φοβερο chapter!!!!τωρα αρχιζουν τα καλα!μεχρι στιγμης μονο θεωρια,αλλα χωρις πλακα αυτο το ark τα σπαει!ειναι ωρα να δουμε και ξηλικι!!!!!εχουμε δυο συνεργασιες με τους 3 supernovas που τουμπανιασαν (αραγε τι θελουν να κανουν;;;;;???) και τους 3 στο εργοστασιο!χαμος απο εδω και περα!τωρα εχει την τεταρτη (σε 3) μερες παλι επισοδειο;μακαρι!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
427 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Δευ 13 Αυγ 2012, 19:01
????????
Λογικα θα έχει την τετάρτη...
428 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Δευ 13 Αυγ 2012, 19:29
karamin
ωραια!!!!οπως εγιναν τα πραγματα 2 επισοδεια σε λιγες μερες!!!τωρα που αρχοζουν τα καλα!!!!κατι ξερει ο oda!
429 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Δευ 13 Αυγ 2012, 21:11
AmAxOs
την επομενη τεταρτη εχει παλι chapter
430 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 14 Αυγ 2012, 13:16
N_G
Deathracer2009 έγραψε:N_G έγραψε:Kid, Killer, Apoo και Hawkins ανέβηκαν αρκετά...
Οι δύο πρώτοι λογικά με την επίθεση στα πλοία της Yonko...για τους αλλους δεν ξέρουμε...ο Law λόγω θέσης shichi επίσης....οπότε να περιμένουμε ανεβασμένα bounties και για τους υπόλοιπους ειδικά Drake και Bonney που έδειξε ότι έχουν δράση...
αρκετά καλό τσάπτερ...χαλάλι η αναμονή...πολλοί μαζεμένοι δυνατοί χαρακτήρες εδώ...ελπίζω να μην το περιπλέξει και άλλο.....
πλέον το σενάριο Kid και Killer να τα "σπάσανε" μάλλον απορρίπτεται...απλά τα έβαλαν με κάποιον αρκετά δυνατό για να εχουν και οι 2 τοσο μεγάλες εκδορές (ίσως στην επίθεση στη BIG M)....για να δούμε....!!!
H Bonney δεν ειναι φυλακισμενη; Τελευταια φορα την ειδαμε που tην επιασε ο Αkainu. Παντως απογοητευτηκα με το bounty του Kid. Περιμενα πολυ πιο πανω μιας και ξερουμε ποσο τρελος ειναι. Τελικα ισχυει οτι με το που φτασεις τα 400 μυρια μετα ανεβαινεις δυσκολα....
Η Bonney είχε πιαστεί απλά την αναφέρω γτ στην εικόνα με τους supernova μετα το timeskip τη δείχνει με μια κουκούλα και φανταζομαι πως έχει διαφύγει ή κάτι έχει παιχτεί...γιαυτο λέω πως αυτή και ο Drake,που ψιλοπροκάλεσε τον Kaido έχουν δράση...για να δούμε...αυτό με τον Kid που λες ισχύει αλλα πόσο πιο ψηλά να πάει?και σε τουτη τη χρονική στιγμή? αν ειχε και άλλο πάνω το bounty τότε ένας Yonko πόσο μπορεί να εχει?
431 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 14 Αυγ 2012, 14:42
mushroom*
Καλησπέρες.. ρε παιδιά μια ερώτηση έχω
το φρούτο του τρελογιατρού τι ακριβώς κάνει?
Α ναι και κάτι άλλο η εμφάνιση της Ρόμπιν άλλαξε σε ένα
τσάπτερ?
το φρούτο του τρελογιατρού τι ακριβώς κάνει?
Α ναι και κάτι άλλο η εμφάνιση της Ρόμπιν άλλαξε σε ένα
τσάπτερ?
432 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 14 Αυγ 2012, 16:28
????????
Λοιποοοοοον.... πρωτα από όλα το Φρούτο λέγεται οπε οπε που βγαινει απο το
Operation (εγχείρηση) Δηλαδή φτιάχνει ένα χειρουργικό δωμάτιο και ο λο είναι ο χειρούργος... δηλαδή μέσα στο δωμάτιο μπορεί να κάνει ότι του καπνίσει...πχ να κόψει τα πάντα και να τα κουνήσει ή να τα εννώσει.... και έτσι αν αυτή ήταν η απορία σου μπορεί να αλλάζει προσωπικότητες. για περισσοτερες πληροφορίες
¨ http://onepiece.wikia.com/wiki/Ope_Ope_no_Mi
αα και η ρομπιν δεν αλλαξε απλα είδες την τάσιγκι και μπερδεύτηκες
Operation (εγχείρηση) Δηλαδή φτιάχνει ένα χειρουργικό δωμάτιο και ο λο είναι ο χειρούργος... δηλαδή μέσα στο δωμάτιο μπορεί να κάνει ότι του καπνίσει...πχ να κόψει τα πάντα και να τα κουνήσει ή να τα εννώσει.... και έτσι αν αυτή ήταν η απορία σου μπορεί να αλλάζει προσωπικότητες. για περισσοτερες πληροφορίες
433 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 14 Αυγ 2012, 18:46
mushroom*
Dimis έγραψε:Λοιποοοοοον.... πρωτα από όλα το Φρούτο λέγεται οπε οπε που βγαινει απο το
δεν λέω για τον law φίλε για τον CC έλεγα ;)
και είμαι και σχεδόν σίγουρος ότι η ρόμπιν άλλαξε
τσέκαρε το μια σου λέω είναι σίγουρο
(του τρελοεπιστήμονα ήθελα να πω σόρρυ αν μπερδεύτηκες)
434 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 14 Αυγ 2012, 20:17
????????
AAA ok.... Τσέκαρα την Ρόμπιν, δεν βλέπω καμια τρελη διαφορα...
435 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 14 Αυγ 2012, 21:30
Deathracer2009
N_G έγραψε:Deathracer2009 έγραψε:N_G έγραψε:Kid, Killer, Apoo και Hawkins ανέβηκαν αρκετά...
Οι δύο πρώτοι λογικά με την επίθεση στα πλοία της Yonko...για τους αλλους δεν ξέρουμε...ο Law λόγω θέσης shichi επίσης....οπότε να περιμένουμε ανεβασμένα bounties και για τους υπόλοιπους ειδικά Drake και Bonney που έδειξε ότι έχουν δράση...
αρκετά καλό τσάπτερ...χαλάλι η αναμονή...πολλοί μαζεμένοι δυνατοί χαρακτήρες εδώ...ελπίζω να μην το περιπλέξει και άλλο.....
πλέον το σενάριο Kid και Killer να τα "σπάσανε" μάλλον απορρίπτεται...απλά τα έβαλαν με κάποιον αρκετά δυνατό για να εχουν και οι 2 τοσο μεγάλες εκδορές (ίσως στην επίθεση στη BIG M)....για να δούμε....!!!
H Bonney δεν ειναι φυλακισμενη; Τελευταια φορα την ειδαμε που tην επιασε ο Αkainu. Παντως απογοητευτηκα με το bounty του Kid. Περιμενα πολυ πιο πανω μιας και ξερουμε ποσο τρελος ειναι. Τελικα ισχυει οτι με το που φτασεις τα 400 μυρια μετα ανεβαινεις δυσκολα....
Η Bonney είχε πιαστεί απλά την αναφέρω γτ στην εικόνα με τους supernova μετα το timeskip τη δείχνει με μια κουκούλα και φανταζομαι πως έχει διαφύγει ή κάτι έχει παιχτεί...γιαυτο λέω πως αυτή και ο Drake,που ψιλοπροκάλεσε τον Kaido έχουν δράση...για να δούμε...αυτό με τον Kid που λες ισχύει αλλα πόσο πιο ψηλά να πάει?και σε τουτη τη χρονική στιγμή? αν ειχε και άλλο πάνω το bounty τότε ένας Yonko πόσο μπορεί να εχει?
Noμιζω πως 500 μυρια θα ηταν μια χαρα για τον Kid........
436 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 15 Αυγ 2012, 00:24
Santouryuu
κοντα επεσες....
437 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 15 Αυγ 2012, 18:04
uchiha1991
ξερουμε τελικα αν θα χουμε σημερα chapter?
438 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 15 Αυγ 2012, 19:12
mushroom*
όντως παιδιά μήπως ξέρετε τίποτα για το 678?
439 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 15 Αυγ 2012, 19:33
????????
Λογικα ξανα την αλλη τεταρτη.....
440 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 15 Αυγ 2012, 23:37
ZoroR21
Ρε παιδιά που στο λύκο είναι ο Bepo και το υπόλοιπο crew του Law.Ωραίο το σκηνικό του Πανκ Χάζαρντ που έφτιαξε ο Oda αλλά θα πρεπε να δείξει λίγο και το crew του Law.Συμμαχία έχουν ;-)
441 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 16 Αυγ 2012, 10:29
N_G
για να έχει γίνει shichi, για να έχει μπει σε όλο αυτό το σκηνικό με τον C.C, για να θέλει να ρίξει έναν Yonko και να ζητάει συμμαχία από το Luffy τότε μάλλον κάτι παίζει με το πλήρωμα του.....έχει πιαστεί και θέλει να το σώσει? έχει σκοτωθεί και θέλει εκδίκηση? πάντως κάτι παίζει για να μην τους έχει δείξει καθόλου και να είναι ο Law μόνος του στο νησί...
442 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 16 Αυγ 2012, 12:52
N_G
μία απορία έχω σχετικά με τα τελευταία τσαπτερς...δεν ξέρω αν πρέπει να τη γράψω εδώ ή κάπου αλλού...αν είναι για αλλού διορθώστε τη..
έχουμε δει ότι αλλάζοντας ο Law σώματα στους χαρακτήρες ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του σώματος που βρίσκεται..πχ η tashigi να γίνει καπνός ή ο franky να γίνει τέρας στο σώμα του choper..ο sanji όμως πως γίνεται να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του στο σώμα της νάμι? καλά το χάκι το καταλαβαίνω γτ δεν έχει να κάνει με το σώμα...αλλά τις κλωτσιές τις δυνατές και το blue walk πως γίνεται να τα κάνει σε ένα σώμα που δεν είναι ας το πούμε προπονημένο για κάτι τέτοιο...
ίσως να μην τα έχω καταλάβει εγώ καλά...όποιος έχει απάντηση και όρεξη ας βοηθήσει...
έχουμε δει ότι αλλάζοντας ο Law σώματα στους χαρακτήρες ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του σώματος που βρίσκεται..πχ η tashigi να γίνει καπνός ή ο franky να γίνει τέρας στο σώμα του choper..ο sanji όμως πως γίνεται να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του στο σώμα της νάμι? καλά το χάκι το καταλαβαίνω γτ δεν έχει να κάνει με το σώμα...αλλά τις κλωτσιές τις δυνατές και το blue walk πως γίνεται να τα κάνει σε ένα σώμα που δεν είναι ας το πούμε προπονημένο για κάτι τέτοιο...
ίσως να μην τα έχω καταλάβει εγώ καλά...όποιος έχει απάντηση και όρεξη ας βοηθήσει...
443 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 16 Αυγ 2012, 13:01
Patty D.Luffy
Μήπως επειδή δεν έχει να κάνει με μια δύναμη που κατέχει το σώμα, p.x devil fruit, ή τα μηχανικά μέρη του Franky, είναι δύναμη που προέρχεται από το μυαλό του Sanji και δεν χρειάζεται κάποιες ιδιαίτερες προυποθέσεις για να την εκτελέσει..
Γιαυτό και είναι πιο αδύνατη στο σώμα της Nami.. Το ίδιο θα γινόταν και με τον Zoro, πάλι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα σπαθιά και τις τεχνικές του, αλλα σε ένα πιο αδύνατο σώμα οι επιθέσεις δεν θα ήταν το ίδιο δυνατές..
Ουσιαστικά μια πίθεση που δεν χρειάζεται φρούτο ή κάποια άλλη τροποποίηση στο σώμα, είναι καθαρά θέμα μυαλού.. (βασικά ο Law τους εγκεφάλους θα έπρεπε να μεταφέρει αλλά τέλως πάντων )
Ελπίζω να σε κάλυψα, εγώ πάντως έτσι το κατάλαβα..
Γιαυτό και είναι πιο αδύνατη στο σώμα της Nami.. Το ίδιο θα γινόταν και με τον Zoro, πάλι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα σπαθιά και τις τεχνικές του, αλλα σε ένα πιο αδύνατο σώμα οι επιθέσεις δεν θα ήταν το ίδιο δυνατές..
Ουσιαστικά μια πίθεση που δεν χρειάζεται φρούτο ή κάποια άλλη τροποποίηση στο σώμα, είναι καθαρά θέμα μυαλού.. (βασικά ο Law τους εγκεφάλους θα έπρεπε να μεταφέρει αλλά τέλως πάντων )
Ελπίζω να σε κάλυψα, εγώ πάντως έτσι το κατάλαβα..
444 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 16 Αυγ 2012, 13:03
vaggelis94
double post.... ........δεν ξερω πως μπορεί να γίνεται αυτό που λες και η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα σκεφτεί... ....Αλλά λογικά αφού κανείς από τους δύο δεν έχει φάει φρούτο θα διατηρούν την φυσική τους δύναμη....Ενώ χαρακτήρες όπως ο σμόκερ,ο φράνκυ, ο τσόπερ, βασίζονται σε πρόσθετες δυνάμεις..
445 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 16 Αυγ 2012, 13:12
Patty D.Luffy
Σε πρόλαβα!! Mwahahahhah!! :haha: :haha: :haha:
446 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 16 Αυγ 2012, 13:14
N_G
αυτό με το ζορό ειαι εφικτό μέσα στο σώμα κάποιου άλλου να μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα σπαθια...αυτό ειναι θέμα μυαλού και αντίληψης...για τις τεχνικές δεν ξέρω γτ απαιτούνται και σωματικά προσόντα...ή για τον φρανκυ ειναι ρομπότ λογικά μπορεις να χρησιμοποιήσεις τα όπλα του..ειναι σαν να οδηγας ενα αυτοκίνητο....μπορεί να είανι όπως λες θέμα μυαλου και αυτό του σανζι αλλά όση πρόθεση και να έχει και να ξέρει πως γίνεται τα σωματικά προσόντα και οι δυνατότητες τις ναμι κανονικά δεν θα έπρεπε να ανταποκρίνονται...είναι λίγο περίπλοκο...
είναι σα να μπαίνεις εσύ στο σώμα ενός αλόγου ας πούμε...ξέρεις πως να περπατας και να τρέχεις και να κολυμπάς αλλά αλλά μέσα στο σώμα του δεν μπορείς καν να σταθείς όρθιος....ίσως λίγο χαζό παράδειγμα απλά για να γίνω κατανοητός το είπα...
ισως να είναι και όπως το λες...thanx παρόλα αυτα για τη γνωμη σου..
είναι σα να μπαίνεις εσύ στο σώμα ενός αλόγου ας πούμε...ξέρεις πως να περπατας και να τρέχεις και να κολυμπάς αλλά αλλά μέσα στο σώμα του δεν μπορείς καν να σταθείς όρθιος....ίσως λίγο χαζό παράδειγμα απλά για να γίνω κατανοητός το είπα...
ισως να είναι και όπως το λες...thanx παρόλα αυτα για τη γνωμη σου..
447 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 16 Αυγ 2012, 13:18
Deathracer2009
Δεν ξερω τι λετε αλλα μας βλεπω να περιμενουμε κανα Σαββατοκυριακο για να εμφανιστει το επομενο chapter....ελπιζω να βγει νωριτερα.....
448 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 16 Αυγ 2012, 13:23
N_G
ισχύει...αλλά από υπομονή άλλο τίποτα...το έχουμε τερματίσει το θέμα το κατέχουμε καλά...
449 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 16 Αυγ 2012, 13:23
Patty D.Luffy
Βασικά ΟΛΑ είναι θέμα εγκεφάλου και νευρώνων.. Δεν παίζει ρόλο το σώμα..
Στο άλογο ναι είναι φυσικό, αφου είναι διαφορετικό είδος, έχει διαφορετική ανατομία.... :mueh:
Αν έχεις μάθει την τεχνική, σε όποιο "ανθρώπινο" σώμα και να μεταφερθείς το οποίο βέβαια να έχει όλα του τα μέλη, πάλι θα μπορέσεις να εκτελέσεις τουλάχιστον τις κινήσεις
Βέβαια ναι, απαιτούνται και σωματικά προσόντα, γιαυτό και είναι πιο αδύναμες στο σώμα π.χ της ΝΑΜΙ ..
Αλλα μπορεί όντως να τα σκέφτηκε αλλιώς ο Όντα.. :xD:
Ευχαριστώ που άκουσες την άποψη μου
Στο άλογο ναι είναι φυσικό, αφου είναι διαφορετικό είδος, έχει διαφορετική ανατομία.... :mueh:
Αν έχεις μάθει την τεχνική, σε όποιο "ανθρώπινο" σώμα και να μεταφερθείς το οποίο βέβαια να έχει όλα του τα μέλη, πάλι θα μπορέσεις να εκτελέσεις τουλάχιστον τις κινήσεις
Βέβαια ναι, απαιτούνται και σωματικά προσόντα, γιαυτό και είναι πιο αδύναμες στο σώμα π.χ της ΝΑΜΙ ..
Αλλα μπορεί όντως να τα σκέφτηκε αλλιώς ο Όντα.. :xD:
Ευχαριστώ που άκουσες την άποψη μου
450 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 16 Αυγ 2012, 13:30
N_G
όντως αυτό το πχ με το άλογο μπάζει...θα ταν καλύτερο να χα πει την περίπτωση να έμπαινε ένας bodybuilder στο δικό μου σώμα και να μπορούσε πάλι να σηκώσει τα ίδια κιλά ενώ εγώ είμαι καλαμάκι....
anyway θα το δεχτώ κρατώντας τις επιφυλάξεις μου...
anyway θα το δεχτώ κρατώντας τις επιφυλάξεις μου...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης