Πάλι καλά…..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση
227 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τετ 14 Δεκ 2011, 14:52
Gomugomunoluffy
Οχι δεν τα εχω δει ολα ολα μερικα τα οποια τα θεωρουσα κατι σαν φιλλερς οπως αυτα που κανενε τα event πριν με τον aokiji δεν τα εχω δει και μερικα αλλα...(ολα τα εχω δει απλος οπου δεν ειχε ενδιαφερον τα προχωραγα ή εβλεπα τραιλερ και αν δεν μ αρεσαν δεν τα εβλεπα καν..Mike13 έγραψε:Γιατι δεν το εχεις τελειωσει το One Piece???
228 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τετ 14 Δεκ 2011, 15:06
core
Και εγώ έτσι το έκανα, κάτι παιχνίδια που έπαιζαν με τον Foxy τα πέρναγα χωρίς να τα δω…
229 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τετ 14 Δεκ 2011, 15:23
Mike13
Δεν ειναι συμαντικη η συναντιση του με τον Aokiji???Ειναι φιλλερ το επεισοδειο με τον aokiji????Μην τρελαθουμε!!!
230 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τετ 14 Δεκ 2011, 18:39
Gomugomunoluffy
συγνωμη φιλε αλλα εισαι χαζος??Mike13 έγραψε:Δεν ειναι συμαντικη η συναντιση του με τον Aokiji???Ειναι φιλλερ το επεισοδειο με τον aokiji????Μην τρελαθουμε!!!
εσυ εισαι αυτος που μου ειπες "σιγα αυτα ειναι λεπτομεριες"
αυτο ειπα και εγω οτι λειπει το επεισοδιο που συναντιουνται με τον Aokiji και εσυ μου ειπες "αυτα ειναι λεπτομεριες" και τωρα λεες οτι ειναι σημαντικο...αρα εσυ εισαι αυτος που εισαι τρελος...σορρυ κιολας...!
εγω γιαυτο ποσταρα οτι λειπει το επεισοδιο επειδη δεν θελω να εχω καποια κενα..και σημαντικα κενα...
και δεν εννοω εκει που μιλανε και την μαχη εννοω πιο πριν το πως συναντηθικαν...γιατι το επεισοδιο ξεκιναει και εχουν ιδη συναντηθει...και το προηγουμενο ειναι με τον φοχι τον βλακα...αρα λειπει καποιο ή καποια επεισοδια...αυτο ειπα εγω...!
231 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τετ 14 Δεκ 2011, 19:40
ZisAkiS
core έγραψε:Και εγώ έτσι το έκανα, κάτι παιχνίδια που έπαιζαν με τον Foxy τα πέρναγα χωρίς να τα δω…
ναι ρε ο Foxy παραηταν Filler.. αλλα το πιο "γ@μ@το" filler κατα την γνωμη μου... ελιωσα στα γελια!!!
θυμαμαι στην φαση με τον zoro και τον sanji που επαιζαν κατι σαν ποδοσφαιρο με τους 3 γοριλλες του foxy...
Sanji " This hat makes me look stupid.."
Nami "Νο Sanji-kun you look like a prince"
Sanji "NAAMMMII-SWWAAAAAN!!!!"
Zoro "You do look like a prince... The prince of Retardia..." (retard=καθηστερημενος..)
Sanji "SHITTY MARIMO!!!!" - και αρχισαν να πλακωνονται...-
δεν ειπαν ακριβως αυτα αλλα πανω κατω.....
232 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τετ 14 Δεκ 2011, 20:12
core
αν αλλάξεις καρτέλα και το βάλεις με άλλο player νομίζω το έχει όλο.
αλλιώς ρίξε μια ματιά εδώ....
http://www.gogoanime.com/one_piece_episode_226
αλλιώς ρίξε μια ματιά εδώ....
http://www.gogoanime.com/one_piece_episode_226
233 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τετ 14 Δεκ 2011, 21:30
Mike13
\Gomugomunoluffy έγραψε:συγνωμη φιλε αλλα εισαι χαζος??Mike13 έγραψε:Δεν ειναι συμαντικη η συναντιση του με τον Aokiji???Ειναι φιλλερ το επεισοδειο με τον aokiji????Μην τρελαθουμε!!!
αυτο ειπα και εγω οτι λειπει το επεισοδιο που συναντιουνται με τον Aokiji και εσυ μου ειπες "αυτα ειναι λεπτομεριες" και τωρα λεες οτι ειναι σημαντικο...αρα εσυ εισαι αυτος που εισαι τρελος...σορρυ κιολας...!
εγω γιαυτο ποσταρα οτι λειπει το επεισοδιο επειδη δεν θελω να εχω καποια κενα..και σημαντικα κενα...
και δεν εννοω εκει που μιλανε και την μαχη εννοω πιο πριν το πως συναντηθικαν...γιατι το επεισοδιο ξεκιναει και εχουν ιδη συναντηθει...και το προηγουμενο ειναι με τον φοχι τον βλακα...αρα λειπει καποιο ή καποια επεισοδια...αυτο ειπα εγω...!
Οπα σορρυ εγω αλλο καταλαβα!!!μπερδεπσα το ποστ σου με του core που ειπε για τον foxy σορρυ φιλε λαθος!!!
234 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Πεμ 15 Δεκ 2011, 00:17
Nami-san!!! Robin-swan!!!
Όλα τα λεφτά η φωνή του Hody στο τέλος... ο ίδιος τυπάς που κάνει τον Alucard στο Hellsing...
235 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Πεμ 15 Δεκ 2011, 00:44
Gomugomunoluffy
οκ φιλε μου...Mike13 έγραψε:\Gomugomunoluffy έγραψε:συγνωμη φιλε αλλα εισαι χαζος??Mike13 έγραψε:Δεν ειναι συμαντικη η συναντιση του με τον Aokiji???Ειναι φιλλερ το επεισοδειο με τον aokiji????Μην τρελαθουμε!!!
Οπα σορρυ εγω αλλο καταλαβα!!!μπερδεπσα το ποστ σου με του core που ειπε για τον foxy σορρυ φιλε λαθος!!!
236 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Πεμ 15 Δεκ 2011, 17:03
Toni D. Kellis
ZisAkiS έγραψε:core έγραψε:Και εγώ έτσι το έκανα, κάτι παιχνίδια που έπαιζαν με τον Foxy τα πέρναγα χωρίς να τα δω…
ναι ρε ο Foxy παραηταν Filler.. αλλα το πιο "γ@μ@το" filler κατα την γνωμη μου... ελιωσα στα γελια!!!
θυμαμαι στην φαση με τον zoro και τον sanji που επαιζαν κατι σαν ποδοσφαιρο με τους 3 γοριλλες του foxy...
Sanji " This hat makes me look stupid.."
Nami "Νο Sanji-kun you look like a prince"
Sanji "NAAMMMII-SWWAAAAAN!!!!"
Zoro "You do look like a prince... The prince of Retardia..." (retard=καθηστερημενος..)
Sanji "SHITTY MARIMO!!!!" - και αρχισαν να πλακωνονται...-
δεν ειπαν ακριβως αυτα αλλα πανω κατω.....
πωωωωωω ρε τη θυμαμαι και γω αυτη τη σκηνη.......τρελο γελιο!!!!
237 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Πεμ 15 Δεκ 2011, 22:45
Mike13
Nami-san!!! Robin-swan!!! έγραψε:Όλα τα λεφτά η φωνή του Hody στο τέλος... ο ίδιος τυπάς που κάνει τον Alucard στο Hellsing...
Πρεπει να ειναι και πολυ γαμω ο τυπος!!!
238 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 18 Δεκ 2011, 19:32
crimson
πολυ μλκια το καινουριο επισοδειο...η μαχη του λουφυ με τους χαμοντ και χιοζο ηταν πολυ βλακια..καμια σχεση οπως εγινε στο μανγκα(και επιτελους για να καταλαβω το νεο gear second στο μανγκα μπορει ο λουφυ να το συγκεντρωσει στο μερος του σωματος που θελει, ενω στο ανιμε κανει παλι αυτην την τρομπα και γινεται παλι κατακοκκινος..ελεος!!!!ακομα και το σχεδιο ηταν αστα να πανε..
239 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 18 Δεκ 2011, 19:39
core
ναι η αλήθεια είναι ότι το ξαναέκανε με τα πόδια πάλι.....
και εγώ το περίμενα με περισσότερη δράση...
και εγώ το περίμενα με περισσότερη δράση...
240 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 18 Δεκ 2011, 19:46
crimson
ασε που στο μανγκα ο λουφυ διωχνει το δυχτι με χακι( οπως μια κινηση του σεντουμαρου η κατι σαν το φρουτο του κουμα) ενω εδω απλα το απεφυγε..
241 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 18 Δεκ 2011, 19:48
core
δεν ξέρω τι να πω....
και είχα προετοιμαστεί σήμερα να δω μάχη.....
και είχα προετοιμαστεί σήμερα να δω μάχη.....
242 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 18 Δεκ 2011, 20:59
Toni D. Kellis
και γω ρ φιλε μεγαλη ξεναρα......
ουτε με τον zoro εγινε τπτ....και η μαχη του luffy ηταν της πλακας
ουτε με τον zoro εγινε τπτ....και η μαχη του luffy ηταν της πλακας
243 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 18 Δεκ 2011, 21:04
core
Ας ελπίσουμε στο επόμενο να δείξει κάτι απο Zoro αλλα να μην είναι σαν την μάχη του Luffy...
244 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 18 Δεκ 2011, 21:04
womanTENSAIinathens
Εμεις που διαβαζουμε το μανγκα, ο,τι ειχαμε διαβασει, αυτα εγιναν.
Αν γινοταν τωρα μαχη θα ηταν filer σκηνη αλλα ευτυχως δεν το εκαναν αυτο.
Και σοβαρες μαχες θα δειτε πιο μετα γι'αυτο stay cool!
Αν γινοταν τωρα μαχη θα ηταν filer σκηνη αλλα ευτυχως δεν το εκαναν αυτο.
Και σοβαρες μαχες θα δειτε πιο μετα γι'αυτο stay cool!
245 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 18 Δεκ 2011, 21:09
core
Αυτο φοβάμαι και εγω αλλα δεν την παλεύω άλλο θέλω να δω και μια καλή μαχη
246 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 18 Δεκ 2011, 21:17
Toni D. Kellis
να μαντεψω θα παλεψουν luffy,zoro,sanji με τους 3 παπαρες fismen απο εναν ο καθενας....αλλα αυτα θα ειναι τα προκαταρτικα ακομα
NOTE: δν διαβαζω manga και δν το βαζω σε spoiler υποθεσεις κανω
NOTE: δν διαβαζω manga και δν το βαζω σε spoiler υποθεσεις κανω
247 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 18 Δεκ 2011, 21:18
womanTENSAIinathens
Ποιοι ειναι οι 3 π.......ς fishmen?
248 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 18 Δεκ 2011, 21:28
core
Δεν ξέρω μην γίνουν φίλοι. Στο τέλος είπε ο ένας ότι ήθελε να παραδώσει ένα μήνυμα απο τον Jimbe
249 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 18 Δεκ 2011, 21:30
Toni D. Kellis
οχι αυτοι ρε οι αλλοι 3 που ειναι στους fishman pirates.....
250 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 18 Δεκ 2011, 21:38
core
Ααααα..... Εγω έλεγα τους άλλους....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης