Kauko έγραψε:woman trollz...
σοβαρα δεν το καταλαβα, ξερεις ειμαι ακομα αγνο κοριτσι σαν το παρθενο ελαιολαδο
Τι ειπα?!
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Kauko έγραψε:woman trollz...
souidos έγραψε:εε εκει π ηταν επρεπε κτ ν κανει γ ν διξει τν αντρισμο του
womanTENSAIinathens έγραψε:souidos έγραψε:εε εκει π ηταν επρεπε κτ ν κανει γ ν διξει τν αντρισμο του
Eκει που ηταν ο Sanji ,ηταν τραβεστι, οχι κανονικες γυναικες. Που να εδειχνε τον αντρισμο του;
Μεγάλωσε κιόλας στην κανονική του μορφή.Monkey D. Mpaki έγραψε:Ο Chopper ίδιος εμεινε ρε παιδια!! ενα καπελο αλλαξε
Τι λες φιλε,δεν αλαξε ο chopper καλα κατσε να δεις τι εχει αν γινει στο fishman island!!!Εμενα μου αρεσε ποιο πολυ η αλαγη zoro και Luffy!!!Monkey D. Mpaki έγραψε:Ο Chopper ίδιος εμεινε ρε παιδια!! ενα καπελο αλλαξε
ο Φρανκ ειναι πιο δυνατος μεν αλλα εμφανιση δεν μ αρεσε τοσο πολυ ρομποτικι παιζει πανω του...
Τι???δεν σου αρεσε ο sanji??? :conf: :conf: :conf: Τι λες τωρα ο τυπος δεν πεζεται!!!Gomugomunoluffy έγραψε:εγω θα πω πιανου ΔΕΝ μου αρεσε....του sanji δεν μου αρεσε καθολου μαλιστα...ειναι σαν να μην ειναι ο σαντζι που ξεραμε ειναι σαν να μπικε νεο μελος στο crew...τον εχουνε κανει τελιως γελιο και δεν μιαζει καθολου με τον sanji που ξεραμε που ανικε στο φονικο τριο!
+φωνω με τον mike, φιλε για μενα ο sanji εγονε πιο τελοιος απο οτι ηταν πρινMike13 έγραψε:Τι???δεν σου αρεσε ο sanji??? :conf: :conf: :conf: Τι λες τωρα ο τυπος δεν πεζεται!!!Gomugomunoluffy έγραψε:εγω θα πω πιανου ΔΕΝ μου αρεσε....του sanji δεν μου αρεσε καθολου μαλιστα...ειναι σαν να μην ειναι ο σαντζι που ξεραμε ειναι σαν να μπικε νεο μελος στο crew...τον εχουνε κανει τελιως γελιο και δεν μιαζει καθολου με τον sanji που ξεραμε που ανικε στο φονικο τριο!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης