Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

ειναι συνεχεια στο προηγουμενο special με τον toriko........

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

μλστ καταλαβα!! συγγνωμη για το offtopic αλλα ειδα ενα φοβερο βιντεο που με συγκινησε και θα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας.

balader

balader

όντως πολύ γαμάτο video gj!

black tulip

black tulip

γτ δεν το προχωρανε λιγο να φτασει το μανγκα?ολο σπεσιαλ,φιλερ κ ενα καρο βλακειες που τρωνε λεπτα απο την ιστορια

Santouryuu

Santouryuu

απλουστατα.... γιατι τους παιρνει. εχουν σταθερο fan base που θα συνεχισει να βλεπει οσο μαπα και να ειναι ενα επεισοδιο και σιγουρα θα θελουν να τσεπωνουν φραγκα για οσο περισσοτερο χρονο γινεται.

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Ναι ρε γαμωτο! Μακαρι να εφτανε το μανγκα! Μπηκα στο μανγκα φορουμ και διαβασα κατι πολυ ωραια πραματα που θα ηταν πολυ ενδιαφερον να τα δουμε στο ανιμε! :muaha:

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker

Hταν πολυ καλο το 543. H συντομη μαχη του jinbe με τον Rear Admiral Strawberry (τωρα ειναι vice admiral) μου αρεσε. Κριμα για τον Fisher Tiger τον συμπαθουσα πολυ σαν χαρακτηρα.

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Την μαχη που ακριβως την ειδες? Οταν λεμε συντομη εννοουμε αντε ενος λεπτου. Αυτο ηταν 2 δευτερολεπτων. Μαπα και αυτο το επεισοδιο κατα την αποψη μου.

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Xrhstos D. Kol έγραψε:Την μαχη που ακριβως την ειδες? Οταν λεμε συντομη εννοουμε αντε ενος λεπτου. Αυτο ηταν 2 δευτερολεπτων. Μαπα και αυτο το επεισοδιο κατα την αποψη μου.

E τελος παντων παλεψαν για 2 δευτερα.... :xD:

balcoit

balcoit

δεν ηταν μαπα... κοτζαμαν fisher tiger πεθανε...

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Γενικοτερα δεν μου αρεσουν τα flashback. Εγω θελω να συνεχιστει το αρκ μπας και τελειωσει καμια μερα!

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

φιλε μ δν θελω να σ απογοητευσω αλλα ολο το καλοκαιρι σιγουρα θα τη βγαλεις με τα 'ψαρια'

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Toni D. Kellis έγραψε:φιλε μ δν θελω να σ απογοητευσω αλλα ολο το καλοκαιρι σιγουρα θα τη βγαλεις με τα 'ψαρια'

Δεν πιστευω να εννοεις τα flashbacks.... :xD:

Και η βλακεια ειναι οτι ξεκινησα το manga οταν μπηκαν το New World. Και εγω πιστευω οτι μεχρι το καλοκαιρακι δεν θα εχει τελιωσει το arc...

ZisAkiS

ZisAkiS

απο F.I. θα φυγουν νοεμβρη... οπως νοεμβρη εφυγαν για new world ετσι νοεμβρη θα μουν new world... καπως ετσι..

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Η κατασταση ειναι τραγικη!!

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

Deathracer2009 έγραψε:
Toni D. Kellis έγραψε:φιλε μ δν θελω να σ απογοητευσω αλλα ολο το καλοκαιρι σιγουρα θα τη βγαλεις με τα 'ψαρια'

Δεν πιστευω να εννοεις τα flashbacks....

οχι ρ relax τα flashback το πολυ 2-3 βδομαδες, εγω λεω γενικα για το fishman

????????

Anonymous

Επισκέπτης
αντε ρε γαμοτο μας επρηξαν στα flashback ellefson is a girl.
Σπόιλερ:

black tulip

black tulip

off topic

πως γινεται να εισαι banned και να ποσταρεις?

Santouryuu

Santouryuu

μαγκες ξεκινηστε μανγκα επειγοντως.... αλλιως σας βλεπω ναρκωμανεις μεχρι το φθινοπωρο :P

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker

Ωραιο και το 544. Εντωμεταξυ ποσο δυνατοι ηταν οι Fisher Tiger και Jinbe; :haha: Ολοκληρος Strawberry (ηταν βεβαια τοτε rear admiral) δυσκολευτηκε και θεωρει τον Arlong ενα τιποτα μπροστα σε αυτους. Δηλαδη στους Sun Pirates μονο οι Tiger και Jinbe ηταν υπερτουμπανα ολοι οι αλλοι απλα "αχρηστοι". Βεβαια ως ψαρανθρωποι ηταν ιο δυνατοι απο τους απλους marines.

Αρχιζω και "συμπαθω" τον Strawberry. Τουμπανακι φαινεται και ελπιζω να εμφανιστει αργοτερα.

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Εμενα ουτε αυτο μου αρεσε. Απο το επομενο νομιζω τελειωνει το flashback(επιτελους) και ελπιζω να δουμε λιγη δραση

????????

Anonymous

Επισκέπτης
οχι χρηστο ντ κολ αλλα 2 επεισοδια ειναι το φλασμπακ ellefson is an idiot

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Αρα την γαμησαμε!!

balcoit

balcoit

oh yeah .... so bored.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
δεν θελω να αρχισω μανγκα αλλα απο οτ φαινετε μεχρι τον οκτοβριο....με βλεπω να περνω μπαφο για να ξεχναω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης