ουτε καν εχει ακομα πλ για 3υλο!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση
652 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 21 Μάης 2012, 17:04
Xrhstos D. Kol
Το επομενο επεισοδιο εχει λιγακι ξυλο με τν τζινμπε... Τιποτα αλλο... Ξενερααα
653 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 21 Μάης 2012, 20:02
????????
ρε σεις μεταξυ μας κοροιδευωμαστε δεν θα δουμε κανενα ωρεω επεισοδιο με τα ψαρια μονο 1 ενδιαφερον επεισοδιο θα υπαρχει
- Σπόιλερ:
- που ο λουφαρος κυρηζη πολεμο στην big mom
654 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 21 Μάης 2012, 20:08
Xrhstos D. Kol
Δεν ξερω αν θα δουμε. Μονο τα δυο παρακατω επεισοδια εχω διαβασει απο το ανιμε τα οποια δεν λενε και τιποτα. Βεβαια θα δουμε κατι καινουργιο οσον αφορα τον brook
655 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τρι 22 Μάης 2012, 03:20
deko10ole
Εγώ με τα τόσα επεισόδια που γεμίσαμε με Ψαρανθρώπους αρχίζω και υποστηρίζω τους Tenruybito που ήθελαν να τους εξαφανίοσυν μπας και ησυχάσουμε
656 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τρι 22 Μάης 2012, 13:18
Xrhstos D. Kol
χαχαχα πολυ σωστος! Θανατος στα βρωμοψαρα! :haha:
657 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τρι 22 Μάης 2012, 16:39
souidos
μεταξυ μας απο τα πιο κακα αρκ ειναι αυτο οπως και το skypia αλλα αμα θυμαστε καλα μετα το skypia ηρθε το φοβερο και τελειο απο ολες τις πλευρες ENNIES LOBY! οποτε μηπως ο ODA θελει να μας πρωαιτιμασια για κατι φοβερο?
658 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τρι 22 Μάης 2012, 18:12
Patty D.Luffy
souidos έγραψε:μεταξυ μας απο τα πιο κακα αρκ ειναι αυτο οπως και το skypia αλλα αμα θυμαστε καλα μετα το skypia ηρθε το φοβερο και τελειο απο ολες τις πλευρες ENNIES LOBY! οποτε μηπως ο ODA θελει να μας πρωαιτιμασια για κατι φοβερο?
Από ότι φαίνεται ΔΕΝ διαβάζεις το μάνγκα.... :xD: :xD: :xD:
659 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τρι 22 Μάης 2012, 19:49
Xrhstos D. Kol
Χαλια ειναι κ το επομενο αρκ ετσι?
660 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τρι 22 Μάης 2012, 21:17
Patty D.Luffy
Xrhstos D. Kol έγραψε:Χαλια ειναι κ το επομενο αρκ ετσι?
Χάλια?????
- Σπόιλερ:
- Το καλύτερο αρκ που έχει βγεί ως τώρα!!!!
662 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τετ 23 Μάης 2012, 01:37
Santouryuu
σε ποιον δεν αρεσε το skypea arc;;;; εμενα μου αρεσε πααααααρα πολυ. αντιθετα δεν μου αρεσε το thriller bark.
663 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τετ 23 Μάης 2012, 02:57
????????
τα χειροτερα αρκ ειτανε skypea και αραμπαστα για εμενα βαριομουνα να τα δω και τα αγαπημενα μου αρχιπελαγος και whitebeard war
664 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τετ 23 Μάης 2012, 15:50
Xrhstos D. Kol
Το αρκ με τον ενελ καλουτσικο. Οχι βεβαια και το χειροτερο. Το θριλερ μπαρκ δεν μου αρεσε. Η αραμπαστα καλη μου φανηκε γιατι τοτε γνωριζαμε και τους σιτσιμπουκαι...
665 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τετ 23 Μάης 2012, 20:22
????????
οοοοο εκανα ενα μεγαλο λαθος το χειροτερο αρλ ειναι το τορινο οταν τελειωσα ολα τα επεισοδια του οπ οταν ειτανε δηλαδη καπου στο 525 επεισοδιο εχουνε περασει καμια 25αρια επ και δεν εχει γινει τιποτα βαρεμαρααα και εποντε και χειροτερα αφου για να φυγουνε απο το θαλασσιο δασος θελουνε αλλα 8 επεισοδια :xD: 2 μηνες με λιγα λογια!!!!
666 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τετ 23 Μάης 2012, 22:30
Xrhstos D. Kol
Θα φαμε πολλες πικρες δηλαδη!
667 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τετ 23 Μάης 2012, 22:36
ZisAkiS
hawkins έγραψε:τα χειροτερα αρκ ειτανε skypea και αραμπαστα για εμενα βαριομουνα να τα δω και τα αγαπημενα μου αρχιπελαγος και whitebeard war
χαχα τι λεεεεεεεεεεειιι αυτος ρε;;!! δεν του αρεσε η skypeia!! και ο πολεμος στην Arabasta! χαχαχα ελα πες την αληθεια... ψεματα λες ε;;
668 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τετ 23 Μάης 2012, 23:01
????????
yepp δεν μου αρεσε καθολου και τα προχωραγα μερικες φορες ασε που μετα απο κιμια 15αρια επεισοδια στο ουρανιο νυση τα βαρεθηκα και πρωχορισα στο water seven
669 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Πεμ 24 Μάης 2012, 15:11
ZisAkiS
εχει ομως πολλα στοιχεια που χρειαζονται για μετα...
670 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Πεμ 24 Μάης 2012, 22:49
uchiha1991
hawkins έγραψε:yepp δεν μου αρεσε καθολου και τα προχωραγα μερικες φορες ασε που μετα απο κιμια 15αρια επεισοδια στο ουρανιο νυση τα βαρεθηκα και πρωχορισα στο water seven
παρατησες επεισοδια??δεν εισαι πραγματικος φαν τοτε....
εμενα παντως κ η αραμπαστα κη skypia μου αρεσαν παρα πολυ.....το φισμαν αιλαντ για μενα μεχρι τωρα το χειροτερο
671 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Πεμ 24 Μάης 2012, 23:03
Gvendetta
uchiha1991 έγραψε:hawkins έγραψε:yepp δεν μου αρεσε καθολου και τα προχωραγα μερικες φορες ασε που μετα απο κιμια 15αρια επεισοδια στο ουρανιο νυση τα βαρεθηκα και πρωχορισα στο water seven
παρατησες επεισοδια??δεν εισαι πραγματικος φαν τοτε....
εμενα παντως κ η αραμπαστα κη skypia μου αρεσαν παρα πολυ.....το φισμαν αιλαντ για μενα μεχρι τωρα το χειροτερο
+1 ....ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ
672 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Παρ 25 Μάης 2012, 00:16
Xrhstos D. Kol
Εχεις ενα δικιο σε αυτο ουτσιχα
673 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Παρ 25 Μάης 2012, 00:24
????????
θα τρελαθω θα πειτε εμενα οτι δεν ειμαι πραγματικος φαν αντε μην αρχισω τα σποιλερ τωρα και σας ξενερωσω
674 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Παρ 25 Μάης 2012, 12:43
souidos
επειδη ξερεις απο το μανγκα καποια θεματα και πραγματα δν συμενει οτι εισαι κ ο καλητερος φαν... ολοι ειμαστε φαν τ θεμα ειναι οτι ολοι εχουμε κρητηριο... και σχετικα μ το skypea θ σας κανω ολους μια ερωτηση πιο πλ σας αρεσε το skypea η το ennies loby? αν εισται αντικημενηκη απο ολες τις πλευρες το 2 ειναι πολυ καλητερο!
675 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Παρ 25 Μάης 2012, 14:31
uchiha1991
ε καλα εννοειται οτι το ennies lobby ηταν καλυτερο....για μενα αυτο ηταν ισως το καλυτερο αρκ....ξερω θα μου πειτε κ για τον πολεμο(ο οποιος οντως ηταν γαματος) αλλα εγω απογοητευτηκα λιγο, τον περιμενα πολυ πιο επικ ειδικα με αυτα που ειχα διαβασει απο το μανγκα....το ennies lobby μου βγαλε πιο πολυ συναισθημα....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης