Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

voice actors

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

51voice actors  - Σελίδα 3 Empty Απ: voice actors Τετ 19 Οκτ 2011, 16:45

Red Dragon

Red Dragon

womanTENSAIinathens έγραψε:χαχαχαχαχαχαχαχαχα καλο!!!
Ακομα και τον Luffy που τον κανει γυναικα, δεν μπορω να φανταστω να τον κανει αντρας.

θεμα συνηθειας ειναι, αυτο που ακους πρωτη φορα σου μενει, εγω π.χ στο fairy tail επειδη ο natsu μοιαζει λιγο με τον luffy οταν ειχα δει λιγο στο manga πριν βγει το anime νομιζα οτι τη φωνη του (οταν θα εβγαινε το anime το 2009) θα την εκανε γυναικα και μου φανηκε καπως οταν την πρωτοακουσα στο anime και την εχω συνιθησει ετσι και του τεριαζει απιστευτα

52voice actors  - Σελίδα 3 Empty Απ: voice actors Τετ 19 Οκτ 2011, 16:49

luffy_is_paok

luffy_is_paok

Red Dragon έγραψε:
Ακομα και τον Luffy που τον κανει γυναικα, δεν μπορω να φανταστω να τον κανει αντρας.

θεμα συνηθειας ειναι, αυτο που ακους πρωτη φορα σου μενει, εγω π.χ στο fairy tail επειδη ο natsu μοιαζει λιγο με τον luffy οταν ειχα δει λιγο στο manga πριν βγει το anime νομιζα οτι τη φωνη του (οταν θα εβγαινε το anime το 2009) θα την εκανε γυναικα και μου φανηκε καπως οταν την πρωτοακουσα στο anime και την εχω συνιθησει ετσι και του τεριαζει απιστευτα
δικιο εχεις !!

53voice actors  - Σελίδα 3 Empty Απ: voice actors Τετ 19 Οκτ 2011, 16:51

Mike13

Mike13

τΙ>?????????????????????????????????ΤΟ ΕΠΙΚΟ NATSU ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ????????ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!LUFFY PAOK THANKS ΓΙΑ ΤΟΙς ΟΔΕΙΓΙΕς!!!!α που ειχα μην!!!!!α ναι!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΑΔΙΝΑΤΟ

https://www.facebook.com/pages/AnimeWorld-Greek/317331991617516

54voice actors  - Σελίδα 3 Empty Απ: voice actors Τετ 19 Οκτ 2011, 16:52

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Red Dragon έγραψε:

Δεν θα ελεγα οτι διαφωνω μαζι σου. Ναι ισως φταιει η συνηθεια.

55voice actors  - Σελίδα 3 Empty Απ: voice actors Τετ 19 Οκτ 2011, 16:53

luffy_is_paok

luffy_is_paok

Mike13 έγραψε:τΙ>?????????????????????????????????ΤΟ ΕΠΙΚΟ NATSU ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ????????ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!LUFFY PAOK THANKS ΓΙΑ ΤΟΙς ΟΔΕΙΓΙΕς!!!!α που ειχα μην!!!!!α ναι!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΑΔΙΝΑΤΟ

πρωτον ευχαριστω και δευτερον κουλαρε θα παθεις καρδιακο
πιες ενα τσαι drinking ice tea :D drinking ice tea :D

56voice actors  - Σελίδα 3 Empty Απ: voice actors Τετ 19 Οκτ 2011, 16:55

Mike13

Mike13

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΤΣΑΙ!!!!!!!!!!!voice actors  - Σελίδα 3 771476 voice actors  - Σελίδα 3 771476 voice actors  - Σελίδα 3 771476

57voice actors  - Σελίδα 3 Empty Απ: voice actors Τετ 19 Οκτ 2011, 17:02

Red Dragon

Red Dragon

Mike13 έγραψε:τΙ>?????????????????????????????????ΤΟ ΕΠΙΚΟ NATSU ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ????????ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!LUFFY PAOK THANKS ΓΙΑ ΤΟΙς ΟΔΕΙΓΙΕς!!!!α που ειχα μην!!!!!α ναι!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΑΔΙΝΑΤΟ
οπα σε χασα εδω , την φωνη του natsu την κανει αντρας

58voice actors  - Σελίδα 3 Empty Απ: voice actors Τετ 19 Οκτ 2011, 17:08

luffy_is_paok

luffy_is_paok

πλακα πλακα και εγω αυτο καταλαβα οτι την κανη γυναικα την φωνη του τυπα

59voice actors  - Σελίδα 3 Empty Απ: voice actors Τετ 19 Οκτ 2011, 17:12

Red Dragon

Red Dragon

εγω ειπα οτι νομιζα οτι θα την εκανε γυναικα πριν βγει το anime οταν ειχα δει λιγο μονο απο το μανγκα και τελικα την κανει αντρας και μου εκανε εντυπωση αυτο ειπα εγω, δεν ξερω που κολησατε, παντος τα σπαει η φωνη του ετσι οπως ειναι αντρικη

60voice actors  - Σελίδα 3 Empty Απ: voice actors Τετ 19 Οκτ 2011, 17:14

luffy_is_paok

luffy_is_paok

α οκ φιλος

61voice actors  - Σελίδα 3 Empty Απ: voice actors Τετ 19 Οκτ 2011, 18:30

Mike13

Mike13

Red Dragon έγραψε:
οπα σε χασα εδω , την φωνη του natsu την κανει αντρας

ΟΥΦ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!!!ΦΙΛΕ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙς ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ!!!!!!

62voice actors  - Σελίδα 3 Empty Απ: voice actors Κυρ 18 Δεκ 2011, 18:21

luffy_is_paok

luffy_is_paok

και τον naruto γυναικα τον κανει daaamn! daaamn!

63voice actors  - Σελίδα 3 Empty Απ: voice actors Κυρ 18 Δεκ 2011, 18:27

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Η ιδια εκανε και εναν χαρακτηρα στο one piece. Για μαντεψτε...

64voice actors  - Σελίδα 3 Empty Απ: voice actors Κυρ 18 Δεκ 2011, 18:49

luffy_is_paok

luffy_is_paok

αυτη κανει και τον Luffy ???????????

65voice actors  - Σελίδα 3 Empty Απ: voice actors Κυρ 18 Δεκ 2011, 19:02

core

core

ωχ..... μην πεις ναι θα ξενερώσω....

66voice actors  - Σελίδα 3 Empty Απ: voice actors Κυρ 18 Δεκ 2011, 19:04

luffy_is_paok

luffy_is_paok

shocked?! me too

67voice actors  - Σελίδα 3 Empty Απ: voice actors Κυρ 18 Δεκ 2011, 19:09

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Δηλαδη αν σας πω ποιον χαρακτηρα εκανε ακομα και τον συμπαθησατε, τωρα πλεον θα τον αντιπαθησετε;
Μονο και μονο επειδη η φωνη προερχεται απο γυναικα;

οκ λοιπον δε θα πω...

68voice actors  - Σελίδα 3 Empty Απ: voice actors Κυρ 18 Δεκ 2011, 19:11

luffy_is_paok

luffy_is_paok

πλακα κανουμε στο κατω κατω οποιον και να κανει ωραια θα τον κανει αφου εχει ταλεντο gj!
Σπόιλερ:

69voice actors  - Σελίδα 3 Empty Απ: voice actors Κυρ 18 Δεκ 2011, 19:27

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Ειναι καποιος που σχεδον ολοι μας τον περιμενουμε να εμφανιστει ξανα.
Εγω τον περιμενω κυριως για χαρη του Luffy!

70voice actors  - Σελίδα 3 Empty Απ: voice actors Κυρ 18 Δεκ 2011, 19:30

luffy_is_paok

luffy_is_paok

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ο SABO , σωστα ?? ειχε ιδια φωνη με narouto

71voice actors  - Σελίδα 3 Empty Απ: voice actors Κυρ 18 Δεκ 2011, 19:42

core

core

δεν είπαμε ότι θα τον αντιπαθήσουμε έλεος....
απλά θα ξενερώσουμε, τουλάχιστον εγώ, γιατί έχεις μια Α εικόνα στο μυαλό σου για τον κάθε χαρακτήρα και αν δεις κάτι τέτοιο μετά χαλάει η εικόνα του....
άποψη μου...

72voice actors  - Σελίδα 3 Empty Απ: voice actors Κυρ 18 Δεκ 2011, 20:21

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

core έγραψε:δεν είπαμε ότι θα τον αντιπαθήσουμε έλεος....
απλά θα ξενερώσουμε, τουλάχιστον εγώ, γιατί έχεις μια Α εικόνα στο μυαλό σου για τον κάθε χαρακτήρα και αν δεις κάτι τέτοιο μετά χαλάει η εικόνα του....
άποψη μου...

Η εικονα που εχουμε για καποιον προερχεται απο τον χαρακτηρα και τη συμπεριφορα, οχι απο τη φωνη.
Και γω μπορει να σε επαιρνα τηλ αν ειχα τον αριθμο σου και να εβρισκες τη φωνη μου χαλια.
Θα ειχες για μενα κακη εικονα μεσα στο μυαλο σου;Θα ελεγες: χαλια φωνη. χαλια θα ειναι αυτη.

Με την ιδια λογικη και γω μπορω να πω οτι ακουω τη φωνη του Hody και διασκεδαζω γιατι μου θυμιζει εναν αλλον χαρακτηρα καλο και αστειο με την ιδια φωνη.
Ομως βλεπω μονο το πως φερεται αυτος ο χαρακτηρας και ετσι τον αντιπαθω.

Και τον Luffy και τον Chooper γυναικες τους κανουν, σε ξενερωνουν υποθετω.

Και για ν'απαντησω: ναι ο Sabo.

73voice actors  - Σελίδα 3 Empty Απ: voice actors Κυρ 18 Δεκ 2011, 20:55

core

core

Σε αυτο που λες εισαι λάθος. Συγκρίνεις χαρακτήρες της τραγματικοτητας με χαρακτήρας του anime. Δεν λέω ότι απο την φωνή θα διαμορφώσεις την άποψη σου για τον άλλον. Αυτο που λέω είναι ότι έχουμε συνηθίσει τους χαρακτήρες του anime να είναι όπως είναι με την φωνή που έχουν και με την προσωπικότητα του έχουν. Έτσι έχουμε διαμορφωσει μια εικόνα για αυτούς και τώρα αν μαθενεις κάτι τέτοιο λογικό είναι να αλλάζει η εικόνα του

74voice actors  - Σελίδα 3 Empty Απ: voice actors Κυρ 18 Δεκ 2011, 21:16

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

core έγραψε:Σε αυτο που λες εισαι λάθος. Συγκρίνεις χαρακτήρες της τραγματικοτητας με χαρακτήρας του anime. Δεν λέω ότι απο την φωνή θα διαμορφώσεις την άποψη σου για τον άλλον. που έχουν και με την προσωπικότητα του έχουν.

*facepalm*

Ποτε συγκρινα αληθινους χαρακτηρες με ανιμ χαρακτηρες;
Σοβαρα ποτε το εκανα αυτο;
LOOOOOLLLL!!!

Oταν λες:
Έτσι έχουμε διαμορφωσει μια εικόνα για αυτούς και τώρα αν μαθενεις κάτι τέτοιο λογικό είναι να αλλάζει η εικόνα του
εννοεις οτι οταν εμαθες για παραδειγμα οτι η φωνη του Luffy ειναι απο γυναικα, χαλασε η εικονα που ειχες γι'αυτον.

Και το λαθος εδω εσυ το κανεις γιατι το εγραψες ξεκαθαρα.
Εχεις μια α εικονα για τον χαρακτηρα και αν η φωνη του δεν σου κανει, χαλαει η εικονα σου για τον χαρακτηρα.

Οταν ειπα οτι τον Sabo τον κανει γυναικα, χαλασε η εικονα που ειχες γι'αυτον ε;
Αχ αστο δε συνεχιζω.

Εσυ κρινεις χαρακτηρα απο τη φωνη και λες οτι ξενερωνεις, εγω δεν εχω τετοια κολληματα που καθομαι και κουβεντιαζω κατι τετοιο...
ΤΗΕ ΕΝD!

75voice actors  - Σελίδα 3 Empty Απ: voice actors Κυρ 18 Δεκ 2011, 21:36

core

core

Facepalm σε σένα!!!!!!!!

ΕΣΥ ρε δεν είπες οτι άμα σε ακούσω στο τήλ και δεν μου αρέσει η φωνή θα πω αυτη είναι χάλια;;; Τι συγκρίνεις;;;;;

Λοιπόν ούτε εγω το συνεχίζω άλλο γιατί δεν βγάζω άκρη μαζι σου και δεν καταλαβαίνεις αυτο που λέω. Τέλος απο μένα και μάθε άλλη φορα να μιλάς σαν ανθρωποσ χωρίς χειρονομίες

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης