Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

GomuRumeninge

GomuRumeninge

Deathracer2009 έγραψε:
GomuRumeninge έγραψε:Αν το επεισοδιο ειχε το τελος που ειχε στο chapter του manga δν πιστευω πως θα ειχες αυτη τη γνωμη και νομιζω οτι θα ειχες αγωνια για το επομενο....

Σπόιλερ:

Μονο που δεν το εδειξε και πρεπει να περιμενουμε μια βδομαδα ακομα..... aaaaaah!

You do have a point right there...

core

core

Κοίτα πιστεύω ότι όλοι καταλάβαμε ότι ο Luffy θα επιτεθεί στον Hordy και η αλήθεια είναι ότι περίμενα να δω έστω το τι θα κάνει αλλά το έκοψε…
Ας ελπίσω ότι την άλλη βδομάδα δεν θα αρχίσει να δείχνει ένα σορό μαλακίες και στο τέλος να δείξει τον Luffy να μάχεται τον Hordy…

Giorgos

Giorgos

το επομενο θα ειναι καλο!!

ZisAkiS

ZisAkiS

ρε σεις αν ο luffy και ο hody μπουν στη φουσκα του noah, ο hody αν την σκασει δεν ειναι game over? οποτε μαλλον κατι αλλο εχουν ετοιμασει....

Giorgos

Giorgos

και γω το εχω σκεφτει...μηπως αυτη η φουσκα θα ειναι ειδικη και δεν θα σκαει ευκολα;;

core

core

Ρε παιδιά ο Luffy δεν έσπασε την λεπίδα του Hordy με την οποία είχε κόψει την φούσκα;
Άρα δεν θα μπορεί να την σκάσει τώρα….

Giorgos

Giorgos

ξαναεβγαλε οταν ξαναπηρε τα χαπια.....

core

core

Μισό λεπτό παιδιά….
Είχε βάλει μια μεταλλική λεπίδα στο πτερύγιο του με την οποία έσκισε την φούσκα.
Ο Luffy του την έσπασε την λεπίδα με τα χέρια του, όχι το πτερύγιο.
Αλλά και το πτερύγιο να του έσπαγε αφού πείρε πάλι τα χάπια θα έβγαινε ξανά πτερύγιο όχι λεπίδα….

Giorgos

Giorgos

νομιζα λεπιδα και πτερυγιο εννοουσες το ιδιο πραγμα...τωρα την θυμηθηκα την λεπιδα....σωστος...

ZisAkiS

ZisAkiS

εχει και τα δοντια του.. η γενικα αν την σπασει με καποιο τροπο ο luffy μηδενιζεται...

Giorgos

Giorgos

σιγουρα ζησακη...τζαμπα να εγινε ολο αυτο με τη φουσκα δλδ;;;

core

core

Και εγώ δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο…
Μετά δεν θα έχει νόημα να παλεύουν…
Εκτός και αν γίνει κάτι το τρομερό που μου ήρθε τώρα και δεν το έχουμε αναφέρει καθόλου ούτε έχει δείξει κάτι μέχρι τώρα για αυτό παρά μόνο στην αφήγηση του Jimbei….

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Δεν νομιζω να σπασει η φουσκα για πλεον κοντευουμε στην ηττα του χοντι και ειναι παραξενο να μας φερει σε τετοια κατασταση. Ουτως η αλλως εχει γινει σε προηγουμενο επεισοδιο αυτο, δεν νομιζω να ξαναγινει.

core

core

εγώ αυτό που θέλω να δω είναι μάχη επιτέλους….
Ειδικά τώρα που όλοι οι ψαράνθρωποι είναι μαζί με τον Luffy και πιστεύουν σε αυτόν…
Άντε να τον στείλει για ύπνο επιτέλους…

ZisAkiS

ZisAkiS

καλα παντωες αν εχει αερα δεν θα προλαβει καν να φτασει στην φουσκα ο ψαροφατσας...

Σπόιλερ:

core

core

Εεεμα ….
Παίζει συνέχεια εκτός έδρας ο Luffy…

souidos

souidos

core δεν αντεχω αλλο τοσο καιρο προσπαθω να κρατηθω αλλα δν λες να σταματησεις τις ερωτησεις...(σχετικα με την πλοκη τωρα θα σ κανω σποιλερ και ας φαω ban)! ΤΟΝ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΗΟRDY ME NEA TEXNIKH TO RED HAWK !!! KAI META ERXONTAI TA SEA KINGS KAI TRABANE PIO EKEI TO FISHMAN!

http://watchop.com

GomuRumeninge

GomuRumeninge

souidos έγραψε:core δεν αντεχω αλλο τοσο καιρο προσπαθω να κρατηθω αλλα δν λες να σταματησεις τις ερωτησεις...(σχετικα με την πλοκη τωρα θα σ κανω σποιλερ και ας φαω ban)! ΤΟΝ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΗΟRDY ME NEA TEXNIKH TO RED HAWK !!! KAI META ERXONTAI TA SEA KINGS KAI TRABANE PIO EKEI TO FISHMAN!

Σπόιλερ:

core

core

souidos έγραψε:core δεν αντεχω αλλο τοσο καιρο προσπαθω να κρατηθω αλλα δν λες να σταματησεις τις ερωτησεις...(σχετικα με την πλοκη τωρα θα σ κανω σποιλερ και ας φαω ban)! ΤΟΝ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΗΟRDY ME NEA TEXNIKH TO RED HAWK !!! KAI META ERXONTAI TA SEA KINGS KAI TRABANE PIO EKEI TO FISHMAN!

Μπράβο ρε ωραίος….
Συγχαρητήρια είσαι έξυπνος….
Συγνώμη που δεν διαβάζω manga και δεν ξέρω την συνέχεια…
Το ότι έχω απορίες και μου αρέσει να κάνω βλέψεις για την συνέχεια με άτομα που δεν διαβάζουν manga ή τουλάχιστον κρατάνε το στόμα τους κλειστό, δεν νομίζω να βλάπτει κανέναν…
Όπως εσείς στο manga συζητάτε για την συνέχεια του one piece έτσι κάνουμε και εμείς εδώ στο anime, με την μόνη διαφορά ότι εσείς ξέρεται την συνέχεια, και περιμένουμε λίγο σεβασμό από εσάς και να μην μας αποκαλύπτεται πράγματα όπως με τα χαράς έκανες εσύ πριν.
Αν σε ενοχλεί τόσο μην μπαίνεις μέσα σε αυτήν την ενότητα να διαβάζεις όπως δεν μπαίνω και εγώ στις ενότητες του manga, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ!!!

Και όσο για το ban, ας το φας εσύ το ζήτησες εξάλλου….

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Beautifuuuuuul!!! Μην σκοτωθείτε βρε παιδιά κιόλας wtf man?

core

core

patty εγώ δεν έχω με κανέναν πρόβλημα εδώ μέσα, ίσα ίσα που σας γουστάρω για αυτό και γράφω τόσο καιρό εδώ.
τώρα αν κάποιον τον ενοχλεί το γεγονός ότι λέω την άποψη μου και γενικά ανταλλάσσω απόψεις με άλλους συνομιλητές μου, σε μία ενότητα που είναι φτιαγμένη για αυτό το πράγμα, τότε με συγχωρείς αλλά εγώ δεν φταίω σε αυτό.
από εκεί και πέρα είναι θέμα αντίληψης του καθενός και κατανόησης....

Giorgos

Giorgos

peace παιδια....!! μη πω καλυτερα one piece!! :) :Ρ

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες Core, απλα ο καθένας πράτει όπως νομίζει.. Εγω το είπα απλά για να μην αρχίζατε τα βρισίδια μες το ποστ!!! :xD:

Giorgos

Giorgos

ε ναι...και γω σε καταλαβαινω κοουρ...πατυ ας διατηρησουμε μαζι την ειρηνη στο φορουμ... :ρ

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Ολα θα πανε καλα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης