ρε κανενας σας δν εχει δει αυτα τ 2 λινκ που εβαλα που λενε για το 10-tailed beast και το sage of the six paths???
πειτε γνωμες ρε???εγω πορωθηκα με αυτα τα 2
πειτε γνωμες ρε???εγω πορωθηκα με αυτα τα 2
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
quenta έγραψε:μια μλκια και μιση το ποιο διασημο-αναγνωσιμο μανγκα??..ενταξ ελεως
και το ναρουτο τωρα ειναι στα καλυτερα του...δεν ξερω αν το διαβαζεται η αν ετσι τα λετε χωρις να ξερετε παντως θελετε να μου πειτε οτι τα τσαπτερς με την ιστορια του τεταρτου και γενικα ολο το σκηνικο με το τρεηνινγκ δεν ειναι κοριφαιο?τι να πω...
λογικα θα αντιδρασετε και θα γραψετε κατι αρνητικο αλλα οποιον και να ρωτησεις θα σου πει οτι το ναρουτο ειναι στα καλυτερα του και οσο παει τα σπαει ολο και πιο πολυ..
βασικα δεν χρειαζεται να σας τα λεω εγω..μπορειτε απλα να πατε στο θεμα του ναρουτο εδω στο site και να διαβασεται το τι γραφουν οι φανς του..Johnyman έγραψε:αλλά το πρόβλημα είναι πως το Ναρούτο δεν είναι πάντα στα high του
η ιστορια του ναρουτο μετα το ντου του pain δεν εχει σταματημο..γινονται πραγματικες σφαγες..ακομα και στα τελευταια τσαπτερς που ειναι τσαπτερς με τρεινινγκ μας εδειξε τρομερο μερος της ιστοριας με επεικες μαχες και μας αποκαληψε πραγματα που μας ετρωγαν απο την αρχη του μανγκα..
οποτε ειναι λιγο ακυρο το σημειο ετσι ωστε να πεις οτι εχει πεσει το ναρουτο..αυτη την στιγμη περιμενουμε πως και πως ποτε θα βγει το νεο τσαπτερ..
ReBoRn23 έγραψε:θα συμφωνησω στ οτι το ναρουτο και το ονε πιεσε ειν κορυφαια και κανενα τους δν εχει να ζηλευψει κατι απο το αλλο αλλα επισης θα προσθεσω οτι ειν εντελως τυχαιο στ οτι τ ναρουτο ειν και καλα πρωτο μπουρδες και το ναρουτο και το ΟΠ ειν στ ιδιο επιπεδο κατα εμενα βασικα το οπ εχει μια σταθερη επικοτητα ενω το ναρουτο εχει μια μεταββαλομενη μια ειν πλ επικο μια ειν σαν το μπλιτς :P
ReBoRn23 έγραψε:οχι ρε γτ ολα αυτα με τν προφητεια δν σ αρεσαν???οι νεες επιθεσεις του ναρουτο(sage mode-kyubi mode:P),ο sage of the six paths,ο πατερας του ναρουτο,τ παουερ απ το σασκε ειν πλ ωραια πραγματα
επισης διαφωνω που διαφωνεις για τ μπλιτς
Tony Tony Chopper έγραψε:Off Topic!
Δύο Trolled Chapters λες HawkEyes Juracule; Όλο το Anime Trolled είναι αλλά από ότι φαίνεται δεν το έχεις καταλάβει. Δεν είναι τυχαίο που ο Tite Kubo είναι γνωστός ως Kubo Troll. :xD:
BTW, και στο παλιό forum έτσι spammάρατε; :haha:
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης