Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

souidos

souidos

ουτε καν εχει ακομα πλ για 3υλο!!!

http://watchop.com

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Το επομενο επεισοδιο εχει λιγακι ξυλο με τν τζινμπε... Τιποτα αλλο... Ξενερααα

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ρε σεις μεταξυ μας κοροιδευωμαστε δεν θα δουμε κανενα ωρεω επεισοδιο με τα ψαρια μονο 1 ενδιαφερον επεισοδιο θα υπαρχει
Σπόιλερ:

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Δεν ξερω αν θα δουμε. Μονο τα δυο παρακατω επεισοδια εχω διαβασει απο το ανιμε τα οποια δεν λενε και τιποτα. Βεβαια θα δουμε κατι καινουργιο οσον αφορα τον brook

deko10ole

deko10ole

Εγώ με τα τόσα επεισόδια που γεμίσαμε με Ψαρανθρώπους αρχίζω και υποστηρίζω τους Tenruybito που ήθελαν να τους εξαφανίοσυν μπας και ησυχάσουμε

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

χαχαχα πολυ σωστος! Θανατος στα βρωμοψαρα! :haha:

souidos

souidos

μεταξυ μας απο τα πιο κακα αρκ ειναι αυτο οπως και το skypia αλλα αμα θυμαστε καλα μετα το skypia ηρθε το φοβερο και τελειο απο ολες τις πλευρες ENNIES LOBY! οποτε μηπως ο ODA θελει να μας πρωαιτιμασια για κατι φοβερο?

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
souidos έγραψε:μεταξυ μας απο τα πιο κακα αρκ ειναι αυτο οπως και το skypia αλλα αμα θυμαστε καλα μετα το skypia ηρθε το φοβερο και τελειο απο ολες τις πλευρες ENNIES LOBY! οποτε μηπως ο ODA θελει να μας πρωαιτιμασια για κατι φοβερο?

Από ότι φαίνεται ΔΕΝ διαβάζεις το μάνγκα.... :xD: :xD: :xD:

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Χαλια ειναι κ το επομενο αρκ ετσι?

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Xrhstos D. Kol έγραψε:Χαλια ειναι κ το επομενο αρκ ετσι?

Χάλια?????
Σπόιλερ:

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Κομπλε gj!

Santouryuu

Santouryuu

σε ποιον δεν αρεσε το skypea arc;;;; εμενα μου αρεσε πααααααρα πολυ. αντιθετα δεν μου αρεσε το thriller bark.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
τα χειροτερα αρκ ειτανε skypea και αραμπαστα για εμενα βαριομουνα να τα δω και τα αγαπημενα μου αρχιπελαγος και whitebeard war

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Το αρκ με τον ενελ καλουτσικο. Οχι βεβαια και το χειροτερο. Το θριλερ μπαρκ δεν μου αρεσε. Η αραμπαστα καλη μου φανηκε γιατι τοτε γνωριζαμε και τους σιτσιμπουκαι...

????????

Anonymous

Επισκέπτης
οοοοο εκανα ενα μεγαλο λαθος το χειροτερο αρλ ειναι το τορινο οταν τελειωσα ολα τα επεισοδια του οπ οταν ειτανε δηλαδη καπου στο 525 επεισοδιο εχουνε περασει καμια 25αρια επ και δεν εχει γινει τιποτα βαρεμαρααα και εποντε και χειροτερα αφου για να φυγουνε απο το θαλασσιο δασος θελουνε αλλα 8 επεισοδια :xD: 2 μηνες με λιγα λογια!!!!

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Θα φαμε πολλες πικρες δηλαδη!

ZisAkiS

ZisAkiS

hawkins έγραψε:τα χειροτερα αρκ ειτανε skypea και αραμπαστα για εμενα βαριομουνα να τα δω και τα αγαπημενα μου αρχιπελαγος και whitebeard war

χαχα τι λεεεεεεεεεεειιι αυτος ρε;;!! δεν του αρεσε η skypeia!! και ο πολεμος στην Arabasta! χαχαχα ελα πες την αληθεια... ψεματα λες ε;;

????????

Anonymous

Επισκέπτης
yepp δεν μου αρεσε καθολου και τα προχωραγα μερικες φορες ασε που μετα απο κιμια 15αρια επεισοδια στο ουρανιο νυση τα βαρεθηκα και πρωχορισα στο water seven

ZisAkiS

ZisAkiS

εχει ομως πολλα στοιχεια που χρειαζονται για μετα...

uchiha1991

uchiha1991

hawkins έγραψε:yepp δεν μου αρεσε καθολου και τα προχωραγα μερικες φορες ασε που μετα απο κιμια 15αρια επεισοδια στο ουρανιο νυση τα βαρεθηκα και πρωχορισα στο water seven

παρατησες επεισοδια??δεν εισαι πραγματικος φαν τοτε....
εμενα παντως κ η αραμπαστα κη skypia μου αρεσαν παρα πολυ.....το φισμαν αιλαντ για μενα μεχρι τωρα το χειροτερο

Gvendetta

Gvendetta

uchiha1991 έγραψε:
hawkins έγραψε:yepp δεν μου αρεσε καθολου και τα προχωραγα μερικες φορες ασε που μετα απο κιμια 15αρια επεισοδια στο ουρανιο νυση τα βαρεθηκα και πρωχορισα στο water seven

παρατησες επεισοδια??δεν εισαι πραγματικος φαν τοτε....
εμενα παντως κ η αραμπαστα κη skypia μου αρεσαν παρα πολυ.....το φισμαν αιλαντ για μενα μεχρι τωρα το χειροτερο

+1 ....ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ yataa i graduated

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Εχεις ενα δικιο σε αυτο ουτσιχα

????????

Anonymous

Επισκέπτης
θα τρελαθω θα πειτε εμενα οτι δεν ειμαι πραγματικος φαν αντε μην αρχισω τα σποιλερ τωρα και σας ξενερωσω

souidos

souidos

επειδη ξερεις απο το μανγκα καποια θεματα και πραγματα δν συμενει οτι εισαι κ ο καλητερος φαν... ολοι ειμαστε φαν τ θεμα ειναι οτι ολοι εχουμε κρητηριο... και σχετικα μ το skypea θ σας κανω ολους μια ερωτηση πιο πλ σας αρεσε το skypea η το ennies loby? αν εισται αντικημενηκη απο ολες τις πλευρες το 2 ειναι πολυ καλητερο!

uchiha1991

uchiha1991

ε καλα εννοειται οτι το ennies lobby ηταν καλυτερο....για μενα αυτο ηταν ισως το καλυτερο αρκ....ξερω θα μου πειτε κ για τον πολεμο(ο οποιος οντως ηταν γαματος) αλλα εγω απογοητευτηκα λιγο, τον περιμενα πολυ πιο επικ ειδικα με αυτα που ειχα διαβασει απο το μανγκα....το ennies lobby μου βγαλε πιο πολυ συναισθημα....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης