Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Monkey D. Mpaki

Monkey D. Mpaki

karamin έγραψε:Οντως,μοιαζει απιστευτα με τον brogy αλλα δεν ειναι! αποδειξη αυτο το εξωφυλο:http://images.wikia.com/onepiece/images/4/43/LittleGarden_2YL.jpg

Ο Law εχει σχεδιο...σιγα να μην μπηκε για να γινει τσιρακι;;πατε καλα ρε;εινια πανεξυπνος ο τυπος!πω πω τι εχει να γινει!!!

Λετε το main battle να γινει με τους κενταυρους;οταν τος διχνει με σκια,διακρινεται μια γυναικια μορφη,ενας με σπαθι και μαλλον ο ενας κραταει rifle.....για δειτε καλυτερα και πειτε την γνωμη σας...Μαλλον ο smoke θα παλεψει με τον law και δνε θα προλαβει τους mugiwaras...εντομεταξυ οι τυποι με τα αερια μιλουν για τον smoke με τον αρχηγο τους-αεριο και λενε να κρυφτουνε....απο την αλλη ο law λεει οτι ειναι το νησι του εκει......ειναι κα αυτος ο samurai ο διαμελισμενος που ψαχνει το παιδι του.....επισης ειναι χωρισμενοι και οι mugiwaras.....χαμος!!!ο oda δεν αστειευεται!!!εχει τρελη εμπνευση!εχει ανοιξει παρα πολλα μετωπα!!!!χεχε....! :haha:

εχεις δικιο φιλος!!!
και οσο για τον Λο συμφωνω.... σιγα μη παει αυτη η αλητοφατσα να γινει τσιρακι τους.....

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Πολύ καλό αυτό το αρκ, παρα πολύ καλό... σιγά σιγά όλα περιπλέκονται Μαρέσει πολύ !!aww

Elidor

Elidor

Avarga
Για αυτο ηταν κομματιασμενος ο αλλος... Λεω και εγω, μονο ενας υπαρχει με αυτη τη δυναμη και αυτος ειναι ο Μπαγκυ... Για να κομματιαστει αυτος εβαλε το χερακι του ο Law..

crimson

crimson

μαλλον με σμοκερ θα γινει η μαχη...απλα επρεπε να δουμε και λο μιας και ηταν μαστ να γινει η συναντηση του με τον λουφυ επειδη τον εσωσε και τωρα θα δουμε αν γινουν πραγματικα φιλοι...απο την μια ο τραγαλγαρ εχει τρελο σεβασμο στον λουφαρο και απο την αλλη υπαρχει ευγνωμοσυνη δεν μπορω να δω μια μαχη μεταξυ τους και αν ναι κατι τρελο πρεπει να παιξει γιατι παρολο που ο λο ειναι τρελαρας ειναι και τιμιος..

karamin

karamin

πιστευω οτι ενδεχεται ο luffy να μην δει ουτε τον smoker ουτε τον law.....παιζει πολυ αυτο....να παλεψουν οι δυο πρωτοι...οχι απαραιτητα να σκοτωθουν στο ξυλο,απλα να παλεψουν τοσο ωστε να μην τους δει ο luffy και να φυγουν απο το νησι...

DorianGray

DorianGray

Αν ο Luffy δει τον Smoker θα πέσει ξύλο γι'αυτό και δεν νομίζω να γίνει.Σε αυτό το arc αντίπαλος τους θα είναι ο Boss πιστεύω.Άρα προβλέπω να την κοπανήσει ο Smoker μετά από λογομαχία με τον Law και ίσως γίνει συνάντηση Luffy-Law για να πάρουμε πληροφορίες για το timeskip.Μάχη μεταξύ τους θα μου φανεί περίεργη γιατί του έσωσε τη ζωή.

Nami-san!!! Robin-swan!!!

Nami-san!!! Robin-swan!!!

Δεν παίζει να πέσει ξύλο Luffy-Smoker. Το πολύ-πολύ να αλλάξει καμία ψιλή o Smoker με τον Law και να φύγει από το τρελόνησο. Πάντως το τελευταίο τσαπτεράκι αναθέρμανε το ενδιαφέρον μου για το Arc σε μεγάλο βαθμό...

DevilFruit

DevilFruit

θελω να δω μαχη Law vs Buggy!

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

DorianGray έγραψε:Αν ο Luffy δει τον Smoker θα πέσει ξύλο γι'αυτό και δεν νομίζω να γίνει.Σε αυτό το arc αντίπαλος τους θα είναι ο Boss πιστεύω.Άρα προβλέπω να την κοπανήσει ο Smoker μετά από λογομαχία με τον Law και ίσως γίνει συνάντηση Luffy-Law για να πάρουμε πληροφορίες για το timeskip.Μάχη μεταξύ τους θα μου φανεί περίεργη γιατί του έσωσε τη ζωή.
οπως ειπα πιο πριν αυτο ακριβως πιστευω και εγω...
αλλα για να δουμε τι απο αυτα θα γινει ή τι δεν θα γινει...:D

karamin

karamin

law vs buggy???????το σκεφτομουν αυτο....λετε αν εχει δυναμωσει ο τρελοκλοουν να δερνει τον law λογω του φρουτου του,που ετσι και αλλιως διαμελιζει το σωμα του;χαχαχαχαχαχα.....τρελο σεναριο αλλαεχει βαση!

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Μπορεί ο Μπάγκυ να μην επιρρεάζεται επειδή θα μπορεί να ελέγχει τα κομμάτια του :xD:

Ace

Ace

Το ότι ο Law έγινε Shichibukai δεν πάει να πει ότι έγινε και "κακός".
Jinbe
Kuma
Mihawk
Hancock
Και οι 4 είναι Shichibukai αλλά και οι 4 έχουν βοηθήσει τους SHs.
Ο Law έχει κάποιο σχέδιο προφανώς και το να είναι Shichibukai έχει κάποια προνόμια τα οποία τον βοηθάν αρκετά.
Επίσης δεν νομίζω να τις παίξει με τον Smoker γιατί τυπικά και οι 2 είναι με την WG.

PS. Ξέρει κανείς γιατί ο Smoker έχει τέτοια καύλα με το να πιάσει τον Luffy?

Nikos.G_draGoN

Nikos.G_draGoN

Προφανώς βλέποντας τον να γελάει,στην παρολίγο εκτέλεση του απο τον Buggy και συγκρίνοντας τον με τον Roger ήθελε να τον πιάσει...το γεγονός ότι ειναι γιος επίσης του Dragon και αυτός τον σταμάτησε + του ότι του έχει ξεφύγει αρκετές φορες πλέον του έχει δημιουργηθεί μένος-προσωπικό στοίχημα στο να τον πιάσει...!

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
O smoker εχει αναπτυξει με τον Λουφφυ μια σχεση παρομοια με την Garp - Roger

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

Tankianism έγραψε:O smoker εχει αναπτυξει με τον Λουφφυ μια σχεση παρομοια με την Garp - Roger
καλα ναι δεν εχουν αναπτυξει ακομα τετεια σχεση αλλα καπως ετσι εξελισετε...αν και πιστευω οτι ο grap και ο roger θα ηταν καπως φιλοι και θα ειχαν τα μυστικα τους...εκτος αυτο με τον ace

Sosa

Sosa

Εγω νομιζω οτι η αντιστοιχη σχεση Ροτζερ-Γκαρπ, θα ειναι Λουφυ-Κομπυ.

crimson

crimson

εγω πιστευω οτι του σμοκερ του εχει γινει εμμονη να πιασει τον λουφυ..οι κομπυ-λουφυ προκειται να αναπτυξουν σχεση σαν γκαρπ-ροτζερ..το θεμα ειναι να δουμε τι σχεση θα αναπτυξει ο λουφυ με τον λο.. :xD: σοσα με προλαβες

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

ναι ετσι μου κολαει καλυτερα coby-luffy / grap-roger

DorianGray

DorianGray

Ναι,συμφωνώ κι'εγώ.

luffy_is_paok

luffy_is_paok

κοιτα 8α ηταν ωραιο αλλα θεωρω smoker>coby αρα με αρεσει πιο πολυ luffy-smoker

than132

than132

βασικα εγω νομιζω οτι απλα επιδι στην λογκταουν ο σμοκερ ειχε πει στον λουφυ οτι αν δεν μπορει να τον νικισει δεν ειναι ικανοσ να παει γραντ λινε και νιου γουορλντ και ο λουφυ δεν τελιωσε ποτε την μαχη μαζι του.. θελει να παλεψουν για να δει τι αξιζει ο λουφυ πραγματικα..........και για αφτο του εχει γινει εμμονή γιατι ποτε δεν μπορεσε να ολοκληροση την μαχη τους .!

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Ναι, η σχέση Roger-Garp είχε καταλήξει να είναι φιλική και να τρέφουν αμοιβαία συμπάθεια, αλλα δεν νομίζω να συμβεί αυτό με τον σμόκερ..

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Patty D Luffy έγραψε:Ναι, η σχέση Roger-Garp είχε καταλήξει να είναι φιλική και να τρέφουν αμοιβαία συμπάθεια, αλλα δεν νομίζω να συμβεί αυτό με τον σμόκερ..

Εχει ηδη συμβει... Ο λουφφυ ηδη εχει σωσει τη ζωη του Σμοκερ

elgreco_moria

elgreco_moria

Tankianism έγραψε:
Patty D Luffy έγραψε:Ναι, η σχέση Roger-Garp είχε καταλήξει να είναι φιλική και να τρέφουν αμοιβαία συμπάθεια, αλλα δεν νομίζω να συμβεί αυτό με τον σμόκερ..

Εχει ηδη συμβει... Ο λουφφυ ηδη εχει σωσει τη ζωη του Σμοκερ
τι λες μωρε ναρκωτικα περνεις? :xD:

uchiha1991

uchiha1991

στην αραμπαστα αν θυμασαι οταν ξεφυγαν απο το κλουβι που τους ειχε βαλει ο κροκο ο λουφυ ειπε στο ζορο να μην αφησει τον σμοκερ να πνιγει και να τον βγαλει μαζι τους εξω....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης