Ποτέ τελειώνει η ημέρα;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Η νύχτα πέφτει... και δεν ξανασηκώνεται!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
27 Απ: Η νύχτα πέφτει... και δεν ξανασηκώνεται!! Παρ 12 Οκτ 2012, 19:03
maggie
happy (maggie)
και ειμαι γατα, οχι δολοφονος.
Allen Walker (Razor1911) επειδη εχω ενα προαισθημα οτι δεν του αρεσουν τα ψαρια
συ εισαι αθωος 10000%..βαζω στοιχημα τα ψαρια μου..NoLaw_NakamaLaw έγραψε:eustas kid
εγω ψηφυζω wolverine καθαρα απο τυχη
ελπιζω να πεσω μεσα και να μην παρω εναν αθωο αδικα στον λαιμο μου
..σε περιπτωση ομως που κανω λαθος και χασω τα ψαρια, το τζοκερ θα μου πει τα νουμερα που θα κληρωθουν την κυριακη και ετσι θα παρω αλλα..αν φυσικα τα πετυχει οπως υποστηριζει, so Τζοκερ θελω 5 νουμερα απο το 1-45 και 1 νουμερο απο το 1-20..δεν χρειαζεται να πω πως αν πεσεις εξω θα σε εχω ως τον νουμερο 1 υποπτο...Johnyman έγραψε:τζόκερ
σαν ΤΟ τζόκερ δεν μπορώ να κάνω και πολύ role play,αλλά αν θέλετε σαν λέω τους αριθμούς που θα κληρωθούν..
και επειδή είμαι και πολύ τυχερός,η τύχη θα μου υποδείξει τον δολοφόνο..είναι ο happy(maggie)..σίγουρα πράγματα
- Σπόιλερ:
- οοοps, το ειπα :xD:
και ειμαι γατα, οχι δολοφονος.
Allen Walker (Razor1911) επειδη εχω ενα προαισθημα οτι δεν του αρεσουν τα ψαρια
28 Απ: Η νύχτα πέφτει... και δεν ξανασηκώνεται!! Σαβ 13 Οκτ 2012, 16:27
Santouryuu
μπορουν οι παικτες να αυτοκτονησουν;;;
29 Απ: Η νύχτα πέφτει... και δεν ξανασηκώνεται!! Σαβ 13 Οκτ 2012, 22:36
razor1911
Μπορουνε απλα λενε οτι θελουν να βγουνε
30 Απ: Η νύχτα πέφτει... και δεν ξανασηκώνεται!! Σαβ 13 Οκτ 2012, 23:07
NoLaw_NakamaLaw
patty τελειωνε με τον σερτζ δεν θα μπει
31 Απ: Η νύχτα πέφτει... και δεν ξανασηκώνεται!! Κυρ 14 Οκτ 2012, 01:42
Patty D.Luffy
Η νύχτα πέφτει γιατί βαρέθηκα...
Εσείς μαλώστε λίγο ακόμα φτωχά μου πλασματάκια, όσο το μέλλον σας είναι στα χέρια μου :mueh:
Σαντο, η υπογραφή σου.. δεν μπορώ να σταματήσω να κοιτάω... :conf: :conf:
Εσείς μαλώστε λίγο ακόμα φτωχά μου πλασματάκια, όσο το μέλλον σας είναι στα χέρια μου :mueh:
Σαντο, η υπογραφή σου.. δεν μπορώ να σταματήσω να κοιτάω... :conf: :conf:
32 Απ: Η νύχτα πέφτει... και δεν ξανασηκώνεται!! Κυρ 14 Οκτ 2012, 02:19
NoLaw_NakamaLaw
καλα πεφτει η νυχτα χωρις να πεθανει καποιος? :xD: χιλιες φορες καλητερος απο εσενα ειμουν ως αφηγητης ειχα και καλητερο story!
33 Απ: Η νύχτα πέφτει... και δεν ξανασηκώνεται!! Κυρ 14 Οκτ 2012, 04:17
Patty D.Luffy
Ρε έξυπνε, τπ πρωί ανακοινώνεται ποιοι πέθαναν, πρέπει να μετρήσω τους ψήφους και να δώ τα pm... Στο επόμενο να είσαι εσύ GM...
Και για να μην με λες χαζα θα γράψω μετά ποιος πέθανε , είχαμε και δουλειές σήμερα
Και για να μην με λες χαζα θα γράψω μετά ποιος πέθανε , είχαμε και δουλειές σήμερα
34 Απ: Η νύχτα πέφτει... και δεν ξανασηκώνεται!! Κυρ 14 Οκτ 2012, 11:53
Elidor
To κλειδωνω για να μην γινουν ποστ οσο ειναι νυχτα.
35 Απ: Η νύχτα πέφτει... και δεν ξανασηκώνεται!! Τρι 16 Οκτ 2012, 17:50
Patty D.Luffy
Είχαν περάσει ήδη 30 μέρες από την απαγωγή τους. και οι ήρωες μας, εξουθενωμένοι και πεινασμένοι προσπαθούν να βρουν τρόπο διαφυγής.
Είναι μπερδεμένοι, πολλοί προτίμουν να σιωπήσουν και να μην εκφέρουν άποψη , οι υπόλοιποι άρχισαν να δρούν κάτω από τον φόβο του θανάτου, ενώ η πείνα και η στέρηση τους θώλωνε τη σκέψη.
Τελικά 1 ομάδα αποφάσισε να πάρει την τάξη στα χέρια της, αφού συγκέντρωσαν το πλήθος με το μέρος τους στράφηκαν κατά 2 συντρόφων τους, των Eustass Kid και Wolverine
Πρώτα στράφηκαν στον Kid,
μάταια προσπάθησε να τους λογικέψει, η βάρβαρη συμπεριφορά του καπετάνιου και το μαυρο παρελθόν του τον καθιστούσαν ένοχο στα μάτια των συνεδέλφων του.
Προσπάθησε να επιστρετεύσει όλες τις δυνάμεις του, αλλα το δωμάτιο ήταν ντυμένο με Kairoseki!!! :muaha:
Του όρμηξαν, ξεσκίζονας τη σάρκα του με μένος, ενώ έπεσαν σαν τα σκυλιά πάνω στο πτώμα του τυφλωμένοι από την πείνα.
Όταν ηρέμησαν τα πράγματα, πήγαν να ανζητήσουν τον Wolverine για να αποδόσουν και σε αυτόν την δικαιοσύνη της παραφροσύνης.. όμως ο Wolverine δεν ήταν πουθενά..
Κάποιος τελικά το παρατήρισε ..
Από το ταβάνι κυλούσαν αργά αργά, μικρές κόκκινες σταγoνες...
Ναι, καλα το καταλάβατε.. ο Wolverine ξεσκισμένος , καρφωμένος από τα ίδια τοu τα νύχια, είχε αφήσει την τελευταία του πνοή
ενώ με το αίμα του ήταν γραμμένοι αμέτρητοι αριθμοί και σύμβολα.. το μόνο που φαινόταν καθαρά ήταν 2 λέξεις γραμμένες δίπλα του... HELP ME...
Ναι, αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του επιθεωρητή Wolverine , που ερευνούσε την υπόθεση και είχε καταφέρει να ξεγελάσει τον απαγωγέα έτσι ώστε να τον οδηγήσει στα άλλα θύματα, αλλα πού να φανταζόταν το τέλος του...
Γιατί όμως έγραψε αυτά τα σύμβολα? Τον ανάγκασε ο δολοφoνος του ή το έκανε μόνος?
Σημαίνουν άραγε κάτι?? Μήπως ανακάλυψε τον ένοχο? Ποιός έχει οργανώσει αυτό το αποτρόπαιο έγγλημα και τι προσπαθεί να πετύχει?
Πώς σκότωσε τον ανίκητο έως τώρα Wolverine?? θα καταφέρουν οι ήρωές μας να ξεφύγουν ή θα αλληλοσκοτωθούν στην προσπάθεια??
και με το ερωτήματα αυτά, η μέρα ξημερώνει
Το μενού πλέον περιλαμβάνει...
Καλή σας όρεξη!!!
Είναι μπερδεμένοι, πολλοί προτίμουν να σιωπήσουν και να μην εκφέρουν άποψη , οι υπόλοιποι άρχισαν να δρούν κάτω από τον φόβο του θανάτου, ενώ η πείνα και η στέρηση τους θώλωνε τη σκέψη.
Τελικά 1 ομάδα αποφάσισε να πάρει την τάξη στα χέρια της, αφού συγκέντρωσαν το πλήθος με το μέρος τους στράφηκαν κατά 2 συντρόφων τους, των Eustass Kid και Wolverine
Πρώτα στράφηκαν στον Kid,
μάταια προσπάθησε να τους λογικέψει, η βάρβαρη συμπεριφορά του καπετάνιου και το μαυρο παρελθόν του τον καθιστούσαν ένοχο στα μάτια των συνεδέλφων του.
Προσπάθησε να επιστρετεύσει όλες τις δυνάμεις του, αλλα το δωμάτιο ήταν ντυμένο με Kairoseki!!! :muaha:
Του όρμηξαν, ξεσκίζονας τη σάρκα του με μένος, ενώ έπεσαν σαν τα σκυλιά πάνω στο πτώμα του τυφλωμένοι από την πείνα.
Όταν ηρέμησαν τα πράγματα, πήγαν να ανζητήσουν τον Wolverine για να αποδόσουν και σε αυτόν την δικαιοσύνη της παραφροσύνης.. όμως ο Wolverine δεν ήταν πουθενά..
Κάποιος τελικά το παρατήρισε ..
Από το ταβάνι κυλούσαν αργά αργά, μικρές κόκκινες σταγoνες...
Ναι, καλα το καταλάβατε.. ο Wolverine ξεσκισμένος , καρφωμένος από τα ίδια τοu τα νύχια, είχε αφήσει την τελευταία του πνοή
ενώ με το αίμα του ήταν γραμμένοι αμέτρητοι αριθμοί και σύμβολα.. το μόνο που φαινόταν καθαρά ήταν 2 λέξεις γραμμένες δίπλα του... HELP ME...
Ναι, αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του επιθεωρητή Wolverine , που ερευνούσε την υπόθεση και είχε καταφέρει να ξεγελάσει τον απαγωγέα έτσι ώστε να τον οδηγήσει στα άλλα θύματα, αλλα πού να φανταζόταν το τέλος του...
Γιατί όμως έγραψε αυτά τα σύμβολα? Τον ανάγκασε ο δολοφoνος του ή το έκανε μόνος?
Σημαίνουν άραγε κάτι?? Μήπως ανακάλυψε τον ένοχο? Ποιός έχει οργανώσει αυτό το αποτρόπαιο έγγλημα και τι προσπαθεί να πετύχει?
Πώς σκότωσε τον ανίκητο έως τώρα Wolverine?? θα καταφέρουν οι ήρωές μας να ξεφύγουν ή θα αλληλοσκοτωθούν στην προσπάθεια??
και με το ερωτήματα αυτά, η μέρα ξημερώνει
Το μενού πλέον περιλαμβάνει...
Χαρακτήρας | Username | Ρόλος | Κατάσταση |
Happy | Maggie | ||
Serj | Tankianism | ||
Allen Walker | Razor1911 | ||
| |||
Joker | Johnyman | ||
Colt | Santoryuu | ||
| | | |
Elfman | Elidor | ||
| | |
Καλή σας όρεξη!!!
36 Απ: Η νύχτα πέφτει... και δεν ξανασηκώνεται!! Τρι 16 Οκτ 2012, 18:37
NoLaw_NakamaLaw
εγω πως πεθανα?αφου ο κουρ συγκεντρωσε της περισσοτερες,αν και παττυ επρεπε να σκωτοσης τον σερτζ εκανες λαθος γιατι πολυ απλα δεν μπηκε στο παιχνιδι,γιατι που ξερεις μπορει να ψηφηζε εμενα και να ειχαμε ισοπαλια 3-3 με τον κουρ εκανες λαθος
37 Απ: Η νύχτα πέφτει... και δεν ξανασηκώνεται!! Τρι 16 Οκτ 2012, 18:43
Elidor
1 ψοφαει απο τους ψηφους και 1 απο τους δολοφονους. Τσαμπα φωναζω να ριξε τε μια ματια στους κανονες...
38 Απ: Η νύχτα πέφτει... και δεν ξανασηκώνεται!! Τρι 16 Οκτ 2012, 19:47
Elidor
Aρκετα τωρα, οι νεκροι δεν μιλανε. Τα ποστ σου σε αυτο το τοπικ τελειωσαν, στο επομενο παιχνιδι παλι.
39 Απ: Η νύχτα πέφτει... και δεν ξανασηκώνεται!! Τετ 17 Οκτ 2012, 01:55
Santouryuu
χαχαχαχαχαχα...... εχω φοβερη κριση.
colt
ψηφιζω serj αυτη τη φορα.... περιμενει να αλληλοεξοντωθουμε για να μιλησει.
colt
ψηφιζω serj αυτη τη φορα.... περιμενει να αλληλοεξοντωθουμε για να μιλησει.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Santouryuu στις Τετ 17 Οκτ 2012, 16:01, 1 φορά
40 Απ: Η νύχτα πέφτει... και δεν ξανασηκώνεται!! Τετ 17 Οκτ 2012, 11:39
Elidor
^ Ρε φτιαξε και συ το ποστ σου μη γινεσαι σαν τους αλλους...
41 Απ: Η νύχτα πέφτει... και δεν ξανασηκώνεται!! Τετ 17 Οκτ 2012, 14:56
Johnyman
Joker
η λογική του colt είναι καλή,αλλά δεν θα είναι λίγο παράξενο αν ξαφνικά αρχίσω να τον υποστηρίζω για να βγάλουμε τον serj από τη μέση?
Γι'αυτό θα μείνω στην πρώτη μου και ολόσωστη επιλογή...τον happy τον κοπρόγατο που σιγά να μην του αρέσουν και τα ψάρια...
η λογική του colt είναι καλή,αλλά δεν θα είναι λίγο παράξενο αν ξαφνικά αρχίσω να τον υποστηρίζω για να βγάλουμε τον serj από τη μέση?
Γι'αυτό θα μείνω στην πρώτη μου και ολόσωστη επιλογή...τον happy τον κοπρόγατο που σιγά να μην του αρέσουν και τα ψάρια...
42 Απ: Η νύχτα πέφτει... και δεν ξανασηκώνεται!! Τετ 17 Οκτ 2012, 18:28
maggie
Happy (maggie)
@ τζοκερ
You lllllllike me. Για αυτο και τα γλυκολογα και η εμμονη μαζι μου.
η συμπεριφορα σου με βαζει σε σκεψεις sir! εχεις εμμονη μαζι μου, but why?
σοβαρα στοιχεια δεν εχεις, μονο τυχη εχεις οπως υποστηριζεις, κατι που ζητησα να αποδειξεις αλλα μουγκοθοδωρος η συμπεριφορα σου...
ουτε ο επιθεωρητης εισαι, οποτε ειναι αδιανοητο να κατηγορεις καποιον που δεν ξερεις με τοση σιγουρια..
νιωθω σαν να θες να με βγαλεις απο την μεση, σαν να μπαινω εμποδιο στα σχεδια σου, σαν να με φοβασαι..
λυπαμαι τζοκερ αλλα δεν επαιξες καλα, η στρατηγικη σου ηταν πιο αδυναμη και απο την Λουση...εισαι ο ενας απο τους 2 δολοφονους δεν υπαρχει αμφιβολια..
@ τζοκερ
You lllllllike me. Για αυτο και τα γλυκολογα και η εμμονη μαζι μου.
η συμπεριφορα σου με βαζει σε σκεψεις sir! εχεις εμμονη μαζι μου, but why?
σοβαρα στοιχεια δεν εχεις, μονο τυχη εχεις οπως υποστηριζεις, κατι που ζητησα να αποδειξεις αλλα μουγκοθοδωρος η συμπεριφορα σου...
ουτε ο επιθεωρητης εισαι, οποτε ειναι αδιανοητο να κατηγορεις καποιον που δεν ξερεις με τοση σιγουρια..
νιωθω σαν να θες να με βγαλεις απο την μεση, σαν να μπαινω εμποδιο στα σχεδια σου, σαν να με φοβασαι..
λυπαμαι τζοκερ αλλα δεν επαιξες καλα, η στρατηγικη σου ηταν πιο αδυναμη και απο την Λουση...εισαι ο ενας απο τους 2 δολοφονους δεν υπαρχει αμφιβολια..
43 Απ: Η νύχτα πέφτει... και δεν ξανασηκώνεται!! Τετ 17 Οκτ 2012, 23:59
Elidor
Elfman
Το αντρικο μου ενστικτο λεει πως αυτος ο φλωρος ο Σερτζ κατι κρυβει για αυτο δεν μιλαει... Πρεπει να ειναι ενοχος!!
Το αντρικο μου ενστικτο λεει πως αυτος ο φλωρος ο Σερτζ κατι κρυβει για αυτο δεν μιλαει... Πρεπει να ειναι ενοχος!!
44 Απ: Η νύχτα πέφτει... και δεν ξανασηκώνεται!! Σαβ 20 Οκτ 2012, 01:08
Patty D.Luffy
Πολύ προθυμία ρε παιδιά....
46 Απ: Η νύχτα πέφτει... και δεν ξανασηκώνεται!! Πεμ 25 Οκτ 2012, 22:06
maggie
ακομα ρε? :haha:
τεσπα, ψηφιστε ολοι το johnyboy asap! ειναι σιγουρα δολοφονος..
η διαγραψτε το τοπικ, το οποιο δεν εχει λογο υπαρξης :haha:
τεσπα, ψηφιστε ολοι το johnyboy asap! ειναι σιγουρα δολοφονος..
η διαγραψτε το τοπικ, το οποιο δεν εχει λογο υπαρξης :haha:
47 Απ: Η νύχτα πέφτει... και δεν ξανασηκώνεται!! Πεμ 25 Οκτ 2012, 23:39
Johnyman
ε δεν είμαι..εσύ είσαι
48 Απ: Η νύχτα πέφτει... και δεν ξανασηκώνεται!! Παρ 26 Οκτ 2012, 05:01
Patty D.Luffy
Εγώ δεν ξανακάνω παιχνίδι.... :buhu:
Μου χαλάσατε τα σχέδια, και είχαν μείνιε μόνο άντρες, θα έβαζα yaoi μέσα.......
Μου χαλάσατε τα σχέδια, και είχαν μείνιε μόνο άντρες, θα έβαζα yaoi μέσα.......
49 Απ: Η νύχτα πέφτει... και δεν ξανασηκώνεται!! Παρ 26 Οκτ 2012, 13:10
NoLaw_NakamaLaw
αχαχαχ τα βλεπεις παττυ και εγω τα ιδια λοκ εγινε
τελικα πιοι ειναι οι δολοφονοι??
τελικα πιοι ειναι οι δολοφονοι??
50 Απ: Η νύχτα πέφτει... και δεν ξανασηκώνεται!! Παρ 26 Οκτ 2012, 21:55
maggie
εσυ εισαι παλιο θρασυτατε ...παττυ δικαιωσε με! now!Johnyman έγραψε:ε δεν είμαι..εσύ είσαι
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης