Σε λαθος σειρα δεν ειναι αυτο yaoi anime ειναι το αντιθετο απο αυτο που νομιζειςmaggie έγραψε:τι έλεος ρε μπαγλαμά και αχαχαχαχα?
αυτό σημαίνει yaoi.
Yaoi, also known as Boys' Love, stands for Yamanashi, Ochinashi, Iminashi (No climax, no resolution, no meaning). It is used for things containing homosexual male characters, usually when it's sexual and descriptive.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ποιος ειναι ο καλυτερος φιλος του Luffy ;
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Ποιος ειναι ο καλυτερος φιλος του Luffy ;
26 Απ: Ποιος ειναι ο καλυτερος φιλος του Luffy ; Δευ 10 Ιουν 2013, 23:50
razor1911
27 Απ: Ποιος ειναι ο καλυτερος φιλος του Luffy ; Τρι 11 Ιουν 2013, 01:24
Patty D.Luffy
maggie έγραψε:^
- Σπόιλερ:
Έλεος ρε Maggie... προτιμώ Seme Sanji και Uke Zoro..
Ο Zoro κάνει πολύ sexy uke... :mueh: :mueh: :mueh:
28 Απ: Ποιος ειναι ο καλυτερος φιλος του Luffy ; Τρι 11 Ιουν 2013, 02:02
????????
μπορουσες απλα να μου πεις οχι να μου δειξης-_- εεεε μου ηρθε και λιγο αποτομαmaggie έγραψε:τι έλεος ρε μπαγλαμά και αχαχαχαχα?
αυτό σημαίνει yaoi.
Yaoi, also known as Boys' Love, stands for Yamanashi, Ochinashi, Iminashi (No climax, no resolution, no meaning). It is used for things containing homosexual male characters, usually when it's sexual and descriptive.
29 Απ: Ποιος ειναι ο καλυτερος φιλος του Luffy ; Τρι 11 Ιουν 2013, 15:17
BlackLeg
Μπορειτε να μου εξηγησετε πως καταληξατε απο τον καλυτερο φιλο του Λουφη να συζητατε ποιος ειναι καλυτερος seme & uke. Για επανελθετε στο θεμα.
Παντως καλυτερα θα ηταν ο Ζορο uke.
30 Απ: Ποιος ειναι ο καλυτερος φιλος του Luffy ; Τρι 11 Ιουν 2013, 15:43
maggie
ήθελα να σιγουρευτώ ότι θα καταλάβεις, για αυτό η εικόναΡίαλ Χόκινς έγραψε:μπορουσες απλα να μου πεις οχι να μου δειξης εεεε μου ηρθε και λιγο αποτομα
31 Απ: Ποιος ειναι ο καλυτερος φιλος του Luffy ; Τρι 11 Ιουν 2013, 17:25
Patty D.Luffy
BlackLeg έγραψε:Μπορειτε να μου εξηγησετε πως καταληξατε απο τον καλυτερο φιλο του Λουφη να συζητατε ποιος ειναι καλυτερος seme & uke. Για επανελθετε στο θεμα.
Zoro Uke ftw!!!
Seme Sanji να βγάζει το άχτι του.. hihihihi :mueh:
32 Απ: Ποιος ειναι ο καλυτερος φιλος του Luffy ; Τρι 11 Ιουν 2013, 17:29
????????
εχω προσεξει οτι σε εσας τα κοριτσια σας αρεσουν παρα πολυ να βλεπετε 2 αντρες να γιαληζουνε το πομωλο γιατι ετσι βρε?:p
33 Απ: Ποιος ειναι ο καλυτερος φιλος του Luffy ; Τρι 11 Ιουν 2013, 19:08
Aldark
οπως και σενα σαρεσει το αναποδο χοκινακο
34 Απ: Ποιος ειναι ο καλυτερος φιλος του Luffy ; Τρι 11 Ιουν 2013, 19:19
????????
καλα ναι xD και μονο στην ιδεα.........
35 Απ: Ποιος ειναι ο καλυτερος φιλος του Luffy ; Τρι 11 Ιουν 2013, 20:49
BlackLeg
Καλα. Αμα δεν φαμε ομαδικο warn εμενα να μου τρυπησετε τη μυτη.
WORTH IT
- Σπόιλερ:
WORTH IT
36 Απ: Ποιος ειναι ο καλυτερος φιλος του Luffy ; Τρι 11 Ιουν 2013, 20:57
Patty D.Luffy
ΈΛΙΩΣΑ!!!!!! :xD: :xD: :xD: :xD:
Και για να μν ειμαι οφφ, καλύτερος φίλος του Λούφυ είναι το κρέας :xD:
37 Απ: Ποιος ειναι ο καλυτερος φιλος του Luffy ; Τετ 12 Ιουν 2013, 21:46
soulis8
Πόσο σύμφωνο με βρίσκεις? Σαν το κρέας δεν εχει για τον Λούφαρο.Patty D Luffy έγραψε:ΈΛΙΩΣΑ!!!!!! :xD: :xD: :xD: :xD:
38 Απ: Ποιος ειναι ο καλυτερος φιλος του Luffy ; Πεμ 13 Ιουν 2013, 18:20
BlackLeg
Εκτος αν ειναι 1 + κομματια κρεας
39 Απ: Ποιος ειναι ο καλυτερος φιλος του Luffy ; Πεμ 05 Σεπ 2013, 01:38
ATHELAS
ο zoro είναι ο καλύτερος φίλος του με την nami η σχέση δεν είναι και τοσό φιλική και ας λέει ο oda ότι δεν υπαρχέι ρομάντσο στο one piece υπάρχει αλλά ειναι κεκαλυμένο και ακόμα και αν δεν μας δείξει κάτι χειροποιαστο λόγο του είδους του manga αυτός που προσέχει τις λεπτομέριες καταλαβάινει ποιός θέλει ποιόν και που υπάρχει φωτία και που όχι αλλά αυτό ειναι μια άλλη κουβέντα.
40 Απ: Ποιος ειναι ο καλυτερος φιλος του Luffy ; Πεμ 05 Σεπ 2013, 13:17
Tony Tony Chopper
Το μόνο σοβαρό love story είναι του Usopp με την Kaya. Τώρα υπάρχουν και κάποια καλυμμένα όπως λες. Πιστεύω Ceasar θέλει Dofla. Dofla θέλει Croco. Luffy θέλει Shanks. Nami θέλει Usopp(?) εκτός κι αν γνωρίσει τον Jozu.ATHELAS έγραψε:ο zoro είναι ο καλύτερος φίλος του με την nami η σχέση δεν είναι και τοσό φιλική και ας λέει ο oda ότι δεν υπαρχέι ρομάντσο στο one piece υπάρχει αλλά ειναι κεκαλυμένο και ακόμα και αν δεν μας δείξει κάτι χειροποιαστο λόγο του είδους του manga αυτός που προσέχει τις λεπτομέριες καταλαβάινει ποιός θέλει ποιόν και που υπάρχει φωτία και που όχι αλλά αυτό ειναι μια άλλη κουβέντα.
- Μanga spoil:
Και φυσικά υπάρχει ο καινούριος έρωτας(μάλλον ο παλιός έρωτας) του Barto για τον Luffy.
edit by Aldark:μην κάνετε spoiler , είμαστε στο Anime Section
41 Απ: Ποιος ειναι ο καλυτερος φιλος του Luffy ; Πεμ 05 Σεπ 2013, 19:55
ATHELAS
μου αρέσει πολλύ το χιούμορ σου είναι ευρηματικότατο! σε ευχαριστώ και για το καλωσόρισμα!Συμφωνώ για το Ussop,Kaya αλλά επειδη μιλάμε γιά shonen ίσως να είναι και το πιό σοβαρό που θα δούμε αλλά με τον oda ποτέ δεν ξέρεις!βέβαια η πλειοψηφία δεν θέλει να μπεί ρομάντσο γιάτι φοβάται οτι θα χαλάσει την εικόνα του one piece.Ίσως όχι άδικα ωστόσο αν έμπαινε με πρόσοχη και από λίγο κάθε φορά ώστε να μην χαλάει τον χαρακτήρα του έργου πιστεύω ότι θα το απογείωναι!
42 Απ: Ποιος ειναι ο καλυτερος φιλος του Luffy ; Παρ 06 Σεπ 2013, 03:16
Santouryuu
ξεχασες το λουφυ - κρεας....Tony Tony Chopper έγραψε:Το μόνο σοβαρό love story είναι του Usopp με την Kaya. Τώρα υπάρχουν και κάποια καλυμμένα όπως λες. Πιστεύω Ceasar θέλει Dofla. Dofla θέλει Croco. Luffy θέλει Shanks. Nami θέλει Usopp(?) εκτός κι αν γνωρίσει τον Jozu.ATHELAS έγραψε:ο zoro είναι ο καλύτερος φίλος του με την nami η σχέση δεν είναι και τοσό φιλική και ας λέει ο oda ότι δεν υπαρχέι ρομάντσο στο one piece υπάρχει αλλά ειναι κεκαλυμένο και ακόμα και αν δεν μας δείξει κάτι χειροποιαστο λόγο του είδους του manga αυτός που προσέχει τις λεπτομέριες καταλαβάινει ποιός θέλει ποιόν και που υπάρχει φωτία και που όχι αλλά αυτό ειναι μια άλλη κουβέντα.
- Μanga spoil:
Και φυσικά υπάρχει ο καινούριος έρωτας(μάλλον ο παλιός έρωτας) του Barto για τον Luffy.
edit by Aldark:μην κάνετε spoiler , είμαστε στο Anime Section
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης