Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Νικολής

Νικολής

Santouryuu έγραψε:καλό επισοδειάκι, χαλαρά πραγματάκια βέβαια.
πολλές πληροφορίες πάντως.... για μπιγκ μαμ, μανταμ σιρλει
θεός ο μπρουκ... στα φρύδια του οι φίλοι του, έκανε πάρτι στο μέρμειντ καφέ με τον πατρικ τον αστερια
ο λουφυ έφαγε χολή από ολόκληρο μαγκελαν, στο χταποδακι θα κολώσει;

+οτι μάθαμε τι ειναι τελικα π vader decken{φαντασμα η οχι} και οτι το gear second του luffy ειναι αρκετο για να νικησει οποιον γουσταρει

Sosa

Sosa

χαχαχ https://www.youtube.com/watch?v=UoLFXnJ9E_M&context=C35bbcfcADOEgsToPDskIv80ndY6HiuQL1DCeMPSDh

αν και εχει αρχισει να με "αγχωνει" λιγακι ο Sanji, καθε φορα που βλεπουμε μια ωραια γυναικεια παρουσια, ανησυχω για την υγεια του lol

core

core

χαχαχαχα :xD: :haha:

καλά το τι γέλιο έριξα όταν το είδα δεν λέγεται.....
μέχρι και εκεί τον κυνηγάνε...

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

πιστευω το εχουν παραχεσει λιγο με τον sanji, δλδ ελεος στην κυριολεξια θα τον πεθανουν.......

core

core

εμένα μου την δίνει λίγο που ο chopper κάθε λίγο και λιγάκι εξηγεί σε εμάς τις κινήσεις και το τι παθαίνει ο sanji.... λες και δεν καταλαβαίνουμε.....

core

core

καλό το νέο επεισόδιο.....
άντε σιγά σιγά να περνάνε τα επεισόδια μπας και δούμε καμιά καλή μάχη....

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

ναι ρ φιλε, φτανουν τα εισαγωγικα πια ας μπουμε στο ψητο...!

core

core

έλα ντε.... άντε και αυτός ο Sanji να γίνει καλά.... το παρακάνανε πιστεύω... ούτε σε δημόσιο νοσοκομείο να ήταν.... :xD:

ZisAkiS

ZisAkiS

Στο Fishman Island ποσα ποσα ατομα χρειαζονται για να αλλαξουν μια λαμπα;;;

Σπόιλερ:

core

core

λέμε αυτά βαρετά επεισόδια αλλά φαντάζεστε μετά το fishman να μας πετάξουν κανένα Foxy????
η απόλυτη ξενέρα.....

Sosa

Sosa

φλασια που μου 'ρθε κανοντας μια επαναληψη των τελευταιων επισοδειων σημερα: εχετε σκεφτει το Noah να ειναι το Pluton?? (το ancient weapon που εψαχνε ο Crocodile απ'το Alabasta arc)

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

ZisAkiS έγραψε:Στο Fishman Island ποσα ποσα ατομα χρειαζονται για να αλλαξουν μια λαμπα;;;

Σπόιλερ:

μιλαμε τελειο εχω πεθανει στο γελιο!!!!

Sosa έγραψε:φλασια που μου 'ρθε κανοντας μια επαναληψη των τελευταιων επισοδειων σημερα: εχετε σκεφτει το Noah να ειναι το Pluton?? (το ancient weapon που εψαχνε ο Crocodile απ'το Alabasta arc)

δν νομιζω πια φτανει με αυτο το pluton το χορτασμε...!

παντως αν θυμαστε στο poneglyph που υπηρχε στο sky island η robin ειπε για ενα αλλο αρχαιο οπλο.....το poseidon

απο το ονομα βασικα πιστευω θα ταιριαζε καλυτερα

Sosa

Sosa

@Toni
το poseidon δεν είναι πλοίο, αλλά είναι κάτι άλλο...δε κάνω άλλο spoiler so bored.

core

core

Όχι όχι μην κάνεις… αρκεί που λες ότι θα το δούμε στα παρακάτω επεισόδια….
Αυτό μας αρκεί…

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

χαχαχα αρκει και με το παραπανω....!

Σπόιλερ:

ZisAkiS

ZisAkiS

καλο το νεο επισοδειο! χαχαχα στο τελος πολυ θα ηθελα να ειμαι στην θεση του Luffy!!  ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση - Σελίδα 12 555517  ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση - Σελίδα 12 179358

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

πλακα πλακα o luffακος ξερει να καλοπερναει με τις celebrity, εχει τον τροπο του

τι hancock τι δν ξερω και γω ακριβως τι ειναι αυτη η τελευταια

μια χαρα.........

Sosa

Sosa

γλυκανάλατα τα τελευταία επεισόδια...άντε να αγριεύουμε σιγά σιγά...

ZisAkiS

ZisAkiS

η πριγκιπισα νομιζω ειναι..

kosni21

kosni21

ο λουφυ εκανε τραμπολινο σε 2 τεραστια βυζια ε στηθη ηθελα να πω κ στο τελος της φωναζε κιολας
πειραταρα.....

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

κομπλε...!

core

core

Τσάμπα επεισόδιο πιστεύω….
Το παρατραβάνε…..

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

κλασσικα πραγματα.....

core

core

daaamn!

SoLega

SoLega

εμενα παντως δεν θα με χαλαγε να ειμαι στην θεση του..! ♥

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης