Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Anime Vs Manga

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Anime Vs Manga

Anime Vs Manga - Σελίδα 5 Vote_c1063%Anime Vs Manga - Σελίδα 5 Vote_c10 63% [ 60 ]
Anime Vs Manga - Σελίδα 5 Vote_c1037%Anime Vs Manga - Σελίδα 5 Vote_c10 37% [ 36 ]
Σύνολο Ψήφων : 96

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 6]

101Anime Vs Manga - Σελίδα 5 Empty Απ: Anime Vs Manga Κυρ 21 Αυγ 2011, 13:21

iFiVa

iFiVa

karamin έγραψε:γαματο το manga αλλα την ζωντανια του anime δεν την αλλαζω με τιποτα!!!

ναι αλλα μερικα animes ειναι τραγικα σε σχεση με τα manga τους....p.x. katekyo hitman reborn....το manga εχει πολυ αιμα ενω το anime μονο σε μια σκηνη εχει που ενας σκατζοχιρος τσιμπισε καταλαθος ενα ατομο στο χερι και ετρεχε λιγο αιμα aaaaaah!

102Anime Vs Manga - Σελίδα 5 Empty Απ: Anime Vs Manga Παρ 26 Αυγ 2011, 12:40

Z3r0k1ll3r

Z3r0k1ll3r

Εγώ σίγουρα προτιμώ το anime.
Το anime έχει χρώμα, ήχο, περισσότερες κινήσεις που σε βοηθάνε να καταλάβεις καλύτερα το τι γίνετε - σε αντίθεση με το manga που υστερεί στους προαναφερθείσες τομείς.

103Anime Vs Manga - Σελίδα 5 Empty Απ: Anime Vs Manga Παρ 02 Σεπ 2011, 17:01

nikos kritikos

nikos kritikos

anime φυσικα

alphaetomega έγραψε:
Red Dragon έγραψε:το anime χιλιες φορες ρε, εχει κινιση, ακους φωνη, εχει ζωντανια, εχει χρωμα, εχει τραγουδια, βγαζει πολυ περισσοτερο συναισθημα και οχι τις σκετο ασπρομαυρες σελιδες του manga. Οι φωνες του luffy και του zoro τα σπανε. Το μοναδικο manga που βλεπω ειναι του one piece μονο και μονο λογο της περιεργιας να δω τι θα γινει.
+10000 gj!

+100000000000000000 gj! gj!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την maggie στις Σαβ 03 Σεπ 2011, 16:12, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : double post)

104Anime Vs Manga - Σελίδα 5 Empty Απ: Anime Vs Manga Κυρ 09 Οκτ 2011, 17:34

Silver Hawk

Silver Hawk

nikos kritikos έγραψε:anime φυσικα

alphaetomega έγραψε:
Red Dragon έγραψε:το anime χιλιες φορες ρε, εχει κινιση, ακους φωνη, εχει ζωντανια, εχει χρωμα, εχει τραγουδια, βγαζει πολυ περισσοτερο συναισθημα και οχι τις σκετο ασπρομαυρες σελιδες του manga. Οι φωνες του luffy και του zoro τα σπανε. Το μοναδικο manga που βλεπω ειναι του one piece μονο και μονο λογο της περιεργιας να δω τι θα γινει.
+10000 gj!

+100000000000000000 gj! gj!

+100000

105Anime Vs Manga - Σελίδα 5 Empty Απ: Anime Vs Manga Σαβ 22 Οκτ 2011, 16:02

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Λοιπον...αν και ειχα ποσταρει και παλιοτερα εδω και ειχα πει οτι προτιμω το ανιμ τωρα ή μαλλον εδω και καιρο αλλαξα γνωμη και νομιζω οτι θα παραμεινω πιστη στη τωρινη μου γνωμη.

Προτιμω μανγκα!

Τα μανγκα ειναι οι ιστοριες οπως τις φτιαχνει ο ιδιος ο δημιουργος τους ενω τα ανιμ μπορει να ειναι η κινουμενη εγχρωμη μεταφορα των μανγκα αλλα οι animators κανουν καμμια φορα τις βλακειουλες τους. Ψιλοχαλανε τα χαρακτηριστικα των χαρακτηρων, καποιες σκηνες απο τα μανγκα τις κανουν λιγο διαφορετικα και αυτο που μου τη σπαει πιο πολυ ειναι οτι κανουν που κανουν αλλαγες, αλλα οι μανγκακες συνηθως δεν εχουν ιδεα γι'αυτο αλλα αν το ξερουν και το δεχονται οκ δεν εχω να πω κατι παραπανω.

ΑΛΛΑ υπαρχουν περιπτωσεις που προσθετουν στο ανιμ επιπλεον σκηνες οι οποιες αν και ανυπαρκτες στα μανγκα, ειναι πολυ ωραιες , αστειες ή συγκινητικες. Για παραδειγμα στο επεισ 516 του one piece τα τελευταια λεπτα με το φλας μπακ των τριων αδερφων και μετα που μας εδειξαν τι κανει ο καθε straw hat την ιδια στιγμη, ηταν ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!Και συγκινητικο!Τωρα δε θυμαμαι αλλο παραδειγμα...

Επισης τα μανγκα οκ ειναι αχρωμα και αυτο ειναι λιγο αχαρο, δεν αντιλεγω αλλα αυτο ειναι το πιο fail επιγχειρημα για να μην αρεσουν σε καποιον τα μανγκα.Δηλαδη αν ηταν τα ανιμ ασπρομαυρα και τα μανγκα χρωματισμενα, θα ηταν προτιμοτερο το μανγκα τοτε;

Στο μονο πραγμα που βαζω τα ανιμ πανω απο τα μανγκα ειναι σε σκηνες ξυλου.Για παραδειγμα στο one piece οταν διαβαζω το μανγκα και βλεπω εικονες με ξυλο και επιθεσεις και τετοια, ωραια μου φαινονται, γουσταρω πολυ αλλα για να πω την αληθεια τις επιθεσεις τις ευχαριστιεμαι καλυτερα στο ανιμ και εκει τις καταλαβαινω καλυτερα.Επισης προτιμω τα ανιμ μονο γιατι μ'αρεσει να ακουω γιαπωνεζικες φωνουλες γιατι σαν το japanese dubbing δεν εχει!

106Anime Vs Manga - Σελίδα 5 Empty Απ: Anime Vs Manga Σαβ 22 Οκτ 2011, 16:26

souidos

souidos

ανιμε για τον απλουστερο λογο οτι οι κινισεις και οταν καποιος λεει "μεγαλα λογια"θελω ν βλεπω την εκφρασει π περνει τ προσωπο τ...

http://watchop.com

107Anime Vs Manga - Σελίδα 5 Empty Απ: Anime Vs Manga Σαβ 22 Οκτ 2011, 17:06

-FlameLeg Vender

-FlameLeg Vender

Παρόλο που βλέπω άνιμε, τα μάνγκα είναι κλάσης ανώτερα. Τα προτιμώ πολύ περισσότερο.

http://malicioustheory.blogspot.com

108Anime Vs Manga - Σελίδα 5 Empty Απ: Anime Vs Manga Δευ 07 Ιαν 2013, 23:47

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Το μανγκα ειναι πολυ ωραιο οταν το πρωτοδιαβαζεις αλλα μετα (τουλαχιστον εγω) καταλαβα οτι θα ενθουσιαζομουν πολυ περισσοτερο αμα εβλεπα την αντιστοιχη σκηνη στο ανιμε χωρις να ξερω τι θα γινει οπως εκανα παλια

109Anime Vs Manga - Σελίδα 5 Empty Απ: Anime Vs Manga Τρι 08 Ιαν 2013, 04:57

Lucky Roo

Lucky Roo

Dimis έγραψε:Το μανγκα ειναι πολυ ωραιο οταν το πρωτοδιαβαζεις αλλα μετα (τουλαχιστον εγω) καταλαβα οτι θα ενθουσιαζομουν πολυ περισσοτερο αμα εβλεπα την αντιστοιχη σκηνη στο ανιμε χωρις να ξερω τι θα γινει οπως εκανα παλια
+1 αλλο να ξερεις τι θα γινει και αλλο να βλεπεις κατι απροβλεπτο κατι αγνωστο..

110Anime Vs Manga - Σελίδα 5 Empty Απ: Anime Vs Manga Τρι 08 Ιαν 2013, 10:31

n1ckagc

n1ckagc

Δεν ξερω τη εχουν γραψει απο πανω τα παιδια ειναι 8 σελιδες δεν την παλευω να τα διαβασω τωρα... Σαν real magna eater εχω να κανω τον εξης διαχωρισμο... μαγνα = ιστορια ετσι οπως ακριβως υποθηκε απο τον συγγραφεα, σχεδιο μακραν ανωτερο γιατι ειναι του magna artist δλδ αυτουνου που σχεδιαζει ή και γραφει(πχ ο οντα και γραφει και σχεδιαζει, αλλοι απλα κανουν τη ιστορια και βρισκουν εναν και τους κανει το σχεδιο), στο ανιμε το σχεδιο σχεδον παντα γινεται απο αλλους και οχι απο τον magna artist ειδικα αμα το εργο ειναι ongoing σε μαγνα και σε ανιμε... στο ονεπιεσε πολλες μαχες ηταν καλυτερεσ στο μαγνα απο οτι στο ανιμε (πχ στο νησι των ψαρανθρωπων) ανω η ο πολεμος του ασπρογεννη ηταν καλυτερος στο ανιμε... στο ανιμε τραβανε παρα πολυ της μαχες, και αυτο δεν ειναι καλο, πχ ο λουφη ο ζορο ο σαντζι κτλ στο μαγνα φαινοντε πολυ περισσοτερο badass απο οτι στο ανιμε... το crew των ψαραδων του νικησανε πολυ πιο γρηγορα, ενω στο ανιμε εδειχνε τον ζορο , και τον σαντζι να παλευουν μια ωρα και σκοτωνουν 10 ατομα ο καθενας ενω στο μαγνα με μια κινηση ξεπαστρεβανε καμια 20αρια ... πολυ απογοητευση ηταν το ανιμε...

κατα τι γνωμη μου το ανιμε ειναι καλυτερο για να δεις τα χρωματα πχ των ψαρανθρωπων, αμα δεν υπηρχε το ανιμε θα νομιζαμε οτι ολοι εχουν το ιδιο χρωμα με τουσ ανθρωπους και επισης ειναι καλο για να δεις επιθεσεις που δεν μπορεις να τα τις καταλαβεις στον μαγνα οπως χακι κτλ... και αυτο που ελεγα για το σχεδιο την καινουργια ταινια δεν την εχει σχεδιασει ο οντα μονο το σεναριο εγραψε και του πηγαν μετα τα σχεδια να τα εγκρινει...

σημειωση δεν σνομπαρω καθολου τα ανιμε αντιθετα τα βλεπω και παρα πολυ μαλιστα αλλα αμα με εβαζαν να διαλεξω μαγνα χωρις δευτερη σκεψη...(και δεν εχω γραψει ολα τα καλα του μαγνα"πιο γρηγορη ροη του εργου" και τα κακα του ανιμε "φιλλερ και τραβηγμα του επεισοδίων)

111Anime Vs Manga - Σελίδα 5 Empty Απ: Anime Vs Manga Τρι 08 Ιαν 2013, 10:42

n1ckagc

n1ckagc

και κατι αλλο αμα εχεις διαβασει πολλα μαγνα και εχεις δει και τα αντιστοιχα ανιμε απο ενα σημειο και μετα διαβαζεις ενα μαγνα και νομιζεις οτι το εχεις δει σε ανιμε... δε ξερω αν το περιγραφω σωστα... πχ faity tail εχω διαβασει μεχρι το τελευταιο μαγνα που εχει βγει και μπορω να φανταστω σε εικονα με χρωμα τις μαχες κτλ και μερικες φορες ξεχνιεμαι και νομιζω οτι οντως εχω δει τα επεισοδια σε ανιμε

112Anime Vs Manga - Σελίδα 5 Empty Απ: Anime Vs Manga Τρι 08 Ιαν 2013, 11:35

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Εγω προτιμω ανιμε γιατι μου αρεσει να βλεπω τα προσωπα σε κινηση! Ειδικοτερα δεν μπορω να φανταστω μαχη να την βλεπω πανω σε χαρτη... με χαλαει...

113Anime Vs Manga - Σελίδα 5 Empty Απ: Anime Vs Manga Τρι 08 Ιαν 2013, 12:16

Santouryuu

Santouryuu

anime..... για τα χρωματα, την κινηση, την μουσικη υποκρουση.... το manga ποτε δεν θα μπορει να φτιαξει την ενταση που φτιαχνει το anime

114Anime Vs Manga - Σελίδα 5 Empty Απ: Anime Vs Manga Τρι 08 Ιαν 2013, 13:15

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Εμ βεβαια και γενικος αλλο να βλεπεις και αλλο να διαβαζεις.

115Anime Vs Manga - Σελίδα 5 Empty Απ: Anime Vs Manga Τρι 08 Ιαν 2013, 15:33

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Σιγουρα αλλα αμα κολησεις ειναι αθλος να παρατησεις το ανιμε.

116Anime Vs Manga - Σελίδα 5 Empty Απ: Anime Vs Manga Κυρ 29 Ιουν 2014, 17:06

Monkey.D.Dragon

Monkey.D.Dragon

Anime vs Manga, νομίζω ότι έρχονται ίσα-ίσα και είναι και τα δύο ισάξια με πολλά κοινά αλλά και πολλές διαφορές. Πρώτα απ' όλα, κάτι που δίνει αμέσως ένα προβάδισμα στο manga είναι ότι προϋπάρχει του anime. Οπότε η πλοκή του έργου είναι γνωστή στον αναγνώστη-θεατή. Όταν βγαίνει το anime, ο θεατής είναι και γνώστης των πραγμάτων, αλλά ταυτόχρονα είναι και προκατειλημμένος για τις όποιες αλλαγές βλέπει στο anime (fillers) που δεν υπάρχουν στο manga.

Εγω προτεινω anime παρα manga !!!

117Anime Vs Manga - Σελίδα 5 Empty Απ: Anime Vs Manga Τετ 10 Φεβ 2016, 00:06

Kamikaze

Kamikaze

Το ότι υπερισχύει το anime στο poll είναι η απόδειξη πως όντως πάει κάτι λάθος με τον κόσμο.

118Anime Vs Manga - Σελίδα 5 Empty Απ: Anime Vs Manga Τετ 10 Φεβ 2016, 19:44

Tcixlas

Tcixlas

μανγκα το μόνο σίγουρο.... βεβαια όπως είπε και ο θανος καλά κρατεί η μαλακια

119Anime Vs Manga - Σελίδα 5 Empty Απ: Anime Vs Manga Τετ 10 Φεβ 2016, 22:40

Hawkins

Hawkins

που ειναι το περιεργο σε καποιον να αρεσουν περισσοτερο τα ανιμε απο τα μανγκα?

120Anime Vs Manga - Σελίδα 5 Empty Απ: Anime Vs Manga Τετ 10 Φεβ 2016, 22:47

Aldark

Aldark

Είναι λογικό να κερδάει το άνιμε , καθώς οι περισσότεροι στο ίντερνετς , διαβάζουν ένα μάνγκα από μια οθόνη. Θα με πει κάποιος οπισθοδρομικό , "μα Αλέξανδρέ μου , ζούμε στο 2016 , το χαρτί τελειώνει σιγά σιγά , νια νια νια". ΟΧΙ. Το μάνγκα και γενικά το έντυπο βιβλίο/κόμιξ/περιοδικό/εφημερίδα/σχολικό βιβλίο/σημείωση/playboy έχει άλλη αίσθηση τυπωμένο. 
Άρα γυρνώντας εδώ , στο χρήστη είναι πιο φιλικό να βλέπει το anime , παρά να διαβάζει το άοσμο μάνγκα κλεισμένο σε μια οθόνη. Ελπίζω να καταννοείτε τι θέλω να πω...
Σε ποιότητα το μάνγκα και γενικά το ορίτζιναλ πάντα θα είναι καλύτερο , όμως αν δεν το χω "original" στο χέρι (λάτρης των κόμιξ γαρ) , θα προτιμήσω το anime ακόμα κι εγώ.

121Anime Vs Manga - Σελίδα 5 Empty Απ: Anime Vs Manga Τετ 10 Φεβ 2016, 22:49

Kamikaze

Kamikaze

Εγώ το διαβάζω στο PC μου και είμαι μια χαρά. Γενικά δεν έχω με τίποτα θέμα όπως και αν το δω/διαβάσω, δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος.

Hawkins έγραψε:που ειναι το περιεργο σε καποιον να αρεσουν περισσοτερο τα ανιμε απο τα μανγκα?
Πουθενά. Περίεργο είναι αν του αρέσει αποκλειστικά το anime του One Piece περισσότερο από το manga.

122Anime Vs Manga - Σελίδα 5 Empty Απ: Anime Vs Manga Τετ 10 Φεβ 2016, 23:01

Hawkins

Hawkins

το οπ ανιμε ειναι μαπα προτημω το μανγκα χιλιες φορες εδω μιλαμε για ανιμ εναντιον μανγκα γενικα

εμενα δεν μ πολυ αρεσουν τα μανγκα για αυτο ακριβως τον λογο δεν το εχω στα χερια μου και με κουραζει να τα διαβαζω πισω απο μια οθονη

παρολα αυτα ομως τα μανγκα που ειναι τρομου-μυστηριου προτιμω να τα διαβαζω παρα να τα δω

123Anime Vs Manga - Σελίδα 5 Empty Απ: Anime Vs Manga Τετ 10 Φεβ 2016, 23:14

Aldark

Aldark

χαχαχα χόκινς απ'τα παλιά , δε μιλάμε για ανιμάνγκα γενικά , αλλά για οπ ρε XD
και το ανιμε δεν ειναι χαλια , απλα αποφασεις το κανανε γελοιο
εντιτ:ξαναλεω πως παντα το μανγκα ειναι καλυτερο απο ενα ανιμε , και μιλαω για το ιδιο υλικο , οπως λεει και ο γρηγορης στην πρώτη σελίδα , ίσως το φμαβ να ναι απ'τις λίγες περιπτώσεις που ξεφεύγουν.
Αλλά για να ναι ένα άνιμε καλύτερο του μάνγκα του θα πρέπει να ειναι ακριβως ιδιο , οποτε το νικαει λογω μουσικης , ανιμεησιον κτλπ (σε αντιθεση με το κομιξ)
απ'την αλλη το να συγκρινεις γενικα ανιμε/μανγκα , απλα δε γινεται. Ειναι σα να συγκρινεις την ηθοποιία με την ποίηση , ανομοια πραγματα

124Anime Vs Manga - Σελίδα 5 Empty Απ: Anime Vs Manga Πεμ 11 Φεβ 2016, 00:02

Kamikaze

Kamikaze

Όχι δεν μιλάμε γενικά για Anime vs Manga, κοίτα σε ποιο section είσαι.

Και το HxH 2011 είναι καλύτερο από το manga του.

125Anime Vs Manga - Σελίδα 5 Empty Απ: Anime Vs Manga Πεμ 11 Φεβ 2016, 00:10

Aldark

Aldark

Κι αυτό όπως είπα συμβαίνει διότι έχουν ίδιο ακριβώς υλικό προς αξιοποίηση...;)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης