Το συγκεκριμενο ανιμε αποτελειται απο 25 επεισοδια η κανω λαθος?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Sword Art Online
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
52 Απ: Sword Art Online Τρι 15 Ιαν 2013, 19:36
razor1911
Απο 25 επεισοδια αποτελειταιsoulis8 έγραψε:Το συγκεκριμενο ανιμε αποτελειται απο 25 επεισοδια η κανω λαθος?
53 Απ: Sword Art Online Τρι 15 Ιαν 2013, 20:41
soulis8
Υπαρχει περιπτωση να βγαλουν καινουργια, ή εχουν σταματησει? 25 μου φαίνονται λιγα γιατι εχω ακουσει καλα λογια για το ανιμε.
54 Απ: Sword Art Online Κυρ 20 Ιαν 2013, 18:20
Santouryuu
αυτα τα σπεσιαλς που βρηκα αξιζουν;
Edit: οκ, δεν αξιζουν
klein=sanji :P
Edit: οκ, δεν αξιζουν
klein=sanji :P
55 Απ: Sword Art Online Παρ 01 Μαρ 2013, 16:48
Patty D.Luffy
Το ξεκίνησα προχθές, πορώθηκα άσχημα και τώρα στο επ. 10-11 βαρέθηκα τη ζωή μου.. Γιατί το γύρισαν σε ρομαντζοπαπαριές??
57 Απ: Sword Art Online Τετ 29 Μάης 2013, 00:08
????????
Santouryuu έγραψε:aldark, hawkins! :haha:
?
58 Απ: Sword Art Online Τετ 29 Μάης 2013, 00:10
Aldark
χαχα οκ ειμαι νουμπας! :xD:
πολυ καλο το ανιμε παιδια, ειμαι στο 10ο επεισοδιο αυτη τη στιγμη και ολο και με κερδιζει!
πολυ καλο το ανιμε παιδια, ειμαι στο 10ο επεισοδιο αυτη τη στιγμη και ολο και με κερδιζει!
59 Απ: Sword Art Online Τετ 29 Μάης 2013, 00:11
Santouryuu
Real Hawkins έγραψε:Santouryuu έγραψε:aldark, hawkins! :haha:
?
Real Hawkins έγραψε:έχεις πωρωθεί με το sao
σε πιο ep είσαι?
Aldark έγραψε:απλα μαρεσει το οπενινγκ , δεν εχω πορωθει αν και λογω εξετασεων και επειδη εχει καποιο ενδιαφερον ειμαι ηδη στο 10...την αλλη βδομαδα θα τελειωσω λογικα
φτιαξε ενα θεμα ΣΑΟ αμα θες στο ανιμε σεξιον να μιλαμε εκει..αν δε βαριεμαι θα φτιαξω εγω :xD:
60 Απ: Sword Art Online Τετ 29 Μάης 2013, 00:13
Santouryuu
γινεται ρομπαντικουρα μετα, αλλα πολυ καλη. δεν σου ερχεται να ξερασεις! :Ρ
62 Απ: Sword Art Online Τετ 29 Μάης 2013, 00:24
Patty D.Luffy
Εγώ είμουν σε φάση FACEPALM!!! Ειδικά στο 2ο αρκ.
Άκυρο Σάντο... πως πήγε?????
Άκυρο Σάντο... πως πήγε?????
64 Απ: Sword Art Online Τετ 29 Μάης 2013, 11:16
Aldark
ειδα χθες το 10 και το 11 και ημουν σε φαση wtf απο ξυλο εγινε το μικρο σπιτι στο λιβαδι;
65 Απ: Sword Art Online Τετ 29 Μάης 2013, 16:00
Patty D.Luffy
Aldark έγραψε:ειδα χθες το 10 και το 11 και ημουν σε φαση wtf απο ξυλο εγινε το μικρο σπιτι στο λιβαδι;
Αχαχαχαχ, κ εγώ έτσι ήμουν :xD: :xD:
66 Απ: Sword Art Online Πεμ 30 Μάης 2013, 21:33
Aldark
λοιπον τι περιεργη περιπτωση το ανιμε αυτο! ενω το στορυλαην ειναι υποτιπωδες σχεδον και δεν υπαρχει καθολου ντηβελοπμεντ εκτος κιριτο και ασουνα , κι ενω κοντεψε να γινει μπλιτς (ΑΝΑΘΕΜΑ Η ΑΣΟΥΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΧΙ Η ΟΡΙΧΙΜΕ FFS) , στο 16 που ειμαι τωρα απλα με καθηλωνει κι αλλο !
αλλα λογω καποιων αρνητικων στοιχειων ακομα (δε θελω να κανω σποιλ) , μεχρι τωρα απο μενα ενα 7/10
αλλα λογω καποιων αρνητικων στοιχειων ακομα (δε θελω να κανω σποιλ) , μεχρι τωρα απο μενα ενα 7/10
67 Απ: Sword Art Online Παρ 31 Μάης 2013, 06:05
Santouryuu
ναι ρε συ, αφου στο ειπα... μην ακους τους αλλους δυο... απο ιδεα και πλοκη ειναι ειναι ετη φωτος μπροστα!
68 Απ: Sword Art Online Κυρ 02 Ιουν 2013, 22:21
Aldark
οκ το τελειωσα πριν...ενταξει συμπαθητικο ανιμε , οχι το αριστουργημα που λεγανε ή που περιμενα , αλλα ενταξει δεν τα χεις ολα στη ζωη. Με εναν πολυ καλο πρωταγωνιστη και ενα καλο πλοτ , εχει ενα 7/10. Το καλυτερο σημειο του ανιμε βασικα ηταν το Soundtrack για μενα!
Στα μειον το οτι αρχικα δεν εξηγει πολλα πραγματα , οπως (χωρις να θελω να κανω σποιλερ) τι γινεται στον εξω κοσμο οσο αυτοι ειναι μεσα στην αρχη;;; Επισης καποιοι χαρακτηρες ειναι για σκοτωμα...ή προσορινα τουλαχιστον σπανε μπαλες :xD:
Στα μειον το οτι αρχικα δεν εξηγει πολλα πραγματα , οπως (χωρις να θελω να κανω σποιλερ) τι γινεται στον εξω κοσμο οσο αυτοι ειναι μεσα στην αρχη;;; Επισης καποιοι χαρακτηρες ειναι για σκοτωμα...ή προσορινα τουλαχιστον σπανε μπαλες :xD:
69 Απ: Sword Art Online Παρ 03 Ιαν 2014, 16:44
maggie
omg kirito-kun, γιατί στο έκαναν αυτό? XDDDD
~Sword Art Online II~
70 Απ: Sword Art Online Σαβ 04 Ιαν 2014, 01:55
Aldark
πωπω μου πήρε 3λεπτο να καταλάβω ποιος είναι ο κιρίτο και ποια η ασούνα...
in other news συνεχίζεται...δεν τρελαίνομαι και πολύ , αλλά θα έχει ενδιαφέρον! Θα το δω βέβαια όταν παίξουν όλα τα επς
in other news συνεχίζεται...δεν τρελαίνομαι και πολύ , αλλά θα έχει ενδιαφέρον! Θα το δω βέβαια όταν παίξουν όλα τα επς
71 Απ: Sword Art Online Σαβ 04 Ιαν 2014, 19:52
maggie
νομίζω δεν είναι η ασούνα αυτή. αλλά η μελαχροινή είναι σίγουρα ο kirito-kun XD
72 Απ: Sword Art Online Δευ 26 Ιαν 2015, 13:12
IKO
Παιδιά γνωρίζει κάποιος πότε θα έχουμε νέο επεισόδιο?
73 Απ: Sword Art Online Δευ 26 Ιαν 2015, 16:20
Aldark
εννοείς τρίτη σαιζόν; θα βγει άραγε; Δεν είδα ακόμα τη 2η , αλλά απ'όσο ξέρω το ψιλό κατέστρεψε...
75 Απ: Sword Art Online Δευ 26 Ιαν 2015, 20:45
Aldark
SAO: πώς να πάρεις μία απίθανη ιδέα και μέσα σε 10 επεισόδια να την κάνεις θρύψαλα.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης