Ο Gol D. Roger έχει την δύναμη να κάνει ένα φιλλερο-arc σαν αυτό στο fishman island ενδιαφέρον μόνο και μόνο επειδή εμφανίστηκε για μισό λεπτό στο τέλος :P. Αν αυτό δεν είναι δύναμη, τι είναι;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
102 Απ: [THEORY] Τι δυναμη πιστευετε οτι ειχε ο Gold Roger??? Πεμ 18 Φεβ 2016, 23:07
The Red-Haired
Ο Roger έχει πεθάνει 100%. Ο θάνατός του είναι ο θεμέλιος λίθος όλου του story..
Επίσης δεν υπάρχει λογική εξήγηση για το πώς επέζησε της εκτέλεσης. Ένα flaw του Oda είναι πως δε δείχνει κανέναν υψηλόβαθμο Marine ή κάποιον από την κυβέρνηση στην εκτέλεσή του.. Δε λέω πως δεν υπήρχαν κάπου, αλλά δείχνει μόνο τους rookies.
Επίσης δεν υπάρχει λογική εξήγηση για το πώς επέζησε της εκτέλεσης. Ένα flaw του Oda είναι πως δε δείχνει κανέναν υψηλόβαθμο Marine ή κάποιον από την κυβέρνηση στην εκτέλεσή του.. Δε λέω πως δεν υπήρχαν κάπου, αλλά δείχνει μόνο τους rookies.
103 Απ: [THEORY] Τι δυναμη πιστευετε οτι ειχε ο Gold Roger??? Πεμ 18 Φεβ 2016, 23:21
Kamikaze
Μια χαρά ήταν το Fishman Island.Crimson Viper έγραψε:Ο Gol D. Roger έχει την δύναμη να κάνει ένα φιλλερο-arc σαν αυτό στο fishman island ενδιαφέρον μόνο και μόνο επειδή εμφανίστηκε για μισό λεπτό στο τέλος :P. Αν αυτό δεν είναι δύναμη, τι είναι;
104 Απ: [THEORY] Τι δυναμη πιστευετε οτι ειχε ο Gold Roger??? Πεμ 18 Φεβ 2016, 23:59
the d
ο σενγκοκου στη μαρινφορντ ειπε οτι ο ας πηρε τις δυναμεις του πατερα του δεν ειναι πιθανο να ενοουσε το φρουτο του
105 Απ: [THEORY] Τι δυναμη πιστευετε οτι ειχε ο Gold Roger??? Παρ 19 Φεβ 2016, 00:06
Scarlet D.
και η DanDan ειδε πολλες ομοιοτητες μεταξυ αυτου και του πατερα του και το πως δεν ετρεξε οταν ενας φιλος του κινδυνευε, μπορει να εννουσε και χαρακτηραthe d έγραψε:ο σενγκοκου στη μαρινφορντ ειπε οτι ο ας πηρε τις δυναμεις του πατερα του δεν ειναι πιθανο να ενοουσε το φρουτο του
106 Απ: [THEORY] Τι δυναμη πιστευετε οτι ειχε ο Gold Roger??? Παρ 19 Φεβ 2016, 00:40
Aldark
E καλά , ακόμα δεν τα χει δείξει αυτά , όπως δεν είχε δείξει ότι αράζανε από κάτω κι όλα τα μεγάλα κεφάλια του "σημερα"The Red-Haired έγραψε:Ο Roger έχει πεθάνει 100%. Ο θάνατός του είναι ο θεμέλιος λίθος όλου του story..
107 Απ: [THEORY] Τι δυναμη πιστευετε οτι ειχε ο Gold Roger??? Παρ 19 Φεβ 2016, 00:41
NikosV20
Να σας πω και μια άλλη εκδοχή ...
Α) silver rayleigh vice captain χωρίς φρούτο
Β) Roronoa Zoro vice captain χωρίς φρούτο
αντίστοιχα ...
Α') Gol D Roger έφαγε φρούτο(ίσως-γνώμη μου)
Β') Monkey D Luffy έφαγε φρούτο.
Και τώρα θα μου πείτε "μα γιατί τότε που τον πήγαιναν στην «εξέδρα» να τον εκτελέσουν του είχαν ξύλινες «χειροπέδες»"
Και λέω λοιπόν και άλλη μια προσωπική θεωρεία :
Δεν είχε αποκαλύψει ποτέ ότι έφαγε φρούτο του διαβόλου και πολεμούσε μόνο με την φυσική του δύναμη (και τα 3 haki φυσικά) εξάλλου αυτό δείχνει πόσο δυνατός ήταν και για αυτό έγινε και ο Βασιλιάς των Πειρατών .
Και στην ταινία μικρού μήκους που δείχνει ότι πολεμάει με τον Shiki καράβι με καράβι είδατε πως ξαφνικά δυνάμωσαν τα κύματα και έγινε χαμός από το πουθενά και χωρίς να έχει φοβηθεί φυσικά καθόλου.
Και θα μου πείτε αυτό το έκανε το μεγάλο «will» του όπως τότε στο water 7 που ο luffy αγρίεψε με την cocoro san και έσκασε το κύμα με δύναμη και χέστηκαν όλοι τους .
Για πείτε , για παίξτε παιχνίδι !!!
Α) silver rayleigh vice captain χωρίς φρούτο
Β) Roronoa Zoro vice captain χωρίς φρούτο
αντίστοιχα ...
Α') Gol D Roger έφαγε φρούτο(ίσως-γνώμη μου)
Β') Monkey D Luffy έφαγε φρούτο.
Και τώρα θα μου πείτε "μα γιατί τότε που τον πήγαιναν στην «εξέδρα» να τον εκτελέσουν του είχαν ξύλινες «χειροπέδες»"
Και λέω λοιπόν και άλλη μια προσωπική θεωρεία :
Δεν είχε αποκαλύψει ποτέ ότι έφαγε φρούτο του διαβόλου και πολεμούσε μόνο με την φυσική του δύναμη (και τα 3 haki φυσικά) εξάλλου αυτό δείχνει πόσο δυνατός ήταν και για αυτό έγινε και ο Βασιλιάς των Πειρατών .
Και στην ταινία μικρού μήκους που δείχνει ότι πολεμάει με τον Shiki καράβι με καράβι είδατε πως ξαφνικά δυνάμωσαν τα κύματα και έγινε χαμός από το πουθενά και χωρίς να έχει φοβηθεί φυσικά καθόλου.
Και θα μου πείτε αυτό το έκανε το μεγάλο «will» του όπως τότε στο water 7 που ο luffy αγρίεψε με την cocoro san και έσκασε το κύμα με δύναμη και χέστηκαν όλοι τους .
Για πείτε , για παίξτε παιχνίδι !!!
108 Απ: [THEORY] Τι δυναμη πιστευετε οτι ειχε ο Gold Roger??? Παρ 19 Φεβ 2016, 01:12
The Red-Haired
Τώρα που το λες αυτό με τις ξύλινες χειροπέδες είναι λίγο άκυρο.. Βέβαια τις είχε σχεδιάσει στο πρώτο επεισόδιο..
Ο Roger ήταν πιο δυνατός από τον Whitebeard στα νιάτα του.. οπότε λογικά θα έπρεπε να τον βαστάνε 2-3 admirals :P
Ο Roger ήταν πιο δυνατός από τον Whitebeard στα νιάτα του.. οπότε λογικά θα έπρεπε να τον βαστάνε 2-3 admirals :P
109 Απ: [THEORY] Τι δυναμη πιστευετε οτι ειχε ο Gold Roger??? Παρ 19 Φεβ 2016, 01:34
Aldark
για να γίνω λίγο Θάνος , στο μάνγκα τι χειροπέδες είχε; XD
Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι δύναμη του Ρότζερ και πιστεύω δε θα τη μάθουμε. Εγώ θα μάντευα ότι διέθετε εξαιρετικό φρόυτο , και εξαιρετικό χάκι.
Το "voice of all things" , τοποθετήστε ως δύναμη όπου θέλετε...
Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι δύναμη του Ρότζερ και πιστεύω δε θα τη μάθουμε. Εγώ θα μάντευα ότι διέθετε εξαιρετικό φρόυτο , και εξαιρετικό χάκι.
Το "voice of all things" , τοποθετήστε ως δύναμη όπου θέλετε...
110 Απ: [THEORY] Τι δυναμη πιστευετε οτι ειχε ο Gold Roger??? Παρ 19 Φεβ 2016, 01:41
Kamikaze
Αυτό θα έλεγα και εγώ. Πότε ακριβώς έδειξε τι χειροπέδες είχε στο manga; Θα σας πω εγώ, ποτέ.
Και ξαναλέω αν ο Roger είχε Φρούτο δεν θα νόμιζαν οι nakama τους πως είναι μύθος.
Και ξαναλέω αν ο Roger είχε Φρούτο δεν θα νόμιζαν οι nakama τους πως είναι μύθος.
111 Απ: [THEORY] Τι δυναμη πιστευετε οτι ειχε ο Gold Roger??? Παρ 19 Φεβ 2016, 01:45
NikosV20
Δλδ στο μάνγκα δεν δείχνει καθόλου χειροπέδες ??
Όσο για το άλλο ... ότι ήξεραν ότι τα φρούτα είναι μύθος ...
Το κρατούσε κρυφό και από το πλήρωμα του ...
112 Απ: [THEORY] Τι δυναμη πιστευετε οτι ειχε ο Gold Roger??? Παρ 19 Φεβ 2016, 14:41
Tcixlas
δηλαδή δεν έτυχε ποτέ να πέσει στο νερό ας πουμε η να ακουμπήσει καιροζεκι για να φανει αν έχει ή όχι... δε νομιζω
113 Απ: [THEORY] Τι δυναμη πιστευετε οτι ειχε ο Gold Roger??? Παρ 19 Φεβ 2016, 14:50
NikosV20
Κοίτα να δεις ...
Εγω μιλάω σε τόσο ακραία περίπτωση γιατί για να γίνει βασιλιάς των Πειρατών είχε πάρα πολύ δύναμη άσχετα ότι μπορούσε να ακούσει την φωνή των πραγμάτων .
Εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ το θέμα γιατί θεωρώ ότι είχε κάτι το εξωπραγματικό .
Εγω μιλάω σε τόσο ακραία περίπτωση γιατί για να γίνει βασιλιάς των Πειρατών είχε πάρα πολύ δύναμη άσχετα ότι μπορούσε να ακούσει την φωνή των πραγμάτων .
Εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ το θέμα γιατί θεωρώ ότι είχε κάτι το εξωπραγματικό .
114 Απ: [THEORY] Τι δυναμη πιστευετε οτι ειχε ο Gold Roger??? Παρ 19 Φεβ 2016, 14:56
Tcixlas
ναι απλά μπορεί να είχε εξωπραγματικό χάκι ας πουμε
115 Απ: [THEORY] Τι δυναμη πιστευετε οτι ειχε ο Gold Roger??? Παρ 19 Φεβ 2016, 15:15
NikosV20
Ναι παίζει και αυτό το ενδεχόμενο ...
Ωχ ρε συ μου ήρθε φλασιά τώρα !
Ο silver rayleigh είχε και το haki του κατακτητή άρα είχε και αυτός βασιλικό αίμα έτσι ήταν "D" !!!
Ωχ ρε συ μου ήρθε φλασιά τώρα !
Ο silver rayleigh είχε και το haki του κατακτητή άρα είχε και αυτός βασιλικό αίμα έτσι ήταν "D" !!!
116 Απ: [THEORY] Τι δυναμη πιστευετε οτι ειχε ο Gold Roger??? Παρ 19 Φεβ 2016, 15:50
Aldark
Δεν πάει έτσι το χάκι του κατακτητή. Ο Doflamingo ή ο Εδουάρδος Νεοπύλος είναι Ντι;
117 Απ: [THEORY] Τι δυναμη πιστευετε οτι ειχε ο Gold Roger??? Παρ 19 Φεβ 2016, 16:29
NikosV20
Ναι και οι tenryuubito σαφώς και δεν εννοούσα αυτό απλός έχω την απορία για το τι οικογένεια ,τι αίμα δλδ είχε ο silver για να το έχει !!!
118 Απ: [THEORY] Τι δυναμη πιστευετε οτι ειχε ο Gold Roger??? Παρ 19 Φεβ 2016, 22:33
the d
κοιταξτε να δειτε τη συναντηση του γκαρπ με τον ροτζερ και προσεξτε τη φωτια στο κερι
120 Απ: [THEORY] Τι δυναμη πιστευετε οτι ειχε ο Gold Roger??? Σαβ 20 Φεβ 2016, 13:17
Kamikaze
Στο manga δεν δείχνει καθόλου τις χειροπέδες και αποκλείεται να το κρατούσε κρυφό. Απλά δεν γίνεται. Θα το είχαν καταλάβει έστω.NikosV20 έγραψε:Δλδ στο μάνγκα δεν δείχνει καθόλου χειροπέδες ??
Δεν πάει έτσι, όλοι οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν Haoshoku απλά το θέμα είναι να αποκτήσεις τεράστια θέληση για κάτι για να το κάνεις. Μόνο ένας στους 1.000.000 το καταφέρνει αυτό. Σύμφωνα με τον Chinjao πάρα πολλοί rookies και μη στο Νέο Κόσμο έχουν Haoshoku. Προφανώς και δεν είναι όλοι τους D... εκτός αυτού από όσους D που έχουμε δει μόνο δύο έχουν δείξει το συγκεκριμένο haki.NikosV20 έγραψε:
1ον λάμπαthe d έγραψε:κοιταξτε να δειτε τη συναντηση του γκαρπ με τον ροτζερ και προσεξτε τη φωτια στο κερι
2ον τι το περίεργο έχει; Σε ένα panel τη δείχνει μόνο.
121 Απ: [THEORY] Τι δυναμη πιστευετε οτι ειχε ο Gold Roger??? Σαβ 20 Φεβ 2016, 15:03
Tcixlas
μιλάει για το ανιμ που τη δείχνει να σβήνει για δευτερόλεπτα και να αναβει ξανα
123 Απ: [THEORY] Τι δυναμη πιστευετε οτι ειχε ο Gold Roger??? Σαβ 20 Φεβ 2016, 15:58
Tcixlas
αι νοου απλά με βάση αυτό ο φίλος μα στηρίζει τη θεωρία του για το μερα μερα
124 Απ: [THEORY] Τι δυναμη πιστευετε οτι ειχε ο Gold Roger??? Κυρ 21 Φεβ 2016, 03:22
Kamikaze
Άρα τη στηρίζει σε non canon υλικό.
125 Απ: [THEORY] Τι δυναμη πιστευετε οτι ειχε ο Gold Roger??? Κυρ 21 Φεβ 2016, 09:07
Tcixlas
ναι σε αυτόν το τονίζω όχι σε σένα βρε, είναι λάθος μεν απλά οι περισσότεροι δεν διαβάζουν μανγκα, αλλα κι εκτός αυτού και να διαβάζουν στα περισσότερα το μάτι εμπιστεύεται το ανιμ αν δεν θυμασαι κάθε σκηνή στο μανγκα
One Piece Gr » One Piece » Γενική Συζήτηση One Piece » [THEORY] Τι δυναμη πιστευετε οτι ειχε ο Gold Roger???
Παρόμοια θέματα
» [THEORY] Η κρυφη "κοσμικη" δυναμη του Sanji...
» για ποιον λογο πιστευετε ο roger πηγε να εκτελεστει ?
» ποιος πιστευετε εχει μεγαλωσει ι δυναμη του πιο πολλη απο τους συπερνοβας μετα το τιμε σκιπ
» [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara?
» Ποια σκηνή του one piece είχε το περισσότερο αίμα;
» για ποιον λογο πιστευετε ο roger πηγε να εκτελεστει ?
» ποιος πιστευετε εχει μεγαλωσει ι δυναμη του πιο πολλη απο τους συπερνοβας μετα το τιμε σκιπ
» [THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara?
» Ποια σκηνή του one piece είχε το περισσότερο αίμα;
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης