caesar>magellan γιατι logia gas gas> paramecia doku doku οποτε με αυτη την δηλωση του caesar, o oda ελυσε σε πολλους την απορια για το ποιος ειναι πιο δυνατος..οσο για τον τελευταιο τυπα φαινεται οτι εχει καποια δυναμη που ριχνει shichibukai κατω με την παρουσια του..θεωρω οτι δεν ειναι καποιος απο την κυβερνηση γιατι σαν shichibukai o law εχει συχνα παρε δωσε με την κυβερνηση και ο τυπος δηλωνει οτι εχει καιρο να τον δει οποτε κανενας γνωστος απο το παρελθον/παιδικη ηλικια ειναι κατα την γνωμη μου κανενας kaido που θα εχει σχεση σαν αυτη luffy-shanks αλλα πιθανοι ειναι και οι joker, aokiji ,vegapunk απο'τι λενε και αλλοι...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
252 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 14 Ιουν 2012, 02:34
womanTENSAIinathens
Ο τυπος στο τελος υποθετω οτι ειναι καποιος που γνωριζει τον Law απο τοτε που ηταν μικρουλης.
Του ειπε:''ποσα χρονια εχουν περασει?μεγαλωσες!''
Ισως να ειναι new character.
Eχω την εντυπωση οτι θα δουμε το παρελθον του Law και μακαρι να γινει αυτο.
Πεθαινω να βλεπω το παρελθον των αγαπημενων μου χαρακτηρων.
Και δε θελω να πεθανει αυτο το ομορφο αγορι με το ωραιο μουσακι. Αλλωστε ειναι χρησιμος χαρακτηρας, ειναι γιατρος.
Του ειπε:''ποσα χρονια εχουν περασει?μεγαλωσες!''
Ισως να ειναι new character.
Eχω την εντυπωση οτι θα δουμε το παρελθον του Law και μακαρι να γινει αυτο.
Πεθαινω να βλεπω το παρελθον των αγαπημενων μου χαρακτηρων.
Και δε θελω να πεθανει αυτο το ομορφο αγορι με το ωραιο μουσακι. Αλλωστε ειναι χρησιμος χαρακτηρας, ειναι γιατρος.
- Σπόιλερ:
- τελευταια ο Oda-sensei μας πεταει πολλα πανελ με Franky και Robin μαζι. Προσφατα ειχαμε και cover.
OK δεν ξεχναμε τι ειχε πει: Πατερας πληρωματος-Franky, μητερα πληρωματος-Robin. Mπραβο Oda-sensei!
253 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 14 Ιουν 2012, 03:21
Patty D.Luffy
womanTENSAIinathens έγραψε: Και δε θελω να πεθανει αυτο το ομορφο αγορι με το ωραιο μουσακι. Αλλωστε ειναι χρησιμος χαρακτηρας, ειναι γιατρος.
:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Αν πεθάνει και ο Law θα σταματίσω να διαβάζω One Piece, μου σκότωσε τον Ace , αν ο Oda μου σκοτώσει και τον Law, αυτο παρα πάει....
(Αν και πιστεύω κάποια στιγμή θα τον φάει, παρα είναι badass για να μείνει ζωντανός ως το τέλος... )
Όσο για το Franky-Robbin... δεν μπορώ να τους φανταστώ μαζί.... :conf: :conf:
Don't know why....
(Πάντα είμουν πιο κοντά στα πιο cannon ζευγάρια, Nami-Sanji και Zoro-Robbin.. )
254 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 14 Ιουν 2012, 11:03
womanTENSAIinathens
Patty D Luffy έγραψε:
Όσο για το Franky-Robbin... δεν μπορώ να τους φανταστώ μαζί.... :conf: :conf:
Don't know why....
(Πάντα είμουν πιο κοντά στα πιο cannon ζευγάρια, Nami-Sanji και Zoro-Robbin.. )
O καθενας μπορει να πιστευει, να περιμενει και να ελπιζει ο,τι θελει.
Απλα ειπα οτι ο Oda μας δινει τελευταια πολλα πανελ Franky x Robin και τους ειχε αναφερει ως τον πατερα και τη μητερα του πληρωματος και τον Zoro ως τον 1ο γιο.
Kαι δεν υπαρχουν canon ζευγαρια στο one piece.
To Franky x Robin το εχω βγαλει εξαιτιας της δηλωσης του Οda.
Στην πραγματικοτητα δεν περιμενω κανενα ζευγαρι απ'το O.P.
Αλλα δεν χρειαζεται αναλυση...
255 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 14 Ιουν 2012, 11:45
????????
γιατι δεν πεζει να μπη?αφου ταιριαζει στο πλυρωμα,εξαλου με το που μαθει ο λουφη οτι ειναι στο impel down θα παει να τον βγαλει και να του ζητηση να γινει νακαμα ασε που ηταν και πρωην αντιπαλος του πλυρωματος....Deathracer2009 έγραψε:hawkins έγραψε:
ο bon-chan
Δεν παιζει διοτι ειναι στο Impel Down. Mια επιπλεον γυναικα θα ηθελα στο πληρωμα...
256 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 14 Ιουν 2012, 12:17
Patty D.Luffy
womanTENSAIinathens έγραψε:
O καθενας μπορει να πιστευει, να περιμενει και να ελπιζει ο,τι θελει.
Απλα ειπα οτι ο Oda μας δινει τελευταια πολλα πανελ Franky x Robin και τους ειχε αναφερει ως τον πατερα και τη μητερα του πληρωματος και τον Zoro ως τον 1ο γιο.
Kαι δεν υπαρχουν canon ζευγαρια στο one piece.
To Franky x Robin το εχω βγαλει εξαιτιας της δηλωσης του Οda.
Στην πραγματικοτητα δεν περιμενω κανενα ζευγαρι απ'το O.P.
Αλλα δεν χρειαζεται αναλυση...
Καλε ναι, εννοείτε.. δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες..
Απλα σε fanfics και όσο το έχω ψάξει είναι τα πιο διάσημα, μαλακία μου που είπα canon, δεν κολλούσε
Καλα, εγώ το έχω σίγουρο πως δεν θα υπάρξουν ζευγάρια, εφου είναι καθαρό shonen..
Σόρρυ πάντως αν εχοχλ΄θηκες.... (Ξέρω άτομα που μπορούν να σε σκοτώσουν αν τους θίξεις το OTP τους )
257 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 14 Ιουν 2012, 12:53
????????
μπαν στη πατυ γιατι προσβαλει τα αλλα μελη
258 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 14 Ιουν 2012, 15:15
Patty D.Luffy
Ζήτησα συγνώμη .....
259 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 14 Ιουν 2012, 15:40
????????
μολις προσεξα οτι μιλαγατε για εναν τζοκερ,δεν ειναι αυτος που ειδε ο λο.....γιατι δεν θα τον ρωταγε ο λο "τι θες εδω"....
260 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 14 Ιουν 2012, 15:55
souidos
αυτος π εδειρε τον law στανταρ ειναι marine τωρα το πιος δν γνωριζω!
261 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 14 Ιουν 2012, 16:07
????????
παντως ο αοκιτζι δεν ειναι γιατι εχει το φρουτο του παγου και απο οτι ειδαμε ο λο επεσε στο πατωμα και φανηκε απο εσωτερικα τραυματιστηκε......και καιντο αποκλειετε να ειναι γιατι η στολη που φωραγε εκεινοε θυμηζη περισσοτερο ναυτικο ή επιστημονα....οχι παντως πειρατηsouidos έγραψε:αυτος π εδειρε τον law στανταρ ειναι marine τωρα το πιος δν γνωριζω!
262 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 14 Ιουν 2012, 18:32
souidos
ναι το ιδιο και εγω λεω λετε να ειναι ο vegapunk? αλλα δν ιποτι8εται οτι ειναι νεκρος?
263 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 14 Ιουν 2012, 19:36
dem
ε μπορει να ανεπτυξε μια τεχνικη που παγωνει τον αντιπαλο εσωτερικα .. xD
264 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 14 Ιουν 2012, 21:23
karamin
Bonie δαγκωτο μαγκες!!!τα σπαει η γκομενα...και απο οτι ειδα στην εικονα που δημοσιευσε ο oda για τους supernovas μετα τα δυο χρονια,η bonie φαινεται χαρουμενη!αρα, κατι παιζει,ο Akainu της ειχε πει οταν την επιασε οτι ξαφνιαστηκε που αυτη ξεφυγε απο την world govermnet,αρα κατι εχει ξαναπεχτει στο παρελθον,μπορει να την εκανε και τωρα!επισης η bonie απο οτι διαβαζω σε πολλα site,εχει ορκιστει να παρει εκδικηση για τον θανατο του whitebeard και επισης ειναι εναντιον του blackbeard φυσικα για ευνοιτους και προφανεις λογους.να σας ξαναθυμησω και την φαση που αποτρεπει τον zoro να επιτεθει στον μαλακα με την γυαλα στο κεφαλι (world noble...πως λεγεται...χεχε...) και αυτο κρυβει παρα πολλα!ακομη σαν χαρακτηρας εχει πολυ πλακα με τις πιτσες που τρωει και πιστευω οτι το φρουτο της ταιριαζει απολυτα με το πληρωμα,εχει πολυ φαση!και δεν ειναι υπερτουμπανο και ολα τα παραπανω συν τις δηλωσεις του oda οτι θα μπει στο πληρωμα ενας-μια πρωην ανταγωνιστης-στρια των strawhats Και θα μας αρεσει κατι μου λεει!καλος ο bon clay αλλα αφου τον εδιξε σε εξοφυλλο να ειναι μεσα στον impel down και να εχει γινει βασσιλισα,δεν νομιζω να τον δουμε συντομα...
265 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 14 Ιουν 2012, 21:58
Big-Nose_Ussop
Aν μπει η Bonie στους SH ο Sanji θα πεθανει απ'το στρες να προλαβει να μαγειρεψει και για τον Luffy και την Bonie. Ή αυτο ή θα μένει νηστικος ο Luffy καθως ολοι ξερουμε την αδυναμια του Sanji στις γυναικες!!! :xD:karamin έγραψε:Bonie δαγκωτο μαγκες!!!τα σπαει η γκομενα...και απο οτι ειδα στην εικονα που δημοσιευσε ο oda για τους supernovas μετα τα δυο χρονια,η bonie φαινεται χαρουμενη!αρα, κατι παιζει,ο Akainu της ειχε πει οταν την επιασε οτι ξαφνιαστηκε που αυτη ξεφυγε απο την world govermnet,αρα κατι εχει ξαναπεχτει στο παρελθον,μπορει να την εκανε και τωρα!επισης η bonie απο οτι διαβαζω σε πολλα site,εχει ορκιστει να παρει εκδικηση για τον θανατο του whitebeard και επισης ειναι εναντιον του blackbeard φυσικα για ευνοιτους και προφανεις λογους.να σας ξαναθυμησω και την φαση που αποτρεπει τον zoro να επιτεθει στον μαλακα με την γυαλα στο κεφαλι (world noble...πως λεγεται...χεχε...) και αυτο κρυβει παρα πολλα!ακομη σαν χαρακτηρας εχει πολυ πλακα με τις πιτσες που τρωει και πιστευω οτι το φρουτο της ταιριαζει απολυτα με το πληρωμα,εχει πολυ φαση!και δεν ειναι υπερτουμπανο και ολα τα παραπανω συν τις δηλωσεις του oda οτι θα μπει στο πληρωμα ενας-μια πρωην ανταγωνιστης-στρια των strawhats Και θα μας αρεσει κατι μου λεει!καλος ο bon clay αλλα αφου τον εδιξε σε εξοφυλλο να ειναι μεσα στον impel down και να εχει γινει βασσιλισα,δεν νομιζω να τον δουμε συντομα...
266 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 15 Ιουν 2012, 00:03
????????
δεν ξερω γιατι εχεις φαει καυλα με την μπονι αλλα καταλαβετω ειπε πρωην αντιπαλος τον ψαθοκαπελακιδων και ενας απο τους πρωην αντιπαλους που μετα εγηναν κολητοι ειναι ο βον-τσαν.Οταν ο λουφη μαθη οτι ζει θα παει να τον βγαλει εξω .....karamin έγραψε:Bonie δαγκωτο μαγκες!!!τα σπαει η γκομενα...και απο οτι ειδα στην εικονα που δημοσιευσε ο oda για τους supernovas μετα τα δυο χρονια,η bonie φαινεται χαρουμενη!αρα, κατι παιζει,ο Akainu της ειχε πει οταν την επιασε οτι ξαφνιαστηκε που αυτη ξεφυγε απο την world govermnet,αρα κατι εχει ξαναπεχτει στο παρελθον,μπορει να την εκανε και τωρα!επισης η bonie απο οτι διαβαζω σε πολλα site,εχει ορκιστει να παρει εκδικηση για τον θανατο του whitebeard και επισης ειναι εναντιον του blackbeard φυσικα για ευνοιτους και προφανεις λογους.να σας ξαναθυμησω και την φαση που αποτρεπει τον zoro να επιτεθει στον μαλακα με την γυαλα στο κεφαλι (world noble...πως λεγεται...χεχε...) και αυτο κρυβει παρα πολλα!ακομη σαν χαρακτηρας εχει πολυ πλακα με τις πιτσες που τρωει και πιστευω οτι το φρουτο της ταιριαζει απολυτα με το πληρωμα,εχει πολυ φαση!και δεν ειναι υπερτουμπανο και ολα τα παραπανω συν τις δηλωσεις του oda οτι θα μπει στο πληρωμα ενας-μια πρωην ανταγωνιστης-στρια των strawhats Και θα μας αρεσει κατι μου λεει!καλος ο bon clay αλλα αφου τον εδιξε σε εξοφυλλο να ειναι μεσα στον impel down και να εχει γινει βασσιλισα,δεν νομιζω να τον δουμε συντομα...
267 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 15 Ιουν 2012, 00:07
Big-Nose_Ussop
Εγώ διαφωνω! Πιστευω ο Sanji θα ασκησει βετο να μην μπει οkama στο crew! Αρκετα υπεφερε... Και δεν το λεω για πλακα, σοβαρολογω.hawkins έγραψε:δεν ξερω γιατι εχεις φαει καυλα με την μπονι αλλα καταλαβετω ειπε πρωην αντιπαλος τον ψαθοκαπελακιδων και ενας απο τους πρωην αντιπαλους που μετα εγυναν και αυτος θα ειναι ο bon-chan an καποιος διαφωνει να μου το πει.Οταν ο λουφη μαθει οτι ζει θα παει να τον βγαλειkaramin έγραψε:Bonie δαγκωτο μαγκες!!!τα σπαει η γκομενα...και απο οτι ειδα στην εικονα που δημοσιευσε ο oda για τους supernovas μετα τα δυο χρονια,η bonie φαινεται χαρουμενη!αρα, κατι παιζει,ο Akainu της ειχε πει οταν την επιασε οτι ξαφνιαστηκε που αυτη ξεφυγε απο την world govermnet,αρα κατι εχει ξαναπεχτει στο παρελθον,μπορει να την εκανε και τωρα!επισης η bonie απο οτι διαβαζω σε πολλα site,εχει ορκιστει να παρει εκδικηση για τον θανατο του whitebeard και επισης ειναι εναντιον του blackbeard φυσικα για ευνοιτους και προφανεις λογους.να σας ξαναθυμησω και την φαση που αποτρεπει τον zoro να επιτεθει στον μαλακα με την γυαλα στο κεφαλι (world noble...πως λεγεται...χεχε...) και αυτο κρυβει παρα πολλα!ακομη σαν χαρακτηρας εχει πολυ πλακα με τις πιτσες που τρωει και πιστευω οτι το φρουτο της ταιριαζει απολυτα με το πληρωμα,εχει πολυ φαση!και δεν ειναι υπερτουμπανο και ολα τα παραπανω συν τις δηλωσεις του oda οτι θα μπει στο πληρωμα ενας-μια πρωην ανταγωνιστης-στρια των strawhats Και θα μας αρεσει κατι μου λεει!καλος ο bon clay αλλα αφου τον εδιξε σε εξοφυλλο να ειναι μεσα στον impel down και να εχει γινει βασσιλισα,δεν νομιζω να τον δουμε συντομα...
268 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 15 Ιουν 2012, 00:13
????????
σορυ για το double post αλλα ο vagapunk δεν ειναι γιατι υποτηθετε πεθαναι πριν γενηθει ο λο.Αλλα οποιος και να ειναι πρεπει να ειναι υπερτουμπανο γιατι μπορει να τρομοκρατουσε τον λο πριν καιρο αλλα τωρα που ειναι πολυ πιο δυνατος απο το παρελθον ο λο δεν θα τον φοβωταν αλλα χεστηκε πανω του.
269 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 15 Ιουν 2012, 00:35
dem
ο vegapunk ειναι ζωντανος ................. μιν τον σκοτωσετε πριν καν τον δουμε στο manga plz >.>
270 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 15 Ιουν 2012, 00:53
uchiha1991
ποιος σας ειπε οτι πεθανε ο vegapunk?μια χαρα ζωντανος ειναι....
271 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 15 Ιουν 2012, 00:55
????????
ααα νομιζα οτι πεθαναι αλλα που ειναι δεν θυμαμαι να μας εχει δωσει καμια πλυροφορια ο οντα γ αυτον
272 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 15 Ιουν 2012, 04:05
Ace
While she kept Zoro from attacking Saint Charloss, Luffy later attacked him, so an admiral was sent to the island anyway. She has since built a grudge against the Straw Hat crew. She swears that she would wipe the crew out if they met again in the New World for the incident at the Sabaody Archipelago.
από εδώ
Οπότε ίσως και να μπορεί να θεωρηθεί πρώην εχθρός.
Παρόλα αυτά είναι αρκετοί άλλοι πρώην εχθροί που μπορεί να μπουν και να χαρούμε. Πχ Croco δεν θα με χάλαγε καθόλου :D
EDIT: και εδώ
273 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 19 Ιουν 2012, 21:59
crimson
παιδια ποια jewerly bonney??δεν εχει δειξει ουτε υποψια για επομενο νακαμα..πρωιν εχθρος μπορει να θεωρηθει ο caesar clown, επισης δεν ειναι απο τους κακους που απλα θελουν να τον μαμησουν και να τελιωνει το αρκ εκει(οπως ολα τα προηγουμενα), κατι μου λεει οτι αυτο το αρκ ειναι εντελως διαφορετικο,μεταβατικο για μια μαχη η εστω συνεργασια για να τα βαλουν με εναν yonko(δεν λεω οτι το επομενο θα ειναι αναγκαστικα με yonko) οποτε προβλεπω οτι αυτο το αρκ δεν θα εχει καν villain και τον ceasar θα τον απαγαγουν δεν θα τον σαπισουν στο ξυλο..οποτε θα τον εχουμε και σε αλλο αρκ
274 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 19 Ιουν 2012, 23:38
karamin
καλη η σκεψη σου...οσο για την bonnie ανεπτυξα την αποψη μου...λες να μην γινει τιποτα σε αυτο το arc οσων αφορα το ξυλο;απλα να γινει καποια συμφωνια;νομιζω παντως οτι θα εχει πολυ ξυλο και εδω...
275 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 20 Ιουν 2012, 03:45
crimson
θεωρω οτι ο τυπας στο τελος αν ειναι marine και ξερει και προσωπικα τον τραφυ δεν θα σταθει εμποδιο στα σχεδια του απλα ηθελε να κανει την φιγουρα του, επισης προβλεπω οτι θα τα βρει και με σμοκερ λογω λουφαρου οποτε μενει μονος ο σεζαρ τον οποιο θα τιναξει στον αερα ο λουφυ με ενα redhawk bazooka και μετα θα μαθουμε τα σχεδια του law και τι θα γινει τελικα με τον master(logia,scientist,mass-murder weapon,300μυρια, θεωρω οτι αυτα λειπουν απο το πληρωμα, αν και δεν νομιζω οτι θα μπει για πολλους αλλους λογους)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης