Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

karamin

karamin

θα αποκαλυφθει καμια συγγενεια ή καμια σχεση απο το παρελθον του Luffy με τον Smoke και θα μας στειλει παλι ο oda!!!!

Ace

Ace

Και εμένα μου φαίνεται πως είναι κάτι παραπάνω από αυτά που μας έχει δείξει ο Όντα.

DorianGray

DorianGray

Αυτό που μετράει είναι ότι επιτέλους μας δείχνει τους παλιούς που δυνάμωσαν κι'όχι αποτυχημένους Fishmen.

karamin

karamin

περιμενω εμφανιση supernovas,ειδικα Capone,να δω τι τον τραβηξε.επισης εμφανιση Coby και Buggy!!!!!!

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
elgreco_moria έγραψε:
Tankianism έγραψε:
Patty D Luffy έγραψε:Ναι, η σχέση Roger-Garp είχε καταλήξει να είναι φιλική και να τρέφουν αμοιβαία συμπάθεια, αλλα δεν νομίζω να συμβεί αυτό με τον σμόκερ..

Εχει ηδη συμβει... Ο λουφφυ ηδη εχει σωσει τη ζωη του Σμοκερ
τι λες μωρε ναρκωτικα περνεις? :xD:

uchiha1991 έγραψε:στην αραμπαστα αν θυμασαι οταν ξεφυγαν απο το κλουβι που τους ειχε βαλει ο κροκο ο λουφυ ειπε στο ζορο να μην αφησει τον σμοκερ να πνιγει και να τον βγαλει μαζι τους εξω....

Μαλλον δε παιρνω ναρκωτικα.
Για μενα παντως ο πιο ενδιαφερον Supernova ειναι ο Drake ο οποιος πρεπει να εχει πολυ ενδιαφερον παρελθον. Επισης θελω να μαθω τι απεγινε η Boney

DorianGray

DorianGray

Ναι,σκέφτομαι πως είναι τόσα πολλά αυτά που περιμένουμε να δούμε και γι'αυτό δεν μπορεί να αργήσουν και πολύ.Μέσα στα επόμενα 10 χρόνια οι απορίες μας θα έχουν λυθεί πλήρως πιστεύω.

DorianGray

DorianGray

Παιδιά,εφόσον δεν έχει επεισόδιο σήμερα,ανέλαβα να ετοιμάσω την δική μου εκδοχή.Περιμένω κριτική.

http://www.grapheine.com/bombaytv/v2/play.php?id=155091

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

DorianGray έγραψε:Παιδιά,εφόσον δεν έχει επεισόδιο σήμερα,ανέλαβα να ετοιμάσω την δική μου εκδοχή.Περιμένω κριτική.

βλακια....:P

DorianGray

DorianGray

Gomugomunoluffy έγραψε:
DorianGray έγραψε:Παιδιά,εφόσον δεν έχει επεισόδιο σήμερα,ανέλαβα να ετοιμάσω την δική μου εκδοχή.Περιμένω κριτική.

βλακια....:P

Με πολλή ειλικρίνεια θα συμφωνήσω...i hate everythin\'

DestructionMan

DestructionMan

ΠΟΛΥ ΓΑΜΑΤΟ ΤΣΑΠΤΕΡ !!!!! Θα πέσει ξυυλοοοοοοοοοοοοο.... dont talk to me, i k try

crimson

crimson

δηλαδη θα χασει την θεση του σιτσιμπουκαι ο λο μετα απο αυτο ε? το επομενο θα ειναι ακομα πιο γαματο...

petrikios

petrikios

Σαν του Shiki την επιθεση μου φανηκε...που εκανε τα πραγματα να αιωρουντε και τα ελεγχε...με την μονη διαφορα οτι εκεινος επρεπε πρωτα να τα αγγιξει...

crimson

crimson

ο σικι ειχε το levitation φρουτο που μπορει να κανει μονο αυτο, ο λο μπορει να κανει οτι θελει μεσα στο room του..μια ερωτηση, λετε τα παγωμενα σωματα που ειδαν στο δωματιο να ανηκουν στους 100 πειρατες που σκοτωσε ο λο για να παρει τις καρδιεσ τους?????

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Ωωωω... μάχη Law vs Smoker.. το αρκ πάει από το καλό στο καλύτερο!!!!!

petrikios

petrikios

Ναι ξερω το φρουτο του Shiki και του Law η συγκεκριμενη κινηση σου λεω τι μου θυμησε...οσο για τους Frozen People πολυ πιθανο να ειναι αυτοι που λες..

luffy_is_paok

luffy_is_paok

οπα οπα ποιες καρδιες πηρε ο law ποτε το εδειξε στο μανγκα αυτο??

crimson

crimson

http://www.mangareader.net/one-piece/659/19 εδω το λενε οι μαρινς...

luffy_is_paok

luffy_is_paok

ok thanks gj!

patric94

patric94

Θα συμφωνησω οτι το αρκ παει απο το καλο στο καλυτερο!!
Ελπιζω μετα τα 2 χρονια να μην ειναι μονο αυτο το καινουργιο κολπακι του Law.Παντως καλο ειναι δεν λεω γιατι οχι μονο το καραβι αλλα και το ποταμι σηκωσε!Πολυ badass!!Οσο για το smoker vs law το κοβω εναν απλο τσαμπουκα τιποτ αλλο(βλ mihaw vs vista που απλα κοντραρισαν τα σπαθια τους). Θα θελα να δω μεγαλη μαχη αλλα και ο sanji να του ριξει καμια δεν θα με χαλαγε, μπας και δουμε αν εχει η δεν εχει haki...

Nami-san!!! Robin-swan!!!

Nami-san!!! Robin-swan!!!

Όσο πάει και καλυτερεύει το πράγμα...

vaggelis94

vaggelis94

ΠΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Οσο πάει γίνεται όλο και καλύτερο.....Ο λο από εκεί που έκανε μία ώρα να φτιάξει το ρουμ ,τώρα το κάνει αμέσως και είναι και τούμπανος....Μόνο μην μας απογοητεύσει ο όντα και τελικά ακυρώσει την μάχη μεταξύ των δύο τους...Το πλήρωμά του ομως που ειναι?

petrikios

petrikios

Mπα δεν πιστευω να γινει καμια σοβαρη μαχη...λιγο επιδειξη δυναμης και θα σταματησει για καποιον λογο...ετσι και αλλιως ο Smoker εχει τους S.H στο μυαλο του...τωρα δε που τους ειδε με τα ματια του αλιμονο τους...ετσι και αλλιως θα ταν fail να παλεψουν αγρια μεταξυ τους και να τραυματιστουν σοβαρα και οι 2...

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

ωραιο και αυτο το επεισοδιο...αραγε θα δουμε εστο κ λιγη μαχη ?:D
δεν μας εδειξε τελικα ποιος ειναι ο Boss poυ ειδαμε στο προηγουμενο...

karamin

karamin

τρομερο chapter!!!!μαλλον θα γινει αυτο που εγραψα πριν μερες...θα παλεψουν law με σμοκερ,αλλα οχι κατι σοβαρο...απλα να μην δει ο luffy τον smoker....κλασικα απ οκατι τετοιες επικες συναντησεις ο luffy θα λειπει...χαχαχ...το νησι εχει παρα πολλους χαρακτηρες.!!!τους κενταυρους που δεν μας εδειξε καν...αυτους που σταματησαν τον luffy,την γκομενα με τα φτερα,τους επιστημονοες με το αεριο και τον boss τους.τον brook....μιλαμε γινεται χαμος!!!κακι δινει συνεχεια ο oda!!!απιστευτη συνεχεια μας περιμενει!!!!

dem

dem

εγκατειλειμενο νησι σου λεει μετα... xD

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης