Epic το 560....Zoro, luffy FTW!!!!
Πολυ γελιο η επιθεση του Luffy.... Gomu Gomu No Snake Shot..... :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD:
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Xrhstos D. Kol έγραψε:Για ποιον λογο επικ? Τιποτα καλο δεν ειχε...
Santouryuu έγραψε:χεχε.... τι να το κανεις το ματι εαν εχεις observation haki; αυτος και η galatea. :haha:
Deathracer2009 έγραψε:
Epic το 560....Zoro, luffy FTW!!!!
Deathracer2009 έγραψε:Santouryuu έγραψε:χεχε.... τι να το κανεις το ματι εαν εχεις observation haki; αυτος και η galatea. :haha:
Eννοεις στην περιπτωση με τον Zoro...ε καλα κανει μπαμ απο χιλιομετρα...
Εντωμεταξυ κατι ασχετο που παρατηρησα λιιιιιιιιιγο καθυστερημενα ειναι οτι στο 553 που εμφανιζονται οι Strawhats και ο Sanji μαντευει τον αριθμο των ψαρανθρωπων. Αυτο ειναι σιγουρα observation haki.....
Xrhstos D. Kol έγραψε:Deathracer2009 έγραψε:Santouryuu έγραψε:χεχε.... τι να το κανεις το ματι εαν εχεις observation haki; αυτος και η galatea. :haha:
Eννοεις στην περιπτωση με τον Zoro...ε καλα κανει μπαμ απο χιλιομετρα...
Εντωμεταξυ κατι ασχετο που παρατηρησα λιιιιιιιιιγο καθυστερημενα ειναι οτι στο 553 που εμφανιζονται οι Strawhats και ο Sanji μαντευει τον αριθμο των ψαρανθρωπων. Αυτο ειναι σιγουρα observation haki.....
Οντως δεν το ειχα παρατηρισει ουτε εγω.
Gomugomunoluffy έγραψε:
ισχυει αυτο το ειδα και εγω...αλλα...το εχουμε ξαναδει πολλες φορες...δεν ειναι η πρωτη φορα που μαντευουν ποσοι μπορει να ειναι οι αντιπαλοι τους..:P
core έγραψε:Εμένα μου φάνηκε σαν κάποιο είδος ηλεκτροσόκ αλλά είδα και κάτι σαν φλόγες…
Το θέμα είναι από που και ως που έχει φλόγες ή ηλεκτρισμό ο Luffy?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Deathracer2009 στις Πεμ 23 Αυγ 2012, 15:50, 1 φορά
core έγραψε:Ο Zoro έπαιξε πολύ Observation Haki και μας έδειχνε συνέχεια το μάτι του που είχε περίεργο σχήμα.
Σαν να θέλει να μας δώσει να το καταλάβουμε ότι έχει Haki….
Βέβαια δεν ξέρω αν το ξέρει ο ίδιος… :xD:
core έγραψε:Εγώ κατά την γνώμη μου πιστεύω ότι και ο Sanji και ο Zoro κατέχουν και τα δύο Haki….
Και όπως είχα πει και παλιά και θα το ξαναπώ πιστεύω ότι ο Zoro κατέχει και το Housoku Haki….
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης