Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Στο μάνφκα δεν έδειξε τίποτα... μεγάλη ξενέρα... daaamn!
Ααααχ ανυπομονώ να βρεί σε άνιμε το πανκ χάζαρντ αρκ!!!!!!
Πώς θα περασει ένας χρόνος??? :conf:

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Το μανγκα δηλαδη εχει προχωρισει σε αλλο αρκ. Αρα δεν ειναι και τεραστιο το αρκ μεσα στους ψαραδες. Και γενικοτερα για το παρον αρκ στο ανιμε μας λετε οτι οχι μονο δεν εχει δειξει μεχρι τωρα αλλα ουτε προκειτε κιολας. Μια χαρα!! :xD:

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Κοίτα δεν είναι τεράστιο αλλά θα το τραβήξουν λογικά.. Ναι έχει προχωρήσει μετά το ψαρονήσι.. και γίνεται έχτρα πορωτικό!!! oh my love!

Ανυπομονώ να τελειώσουν με τα μπαρμπούνια!!!! :mueh:

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Εγω πιστευω θα παρει ακομα 2-3 επεισοδια τα flashback με τον αρλονγκ. Εν ολιγης θα μας βρει το πασχα και ακομα με τον αρλονγκ!

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
ΈΛα μωρε θα είναι διπλή η Ανάσταση!!
Μια δεύτερη μόλις τελειώσει το flashback.. :xD:

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Ετσι ετσι!! :haha:

balcoit

balcoit

σιγα μην βγει επεισοδιο την Κυριακη του Πασχα .. lol παλι κατι θα βγαλουνε για να μην βγει επεισοδιο

petrikios

petrikios

Παρατηστε το anime....ελατε στον σωστο δρομο,στον δρομο της αναγνωσης,στον δρομο που επιλεγει καθε φαν που σεβεται τον εαυτο του,στον δρομο που η φαντασια ξεπερνα την λογικη και ο χρονος σταματαει να υπαρχει,αρχιστε το manga!!! Γινεται και σεις ανωτερα οντα με την original δουλεια του Oda...μην ζειτε στο σκοταδι της αμαθειας και της ημιμαθειας...εμεις οι manga readers ξερουμε πραγματα και λεπτομερειες που ουτε καν μπορει να φανταστει το μυαλουδακι σας, JOIN US!!! Δεν ειναι ποτε αργα και θα δειτε οτι ο δρομος της αθανασιας και της απολυτης γνωσης θα ανοιχτει μπροστα σας...

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

I think I'll pass..........

μεχρι να τελειωσουν τα επεισοδια δλδ γτ πριν δν θα εχει νοημα

petrikios

petrikios

Αρχισε το τωρα!!! Τα επεισοδια αργουν πολυ...θα δεις θα βλεπεις τα πραγματα απο αλλη οπτικη γωνια και θα γελας με τους υπολοιπους θνητους

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Τι διαφορα το μανγκα απο το ανιμε? Για μενα εστω μου αρεσει να τους βλεπω να κινουντε παρα να βλεπω συνεφακια :xD:

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Αυτό που κάνιε το άνιμε τόσο γαμάτο για εμένα είνια το φοβερό σάουντρακ... και οι γαμάτες φωνές!! Αν δεν ήταν αυτά δεν θα είχε μαγάλη διαφορά από το μάνγκα... :xD: Αααα και το fighting εννοείται..

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Ε ναι αλλο να τους βλεπεις να χτυπιουντε κανονικα και αλλο να σου γραφει "αααα" "ωχχχχχχχχχχχ" και τετοια παρομοια.. φανταζομαι τωρα....

petrikios

petrikios

Ρεεεεε τι λετε!!!!???? Παντε καλα!!!!??? Εχει τεραστια διαφορα το ενα απο το αλλο...συμφωνω με τα soundtrack κ.τ.λ κ.τ.λ....αλλα ειναι αλλη,διαφορετικη η μαγεια του να διαβαζεις ειτε ενα κομικ ειτε ενα manga...εγω προσωπικα βαζω ολη την φαντασια μου,σχεδιαζω τις μαχες στο μυαλο μου,τις φωνες τις αντιδρασεις τα ηχητικα,δεν τα βλεπω ετοιμα οπως μου τα πλασαρουν...προσωπικα ειναι πολλες φορες που ειχα πορωθει απο μια μαχη σε καποιο τσαπτερ και μετα ξενερωσα οταν την ειχα δει στο ανιμε γιατι δεν την εκαναν οπως την περιμενα....μες στο μυαλο μου η σκηνη ξεπερνουσε και τον καλυτερο animator...αχ ποτε δεν θα καταλαβετε....

Sosa

Sosa

το manga vs anime ειναι καθαρα υποκειμενικο.
και τα δυο εχουν πλεονεκτηματα & μειονεκτηματα.
το + του manga εναντι του anime ειναι κυριως η αυθεντικοτητα, το anime απ'την αλλη εχει τη φυσικοτητα και τη κινηση & την ατμοσφαιρα.
στα - του manga ειναι το σχεδιο, που καποιες φορες δε καταλαβαινεις τι βλεπεις, ενω αυτο δε θα συμβει ποτε στο anime.
Οσο για τις περισσοτερες πληροφοριες που παιρνεις για την ιστορια στο manga που χανονται στο anime, θα ελεγα οτι ειναι λεπτομεριες αφου για να μη περνανε στο anime, παει να πει οτι δεν ειναι και big deal.
Εγω δε θα σας ελεγα να σταματησε το anime, αλλα σιγουρα αξιζει να ξεκινησετε το Manga.

petrikios

petrikios

Ναι ρε εννοειται οτι ειναι καθαρα υποκειμενικο...απλα προσπαθω να εξηγησω την μαγεια που εχει να διαβασεις κατι εσυ και να το πλασεις στο μυαλο σου με τον δικο σου τροπο....αλλα αυτο βεβαια εξαρταται απο το πως εχει μαθει ο καθενας...αλλοι την βρισκουν με ''χαρτια'' και αλλοι με οθονες

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Θα συμφωνήσω σε όλα.. απλά είναι κάποια πράγματα που ιδικά στο άνιμε του ΟΡ, είναι τόσο αρμωνικά δεμένα που το κάνουν αριστούργημα..
Και ναι υπήρξαν φορές που το άνιμε με ξενέρωσε και το είχα φανταστεί αλλιώς..
Να φανταστείτε στον θάνατο του Ace, όταν τον είχα διαβάσει έκλεγα για ώρα.. μουείχε πέσει η ψυχολογία για μέρες και ήταν τόσο επικό... στο άνιμε πάλι όχι, η μουσική δεν κολλούσε, έβρισκα ατέλειες και άσκοπα κενά και δεν με άφησε να νιώσω το μεγαλείο... Αλλα και το ανάποδο, σημεία που στο μάνγκα τα αγνωούσα στο άνιμε μου έκαν αντύπωση με τον τρόπο που παρουσιάστηκαν... Είναι καθαρά υποκειμενικό!!

petrikios

petrikios

Ακριβως...απλα ειμαι λιγο παραπανω υπερ του Μανγκα επειδη ειναι η αυθεντικη δουλεια...επισης ο λογος που παροτρεινω τους αλλους να το αρχισουν ειναι επειδη ειναι μπροστα και επειδη σου παρεχει περισσοτερες πληροφοριες και λεπτομεριες απο οτι το ανιμε....τα υπολοιπα σκηνες,μαχες ειναι καθαρα δικα μου...

Επισης εχουμε βγει off και φταιω εγω...

balcoit

balcoit

εγω παντως ... νταξει βλεπω anime με τρελα καθε πρωι Κυριακης αλλα τουσ τελευτεους μηνες αρχισα να διαβαζω και manga ετσι λιγο στο τελος απο περιεργια και τωρα καθε τεταρτη manga και καθε κυριακη anime...

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Εντάξει στο σημείο που είναι το μάνγκα είανι τόσο υπέρτατα γαμάτο και πορωτικό, που δεν μου κάνει καρδιά να δω το ανιμε.. Ααααχ πως περνάει ένας χρόνος!!!

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Δηλαδη να ξεκινισω και εγω το μανγκα? Απλα σκεφτομαι επειδη θα ξερω τι θα συμβει μηπως ξενερωσω με το ανιμε

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Ξεκίνα το αν θες, αξίζει!!! Όχι δεν θα ξενερώσεις με το άνιμε σαν ανιμε, είναι γαμάτα και τα 2, αλλά με την αναμωνή να δεις όσα γίνονται στο μάνγκα στην άνιμε εκδοχή τους!!

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

ειμαι σιγουρος οτι το μανγκα ειναι πιο ωραιο και προφανως πιο ολοκληρωμενο και σωστο απο το anime, αλλωστε οπως αναφερθηκε ειναι η αυθεντικη δουλεια

αλλα για μενα τουλαχιστον manga reader και anime watcher (xD) δν μπορουν να 'συνυπαρξουν' στην ιδια σειρα
ειναι σαν να βλεπεις μια ταινια στα ελληνικα και με ελληνικους υποτιτλους ταυτοχρονα red card,outa tha ga

προφανως οσοι διαβαζουν το μανγα απογοητευονται σε πολλα σημεια με το ανιμε, και καλα κανουν δλδ και γω το ιδιο θα ενιωθα

γιαυτο προς το παρον μονο ανιμε!!!!!!

ξεκινησα με το ανιμε και θα συνεχισω με ανιμε μεχρι να τελειωσει και τοτε με το καλο θα ξεκινησω με το μανγκα
με το ρυθμο βεβαια που παει βλεπω να το διαβαζω στα εγγονια μ :PPPP

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Οντως θελουμε ακομα χρονια μεχρι να τελειωσει, απλα το μανγκα ειναι πιο μπροστα, εχει συνεχισει και στο επομενο αρκ! Ισως ξεκινισω και εγω μανγκα

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

περι ορεξεως........

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης