Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

core

core

Πάλι καλά…..

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

Mike13 έγραψε:Γιατι δεν το εχεις τελειωσει το One Piece???
Οχι δεν τα εχω δει ολα ολα μερικα τα οποια τα θεωρουσα κατι σαν φιλλερς οπως αυτα που κανενε τα event πριν με τον aokiji δεν τα εχω δει και μερικα αλλα...(ολα τα εχω δει απλος οπου δεν ειχε ενδιαφερον τα προχωραγα ή εβλεπα τραιλερ και αν δεν μ αρεσαν δεν τα εβλεπα καν..

core

core

Και εγώ έτσι το έκανα, κάτι παιχνίδια που έπαιζαν με τον Foxy τα πέρναγα χωρίς να τα δω…

Mike13

Mike13

Δεν ειναι συμαντικη η συναντιση του με τον Aokiji???Ειναι φιλλερ το επεισοδειο με τον aokiji????Μην τρελαθουμε!!!

https://www.facebook.com/pages/AnimeWorld-Greek/317331991617516

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

Mike13 έγραψε:Δεν ειναι συμαντικη η συναντιση του με τον Aokiji???Ειναι φιλλερ το επεισοδειο με τον aokiji????Μην τρελαθουμε!!!
συγνωμη φιλε αλλα εισαι χαζος??
εσυ εισαι αυτος που μου ειπες "σιγα αυτα ειναι λεπτομεριες"
αυτο ειπα και εγω οτι λειπει το επεισοδιο που συναντιουνται με τον Aokiji και εσυ μου ειπες "αυτα ειναι λεπτομεριες" και τωρα λεες οτι ειναι σημαντικο...αρα εσυ εισαι αυτος που εισαι τρελος...σορρυ κιολας...!
εγω γιαυτο ποσταρα οτι λειπει το επεισοδιο επειδη δεν θελω να εχω καποια κενα..και σημαντικα κενα...
και δεν εννοω εκει που μιλανε και την μαχη εννοω πιο πριν το πως συναντηθικαν...γιατι το επεισοδιο ξεκιναει και εχουν ιδη συναντηθει...και το προηγουμενο ειναι με τον φοχι τον βλακα...αρα λειπει καποιο ή καποια επεισοδια...αυτο ειπα εγω...!

ZisAkiS

ZisAkiS

core έγραψε:Και εγώ έτσι το έκανα, κάτι παιχνίδια που έπαιζαν με τον Foxy τα πέρναγα χωρίς να τα δω…

ναι ρε ο Foxy παραηταν Filler.. αλλα το πιο "γ@μ@το" filler κατα την γνωμη μου... ελιωσα στα γελια!!!

θυμαμαι στην φαση με τον zoro και τον sanji που επαιζαν κατι σαν ποδοσφαιρο με τους 3 γοριλλες του foxy...

Sanji " This hat makes me look stupid.."
Nami "Νο Sanji-kun you look like a prince"
Sanji "NAAMMMII-SWWAAAAAN!!!!"
Zoro "You do look like a prince... The prince of Retardia..." (retard=καθηστερημενος..)
Sanji "SHITTY MARIMO!!!!" - και αρχισαν να πλακωνονται...-

δεν ειπαν ακριβως αυτα αλλα πανω κατω.....

core

core

αν αλλάξεις καρτέλα και το βάλεις με άλλο player νομίζω το έχει όλο.
αλλιώς ρίξε μια ματιά εδώ....
http://www.gogoanime.com/one_piece_episode_226

Mike13

Mike13

Gomugomunoluffy έγραψε:
Mike13 έγραψε:Δεν ειναι συμαντικη η συναντιση του με τον Aokiji???Ειναι φιλλερ το επεισοδειο με τον aokiji????Μην τρελαθουμε!!!
αυτο ειπα και εγω οτι λειπει το επεισοδιο που συναντιουνται με τον Aokiji και εσυ μου ειπες "αυτα ειναι λεπτομεριες" και τωρα λεες οτι ειναι σημαντικο...αρα εσυ εισαι αυτος που εισαι τρελος...σορρυ κιολας...!
εγω γιαυτο ποσταρα οτι λειπει το επεισοδιο επειδη δεν θελω να εχω καποια κενα..και σημαντικα κενα...
και δεν εννοω εκει που μιλανε και την μαχη εννοω πιο πριν το πως συναντηθικαν...γιατι το επεισοδιο ξεκιναει και εχουν ιδη συναντηθει...και το προηγουμενο ειναι με τον φοχι τον βλακα...αρα λειπει καποιο ή καποια επεισοδια...αυτο ειπα εγω...!
\
Οπα σορρυ εγω αλλο καταλαβα!!!μπερδεπσα το ποστ σου με του core που ειπε για τον foxy σορρυ φιλε λαθος!!!

Nami-san!!! Robin-swan!!!

Nami-san!!! Robin-swan!!!

Όλα τα λεφτά η φωνή του Hody στο τέλος... ο ίδιος τυπάς που κάνει τον Alucard στο Hellsing...

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

Mike13 έγραψε:
Gomugomunoluffy έγραψε:
\
Οπα σορρυ εγω αλλο καταλαβα!!!μπερδεπσα το ποστ σου με του core που ειπε για τον foxy σορρυ φιλε λαθος!!!
οκ φιλε μου... gj!

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

ZisAkiS έγραψε:
core έγραψε:Και εγώ έτσι το έκανα, κάτι παιχνίδια που έπαιζαν με τον Foxy τα πέρναγα χωρίς να τα δω…

ναι ρε ο Foxy παραηταν Filler.. αλλα το πιο "γ@μ@το" filler κατα την γνωμη μου... ελιωσα στα γελια!!!

θυμαμαι στην φαση με τον zoro και τον sanji που επαιζαν κατι σαν ποδοσφαιρο με τους 3 γοριλλες του foxy...

Sanji " This hat makes me look stupid.."
Nami "Νο Sanji-kun you look like a prince"
Sanji "NAAMMMII-SWWAAAAAN!!!!"
Zoro "You do look like a prince... The prince of Retardia..." (retard=καθηστερημενος..)
Sanji "SHITTY MARIMO!!!!" - και αρχισαν να πλακωνονται...-

δεν ειπαν ακριβως αυτα αλλα πανω κατω.....

πωωωωωω ρε τη θυμαμαι και γω αυτη τη σκηνη.......τρελο γελιο!!!!

Mike13

Mike13

Nami-san!!! Robin-swan!!! έγραψε:Όλα τα λεφτά η φωνή του Hody στο τέλος... ο ίδιος τυπάς που κάνει τον Alucard στο Hellsing...

Πρεπει να ειναι και πολυ γαμω ο τυπος!!!

crimson

crimson

πολυ μλκια το καινουριο επισοδειο...η μαχη του λουφυ με τους χαμοντ και χιοζο ηταν πολυ βλακια..καμια σχεση οπως εγινε στο μανγκα(και επιτελους για να καταλαβω το νεο gear second στο μανγκα μπορει ο λουφυ να το συγκεντρωσει στο μερος του σωματος που θελει, ενω στο ανιμε κανει παλι αυτην την τρομπα και γινεται παλι κατακοκκινος..ελεος!!!!ακομα και το σχεδιο ηταν αστα να πανε..

core

core

ναι η αλήθεια είναι ότι το ξαναέκανε με τα πόδια πάλι.....
και εγώ το περίμενα με περισσότερη δράση...

crimson

crimson

ασε που στο μανγκα ο λουφυ διωχνει το δυχτι με χακι( οπως μια κινηση του σεντουμαρου η κατι σαν το φρουτο του κουμα) ενω εδω απλα το απεφυγε..

core

core

δεν ξέρω τι να πω....
και είχα προετοιμαστεί σήμερα να δω μάχη..... daaamn!

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

και γω ρ φιλε μεγαλη ξεναρα......

ουτε με τον zoro εγινε τπτ....και η μαχη του luffy ηταν της πλακας

core

core

Ας ελπίσουμε στο επόμενο να δείξει κάτι απο Zoro αλλα να μην είναι σαν την μάχη του Luffy...

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Εμεις που διαβαζουμε το μανγκα, ο,τι ειχαμε διαβασει, αυτα εγιναν.
Αν γινοταν τωρα μαχη θα ηταν filer σκηνη αλλα ευτυχως δεν το εκαναν αυτο.
Και σοβαρες μαχες θα δειτε πιο μετα γι'αυτο stay cool!

core

core

Αυτο φοβάμαι και εγω αλλα δεν την παλεύω άλλο θέλω να δω και μια καλή μαχη

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

να μαντεψω θα παλεψουν luffy,zoro,sanji με τους 3 παπαρες fismen απο εναν ο καθενας....αλλα αυτα θα ειναι τα προκαταρτικα ακομα

NOTE: δν διαβαζω manga και δν το βαζω σε spoiler υποθεσεις κανω

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Ποιοι ειναι οι 3 π.......ς fishmen?

core

core

Δεν ξέρω μην γίνουν φίλοι. Στο τέλος είπε ο ένας ότι ήθελε να παραδώσει ένα μήνυμα απο τον Jimbe

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

οχι αυτοι ρε οι αλλοι 3 που ειναι στους fishman pirates.....

core

core

Ααααα..... Εγω έλεγα τους άλλους....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης