Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
551 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 26 Ιουν 2013, 14:03
Nami-san!!! Robin-swan!!!
Oh boy... τι τσαπτεράρα ήταν αυτή? Άξιζε και με το παραπάνω η αναμονή. Μπορώ να πω ότι μετά από αυτή την πλοκή βλέπω Violet στο πλήρωμα, να δει λίγο χαρά και ο Sanji :haha:Για να δούμε πώς θα ξεφύγει ο Law, προβλέπω να φτάνουν ενισχύσεις και να πέφτει ξυλίκι
552 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 26 Ιουν 2013, 14:08
Aldark
δε θα σχολιασω πολυ , αλλα το τσαπτερ ηταν θεικο οπως και ο Σαντζι
εχω πει εδω κι ενα μηνα βλεπω βιολεττα στο πληρωμα επισης.
περισσοτερα μετα..
εχω πει εδω κι ενα μηνα βλεπω βιολεττα στο πληρωμα επισης.
περισσοτερα μετα..
553 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 26 Ιουν 2013, 14:14
Tony Tony Chopper
Cruel but beautiful. All men are the same. Μια δεύτερη Hancock.
Τελικά ήταν ψιλόfake τα spoiler του Redon.
Τελικά ήταν ψιλόfake τα spoiler του Redon.
554 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 26 Ιουν 2013, 14:25
Σκληρός Καριόλης
Πάντως ο Flamingos δεν επιβαιβεωσε που ειναι σελεστιαλ. "Its something more deep rooted.."
Για γιο κανενος Gorusei τον κοβω..
Για γιο κανενος Gorusei τον κοβω..
555 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 26 Ιουν 2013, 14:28
????????
μπορει και αυτο.
556 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 26 Ιουν 2013, 15:04
Aldark
αν ισχυει αυτο νουμπ δεν ηταν σωστη η θεωρια σου :muaha: , αφηστε που παιζει να ισχυει το γιος γκορουσει ή κατι τετοιο...θυμηθειτε τοτε με μορια που υπεδειξε καποιον πιο ψηλα απο τον σενγκοκου...κατι τετοιο πρεπει να παιζει!
το βραδυ η φουλ μου αποψη για την βιολεττα(θυμιζε χανκοκ πραγματικα ετσι οπως καθοτανε <3) και τι θα κανει ο λουφφυ και ο φουτζιτορα
το βραδυ η φουλ μου αποψη για την βιολεττα(θυμιζε χανκοκ πραγματικα ετσι οπως καθοτανε <3) και τι θα κανει ο λουφφυ και ο φουτζιτορα
557 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 26 Ιουν 2013, 15:29
petrikios
Εχουν τους νανους με το μερος τους δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα,οσο για τον Φλαμιγκο οντως φαινοταν ρε παιδια απο παλια οτι ειχε πολλα κονε με την W.G σε σημειο ωστε μπορει και αυτος να ναι κανας απογονος αυτωνων...θα δειξειιι...
558 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 26 Ιουν 2013, 15:30
????????
ναι σπαμμερ αλλα επεσα κοντα
559 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 26 Ιουν 2013, 15:46
BlackLeg
ΑΣΧΕΤΟ: Για το DF του DD μπορει να εχει να κανει με ιστους αραχνης και οχι με απλα strings.
δεν μοιαζουν τα γυαλια με τα ματια της μασκας?
http://goo.gl/ZHw8w
http://goo.gl/4uSkA
δεν μοιαζουν τα γυαλια με τα ματια της μασκας?
http://goo.gl/ZHw8w
http://goo.gl/4uSkA
560 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 26 Ιουν 2013, 16:14
????????
υσχιει καλη θεωρια αλλα το μονο μιον ειναι οτι ειναι ντημενος σαν φλαμινγκο και οχι σαν αραχνη και οι ιστοι αραχνης ειναι πολυ μαλακυ εκτος και αν τους σκληρηνε με χακι
561 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 26 Ιουν 2013, 19:24
Santouryuu
τοσο δυσκολο ηταν noobs;
εγω προβλεπω σιζαρ να παλευει με το μερος του λο xD
εγω προβλεπω σιζαρ να παλευει με το μερος του λο xD
562 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 26 Ιουν 2013, 19:45
Aldark
για να γινει αυτο πρεπει ο σηζαρ να καταλαβει οτι ο ντοφλαμινγκο δεν τον αγαπαει ως φιλο αλλα ως απλα ενα οργανο για να βγαζουν παραδες και να τα κιλιμιαζει με τον καιντο
563 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 26 Ιουν 2013, 22:02
Σκληρός Καριόλης
Δεν ειναι θεωρια του Χοκινς ειπαμε
564 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 26 Ιουν 2013, 23:20
????????
η θεωρια δικια μου ειναι και ειναι λογικο να την εχουν πει και αλλοι...
μπηκα μια μερα στα παλια τσαπς και διαβασα αυτο για τον ντοφυ οτι τον αποκαλουν ten yasha και απο εκει αρχησα να την αναπτιζω
μπηκα μια μερα στα παλια τσαπς και διαβασα αυτο για τον ντοφυ οτι τον αποκαλουν ten yasha και απο εκει αρχησα να την αναπτιζω
566 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 27 Ιουν 2013, 02:29
Patty D.Luffy
Εύκολο είναι δοκίμασε το
Το κάναμε μικρά συνέχεια στο διμοτικό :xD:
Εγώ το ονόμαζα η μάσκα πεταλούδα :xD::xD:
Το κάναμε μικρά συνέχεια στο διμοτικό :xD:
Εγώ το ονόμαζα η μάσκα πεταλούδα :xD::xD:
567 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 27 Ιουν 2013, 03:05
maggie
έλα ρε γμτ δεν μπορώ να το καταφέρω XD
568 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 27 Ιουν 2013, 04:14
Patty D.Luffy
^ Mini Tutorial >.<
Κάνε αυτη την κίνηση και με τα 2 χέρια με τη ράχη του καρπού να κοιτάει εσένα..
γύρε τους καρπούς προς τον εαυτό σου και ακούμπα τις άκρες των δαχτύλων σου στις άκρες της κάτω γνάθου ,
έτσι όπως έχεις τοποθετίσει τ δάκτυλα σου απλα σήκωσε όλο το χέρι προς τα πάνω χρησιμοποιόντας μόνο την άρθρωση του ώμου, κρατόντας το άλλο χέρι σταθερό.
Άν τα έχω περιγράψει σωστά θα πρέπει να έχει πετύχει και οι κύκλοι που σχηματίζουν αντίχειρασ και δείκτης να έχουν πέσει ακριβώς πάνω στους οφθαλμικούς σου κόγχους !!
:xD:
γύρε τους καρπούς προς τον εαυτό σου και ακούμπα τις άκρες των δαχτύλων σου στις άκρες της κάτω γνάθου ,
έτσι όπως έχεις τοποθετίσει τ δάκτυλα σου απλα σήκωσε όλο το χέρι προς τα πάνω χρησιμοποιόντας μόνο την άρθρωση του ώμου, κρατόντας το άλλο χέρι σταθερό.
Άν τα έχω περιγράψει σωστά θα πρέπει να έχει πετύχει και οι κύκλοι που σχηματίζουν αντίχειρασ και δείκτης να έχουν πέσει ακριβώς πάνω στους οφθαλμικούς σου κόγχους !!
569 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 27 Ιουν 2013, 10:46
Aldark
λοιπον στο τσαπ τωρα , λογικα ο νομος θα πιαστει αιχμαλωτος αλλα δε ξερω αν θα ειναι απο τον φουτζιτορα ή απο τον ντοφλαμινγκο! Ο οποιος Ντοφλαμινγκο τους τουμπαρε ολους , ειναι θεοτις ο ανθρωπος! Βεβαια δε ξερουμε αν θα συνεργαστει με τον Φουτζιτορα...Αααα η Βιολεττα ειναι και ο Σαντζι αντρακλας
Να σχολιασω και το κοβερ , ποιος να ναι αυτος που φαινεται η σκια του;;;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την maggie στις Πεμ 27 Ιουν 2013, 14:51, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : epeidh mporw)
570 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 27 Ιουν 2013, 14:38
maggie
το έκανα..γαμάειPatty D Luffy έγραψε:^ Mini Tutorial >.<
off topic που αναλύουμε την πόζα της Violet?Aldark έγραψε:μη βγαινεται οφφτοπικ my ladies pleeease(ευκολο ειναι μαγγι το εκανα μεχρι κι εγω)
άλλο το να μην σας ενδιαφέρει και άλλο το αν είναι εντός ή εκτός θέματος.
petrikios έγραψε:Και οι 2 οι κυριες πηραν ενα warn,η Μαγκι συντομα θα διορθωσει την δικη της την μπαρα,αρα ισως και τζαμπα να κινησα μερικους μυς μου,οσο για σενα Υπατια η επομενη φορα για το οφφ τοπικ ειναι ενα ωραιο μπαν προσφορα του καταστηματος...
πάει στο διάολο πες ό,τι ήταν off topic, o hawkins γτ δεν πήρε warn? (ρωτάει ο elidor)
είστε τραγικοί ρε..
edit:
off topic posts deleted.
οι μπάρες κανονικά εκεί που ήταν.
αν είναι δυνατόν δλδ βγήκαμε οφφ επειδή σχολιάσαμε τη πόζα της Violet.. πιο πολύ βγήκατε εσείς off που σχολιάζατε εμάς.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την maggie στις Πεμ 27 Ιουν 2013, 14:57, 1 φορά
571 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 27 Ιουν 2013, 14:59
petrikios
ο,τι δεν ειναι ουσιαστικο και δεν αφορα την πλοκη του τσαπτερ,αλλα την ποζα και τα βυζια της Violet θεωρειται off...αλλα αν δεν μππορουμε να συννενοηθουμε ουτε μεταξυ μας τι να πω....
572 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 27 Ιουν 2013, 15:02
maggie
ακόμα οφφ κάνεις ρε...
χαρακτήρα του τσάπτερ σχολιάζαμε,χέστηκα αν ήταν ηλίθιο το σχόλιο ή οχι. το έκανε χαρακτήρας του op και θα το σχολιάσω...και ναι αν έχει μεγάλα βυζιά θα το σχολιάσουμε και αυτό.
edit: αν είναι δυνατόν δλδ. ο ένας mod δεν θέλει να postάρουμε αν δεν έχει βγει το τσαπ και οι άλλοι 2 λογοκρίνουν το τι θα πρέπει να σχολιαστεί από το τσαπ.
χαρακτήρα του τσάπτερ σχολιάζαμε,χέστηκα αν ήταν ηλίθιο το σχόλιο ή οχι. το έκανε χαρακτήρας του op και θα το σχολιάσω...και ναι αν έχει μεγάλα βυζιά θα το σχολιάσουμε και αυτό.
edit: αν είναι δυνατόν δλδ. ο ένας mod δεν θέλει να postάρουμε αν δεν έχει βγει το τσαπ και οι άλλοι 2 λογοκρίνουν το τι θα πρέπει να σχολιαστεί από το τσαπ.
573 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 27 Ιουν 2013, 15:51
Elidor
Σκαστε και οι δυο. Πετρο εχεις αδικο και αυτο στους σχολιασμους του τσαπτερ παει... Εχουμε δει πολυ χειροτερα εδω μεσα που δε πιασαμε για οφφ τοπικ, σιγα μη πιασουμε αυτο για οφφ...
Maggie μη κλαις, ο μπαμπας Ελιντορ σας εδωσε ολους το μπουλο για να κυβερνα ο ιδιος δικαια.
Maggie μη κλαις, ο μπαμπας Ελιντορ σας εδωσε ολους το μπουλο για να κυβερνα ο ιδιος δικαια.
574 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 27 Ιουν 2013, 15:55
petrikios
Εχουμε δει πολυ χειροτερα εδω μεσα γιατι εμεις τα αφησαμε ετσι...τεσπα σαν Αντμιν τωρα κανε ο,τι θες
575 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 27 Ιουν 2013, 15:59
Elidor
petrikios έγραψε:...τεσπα σαν Αντμιν τωρα κανε ο,τι θες
Ευχαριστω που μου δινεις την αδεια σου φιλτατε. Θα κυβερνησω με σιδερενια πυγμη!
Τελος τα οφφ.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης