καινουργιος ε? λοιπον καλυτερα να μην γραφεις greeklish... υπρχει πιθανοτητα αποκλεισμου απο καποιον admin..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ποιο GEAR του Luffy σας αρεσει περισσοτερο?????
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
GEARS:
52 Απ: Ποιο GEAR του Luffy σας αρεσει περισσοτερο????? Δευ 19 Νοε 2012, 16:51
????????
γιατι εχει ανακοινωθει καινουριο gear??
53 Απ: Ποιο GEAR του Luffy σας αρεσει περισσοτερο????? Δευ 19 Νοε 2012, 17:15
Oro Jackson
κοιταχτε γτ μαλλον θα παρεξηγηθω..στο fb μιλαγα με μια ιαπονεζα για μλκιες(καβλες ειναι οι ιαπονεζουλες) τεσπα, και κατι ανεφερε για op και πιασαμε κουβεντα και μου εδωσε ενα forum και ελεγε τα χειροτερα μεσα στο οποιο εγραφε ο oda kai ανεφερε αλλους 2 που συνεργαζεται για την εκδοση και το σεναριο του op. και πολλα απο αυτα που ειχα διαβασει τα γραφω οποτε βρισκω ευκαιρια..δεν βγαζω τπτ απο αυτα απο το μυαλο μου..δεν νομιζω οτι εχω τοσο φαντασια..οποτε μην με κατηγορειτε αν μερικα σας φενονται αρλουμπες..δεν το λεω για σενα dimis , απλα το λεω γενικα.
Ανεφεραν οτι στο τεταρτο gear οπως στο 2nd μπορει και ανεβαζει την ταχυτητα της καρδιας του και αυξανει κατα συνεπεια την ταχυτητα του, στο 4ο θα μπορει να ελεγχει ενα ενα τα κυτταρα του και θα κανει διαφορα..τωρα παραπανω δεν ξερω..αλλα σκεφτειτε μονο με την ιδιοτητα του φρουτου να μπορει να κινει ενα ενα τα κυταρα του σωματος του..τωρα πως και τι μην με ρωτατε..
Ανεφεραν οτι στο τεταρτο gear οπως στο 2nd μπορει και ανεβαζει την ταχυτητα της καρδιας του και αυξανει κατα συνεπεια την ταχυτητα του, στο 4ο θα μπορει να ελεγχει ενα ενα τα κυτταρα του και θα κανει διαφορα..τωρα παραπανω δεν ξερω..αλλα σκεφτειτε μονο με την ιδιοτητα του φρουτου να μπορει να κινει ενα ενα τα κυταρα του σωματος του..τωρα πως και τι μην με ρωτατε..
54 Απ: Ποιο GEAR του Luffy σας αρεσει περισσοτερο????? Δευ 19 Νοε 2012, 18:22
????????
κατι τετοιο δηλαδη ... δεν ξερω κατα ποσο μουφα ειναι η πικ.. κυκλοφορουν πολλες.
καντε δεκσι κλικ οπεν γιατι το φορουμ ειναι λιγο μικρο και δεν χωραει η πικ :haha:
καντε δεκσι κλικ οπεν γιατι το φορουμ ειναι λιγο μικρο και δεν χωραει η πικ :haha:
55 Απ: Ποιο GEAR του Luffy σας αρεσει περισσοτερο????? Δευ 19 Νοε 2012, 20:16
The Strongest
ρε Dimi τι ΜΙΚΡΗ εικόνα που μας έβαλες να δούμε :xD: :xD: :xD:
56 Απ: Ποιο GEAR του Luffy σας αρεσει περισσοτερο????? Δευ 19 Νοε 2012, 20:33
Oro Jackson
δεν ξερω..ναι τις εχω δει και εγω τις photo αυτες αλλα δεν ξερω αν εννοουν κατι τετοιο..ελπιζω οχι γτ δεν μου φενεται τοσο τρελο
57 Απ: Ποιο GEAR του Luffy σας αρεσει περισσοτερο????? Δευ 19 Νοε 2012, 21:00
The Strongest
ούτε και εμένα
58 Απ: Ποιο GEAR του Luffy σας αρεσει περισσοτερο????? Δευ 19 Νοε 2012, 23:06
????????
Και αυτος ο Οντα θα αργησει ακομα να μας δειξει τι πραγματικα μπορει να κανει μετα απο 2 χρονια
59 Απ: Ποιο GEAR του Luffy σας αρεσει περισσοτερο????? Τρι 20 Νοε 2012, 15:48
Xrhstos D. Kol
Εμενα καλο μου φανηκε, αλλα πως θα τον βοηθαει αυτο δν ξερω
60 Απ: Ποιο GEAR του Luffy σας αρεσει περισσοτερο????? Πεμ 22 Νοε 2012, 11:37
Oro Jackson
Xrhstos D. Kol έγραψε:Εμενα καλο μου φανηκε, αλλα πως θα τον βοηθαει αυτο δν ξερω
ευστοχη η "απορια" σου..και εγω δεν ξερω..μπορει να ανεβαζει πχ. την δυναμη του οπως το gear 3rd , αλλα θα μου πεις, τοτε τι θα γινει με το gear 3rd..μηπως θα αρχησει να πολλαπλασιαζεται?
μπορει να του δινει την δυνατοτητα απλα νεων επιθεσεων και σε combination με τις κανονικες του επιθεσεις να κανει τρελα combo..οπως με το gear 3rd και bazooka..
61 Απ: Ποιο GEAR του Luffy σας αρεσει περισσοτερο????? Πεμ 22 Νοε 2012, 16:03
????????
Η απλα να κανει πχ το χερι του μυτερο και + bushosoku να το κανει σαν ξιφος η κατι παρομοιο
62 Απ: Ποιο GEAR του Luffy σας αρεσει περισσοτερο????? Πεμ 22 Νοε 2012, 16:42
????????
παιδια πιστευω οτι ο λουφη θα μαθει και μια αλλη τενιικη ανωτερη απο το gear second...
και ετσι θα γινει πολυ δυνατος
πρωσοπικα πιστευω οτι θα οτι μπορει η νεα τεχνικη που θα μαθει να γινετε ολοκληρος φωτια και οχι μονο το χερι του ωπος εχουμε δει...
και ετσι θα γινει πολυ δυνατος
πρωσοπικα πιστευω οτι θα οτι μπορει η νεα τεχνικη που θα μαθει να γινετε ολοκληρος φωτια και οχι μονο το χερι του ωπος εχουμε δει...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης