Εμένα πάντως κάτι μου λέει ότι δεν το έχει χάσει….
Θα δούμε στην πορεία…
Θα δούμε στην πορεία…
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Συμφονώ και ο Luffy την ουλή την έκανε για να δήκσει στον Shanks ότι δεν φοβάται και το ίδιο πηστεύω και για τον Zoro. Δεν γίνεται ο Οντα να το σχεδείασε τυχαία. :mueh:Dimis έγραψε:Ο Οντα δεν κανει τιποτα στην τυχη.
Ακομα και η ουλη του Λουφη που την εκανε στο Τσαπτερ 1 μπορει να παικσει καθοριστικο ρολο στο τελος
:xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD:
Ναι όντος αυτό και έμενα μου κάνει πολλή εντύπωση ... μόνο ο Sanji παραξενεύτηκε μόλις του είπε ο ψάρας στο (Sabondy Archipelago) ότι έχει μια ουλή στο μάτι .Roronoa Zoro5 έγραψε:Πάντως αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως το υπόλοιπο πληρωμα δεν το αναφέρει καν! Δηλαδή έχεις να δεις τον αλλον 2 χρονια φαίνεται να του λείπει ένα μάτι και δεν λες τίποτα;;;
Xrhstos D. Kol έγραψε:Τι εχετε παθει με το ματι του? Απλα ο οντα τον σχεδιασε ετσι για να δειξει οτι πολεμησε πολυ τραυματιστηκε και στην τελικη να τον κανει πιο γαμηστερο. Ειναι σαν να μου λετε γιατι ο λουφι εχει την ουλη κατω απ το ματι. Ε ετσι τον σχεδιασε!! Τι να κανουμε!!
Roronoa Zoro5 έγραψε:Πάντως αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως το υπόλοιπο πληρωμα δεν το αναφέρει καν! Δηλαδή έχεις να δεις τον αλλον 2 χρονια φαίνεται να του λείπει ένα μάτι και δεν λες τίποτα;;;
Dimis έγραψε:Κοντος ψαλμος.... θα μαθουμε.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης