Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

ουτε στο μεθεπομενο επεισοδιο θα εχει μαχη...?

θα μ πεις τοτε θα εμφανιστουν ολοι οι straw hats οποτε μετα απο αυτο θα ξεκιναμε.........

????????

Anonymous

Επισκέπτης
αυτος ο οντα πραγματικα σου σπαει τα νευρα ρε φιλε......ελεος και αφτει οι ανιμειτορς 1 μανγκα ενα επ γαμ.........τον χ........τους ......ελεος τι ενδιαφερον θα εχει αν προσθετουν σε καθε επ 6+ λεπτα φιλλερ!

souidos

souidos

καλο αυγοστο για μαχι αδερφια!

http://watchop.com

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Ε οχι και Αυγουστο

????????

Anonymous

Επισκέπτης
πλακα πλακα ιουλιο θα δεις μαχες και απλες οχι με τον χοντι.....

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Αυτο ειναι λογκο καπως...

????????

Anonymous

Επισκέπτης
αν και δεν ξερω τι ειναι το "λογκο"συμφωνο κατι ασχημω για το αρκ στο οπ θα ειπες....

Choperfan

Choperfan

νομιζω οτι εννοει πως ειναι λιγικο ναργησουν οι καλες μαχες γιατι παντα αργουν να γινουν.Φανταστειται δηλαδη ο λουφυ να πολεμαγε κατευθειαν με το χορντι μετα να εφευγαν απο το fishman island και να πηγαιναν στο νεο κοσμο
μπορει σε καποιους να τους αρεσε αυτο αλλα αν γινοταν ετσι θα τελειωνε πιο γρηγορα το one piece και δεν το θελουμε αυτο ετσι? your mom=15$

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Και βέβαια δεν το θέλουμε!!! :mueh: :mueh: :mueh:

????????

Anonymous

Επισκέπτης
τι λες τωρα ρε τσοπερφαν πρωτημας δυλαδη αυτο το βασανηστιριο που τραβαμε για εναν χρονο

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Εγω θελω ξυλο!

Choperfan

Choperfan

hawkins έγραψε:τι λες τωρα ρε τσοπερφαν πρωτημας δυλαδη αυτο το βασανηστιριο που τραβαμε για εναν χρονο

φυσικα προκειμενου να μην τελειωσει γρηγορα το one piece.και παλι αν δεν μπορειται να περιμενεται αφηστε το για λιγους μηνες και αφου εχει προχωρησει η πλοκη και εχουν μαζευτει αρκετα επεισοδεια δειτε τα ολα μαζι.πετυχαινει παντως καντε το. gj!

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Choperfan έγραψε: Aν δεν μπορειται να περιμενεται αφηστε το για λιγους μηνες και αφου εχει προχωρησει η πλοκη και εχουν μαζευτει αρκετα επεισοδεια δειτε τα ολα μαζι.πετυχαινει παντως καντε το. gj!

Εγώ αυτό κάνω!!! gj! gj!
Πλέον μόνο manga!!!

Choperfan

Choperfan

μπραβο gj!
να ενας σαν και μενα (μονο που εγω δε διαβαζω ουτε manga)

ποσο λες να το κρατησεις ακομα θα περιμενεις να φυγουν αποτο fishman island?

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Έτσι λέω, το έχω αφήσει κάπου εκεί που πήγαν ο Λούφυ με την Σιραχόσι στο δάσος και βρήκαν τον Τζιμπέυ, πριν το φλασμπακ δηλαδή... :xD:

Εεεεε λεω να περιμένω μέχρι να πάνε στον New World!!! :xD:

????????

Anonymous

Επισκέπτης
στο τοριονο αρκ νομιζω εχουν αλλα 25 επεισοδια

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Εεεεε, υπολόγισε πότε θα τελειώσει!!! :xD:

Choperfan

Choperfan

ααα εσυ εισαι πιο μπροστα απο μενα εγω εχω δει μεχρι εκει οπου αυτη που προβλεπει το μελλον λεει πως ο λουφυ θα καταστρεψει το νησι.
και ναι και γω θα περιμενω μεχρι να πανε στο νεο κοσμο :haha:

????????

Anonymous

Επισκέπτης
λες?να το κανω και εγω αυτο?βασικα δεν θα περιμενω μεχρι να πανε νεο κοσμο γιατι υπολογισα οτι καπου στης 5-10 νοεμβριου θα πανε,εγω με το που τελειωσει το καλοκαιρι θα δω one piece το αποφασισα.
Μεχρι τοτε θα δω κατι αλλα εχω στα πλανα μου steins gate,code geass r2,full metal alchimiest,και berserk

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Να τα δεις ΟΛΑ γαμάνε!!! Εγώ θα τελειώσω το Stein's Gate και θα δώ Bacano και Durarara gj!

????????

Anonymous

Επισκέπτης
πατυ εσυ που εχεις δει πολλα ανιμ το vampire night ειναι καλο?

Choperfan

Choperfan

πωπω που τα ξερεται ολα αυτα τα anime :conf:

hawkins οι υπολογισμοι σου ειναι σωστοι κατα το νοεμβριο θα πανε στο νεο κοσμο γιατι αν θυμαστε ο οντα ειπε πως η καινουργια ταινια τοτε θα βγει με το που θα πανε στο νεο κοσμο

????????

Anonymous

Επισκέπτης
12 δεκεμβριου θα βγει η νεα ταινια ...αν και δεν με ενδιαφερει και πολυ αν δεν την μεταφρασουν οι σικ δεν θα την δω ποτε....

Choperfan

Choperfan

hawkins έγραψε:12 δεκεμβριου θα βγει η νεα ταινια ...αν και δεν με ενδιαφερει και πολυ αν δεν την μεταφρασουν οι σικ δεν θα την δω ποτε....

δικαιο εχεις δεκεμβριο βγαινει :xD:

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Εγω αντιθετος βλεπω καθε επεισοδιο με το που βγει γιατι δν την παλευω! Μανγκα εχω διαβασει πολυ λιγο!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης