Deathracer2009 έγραψε:
Γιατι το επομενο επεισοδιο να ειναι Special; :buhu:
Αντε τωρα περιμενε μεχρι το επομενο....
ξενεραααααααααα
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Deathracer2009 έγραψε:
Γιατι το επομενο επεισοδιο να ειναι Special; :buhu:
Αντε τωρα περιμενε μεχρι το επομενο....
Οταν ξεκινησαν δεν ειχε φτιαξει πολυ σωμαdeko10ole έγραψε:Εγώ αρχίζω σιγά σιγά κι απορώ γιατί ο Όντα μας εμφάνισε ψιλοαδύναμο τον Άρλονγκ, τουλάχιστον από μεριάς Bounty και φήμης.Μου φαίνεται από τους πιο γαμάτους χαρακτήρες αν προσθέσεις την τρέλα του.
Καλά για το ένα ακόμα flashback δεν σχολιάζω...
deko10ole έγραψε:Κόμπλε ήταν σκέτος Σβαρτζενέγκερ...
αφου ρε παιδια δεν δινετε σημασια στα φλας μπακ γιαυτο εχετε τετειες αποριες...τι γιατι τους εμφανιζει αδυναμους ? αφου σε εκεινα τα χρονια οι fishman δεν ειχαν πολλα παρε - δωσε με τους ανθρωπους και οι ανθρωποι δεν ηξεραν τιποτα για αυτους...και οπως διχνει και στο flashback τοτε οι fishman αρχισαν να βγαινουν εξω σαν πειρατες και να πολεμανε με ανθρωπους...εδω δεν ηξερε ο Kizaru τι δυναμη μπορει να κριβουν οι fishman...deko10ole έγραψε:Εγώ αρχίζω σιγά σιγά κι απορώ γιατί ο Όντα μας εμφάνισε ψιλοαδύναμο τον Άρλονγκ, τουλάχιστον από μεριάς Bounty και φήμης.Μου φαίνεται από τους πιο γαμάτους χαρακτήρες αν προσθέσεις την τρέλα του.
Καλά για το ένα ακόμα flashback δεν σχολιάζω...
deko10ole έγραψε:Δεν κατάλαβες τι λέω ρε gomugomu...Λέω ότι τώρα στο φλασμπακ μας τον εμφανίζει αρκετά γαμάτο ενώ στην κανονική ιστορία τον κέρδισε ο αρχάριος Luffy πριν τη Grand Line πριν τα Gears κλπ πριν δυναμώσει στην ουσία...Για παράδειγμα ο fake Luffy έχει bounty 26.000.000 ενώ ο Arlong 20.000.000.Για μένα τα bounty είναι ένας καλός τρόπος σύγκρισης μόνο που πιστεύω πως ο Όντα στην αρχή δεν τα είχε σκεφτεί να του ξεφεύγουν τόσο πολύ γιατί πλέον έχει αρκετές ανακρίβειες όπως αυτή.Αφού μας τον εμφανίζει στο φλασμπακ γαμάτο,στην ουσία τον 3ο πιο δυνατό από τους Sun PIrates,περιμένω να δω πως θα εξηγήσει την προηγούμενη εμφάνισή του στην East Blue.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης