Πανω απο 1200 επεισοδεια σιγουρα..Η σειρα παει παρα πολυ καλα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ποσα επεισοδια πιστευευτε οτι θα φτασει το One Piece
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Χωστε τις προβλεψεις σας
29 Απ: Ποσα επεισοδια πιστευευτε οτι θα φτασει το One Piece Σαβ 11 Μάης 2013, 15:12
Aokiji_Kuzan
1200
30 Απ: Ποσα επεισοδια πιστευευτε οτι θα φτασει το One Piece Δευ 10 Ιουν 2013, 08:27
Νικολής
Δηλαδη 10 χρονακια ακομα ε??Μια χαρα!!!
31 Απ: Ποσα επεισοδια πιστευευτε οτι θα φτασει το One Piece Δευ 10 Ιουν 2013, 23:52
razor1911
Και 10 να ειναι θα τα βλεπουμε το εφτασε 1ο καλυτερο ανιμε στον κοσμο
32 Απ: Ποσα επεισοδια πιστευευτε οτι θα φτασει το One Piece Τρι 11 Ιουν 2013, 07:45
Νικολής
Αμα το παρουμε λογικα,εχουμε ακομα να δουμε dragon,shanks,big mom,kaido,blackbeard,kid,dofy,sabo υπολογιστε ποσα επεισοδια ειναι ακομα!!!!!!!!!!!
33 Απ: Ποσα επεισοδια πιστευευτε οτι θα φτασει το One Piece Τρι 11 Ιουν 2013, 07:55
Tony Tony Chopper
Αν το πάρουμε λογικά, ο Oda α πεθάνει από την κούραση και δεν θα δούμε τίποτα από αυτά. :xD:Νικολής έγραψε:Αμα το παρουμε λογικα,εχουμε ακομα να δουμε dragon,shanks,big mom,kaido,blackbeard,kid,dofy,sabo υπολογιστε ποσα επεισοδια ειναι ακομα!!!!!!!!!!!
34 Απ: Ποσα επεισοδια πιστευευτε οτι θα φτασει το One Piece Τρι 11 Ιουν 2013, 15:10
BlackLeg
Ψηφισα 1200. Αλλα μαλλον περισσοτερα. Καλα τα τσαπτερ θα ειναι γυρω στα 1500. Ο Οντα ρε θα το τελειωσει. Δεν το παραταει.
35 Απ: Ποσα επεισοδια πιστευευτε οτι θα φτασει το One Piece Κυρ 06 Ιουλ 2014, 02:24
Monkey.D.Dragon
Εγω ψηφισα 1200 γιατι πιστευω οτι το One Piece τοσα θα φτασει και στα manga 1600+++ και βαλε
36 Απ: Ποσα επεισοδια πιστευευτε οτι θα φτασει το One Piece Τρι 08 Ιουλ 2014, 12:17
Deathracer2009
37 Απ: Ποσα επεισοδια πιστευευτε οτι θα φτασει το One Piece Τετ 09 Ιουλ 2014, 02:03
Aldark
To προφανές είναι ότι θα διαρκέσει άλλο τόσο! Το αστείο είναι ότι θα 30αρίσω και θα βλέπω One Piece :xD:Deathracer2009 έγραψε:One Piece Might Last Another Decade
Αλλά τι να κάνουμε , ο θεός (Oda) να είναι καλά και ας συνεχίσει τόσο...!
38 Απ: Ποσα επεισοδια πιστευευτε οτι θα φτασει το One Piece Τετ 09 Ιουλ 2014, 14:13
Monkey.D.Dragon
Aldark έγραψε:To προφανές είναι ότι θα διαρκέσει άλλο τόσο! Το αστείο είναι ότι θα 30αρίσω και θα βλέπω One Piece :xD:Deathracer2009 έγραψε:One Piece Might Last Another Decade
Αλλά τι να κάνουμε , ο θεός (Oda) να είναι καλά και ας συνεχίσει τόσο...!
χααχαχ και εγω το ιδιο ρε !!! :haha: :haha:
39 Απ: Ποσα επεισοδια πιστευευτε οτι θα φτασει το One Piece Κυρ 27 Ιουλ 2014, 10:43
Νικολής
One Piece Episode 655 has been postponed to August 4th by Japan TV.
Πως να μην διαρκεσει 1500 επεισοδια οταν καθε μηνα υπαρχει απο μια αργια
40 Απ: Ποσα επεισοδια πιστευευτε οτι θα φτασει το One Piece Σαβ 02 Αυγ 2014, 22:46
The Red-Haired
Νικολής έγραψε:One Piece Episode 655 has been postponed to August 4th by Japan TV.
Ο αριθμός των επεισοδίων δεν έχει σχέση με τη χρονολογία ή με τον αριθμό των αργίων σε κάθε χρονιά ... θα γίνουν τόσα επεισόδια όσα χρειάζονται για να είναι ολοκληρωμένη η σειρά. Έτσι έχει αφήσει να φανεί μέχρι στιγμής και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει στρατηγική ο odas.
Όσο για τα επεισόδια που φαίνεται να μην προσφέρουν εξέλιξη στη σειρά έχουν κι αυτά τη δική τους σημασία. Όταν βλέπεις ένα ark ξανά από την αρχή τότε φαίνεται η σημασία αυτών των επεισοδίων, αλλά συμφωνώ πως είναι σπαστικό όταν περιμένεις μια εβδομάδα να δεις το επόμενο επεισόδιο κι αυτό δείχνει απλά διαλόγους και τους sh να τρέχουν χωρισμένοι σε ένα νησί με το γνωστό random σχέδιο του luffy ... κάνω ό,τι μου αρέσει:)
Αν μετράω σωστά και δεν έχουμε νέους ήρωες να προστίθονται στο τέλος τότε αναμένουμε: η dressrosa να έχει τελειώσει περίπου στα 680, ένα μικρό ark με το νησί των σαμουράι, ένα με τον dragon, ένα με τον shanks, ένα με τον blackbeard, ένα με τον kidd, ένα με τον akainu, ένα με το raftel που θα βρουν το one piece και τη μάχη με την παγκόσμια κυβέρνηση. Αν κάθε ένα από αυτά κρατά 40 επεισόδια στο anime θα φτάσουμε περίπου στο 1000-1100 αν έχουμε και τα extra, γιατί πρέπει και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους (zoro-mihawk, sanji-all blue κλπ και βάλε και κανά γάμο του luffy με τη hankock) μπορεί να πάμε και στα 1200... οπότε βάζω 1200
41 Απ: Ποσα επεισοδια πιστευευτε οτι θα φτασει το One Piece Τρι 05 Αυγ 2014, 01:11
Monkey.D.Dragon
Lion D. Man έγραψε:Νικολής έγραψε:One Piece Episode 655 has been postponed to August 4th by Japan TV.
η dressrosa να έχει τελειώσει περίπου στα 680
Κοιτα απο τι ξερω και πιστευω οτι θα δειξει ακομα 50-60 επεισοδια μιας και λενε οτι θα ειναι το μεγαλυτερο αρκ
οποτε οκτωμβριο με δεκεμβριο του 15
42 Απ: Ποσα επεισοδια πιστευευτε οτι θα φτασει το One Piece Τρι 12 Αυγ 2014, 19:45
plankton
Πιστευω θα φτασει στα 1200 και μπορει και περισσοτερο.
43 Απ: Ποσα επεισοδια πιστευευτε οτι θα φτασει το One Piece Σαβ 25 Μαρ 2017, 01:35
Marshall D. Teach
Κι εγώ νομίζω πως θα έχει πάνω από 1000 επεισόδια. Ακόμη έχουμε να δούμε πολλά!
44 Απ: Ποσα επεισοδια πιστευευτε οτι θα φτασει το One Piece Σαβ 25 Μαρ 2017, 12:04
Scarlet D.
Μην σας πω και 1100. Στο fishman island περιπου ηταν στο 50% νομιζω
45 Απ: Ποσα επεισοδια πιστευευτε οτι θα φτασει το One Piece Σαβ 25 Μαρ 2017, 12:47
The Red-Haired
1300+ από εμένα, δεν έχουμε μπει καν στο arc της Big Mom και βρισκόμαστε αισίως στο επεισόδιο 780. Σίγουρα θα φτάσουμε τα 1000 επεισόδια με το wano και το νησί των γιγάντων. Μετά μένει το Raftel και η WG κατ'ελάχιστο.
46 Απ: Ποσα επεισοδια πιστευευτε οτι θα φτασει το One Piece Σαβ 25 Μαρ 2017, 18:43
Scarlet D.
ο oda τον επομενο χρονο λενε οι απιστευτες πηγες μου οτι θα το κανει rush, σε φαση οτι μεχρι τον επομενο χρονο να εχει τελειωσει το arc του kaido
48 Απ: Ποσα επεισοδια πιστευευτε οτι θα φτασει το One Piece Κυρ 09 Απρ 2017, 13:07
Heavenly Yaksha
1199
49 Απ: Ποσα επεισοδια πιστευευτε οτι θα φτασει το One Piece Δευ 02 Οκτ 2017, 01:11
Cytheria
@Marshall D. Teach (poster #43)Marshall D. Teach έγραψε:Κι εγώ νομίζω πως θα έχει πάνω από 1000 επεισόδια. Ακόμη έχουμε να δούμε πολλά!
Ασε το φτυάρι κάτω ρε και μην ξεθάβεις νεκρά (3 ετών μάλιστα) threads!! χαχαχαχαχα :)
Τέσπα on topic το anime είδη έχει φτάσει τα 808 επεισόδια και καθώς το manga έχει βγάλει είδη 880 chapters εγώ θα έλεγα ότι θα βγούνε περισσότερα από 1200 επεισόδια.
Επίσης πολύ πιθανό ο Oda να μας χαιρετάει από το κρύο χώμα πολύ πριν την τελειώσει την ιστορία του οποτε πιθανότατα κάποιος άλλος να πάρει το One Piece για να το τελειώσει.
50 Απ: Ποσα επεισοδια πιστευευτε οτι θα φτασει το One Piece Τετ 21 Μαρ 2018, 22:13
Aokiji
Αλλάζω γνώμη και λέω μιας και τώρα έχω φτάσει στο τέλος, 1300 επεισόδια
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης