Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ποιο Τραγουδι Ακουτε Τωρα?

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Nami-san!!! Robin-swan!!!

Τοπ5 των αγαπημένων μου ή Τοπ5 αυτών που εγώ θεωρώ πιο σημαντικά? Όπως και να 'χει, θα σου παραθέσω και τις 2 απόψεις.

Αυτά που θεωρώ πιο σημαντικά:
Led Zeppelin
Black Sabbath
Pink Floyd
Queen
The Beatles

Τα αγαπημένα μου:
Paradise Lost
Pink Floyd
Fields of the Nephilim
Porcupine Tree
Carcass

Σημειωτέον πως δεν υπάρχει σειρά προτεραιότητας. Αν και η πρώτη λίστα στην ουσία δημιουργήθηκε ώστε να προσπαθήσω να γίνω λίγο πιο αντικειμενικός (χώραγαν και οι Motorhead), βασίζεται σε προσωπικά κριτήρια αναπόφευκτα... Θα ήθελα πάντως να ακούσω και την δική σου άποψη πάνω στο θέμα. Johnyman ωραία λίστα και ωραίο κομμάτι. gj!

Sosa

Sosa

αποψη μου οτι οι μεγαλυτερες μπαντες πρεπει να θεωρουνται αυτες που ειχαν την μεγαλυτερη επιρροη στα μετεπειτα μουσικα σχηματα.
αρα μιας και ξεφυγες απο τα βρετανικα συνορα, θα διαλεγα τους εξης μουσικους:
beatles, rolling stones, rory galagher (απιαστος θεουλης, ισως μεγαλυτερος κιθαριστας ακομα και απ'τον χεντριξ), jimi hendrix και doors ή jefferson airplane. (random order)

αγαπημενα ομως δε μπορω να διαλεξω και πολυ ευκολα, ποσο μαλλον μονο 5. γενικα δε μ'αρεσει να κατηγοριοποιω σε λιστες και να συγκρινω πραγματα.

(btw για τον Ρορι Γκαλαχερ, οταν ειχαν ρωτησει καποτε τον Τζιμι Χεντριξ "πως ειναι να εισαι ο μεγαλυτερος κιθαριστας στο κοσμο;" ειχε απαντησει "δε ξερω, ρωτηστε τον rory.")

εδιτ: μιας και ειπα για επιρροη, ξεχασα να αναφερω τον Μπομπ Μαρλει. Ο ανθρωπας ηταν κατι παραπανω απο μουσικος. προσπαθησε να αλλαξει μια ολοκληρη κοινωνικη αντιληψη

Sosa έγραψε:αποψη μου οτι οι μεγαλυτερες μπαντες πρεπει να θεωρουνται αυτες που ειχαν την μεγαλυτερη επιρροη στα μετεπειτα μουσικα σχηματα.
αρα μιας και ξεφυγες απο τα βρετανικα συνορα, θα διαλεγα τους εξης μουσικους:
beatles, rolling stones, rory galagher (απιαστος θεουλης, ισως μεγαλυτερος κιθαριστας ακομα και απ'τον χεντριξ), jimi hendrix και doors ή jefferson airplane. (random order)

αγαπημενα ομως δε μπορω να διαλεξω και πολυ ευκολα, ποσο μαλλον μονο 5. γενικα δε μ'αρεσει να κατηγοριοποιω σε λιστες και να συγκρινω πραγματα.

(btw για τον Ρορι Γκαλαχερ, οταν ειχαν ρωτησει καποτε τον Τζιμι Χεντριξ "πως ειναι να εισαι ο μεγαλυτερος κιθαριστας στο κοσμο;" ειχε απαντησει "δε ξερω, ρωτηστε τον rory.")

Συμφωνώ με το θέμα της κατηγοριοποίησης... πάντως αυτές οι μπάντες που ανέφερα είναι όλες βρετανικές (και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) και η λίστα πατάει πάνω στο ερώτημα που μου έθεσες πιο πάνω. Για τις αγαπημένες μου γενικότερα είναι λίγο δύσκολο να απαντήσω... βέβαια αυτές παραπάνω σίγουρα μου αρέσουν, εκτός ίσως από Queen και Beatles, που δεν είμαι τρελός φαν, αλλά πιστεύω πως ήταν πολύ επιδραστικές. Αν με ρώταγες πριν κάποια χρόνια θα σου έλεγα σίγουρα κάποιες, αλλά τα τελευταία χρόνια ακούω πολλά και διαφορετικά πράγματα και όσο να 'ναι οι μουσικοί μου ορίζοντες διευρύνονται. Βασικά παλαιότερα ήμουν πιο κλειστόμυαλος στο θέμα της μουσικής και δεν δεχόμουν εύκολα άλλες απόψεις. Όσο για τον Rory και τον Jimi, νομίζω οτι είχε πει κάτι παρόμοιο και για τον Χιώτη....

Sosa

Sosa

^
Το εχω ακουσει κι εγω αυτο για το Χιωτη, αλλα δε ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια ή αστικος μυθος. Αν και να σου πω, πολυ μ'αρεσουν οι αστικοι μυθοι, ποσο μαλλον αυτοι που εχουν να κανουν με τη μουσικη.
Σπόιλερ:
Παντως αν και θεωρω τον εαυτο μου ροκά, δεν ειμαι ΜΟΝΟ ροκάς. Ακουω απο funk & jazz ως και ρεγκε. Και μου τη σπανε ολοι αυτοι οι ψευτο κουλτουρα-tards που οτιδηποτε ειναι κατω απο Led Zeppelin το σνομπαρουν. Καλη μουσικη υπαρχει σε ολα τα ειδη. Ακομα και στη ποπ.

Βασικά για τους Pink Floyd έχω ακούσει οτι πήραν το όνομα από 2 blues μουσικούς, αν και δεν θυμάμαι λεπτομέρειες... funk και reggae δεν με τρελαίνουν να πω την αλήθεια... η jazz σαν μουσικό είδος έχει τον σεβασμό μου και υπάρχουν και κάποια κομμάτια που έχω ακούσει και μου αρέσουν. Αν έπρεπε να περιγράψω την μουσική που μου αρέσει, θα έλεγα οτι γουστάρω ατμοσφαιρική και μελωδική μουσική εκτός από την κλασσική heavy,death κλπ και επίσης μου αρέσει να ακούω "περίεργη" μουσική... κάτι το οποίο δεν είναι συνηθισμένο, κάτι που το ακούς και την επόμενη στιγμή μπορεί να αλλάξει σε κάτι άλλο... αλλά γενικά άμα μου πει κάποιος "άκου κάτι, είναι καλό" θα το ακούσω, ο,τι είδος και να είναι.

deko10ole

deko10ole

Elidor έγραψε:
deko10ole έγραψε:'Ετσι απλά Τυμβωρύχος...

Τραγικοτατο τραγουδι... Εχω ριξει πολυ γελοιο κοροιδευοντας το.

Για ποιο λόγο ρε συ;;; Τι σε χάλαγε; Εντάξει ο στοίχος δεν είναι κι ο best του Taki αλλά από flow, beat είναι πολύ καλό. Όσο για το κλιπ και την ιστορία του είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.Και η επανεμφάνιση του Τακη ως Τυμβωρύχου τα σπάει. Ξες καλά από ελληνικό χιπ-χοπ;

Elidor

Elidor

Avarga
Επειδη εχω φιλους που ακουνε Ελληνικο χιπ χοπ εχω ακουσει πολλα και διαφορα αλλα παντα μου φαινοταν αστειο σαν αθλημα...

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
Sosa έγραψε:^
Το εχω ακουσει κι εγω αυτο για το Χιωτη, αλλα δε ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια ή αστικος μυθος. Αν και να σου πω, πολυ μ'αρεσουν οι αστικοι μυθοι, ποσο μαλλον αυτοι που εχουν να κανουν με τη μουσικη.
Σπόιλερ:
Παντως αν και θεωρω τον εαυτο μου ροκά, δεν ειμαι ΜΟΝΟ ροκάς. Ακουω απο funk & jazz ως και ρεγκε. Και μου τη σπανε ολοι αυτοι οι ψευτο κουλτουρα-tards που οτιδηποτε ειναι κατω απο Led Zeppelin το σνομπαρουν. Καλη μουσικη υπαρχει σε ολα τα ειδη. Ακομα και στη ποπ.

Nami-san!!! Robin-swan!!! έγραψε:Βασικά για τους Pink Floyd έχω ακούσει οτι πήραν το όνομα από 2 blues μουσικούς, αν και δεν θυμάμαι λεπτομέρειες... funk και reggae δεν με τρελαίνουν να πω την αλήθεια... η jazz σαν μουσικό είδος έχει τον σεβασμό μου και υπάρχουν και κάποια κομμάτια που έχω ακούσει και μου αρέσουν. Αν έπρεπε να περιγράψω την μουσική που μου αρέσει, θα έλεγα οτι γουστάρω ατμοσφαιρική και μελωδική μουσική εκτός από την κλασσική heavy,death κλπ και επίσης μου αρέσει να ακούω "περίεργη" μουσική... κάτι το οποίο δεν είναι συνηθισμένο, κάτι που το ακούς και την επόμενη στιγμή μπορεί να αλλάξει σε κάτι άλλο... αλλά γενικά άμα μου πει κάποιος "άκου κάτι, είναι καλό" θα το ακούσω, ο,τι είδος και να είναι.

Το όνομά τους οι Pink Floyd το πήραν από δυο αμερικάνους bluesmen τους Pink Anderson και Floyd Council
Επίσης ο Gilmour δεν ήταν στην αρχική σύνθεση των πινκ φλουντ

στη λίστα μου χωράν ακόμα οι deep purple,black sabbath,iron maiden,def leppard και από πανκ οι clash

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
κατά πάσα πιθανότητα το αγαπημένο από beatles

razor1911

razor1911

Sosa

Sosa

Εγώ το βγάζω σε φυσαρμόνικα.

Sosa έγραψε:

Εγώ το βγάζω σε φυσαρμόνικα.

Ωραίο κομμάτι Sosa... gj! Επειδή είσαι καλό παιδί, πάρε εδώ:

Sosa

Sosa

^
Εύγε νεανία, σε ανακηρύσσω το 2ο καλύτερο μουσικό αφτί του forum

Arigato gozaimasu gj! (εσύ να υποθέσω είσαι το 1ο και το καλύτερο? :mueh: )

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down

petrikios

petrikios

Βασικα ηθελα καιρο να το πω αυτο....πολυ καιρο!!!

Ποιο Τραγουδι Ακουτε Τωρα?:Σοβαρα...Who gives a shit???????????Να ποιο τραγοδι ακουτε τωρα,να και ποιο δεν ακουτε....

απλα ειχα την αναγκη να το πω...τωρα νοιωθω καλυτερος ανθρωπος

razor1911

razor1911

petrikios έγραψε:Βασικα ηθελα καιρο να το πω αυτο....πολυ καιρο!!!

Ποιο Τραγουδι Ακουτε Τωρα?:Σοβαρα...Who gives a shit???????????Να ποιο τραγοδι ακουτε τωρα,να και ποιο δεν ακουτε....

απλα ειχα την αναγκη να το πω...τωρα νοιωθω καλυτερος ανθρωπος
Τοτε μην ξαναποσταρεις εδω σηκε φυγε και μην ξανα απαντησεις
Εμεις που τα βαζουμε τι ειμαστε;

petrikios

petrikios

αμα δεν καταλαβαινεις το νοημα του ποστ και το καχεντρικο χιουμορ μου μην ξανασχοληθεις...σου εθιξα την μουσικη και θα με δειρεις?Δεν ειπα οτι ειστε κατι....απλα εσυ εχεις την μυγα.Στα σοβαρα μην τα παιρνεις ολα χαλαρωσε

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Razor... mega troll!!!! :xD:

petrikios

petrikios

Παιζει με την καλοσυνη μου....δεν ειναι τυχαιο που καποτε ειχε φαει ban "αδικα" οπως λεει....

razor1911

razor1911

petrikios έγραψε:Παιζει με την καλοσυνη μου....δεν ειναι τυχαιο που καποτε ειχε φαει ban "αδικα" οπως λεει....
Καποτε ειχα φαει delete στα 2 account μου αλλα δεν εγινε τιποτα

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down

razor1911

razor1911

Καλη πρωτη απριλιου να εχουμε :haha:

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης