Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker

Epic το 560....Zoro, luffy FTW!!!!

Πολυ γελιο η επιθεση του Luffy.... Gomu Gomu No Snake Shot..... :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD:

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Για ποιον λογο επικ? Τιποτα καλο δεν ειχε...

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Xrhstos D. Kol έγραψε:Για ποιον λογο επικ? Τιποτα καλο δεν ειχε...

Epic με την εννοια οτι μου αρεσε πολυ.... ouf

Santouryuu

Santouryuu

χεχε.... τι να το κανεις το ματι εαν εχεις observation haki; αυτος και η galatea. :haha:

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Santouryuu έγραψε:χεχε.... τι να το κανεις το ματι εαν εχεις observation haki; αυτος και η galatea. :haha:

Eννοεις στην περιπτωση με τον Zoro...ε καλα κανει μπαμ απο χιλιομετρα...

Εντωμεταξυ κατι ασχετο που παρατηρησα λιιιιιιιιιγο καθυστερημενα ειναι οτι στο 553 που εμφανιζονται οι Strawhats και ο Sanji μαντευει τον αριθμο των ψαρανθρωπων. Αυτο ειναι σιγουρα observation haki..... gj! gj! gj!

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

Deathracer2009 έγραψε:

Epic το 560....Zoro, luffy FTW!!!!

ειδικα με το epic soundtrack απο πισω η φαση γινεται epic στο τετραγωνο :P

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Deathracer2009 έγραψε:
Santouryuu έγραψε:χεχε.... τι να το κανεις το ματι εαν εχεις observation haki; αυτος και η galatea. :haha:

Εντωμεταξυ κατι ασχετο που παρατηρησα λιιιιιιιιιγο καθυστερημενα ειναι οτι στο 553 που εμφανιζονται οι Strawhats και ο Sanji μαντευει τον αριθμο των ψαρανθρωπων. Αυτο ειναι σιγουρα observation haki..... gj! gj! gj!

Οντως δεν το ειχα παρατηρισει ουτε εγω.

Giorgos

Giorgos

ουτε εγω....και το μυαλο μου στην περιπτωση του ζορο παλι δεν πηγε στο χακι....Δεν μπορω μαλλον να συνηθισω στην ιδεα οτι εχουν χακι :ρ Μια ερωτηση μπορει και λιγο χαζη: γιατι το τσεκουρι δεν πηγε πανω στον χορντι;; Γενικα το επεισοδιο ηταν ωραιο...Προβλεπω ωραια μαχη του ζορο με τον Χιουζου...Και το snake shot ειχε φαση...Την αλλη βδομαδα και σπεσιαλ και επεισοδιο...ΑΥτα ειναι!

razor1911

razor1911

Ελπιζω να δουμε τον Hachi και τον Neptune σε μαχη

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Και επεισοδιο και σπεσιαλ την αλλη βδομαδα?

ZisAkiS

ZisAkiS

το Arlong Ark νομιζω κομμενο...

https://www.youtube.com/watch?v=al0s1JLxn98

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

Xrhstos D. Kol έγραψε:
Deathracer2009 έγραψε:

Οντως δεν το ειχα παρατηρισει ουτε εγω.

ισχυει αυτο το ειδα και εγω...αλλα...το εχουμε ξαναδει πολλες φορες...δεν ειναι η πρωτη φορα που μαντευουν ποσοι μπορει να ειναι οι αντιπαλοι τους..:P

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Gomugomunoluffy έγραψε:

ισχυει αυτο το ειδα και εγω...αλλα...το εχουμε ξαναδει πολλες φορες...δεν ειναι η πρωτη φορα που μαντευουν ποσοι μπορει να ειναι οι αντιπαλοι τους..:P

Mπορει οπως λες να ειναι μια απλη μαντεψια αλλα το σκεφτηκα ετσι διοτι οταν ο Rayleigh εξηγουσε στον Luffy για τo Observation Haki την ωρα που του επιτεθηκε ο ελεφαντας του λεει του Luffy:

It's the power to feel other presence more strongly. If you enhance this power, you can tell where your invisible enemy is, and ΗOW MANY THEY ARE and what their next move will be.

Οποτε με αυτο και παραλληλα με την μαντεψια του Sanji που τους υπολογισε υποθετω οτι ειναι λογω του Observation Haki.

core

core

Εμένα μου άρεσε που είπε ο Luffy ότι το περίμενε ότι θα είναι πιο αδύναμη η επίθεση του μέσα στο νερό και ο Hordy έπαθε πλάκα….
Δηλαδή αν ήταν έξω από το νερό φαντάσου τι θα γινόταν….

Πιστεύω η πιο ενδιαφέρον μάχη θα είναι του Zoro…

Και ο Jimbie πολύ δυνατός…

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Εγω δεν καταλαβα τι ακριβως ηταν το snake shot...

core

core

Εμένα μου φάνηκε σαν κάποιο είδος ηλεκτροσόκ αλλά είδα και κάτι σαν φλόγες…
Το θέμα είναι από που και ως που έχει φλόγες ή ηλεκτρισμό ο Luffy?

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
core έγραψε:Εμένα μου φάνηκε σαν κάποιο είδος ηλεκτροσόκ αλλά είδα και κάτι σαν φλόγες…
Το θέμα είναι από που και ως που έχει φλόγες ή ηλεκτρισμό ο Luffy?

Eφε ειναι αυτοι οι ηλεκτρισμοι η φλογες. Απλα μπηκαν ετσι .... whistle

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Deathracer2009 στις Πεμ 23 Αυγ 2012, 15:50, 1 φορά

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Ολα θα τα μαθουμε καποια στιγμη

core

core

Ο Zoro έπαιξε πολύ Observation Haki και μας έδειχνε συνέχεια το μάτι του που είχε περίεργο σχήμα.
Σαν να θέλει να μας δώσει να το καταλάβουμε ότι έχει Haki….
Βέβαια δεν ξέρω αν το ξέρει ο ίδιος… :xD:

Giorgos

Giorgos

Εφε ηταν ρε παιδια...Και γω στην αρχη ψαρωσα...Λεω ηλεκτρισμο απο πού κι ως πού;Αλλα ηλεκτρισμος απο λαστιχο;;Δεν γινεται...

core

core

Μα και εγώ αυτό είπα… δεν μου κόλλαγε….
Έμοιαζε λίγο με την τεχνική των CP9 με τον Finger shot (δεν θυμάμαι πως ακριβώς λεγόταν)….

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
core έγραψε:Ο Zoro έπαιξε πολύ Observation Haki και μας έδειχνε συνέχεια το μάτι του που είχε περίεργο σχήμα.
Σαν να θέλει να μας δώσει να το καταλάβουμε ότι έχει Haki….
Βέβαια δεν ξέρω αν το ξέρει ο ίδιος… :xD:

Oυτως η αλλως ξερει haki ο zoro.

Σπόιλερ:

Βεβαια στο τελευταιο επεισοδιο εκανε μπαμ οτι το κατεχει.

souidos

souidos

σχετικα με την επιθεση του λουφαρου ... ειναι ετσι πως την βλεπεται και σε λιγο θα δειτε την πιο εντυπωσιακη επιθεση του...! και το αρκ δεν εχει κατι ενδιαφερον σχετικα με τις μαχες σορρυ για το σποιλερ αλλα με μια επιθεση νικαει ο ζορο το καλαμαρι!

http://watchop.com

core

core

Εγώ κατά την γνώμη μου πιστεύω ότι και ο Sanji και ο Zoro κατέχουν και τα δύο Haki….
Και όπως είχα πει και παλιά και θα το ξαναπώ πιστεύω ότι ο Zoro κατέχει και το Housoku Haki….

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
core έγραψε:Εγώ κατά την γνώμη μου πιστεύω ότι και ο Sanji και ο Zoro κατέχουν και τα δύο Haki….
Και όπως είχα πει και παλιά και θα το ξαναπώ πιστεύω ότι ο Zoro κατέχει και το Housoku Haki….

Ναι ρε το διαβασες το spoiler μου πρωτα; :xD: :xD: Αν εχεις διαβασεις μανγκα (που δεν το νομιζω να ασχολεισαι) θα δεις. Και εγω το πιστευω πως ο Zoro κατεχει το Haousoku.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης