Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ποιο Τραγουδι Ακουτε Τωρα?

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Santouryuu

Santouryuu

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor

Santouryuu

Santouryuu

Ειμαι απο ταμπλετ... ποιο εβαλες;

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
FFC - Παραμύθι

Santouryuu

Santouryuu

Α μαλιστα... αυτοι που ολη την ωρα κλαινε ειναι;

Tcixlas

Tcixlas

οι ffc? κλαίνε? έλα τώρα.... αυτό ήταν κακό...

Aldark

Aldark

όντως κλαίνε , αλλά τους δίνω ρησπέκτ για ότι προσέφεραν στη σκηνή.

Santouryuu

Santouryuu

"Τώρα πολλά μαλακισμένα που κλαίνε = crew,
έτσι κονομάνε κι οι πουτάνες στη Συγγρού"

Tcixlas

Tcixlas

το σχόλιο μου ήταν ειρωνικό αλδάρκιε χαχα αν και όντως τους δίνω άπειρα ρισπεκτ και για το στίχο αλλά και για την προσφορά τους στην χεπ χαπ σκηνή

Santouryuu

Santouryuu

Tcixlas

Tcixlas

δεν είναι τραγούδι αλλά ακούω και κλαίω χαχαχα

Aldark

Aldark

δεν ξέρω γιατί το ακούω τώρα αφού μου θυμίζει άλλες εποχές πιο όμορφες <3 , αλλά whatever , i still can jam to it dont talk to me, i k

Tcixlas

Tcixlas

γιατί τώρα δνε είναι ωραίες εποχές ρε αλ?

Aldark

Aldark

όχι μου θυμίζει κάποιες προσωπικές μου στιγμές παλαιότερα γι'αυτό το λέω xD , το είχα αφιερώσει κάπου  so bored.

nevermind  μου πέρασε η κατάθλιψη και επανέρχομαι:

Tcixlas

Tcixlas

απο τη στιγμή που είναι ωραίες στιγμές γιατί μελαγχολείς ρε???? άσε την καταθλιψη δεν ειναι για την ηλικία μας τα εχω περάσει κι εγώ γι αυτό στο λέω αυτές οι φάσεις έστω κια μικρές είναι γαησε τα

Santouryuu

Santouryuu

τι τραγουδαρα εβαλα παλι ο γκεϋς!!!!! πωωωωωωωω......

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor

Tcixlas

Tcixlas

πατυ με σκάλωσες άσχημα με αυτή χαχαχαχαχα αν και έχει κάνει τον ενέλ να μοιάζει ακόμα περισσότερο με τον έμινεμ χαχαχ

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Χαχαχαχα, πολυταλαντο κοριτσι παντως, μπραβο της.

Tcixlas

Tcixlas

ναι ρε πραγματικά η τυπισα έχει ταλέντο και ειδικ΄αφου γουστάρει αν το ρίχνει στο ουαν πις μπράβο της που δεν κομπλάρει γιατί για γυναίκα στον ίντερνετ θεωρείται λίγο προκατάληψη απο πολλούς να ασχολείται με κάτι τέτοιο και βλέπω ότι παρόλα αυτά τα πάει πολύ καλά.... εγώ γενικά δεν βλέπω τέτοια αλλά σκάλωσα τώρα χαχα

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Γτ προκαταληψη?? Οτι και καλα το κανει για να παρει βιους??

Tcixlas

Tcixlas

πολλοί θεωρούν το one piece αντρικό και αν μια γυναίκα ασχολείται σε τέτοιο βαθμό την χαρακτηρίζουν ως νερντουλο κτλπ ρε και γενικά εδώ εμένα πολλοί με λένε γκικ για το ουαν πις αλλά η τύπισσα σαν μην γίνεται τίποτα τα καταφέρνει τέλεια και δεν την νοιάζει κανείς απο ότι βλέπω αυτό λέω μπράβο της....

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Σε αλλο κοσμο ζεις? Το one piece αντρικό?? οκ...
Μαλλον αυτα τα λενε τα 12χρονα :xD:

Tcixlas

Tcixlas

κοίτα πάττυ και ο ίδιος ο οντα έχει πει ότι απευθύνεται στον μέσο 15χρονο αρσενικό δέκτη... απο κιε και πέρα σου λέω τι βλέπω απο τον κύκλο μου γενικά χαχαχαχα μπορεί να ζω σε άλλο κόσμο εγώ μπράβο της έιπα χαχαχα

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Χαχαχα τεσπα βγαινουμε οφφ. shonen ειναι που θες να απευθυνεται? Τωρα αν το εχει πει ετσι ακριβως ο Οντα παω πασο. Απλα πιστευω πως η αποψη πως οι γυναικες δεν ασχολουνται με anime-games-geek culture οσο παει και εξαφανίζεται, τουλαχιστον στο ιντερνετ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης