολεττα(θυμιζε χανκοκ πραγματικα ετσι οπως καθοτανε <3) και τι θα κανει ο λουφφυ και ο φουτζιτορα

petrikios

petrikios

Εχουν τους νανους με το μερος τους δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα,οσο για τον Φλαμιγκο οντως φαινοταν ρε παιδια απο παλια οτι ειχε πολλα κονε με την W.G σε σημειο ωστε μπορει και αυτος να ναι κανας απογονος αυτωνων...θα δειξειιι...

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ναι σπαμμερ αλλα επεσα κοντα

BlackLeg

BlackLeg

ΑΣΧΕΤΟ: Για το DF του DD μπορει να εχει να κανει με ιστους αραχνης και οχι με απλα strings.

δεν μοιαζουν τα γυαλια με τα ματια της μασκας?

http://goo.gl/ZHw8w
http://goo.gl/4uSkA

????????

Anonymous

Επισκέπτης
υσχιει καλη θεωρια αλλα το μονο μιον ειναι οτι ειναι ντημενος σαν φλαμινγκο και οχι σαν αραχνη και οι ιστοι αραχνης ειναι πολυ μαλακυ εκτος και αν τους σκληρηνε με χακι

Santouryuu

Santouryuu

τοσο δυσκολο ηταν noobs;

εγω προβλεπω σιζαρ να παλευει με το μερος του λο xD

Aldark

Aldark

για να γινει αυτο πρεπει ο σηζαρ να καταλαβει οτι ο ντοφλαμινγκο δεν τον αγαπαει ως φιλο αλλα ως απλα ενα οργανο για να βγαζουν παραδες και να τα κιλιμιαζει με τον καιντο

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Δεν ειναι θεωρια του Χοκινς ειπαμε

????????

Anonymous

Επισκέπτης
η θεωρια δικια μου ειναι και ειναι λογικο να την εχουν πει και αλλοι...
μπηκα μια μερα στα παλια τσαπς και διαβασα αυτο για τον ντοφυ οτι τον αποκαλουν ten yasha και απο εκει αρχησα να την αναπτιζω

maggie

maggie

αυτό με τα χέρια στο κεφάλι η Violet πώς το κατάφερε χωρίς να έχει φάει το φρούτο του Luffy? erk

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Εύκολο είναι δοκίμασε το oufouf
Το κάναμε μικρά συνέχεια στο διμοτικό :xD:
Εγώ το ονόμαζα η μάσκα πεταλούδα :xD::xD:

maggie

maggie

έλα ρε γμτ δεν μπορώ να το καταφέρω XD

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
^ Mini Tutorial >.<

Κάνε αυτη την κίνηση και με τα 2 χέρια με τη ράχη του καρπού να κοιτάει εσένα..

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 23 57369500

γύρε τους καρπούς προς τον εαυτό σου και ακούμπα τις άκρες των δαχτύλων σου στις άκρες της κάτω γνάθου ,
έτσι όπως έχεις τοποθετίσει τ δάκτυλα σου απλα σήκωσε όλο το χέρι προς τα πάνω χρησιμοποιόντας μόνο την άρθρωση του ώμου, κρατόντας το άλλο χέρι σταθερό.
Άν τα έχω περιγράψει σωστά θα πρέπει να έχει πετύχει και οι κύκλοι που σχηματίζουν αντίχειρασ και δείκτης να έχουν πέσει ακριβώς πάνω στους οφθαλμικούς σου κόγχους !!
:xD:

Aldark

Aldark

μη βγαινεται οφφτοπικ my ladies pleeease nice!
(ευκολο ειναι μαγγι το εκανα μεχρι κι εγω)

λοιπον στο τσαπ τωρα , λογικα ο νομος θα πιαστει αιχμαλωτος αλλα δε ξερω αν θα ειναι απο τον φουτζιτορα ή απο τον ντοφλαμινγκο! Ο οποιος Ντοφλαμινγκο τους τουμπαρε ολους , ειναι θεοτις ο ανθρωπος! Βεβαια δε ξερουμε αν θα συνεργαστει με τον Φουτζιτορα...Αααα η Βιολεττα ειναι oh my love! και ο Σαντζι αντρακλας is there trouble?
Να σχολιασω και το κοβερ , ποιος να ναι αυτος που φαινεται η σκια του;;;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την maggie στις Πεμ 27 Ιουν 2013, 14:51, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : epeidh mporw)

maggie

maggie

Patty D Luffy έγραψε:^ Mini Tutorial >.<

Κάνε αυτη την κίνηση και με τα 2 χέρια με τη ράχη του καρπού να κοιτάει εσένα..

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 23 57369500

γύρε τους καρπούς προς τον εαυτό σου και ακούμπα τις άκρες των δαχτύλων σου στις άκρες της κάτω γνάθου ,
έτσι όπως έχεις τοποθετίσει τ δάκτυλα σου απλα σήκωσε όλο το χέρι προς τα πάνω χρησιμοποιόντας μόνο την άρθρωση του ώμου, κρατόντας το άλλο χέρι σταθερό.
Άν τα έχω περιγράψει σωστά θα πρέπει να έχει πετύχει και οι κύκλοι που σχηματίζουν αντίχειρασ και δείκτης να έχουν πέσει ακριβώς πάνω στους οφθαλμικούς σου κόγχους !!
:xD:
το έκανα..γαμάει xD

Aldark έγραψε:μη βγαινεται οφφτοπικ my ladies pleeease nice!
(ευκολο ειναι μαγγι το εκανα μεχρι κι εγω)

off topic που αναλύουμε την πόζα της Violet?
άλλο το να μην σας ενδιαφέρει και άλλο το αν είναι εντός ή εκτός θέματος.

petrikios έγραψε:Και οι 2 οι κυριες πηραν ενα warn,η Μαγκι συντομα θα διορθωσει την δικη της την μπαρα,αρα ισως και τζαμπα να κινησα μερικους μυς μου,οσο για σενα Υπατια η επομενη φορα για το οφφ τοπικ ειναι ενα ωραιο μπαν προσφορα του καταστηματος...

πάει στο διάολο πες ό,τι ήταν off topic, o hawkins γτ δεν πήρε warn? (ρωτάει ο elidor)

είστε τραγικοί ρε..

edit:
off topic posts deleted.
οι μπάρες κανονικά εκεί που ήταν.

αν είναι δυνατόν δλδ βγήκαμε οφφ επειδή σχολιάσαμε τη πόζα της Violet.. πιο πολύ βγήκατε εσείς off που σχολιάζατε εμάς.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την maggie στις Πεμ 27 Ιουν 2013, 14:57, 1 φορά

petrikios

petrikios

ο,τι δεν ειναι ουσιαστικο και δεν αφορα την πλοκη του τσαπτερ,αλλα την ποζα και τα βυζια της Violet θεωρειται off...αλλα αν δεν μππορουμε να συννενοηθουμε ουτε μεταξυ μας τι να πω....

maggie

maggie

ακόμα οφφ κάνεις ρε...

χαρακτήρα του τσάπτερ σχολιάζαμε,χέστηκα αν ήταν ηλίθιο το σχόλιο ή οχι. το έκανε χαρακτήρας του op και θα το σχολιάσω...και ναι αν έχει μεγάλα βυζιά θα το σχολιάσουμε και αυτό.

edit: αν είναι δυνατόν δλδ. ο ένας mod δεν θέλει να postάρουμε αν δεν έχει βγει το τσαπ και οι άλλοι 2 λογοκρίνουν το τι θα πρέπει να σχολιαστεί από το τσαπ.

Elidor

Elidor

Avarga
Σκαστε και οι δυο. Πετρο εχεις αδικο και αυτο στους σχολιασμους του τσαπτερ παει... Εχουμε δει πολυ χειροτερα εδω μεσα που δε πιασαμε για οφφ τοπικ, σιγα μη πιασουμε αυτο για οφφ...

Maggie μη κλαις, ο μπαμπας Ελιντορ σας εδωσε ολους το μπουλο για να κυβερνα ο ιδιος δικαια.

petrikios

petrikios

Εχουμε δει πολυ χειροτερα εδω μεσα γιατι εμεις τα αφησαμε ετσι...τεσπα σαν Αντμιν τωρα κανε ο,τι θες

Elidor

Elidor

Avarga
petrikios έγραψε:...τεσπα σαν Αντμιν τωρα κανε ο,τι θες

Ευχαριστω που μου δινεις την αδεια σου φιλτατε. Θα κυβερνησω με σιδερενια πυγμη!

Τελος τα οφφ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης