ΑΠΛΑ ΤΕΛΟΙΟΣ MASTER ROSHI
:xD: :xD:
:xD: :xD:
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
luffy_is_paok έγραψε:
απο Ο.Π
womanTENSAIinathens έγραψε:Kαι τον Coby γυναικα τον κανει αλλα εχει λιγακι πιο βαρια φωνη.Το ιδιο και ο Naruto ...o μικρος Sabo ΧD!
Συνηθως ακουμε γυναικιες φωνες σε αντρικους χαρακτηρες παρα το αντιθετο.
Θα μου πειτε: αλλο ο Luffy να τον κανει γυναικα και αλλο τη Νami να την κανει αντρας εκτος και αν αυτος ο voice actor εχει μεγαλο ταλεντο στην αλλαγη της φωνης.
Οπως επισης και στα ζωακια, εχουμε γυναικες voice actors. π.χ Chooper.
Bεβαια η παπια της Vivi ειχε τη φωνη του Sanji αλλα Sanji ειναι αυτος, λογικο χαχαχα!
Ξανα point!!!!womanTENSAIinathens έγραψε:Δεν εχω καταλαβει και ζητω συγνωμη , τι ακριβως ποσταρουμε εδω.
Στο youtube υπαρχουν τοσα βιντεακια με τους voice actors.
Anyway....
Kαι για το απο πανω βιντεο εχω να δηλωσω: Εnglish dubbing sucks! Τα καταστρεφουν τα ανιμ, δεν αποδιδουν συναισθημα ή δεν ξερω και γω τι. Εχω ακουσει τους straw hat με αγγλικες φωνες και δεν πορωθηκα στο απειροελαχιστο και ειναι οι straw hat, οι λατρειες!
Το japanese dubbing αξιζει!Καλα για την ελληνικη μεταγλωττιση δεν τα παμε χαλια αλλα οκ.
womanTENSAIinathens έγραψε:Δεν εχω καταλαβει και ζητω συγνωμη , τι ακριβως ποσταρουμε εδω.
Στο youtube υπαρχουν τοσα βιντεακια με τους voice actors.
Anyway....
Kαι για το απο πανω βιντεο εχω να δηλωσω: Εnglish dubbing sucks! Τα καταστρεφουν τα ανιμ, δεν αποδιδουν συναισθημα ή δεν ξερω και γω τι. Εχω ακουσει τους straw hat με αγγλικες φωνες και δεν πορωθηκα στο απειροελαχιστο και ειναι οι straw hat, οι λατρειες!
Το japanese dubbing αξιζει!Καλα για την ελληνικη μεταγλωττιση δεν τα παμε χαλια αλλα οκ.
χαχαχααχ :xD: :xD:womanTENSAIinathens έγραψε:Kαλα ας δοκιμασει και τα δυο και οποιο του αρεσει καλυτερα.
Σορρυ αν ακουστηκε καπως η παραπανω φραση
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης