παίδες ο aokiji είναι σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι αυτός έχει σγουρό μαλλί όπως αυτών στην εικόνα και κοιμότανε κιόλας .......
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
827 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 16 Ιαν 2013, 23:53
????????
Ok Πασο. Αρχιζω να το πιστευω και εγω αλλα καλυτερα πριν αρχισουμε να βγαζουμε τερατοειδεις σεναρια ας περιμενουμε ως την τριτη
828 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 17 Ιαν 2013, 01:31
karamin
τρομερο τσαπτερ!Ναμι, Ουζοπ και Φρανκυ πολυ καλοι!ο τελευταιος ειναι ο Aokiji!Στανταρ!φοβερη η εικονα του φιλου με το σκιτσο!αυτος ειναι!μοιαζει το μαλλι και ξερουμε οτι κοιμαται παντα!εδω ρε παιδες τον δειχνει και στην ταινια Z,στο manga δεν θα τον δειξει που ειναι και πιο μπροστα απο το anime;και να ο χαρακτηρας που ελεγα σε προηγουμενο post,ο οποιος θα αποτρεψει την μαχη flamingo με Sh!τον εχει για πλακα ο Aokiji τον Flamingo!ολα παιρνουν μια λογικη σειρα...τωρα εαν μας τρελανει παλι ο Oda,αν και σε αυτη την περιπτωση δεν νομιζω....
829 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 17 Ιαν 2013, 16:41
????????
Luffy Law Zoro and Smoker vs Aokiji vs Flamingo
FREE FOR ALL
FREE FOR ALL
830 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 17 Ιαν 2013, 17:06
Deathracer2009
Eγω το θεωρο λιγακι δυσκολο να εμφανιστει ο Ao Kiji. Τον ειδαμε στην ταινια θα τον δουμε τοσο νωρις; Μπορει να μοιαζει στο σχεδιο που ποσταρε ο φιλος πιο πανω αλλα τα ιδια λεγανε και πριν και τελικα μας βγηκε ο τιτανομεγιστοτεραστιος Vergo.
Εγω θελω νεο χαρακτηρα να γινει χαμος!!
831 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 17 Ιαν 2013, 18:30
asvos
Συμφωνώ, και εγώ θέλω κάποιον νέο χαρακτήρα με ενδιαφέρον παρελθόν. Ωστόσο, κατά την ταπεινή μου άποψη, ο παγωτατζής ταιριάζει γάντι στην κατάσταση. Τούμπανος, εμποδίζει τον φλαμίνγκο και οι στροχατς την σκαπουλάρουν πάλι. Άσε που τα λόγια του τύπου τον αντιπροσωπεύουν πλήρως.
832 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 17 Ιαν 2013, 20:07
karamin
και ομως,θα γινουν οπως τα εγραψα παραπανω...σε διακοπες μου στην Ιο φετος,γνωρισα τον ξαδερφο του Oda και απο τοτε εχουμε επικινωνια....δεν ηθελα να το πω αλλα με αναγκασατε να αποκαλυψω το μυστικο μου...
833 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 17 Ιαν 2013, 21:12
????????
Λες χειροτερα ψεματα και απο το ειδωλο σου
834 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 18 Ιαν 2013, 07:32
karamin
χαχαχαχα.....ελα τωρα...εχει πει και αυτος τοσο τραγικα ψεματα!
835 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 18 Ιαν 2013, 14:45
????????
Κορυφαιο ομως ηταν το σφυρι που και καλα ηταν 5 τονοι και χεστηκε πανω της η Περονα
836 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 18 Ιαν 2013, 19:18
Deathracer2009
Εγω πονταρω παντως σε νεο χαρακτηρα. Ο Aokiji θα θυμοταν που ηταν το Punk Hazard. Σας μοιαζει αυτος με τον παγωτατζη;
- Σπόιλερ:
837 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 18 Ιαν 2013, 20:33
Monkey.D.Monkey
παιδες ας είναι όποιος θέλει αλλά δεν θέλω να εμπλακεί στην μάχη με τον dofla ....βασικά αν δεν μπορεί o smoker o law και o luffy να τον νικήσουν τότε μπροστά σε yonko θα είναι ένα τίποτα
838 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 18 Ιαν 2013, 20:41
????????
Σιγα που δεν θα μπορουν. Ο λουφαρος μονος τον εχει. Αφου ο Λο με ενα κοψιμο νικησε το Δεξι χερι του Ντονφλαμινγκο. Ο λο ισως να μην μπορει να τα καταφερει γιατι εχει πληγωθει αλλα Smoker law Luffy vs Donflamingo ενταξει ειπαμε ειναι δυνατος αλλα εχει vice admiral 400 μυρια και 400 μυρια εναντιον του ,αν παει ετσι η μαχη
839 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 19 Ιαν 2013, 00:10
Monkey.D.Monkey
βασικα ειμαι σιγουρος οτι θα κριθεί στις λεπτομέρειες η μαχη αν γινει.....μην ξεχνάς ότι ο dofla είναι από τους πιο δυνατούς χαρακτήρες στο op .... χαλαρά μπορεί να ελένξει καπιον και βασικά να μην κουραστή καθόλου .....
840 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 19 Ιαν 2013, 10:44
Deathracer2009
Monkey.D.Monkey έγραψε:βασικα ειμαι σιγουρος οτι θα κριθεί στις λεπτομέρειες η μαχη αν γινει.....μην ξεχνάς ότι ο dofla είναι από τους πιο δυνατούς χαρακτήρες στο op .... χαλαρά μπορεί να ελένξει καπιον και βασικά να μην κουραστή καθόλου .....
Θα εχει στανταρ δυνατο haki. Οταν εμφανιστηκε στο μανγκα στην Dressrosa και του επιτεθηκε η Baby 5 ενω μιλουσε αυτος αποεφευγε τα πυρα της για πλακα.
Επιπλεον αν θυμαμαι καλα καποιος ειχε πει οτι το συγκεκριμενο arc θα μας δειξει τι θα γινει στα γρηγορα στο επομενο. Η Dressrosa ειναι πολυ κοντα με το Punk Hazard. Οποτε πιστευω πως το επομενο arc εκει θα βασιζεται.
841 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 19 Ιαν 2013, 10:54
GomuRumeninge
Deathracer2009 έγραψε:Monkey.D.Monkey έγραψε:βασικα ειμαι σιγουρος οτι θα κριθεί στις λεπτομέρειες η μαχη αν γινει.....μην ξεχνάς ότι ο dofla είναι από τους πιο δυνατούς χαρακτήρες στο op .... χαλαρά μπορεί να ελένξει καπιον και βασικά να μην κουραστή καθόλου .....
Θα εχει στανταρ δυνατο haki. Οταν εμφανιστηκε στο μανγκα στην Dressrosa και του επιτεθηκε η Baby 5 ενω μιλουσε αυτος αποεφευγε τα πυρα της για πλακα.
Επιπλεον αν θυμαμαι καλα καποιος ειχε πει οτι το συγκεκριμενο arc θα μας δειξει τι θα γινει στα γρηγορα στο επομενο. Η Dressrosa ειναι πολυ κοντα με το Punk Hazard. Οποτε πιστευω πως το επομενο arc εκει θα βασιζεται.
Δν νομίζω πως τα απέφευγε τα πυρά της.Αντιθέτως, τα δεχοταν Head on και δν πάθαινε τπτ.Γεγονός που μας δείχνει εξαιρετικό CoA (αν κάνω λάθος διόρθωσε με...). Για επόμενο arc θα ήθελα πάρα πολύ να είναι η Wano Country, αλλά το γεγονός ότι είναι και ο Law μαζί με προβληματίζει.
842 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 19 Ιαν 2013, 10:57
asvos
Deathracer2009 έγραψε:
Εγω πονταρω παντως σε νεο χαρακτηρα. Ο Aokiji θα θυμοταν που ηταν το Punk Hazard. Σας μοιαζει αυτος με τον παγωτατζη;
- Σπόιλερ:
Αυτή η συγκεκριμένη εικόνα είναι η μόνη που με προβληματίζει. Δεν μοιάζει ούτε με αοκίτζι, ούτε μπορώ να σκεφτώ κάποιον ήδη γνωστό χαρακτήρα που να του φέρνει. Το μόνο που έχω σκεφτεί είναι μήπως είναι ο μιχόκ, που όμως δεν κολλάει στο όλο στόρυ. 4 μέρες υπομονή...
843 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 19 Ιαν 2013, 11:09
Deathracer2009
GomuRumeninge έγραψε:
Δν νομίζω πως τα απέφευγε τα πυρά της.Αντιθέτως, τα δεχοταν Head on και δν πάθαινε τπτ.Γεγονός που μας δείχνει εξαιρετικό CoA (αν κάνω λάθος διόρθωσε με...). Για επόμενο arc θα ήθελα πάρα πολύ να είναι η Wano Country, αλλά το γεγονός ότι είναι και ο Law μαζί με προβληματίζει.
Eκτος απο αυτο εχει και μια σκηνη που δειχνει και αποφευγει την Baby 5.
http://www.mangapanda.com/one-piece/682/10
844 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 19 Ιαν 2013, 11:25
GomuRumeninge
Deathracer2009 έγραψε:GomuRumeninge έγραψε:
Eκτος απο αυτο εχει και μια σκηνη που δειχνει και αποφευγει την Baby 5.
http://www.mangapanda.com/one-piece/682/10
Με πρόλαβες.Αυτό κοίταζα μόλις.....
845 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 19 Ιαν 2013, 13:27
????????
Επομενο τσαπ να φτασει στο πανκ να μαθουμε , δεν πιστευω να το καθυστερησει κιαλο
846 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 23 Ιαν 2013, 15:29
odi1
αφού καθίσαν είναι σίγουρο ότι θα φτάσει ο φλαμινγκο και ο άλλος που δεν ξέρουμε ποιος είναι θα τους σώσει θα είναι χαζό να μην τους προλάβει ο φλαμινγκο τόσην ώρα έχουν κάτσει αλλά θα είναι πολύ περίεργο αμα γίνει μάχη ούτε ο φλαμινγκο παίζει να πάθει τίποτα σοβαρό αλλά ούτε και να πεθάνει κανένας άλλος αλλά τι να πω ποιος ξέρει τι σκέφτεται ο οντα :conf:
847 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 23 Ιαν 2013, 15:55
karamin
καλο chapter...βασικα πολυ περιεργο,ο oda θα μας τρελανει....ανοιξαν πολλα θεματα στο νησι...σε καποια φαση που δειχνει τον ceasar,καποιος του μιλαει και τον ρωταει εαν ειναι ζωντανος,λετε να ειναι ο flamingo και απλα να μην εμφανιστηκε;επισης,ο ceasar στην εικονα αυτη,εαν δεν κανω λαθος εχει στο στομα του ηλεκτοδια.....ο σαμουραι και ο γιος του πως επανηλθαν.....???Παντως ο luffy οταν λεει οτι θα νικησει ολους τους yonko,εχει υψωμενα μονο τα 3 του δακτυλα,μαλλον εννοει οτι τον Shanks δεν θελει να τον αντιμετωπισει για τους γνωστους λογους....χεχε....
848 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 23 Ιαν 2013, 16:36
Monkey.D.Monkey
πραγματι δεν πάει για τον Shanks αλλά για τους τρεις αλους .....βασικά ο Law φενεται πως θέλει να τα βάλει με Shanks γιαυτό κάτι παράξενο θα πεξει
849 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 23 Ιαν 2013, 16:41
karamin
για να δουμε....μπορει!και λογικα αυτο θα γινει....παντως,το μονο σιγουρο ειναι οτι εχουμε πολυ δρομο ακομη...εδω καλα καλα δεν εχουμε δει ακομη τους παλιους χαρακτηρες....εχουμε ακομηηηηηηηηηηηηη!!!!
850 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 23 Ιαν 2013, 17:46
mihawk
μπα δν νομιζω να εχει καμια σχεση ο shanks,πρωτον επειδι την πρωτη φορα π τ ειπε για ally για να νικισουν ενα younkou ρωτισε ποιον απο τους τεσσερις?και μετα απο την απαντισι απανταει χαμογελαστος βεβαια...δν νομιζω να ειμαι βεβαια με χαρα κιολας?και δευτερον δειχνει 3 δαχτιλα(προφανως εκτος τον shanks).o luffy οπως ξερουμε εχει αρχισει πολεμο με τν big mom,θελει να σκοτοσει τον blackbeard για πολλους λογους,και προφανως ο kaidoh ειναι στα σχεδια τ law για να τον ριξουν κατω....γτ μονο αυτον ανεφερε τον kaidoh των 100 τερατων.αρα ο λουφι τωρα στα σχεδια του ειναι προφανως να τους νικισει και τους τρεις ¨) . για αυτο δειχνει 3 δαχτιλα(big mom=war,black beard=τερμα αρχιδι,kaidoh=στα σχεδια τ law).και κλινοντας ο law ειπε στον σμοκερ οτι δν παρακινει αυτος τον λουφαρο αλλα ο λουφαρος αυτον,φανταζομαι οτι ο law t προτινε να σκοτοσουν τν kaido και μετα ο λουφαρος τ ειπε να τον βοιθισει να σκοτοσουν τουσ αλλους 2 :p
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης