πιστεύω πως ο ιτατσι έδωσε στο ναρούτο κάτι ώστε να έχει κάποια ανοσία στο amaterasu ή να μπορεί κάπως να τις αποφεύγει... αν και πιστεύω και όπως είναι έτσι ο ναρούτο τον έχει το σασουκε...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
77 Απ: Naruto Τετ 11 Αυγ 2010, 23:00
zOOOk
θα μαμαγε ναρουτο με σαρινγκαν..
υπαρχει περιπτςση να του εδωσε κατι τετοιο?
υπαρχει περιπτςση να του εδωσε κατι τετοιο?
78 Απ: Naruto Πεμ 12 Αυγ 2010, 16:11
didimakia
Oχι βεβαια. βγαινει εξω απ την λογικη του naruto. κανα resistance στα illusions θα του εδωσε.
79 Απ: Naruto Πεμ 12 Αυγ 2010, 16:32
Steve-O
ναι και εγώ κάτι τέτοιο περιμένω γιατί ο naruto με τα genjutzu είναι :conf:
80 Απ: Naruto Πεμ 12 Αυγ 2010, 17:41
????????
δειτε στ επεισοδιο 173 του ανιμε στ 8:55 που δειχνει αυτον και καλα προγονο του nagato και δειτε και τη νεα μορφη του ναρουτο τωρα που ελεγχει τ αλεπου...δν ειν περιεργο??
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
81 Απ: Naruto Πεμ 12 Αυγ 2010, 18:18
Guest
έχει rinnengan ο άλλος..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Johnyman στις Πεμ 12 Αυγ 2010, 18:50, 1 φορά
82 Απ: Naruto Πεμ 12 Αυγ 2010, 18:46
Tsiakkos
Δεν νομίζω να παίζει καμιά σχέση ReBoRn. Μάλλον το σχέδιο του Kishimoto θα είναι.
Edit: Τώρα που θυμάμαι όμως ο Sage of the Six paths που είχε το Rinnengan έλεγχε όλα τα Kyubi. ίσως να έχει κάποια σχέση
Edit: Τώρα που θυμάμαι όμως ο Sage of the Six paths που είχε το Rinnengan έλεγχε όλα τα Kyubi. ίσως να έχει κάποια σχέση
84 Απ: Naruto Σαβ 14 Αυγ 2010, 02:08
????????
ελατε τωρα εγω το παρατηρησα λετε να ειν τυχαιο?? λολ
τεσπα εγω παντως πιστευω οτι καποια σχεση πρεπει να εχει γτ οπως ειδαμε ο ναρουτο και ο ναγκατο που ειχε το μωβ ματι ηταν και οι 2 τα παιδια της προφητειας και λογικα κατι παιζει με το sage of the six paths και γτ ο ναρουτο γινεται ετσι και ο χατσιμπι δν γινεται,στ πηγαδι κατουρησε αυτος??
τεσπα εγω παντως πιστευω οτι καποια σχεση πρεπει να εχει γτ οπως ειδαμε ο ναρουτο και ο ναγκατο που ειχε το μωβ ματι ηταν και οι 2 τα παιδια της προφητειας και λογικα κατι παιζει με το sage of the six paths και γτ ο ναρουτο γινεται ετσι και ο χατσιμπι δν γινεται,στ πηγαδι κατουρησε αυτος??
85 Απ: Naruto Σαβ 14 Αυγ 2010, 14:15
????????
10-tailed beast
sage of six paths
εχω μεινει λιγο μλκς,ρε ο mandara θελει να ενωσει το 9 τερατα για να ξαναδημιουργησει το αρχικο που ειχε 10-ουρες,το οποιο το ειχε παγιδευσει ο sage βαζοντας τ στην αρχη στ σωμα του και μετα το χωρισε στα 9-tailed beast και φυλακισε το αρχικο στ φεγγαρι(επισης τ αρχικο εχει sharigan μην σας πω οτι εχει και rinnegan ταυτοχρονα),και ο sage ειν προγονος τν uchiha kai senju(1st hokage) kai ελεγχε ολα τα element και γαμησετ...εχω μεινει τωρα
PS.δν εκανα εντιτ τ αλλο γτ ετσι δν θα το εβλεπε κανεις οταν το δουν μερικα παιδια και απαντησουν θα κανω εντιτ τ προηγουμενο ποστ μ και θα σβησω αυτο
sage of six paths
εχω μεινει λιγο μλκς,ρε ο mandara θελει να ενωσει το 9 τερατα για να ξαναδημιουργησει το αρχικο που ειχε 10-ουρες,το οποιο το ειχε παγιδευσει ο sage βαζοντας τ στην αρχη στ σωμα του και μετα το χωρισε στα 9-tailed beast και φυλακισε το αρχικο στ φεγγαρι(επισης τ αρχικο εχει sharigan μην σας πω οτι εχει και rinnegan ταυτοχρονα),και ο sage ειν προγονος τν uchiha kai senju(1st hokage) kai ελεγχε ολα τα element και γαμησετ...εχω μεινει τωρα
PS.δν εκανα εντιτ τ αλλο γτ ετσι δν θα το εβλεπε κανεις οταν το δουν μερικα παιδια και απαντησουν θα κανω εντιτ τ προηγουμενο ποστ μ και θα σβησω αυτο
87 Απ: Naruto Πεμ 19 Αυγ 2010, 15:12
Guest
δεν μάρεσε και πολύ..στα τσάπτερς που είμαστε,όλοι οι χαρακτήρες που παίζουν με εξαίρεση τον Gai-Guy είναι άθλιοι
88 Απ: Naruto Πεμ 19 Αυγ 2010, 15:30
????????
ειν ο ναρουτο ο μπι και ο γαματο αθλιοι ρε νουμπ???
πλ ωραιο τσαπ και τρομερη η επιθεση του γκαι με το τιγρη αντε να δουμε στ επομενο ποιος νικησε
πλ ωραιο τσαπ και τρομερη η επιθεση του γκαι με το τιγρη αντε να δουμε στ επομενο ποιος νικησε
89 Απ: Naruto Πεμ 19 Αυγ 2010, 15:34
Guest
ReBoRn23 έγραψε:ειν ο ναρουτο ο μπι και ο γαματο αθλιοι ρε νουμπ???
ο ορισμός...
90 Απ: Naruto Πεμ 19 Αυγ 2010, 15:41
????????
?????Johnyman έγραψε:ReBoRn23 έγραψε:ειν ο ναρουτο ο μπι και ο γαματο αθλιοι ρε νουμπ???
ο ορισμός...
91 Απ: Naruto Πεμ 19 Αυγ 2010, 15:41
Guest
ο ορισμός τους άθλιου..ο Ναρούτο λίγο λιγότερο βέβαια
92 Απ: Naruto Πεμ 19 Αυγ 2010, 15:45
????????
τι λες ρε ο γαματο ειν πλ καλος αν και ειν ασχημος το wood element justu του ειν κορυφη καλα δν φτανει τ πρωτο αλλα ειν πλ ωραιο και ο ναρουτο εχει γινει πλ δυνατος και πολυ κουλ και μοιαζει αρκετα τωρα σε νιτζα...οσο για το μπι ενα μονο θα πω YO!
93 Απ: Naruto Πεμ 19 Αυγ 2010, 15:45
IwantCookie
ρε τι λετε ρε...από τα 3 τα κλασσικα το πιο καλο το ναρουτο ηταν σήμερα
94 Απ: Naruto Πεμ 19 Αυγ 2010, 15:49
Guest
το OP δεν χρειάζεται καν να βγάλει τσάπτερ για να ξεπεράσει το Ναρούτο.-
95 Απ: Naruto Πεμ 19 Αυγ 2010, 15:51
????????
χαχαχα ελεος....το ναρουτο και το ΟΠ ειν κορυφη και τα 2,το μπλιτς ειν για κατι γκεηδες σαν το τζουρακλε :haha:Johnyman έγραψε:το OP δεν χρειάζεται καν να βγάλει τσάπτερ για να ξεπεράσει το Ναρούτο.-
96 Απ: Naruto Πεμ 19 Αυγ 2010, 15:51
IwantCookie
δεν είπα ότι το ναρουτο είναι πιο καλο απο το ΟΠ διαβασε καλήτερα...αλλά το σημερινο ναρουτο ήταν πιο οραιο απο το σημερινο ΟΠ....πρέπει να το παραδεχτείς....
97 Απ: Naruto Πεμ 19 Αυγ 2010, 15:52
didimakia
Τι να παραδεχτει ρε συ? θεμα γουστων ειναι. εμενα το OP μ'αρεσε πιο πολυ.
98 Απ: Naruto Πεμ 19 Αυγ 2010, 15:54
IwantCookie
το σημερινό?? γενικά ναι αλλά σημερα όχι...Anyway δίκιο έχεις...απόψεις είναι αυτές??
99 Απ: Naruto Πεμ 19 Αυγ 2010, 15:55
????????
εμενα μ αρεσανε και τ 2...τ ναρουτο ειχε μια πολυ αναμενομενη μαχη guy-kisume για τριτη και φαρμακερη φορα και τ ΟΠ ειχε σημαντικες πληροφοριες για τους νακαμα και τα παουερ απς που θα κανουν...
100 Απ: Naruto Πεμ 19 Αυγ 2010, 15:56
didimakia
Για το σημερινο μιλαω. και ναι και τα δυο μ'αρεσαν κι εμενα αλλα το op λιγο παραπανω ^^
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης