Δεν ξερω ρε... νομιζα οτι ηταν στανταρ, δεν ειχα καταλαβει οτι ηταν τοσο τρελη θεωρια :Ρ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Shichibukai VS Admirals VS Supernovas VS Yonkou
52 Απ: Shichibukai VS Admirals VS Supernovas VS Yonkou Κυρ 19 Ιουλ 2015, 03:20
Aldark
κι εγώ στάνταρ το θεωρούσα , και το έδειξε και σχετικά γρήγορα ότι πραγματοποιήθηκε (2,5 χρόνια μετά νομίζω).
Μένει να δούμε ποιος ειναι ο 7ος shichibukai..
Μένει να δούμε ποιος ειναι ο 7ος shichibukai..
53 Απ: Shichibukai VS Admirals VS Supernovas VS Yonkou Κυρ 19 Ιουλ 2015, 17:17
Scarlet D.
Sichibukai επειδη ειναι δυνατοι και λογω οτι ειναι και με τους marines και με τους πειρατες μπορουν να το παιξουν ευκολα διπλο ταμπλο, και που ξερεις, ατομα σε φαση mihawk ριχνουν σιγουρα supernovas
54 Απ: Shichibukai VS Admirals VS Supernovas VS Yonkou Τετ 22 Ιουλ 2015, 13:29
Santouryuu
Κροκο, μιχοκ, ντοφλα, μποα, κουμα, λο, τζιμπε, μπλακμπιρντ, μορια, μπαγκυ και ενας ακομα που δεν εχουμε δει... τι αλλο πρεπει να γινει δηλαδη για να τους ψηφισετε; ελεος...
55 Απ: Shichibukai VS Admirals VS Supernovas VS Yonkou Τετ 22 Ιουλ 2015, 14:12
Hawkins
απο θεμα δυναμης οι εμπερορ ειναι πιο δυνατη απο ολλους αυτους αλλα απο θεμα αγαπης θα πω σουπερνοβας
56 Απ: Shichibukai VS Admirals VS Supernovas VS Yonkou Τετ 22 Ιουλ 2015, 15:42
Santouryuu
Καλα, εγω σου λεω ονοματαρες και εσυ κολλησες με απου και ουρουγκ... δε χρειαζεται να συζηταμε αλλο :Ρ
57 Απ: Shichibukai VS Admirals VS Supernovas VS Yonkou Τετ 22 Ιουλ 2015, 15:49
Hawkins
απο οτι βλεπεις και στην ψηφοφορια οι σουπερνοβας προηγουντε ^^
ειναι η αγαπη μου κυριως λογο eustass kid παντως οι σιτσιμπουκαι ειναι ολλοι λουζερς πλην μιχοκ οποιος και να τα εβαζε απο αυτους με τον τιτανομεγιστοτεραστιο κιντ θα επερνε πουλο
ειναι η αγαπη μου κυριως λογο eustass kid παντως οι σιτσιμπουκαι ειναι ολλοι λουζερς πλην μιχοκ οποιος και να τα εβαζε απο αυτους με τον τιτανομεγιστοτεραστιο κιντ θα επερνε πουλο
58 Απ: Shichibukai VS Admirals VS Supernovas VS Yonkou Τετ 22 Ιουλ 2015, 15:51
Santouryuu
Ειδικα ο κροκο που τα εβαλε με ολοκληρο ουαϊτμπιρντ
59 Απ: Shichibukai VS Admirals VS Supernovas VS Yonkou Τετ 22 Ιουλ 2015, 15:52
Hawkins
Santouryuu έγραψε:Ειδικα ο κροκο που τα εβαλε με ολοκληρο ουαϊτμπιρντ
ναι μπορω να πω ηταν μια πολυ ωραια μαχη :p
60 Απ: Shichibukai VS Admirals VS Supernovas VS Yonkou Τετ 22 Ιουλ 2015, 15:54
Santouryuu
Ο κροκο στο τελος τον λυπηθηκε κιολας, μονο αυτο εχω να πω...
61 Απ: Shichibukai VS Admirals VS Supernovas VS Yonkou Πεμ 23 Ιουλ 2015, 03:57
uchiha1991
οι σουπερνοβας απορω γιατι υπαρχουν..τερμα βαρετοι..ισως ο λο μονο λιγο.(εκτος ζορο και λουφυ βεβαια)
admirals οκ ενδιαφερον εχουν με τον αοκιτζι αγαπημενο.
Υοnkou απο καιντου και μαμ δεν εχουμε δει τιποτα.Αλλα WB και σανκς αρκουν .
Αλλα ψηφισα σαν αγαπημενους τους σιτσιμπουκαι για συναισθηματικους λογους.Απο την πρωτη στιγμη μικρο παιδακι που ακουσα γιαυτους τους ειχα φανταστει πολυ γαματους και badasses και ακομη μου εχει μεινει αυτη η εικονα.Αν και να πω την αληθεια και μονο που ειναι ο μπαγκυ εκει φτανει.Δεν χρειαζεται αλλο λογο
admirals οκ ενδιαφερον εχουν με τον αοκιτζι αγαπημενο.
Υοnkou απο καιντου και μαμ δεν εχουμε δει τιποτα.Αλλα WB και σανκς αρκουν .
Αλλα ψηφισα σαν αγαπημενους τους σιτσιμπουκαι για συναισθηματικους λογους.Απο την πρωτη στιγμη μικρο παιδακι που ακουσα γιαυτους τους ειχα φανταστει πολυ γαματους και badasses και ακομη μου εχει μεινει αυτη η εικονα.Αν και να πω την αληθεια και μονο που ειναι ο μπαγκυ εκει φτανει.Δεν χρειαζεται αλλο λογο
62 Απ: Shichibukai VS Admirals VS Supernovas VS Yonkou Πεμ 23 Ιουλ 2015, 04:09
Santouryuu
Ο λο μετραει πλεον στους στσιμπουκαϊ :Ρ
Ενας λογος παραπανω να τους ψηφισει καποιος-ya
Ενας λογος παραπανω να τους ψηφισει καποιος-ya
63 Απ: Shichibukai VS Admirals VS Supernovas VS Yonkou Πεμ 23 Ιουλ 2015, 11:59
Aldark
Ουάου , ουτσίχα , ακριβώς οι σκέψεις μου είναι αυτές :xD:Αυτή η badass μυστηριώδης εικόνα που είχα για τους Shichibukai υπάρχει ακόμα και τώρα!
Και εγώ θεωρώ τους Supernova κάπως αχρείαστους , ποτέ δεν πορώθηκα μαζί τους , μόνο Hawkins και Kid μου άρεσαν , άντε και λίγο ο fan favorite Law.
Και εγώ θεωρώ τους Supernova κάπως αχρείαστους , ποτέ δεν πορώθηκα μαζί τους , μόνο Hawkins και Kid μου άρεσαν , άντε και λίγο ο fan favorite Law.
64 Απ: Shichibukai VS Admirals VS Supernovas VS Yonkou Τρι 04 Αυγ 2015, 17:42
Σκληρός Καριόλης
Kαι όμως οι Supernovas θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Ο Urouge και η Μπονί πιστεύω θα έχουν σημαντικά κονέκτιονς στην ιστορία που δεν έχουμε δει ακόμα.
65 Απ: Shichibukai VS Admirals VS Supernovas VS Yonkou Τρι 04 Αυγ 2015, 20:31
Scarlet D.
για τον ouruge δεν ξερω αλλα η bonnie σιγουρα, πολλα μυστηρια μας κρυβει
66 Απ: Shichibukai VS Admirals VS Supernovas VS Yonkou Τρι 04 Αυγ 2015, 22:34
The Red-Haired
Ψηφίζω Yonko. Όλα γυρίζουν γύρω από αυτούς και τον Dragon!
67 Απ: Shichibukai VS Admirals VS Supernovas VS Yonkou Τρι 08 Μαρ 2016, 19:37
Heavenly Yaksha
Supernova..the new rulers of New World!
68 Απ: Shichibukai VS Admirals VS Supernovas VS Yonkou Τετ 09 Μαρ 2016, 07:42
Σκληρός Καριόλης
Still admirals, το ισχυροτερο οπλο της κυβερνησης. Προβλεπω πως ο κυριουλης που δεν εχουμε δει ακομα θα ειναι τυπαρα απο τις λιγες
69 Απ: Shichibukai VS Admirals VS Supernovas VS Yonkou Τρι 15 Μαρ 2016, 13:46
Kamikaze
Ξέρουμε το λόγο που μπήκε σαν Ναύαρχος πάντως.
70 Απ: Shichibukai VS Admirals VS Supernovas VS Yonkou Τρι 15 Μαρ 2016, 16:54
Scarlet D.
The Red-Haired έγραψε:Ψηφίζω Yonko. Όλα γυρίζουν γύρω από αυτούς και τον Dragon!
- Σπόιλερ:
- θα παιχτει τεραστιο θεμα με τους yonko, να μου το θυμαστε, ειδικα στο τελευταιο τσαπτερ που βγηκε, απλα οι admirals φαινονται κουνουπια που θα τα δουμε στο μακρινο μελλον
71 Απ: Shichibukai VS Admirals VS Supernovas VS Yonkou Κυρ 10 Απρ 2016, 14:39
Tcixlas
έριξα γιόνκο τώρα που το είδα μιας και αυτή τη στιγμή είναι η ώρα τους να λάμψουν or not? :xD:
72 Απ: Shichibukai VS Admirals VS Supernovas VS Yonkou Κυρ 10 Απρ 2016, 15:00
The Red-Haired
Θελω να δω ποιός θα μας αφηγηθεί για τις ισσοροπίες μεταξύ τους και πώς αυτές διαμορφώθηκαν μετά το θάνατο του Roger..
Για τον BB γνωρίζουν όσοι παρακολουθούν manga! Όμως δεν ξέρουμε τίποτα για Shanks, Big Mom και Kaido...
Για τον BB γνωρίζουν όσοι παρακολουθούν manga! Όμως δεν ξέρουμε τίποτα για Shanks, Big Mom και Kaido...
73 Απ: Shichibukai VS Admirals VS Supernovas VS Yonkou Κυρ 10 Απρ 2016, 15:16
Aldark
Πιστεύω πως δεν παίζει να δούμε πως γίνανε οι άλλοι Γιόνκου δυστυχώς , αλλά κρατάω μικρό καλάθι για εμφάνιση παρελθόντος τους...
74 Απ: Shichibukai VS Admirals VS Supernovas VS Yonkou Κυρ 10 Απρ 2016, 15:32
Heavenly Yaksha
Aldark έγραψε:Πιστεύω πως δεν παίζει να δούμε πως γίνανε οι άλλοι Γιόνκου δυστυχώς , αλλά κρατάω μικρό καλάθι για εμφάνιση παρελθόντος τους...
Μονο για Shanks ευελπιστω να δουμε και πρεπει να δουμε..
75 Απ: Shichibukai VS Admirals VS Supernovas VS Yonkou Κυρ 10 Απρ 2016, 15:48
Aldark
Έχω γενικά εκφράσει ότι θα θελα να δω πράγματα για Ασπρογένη , αλλά νομίζω ο κύκλος του έχει τελειώσει , οπότε δεν.
Πιστεύω θα τσεκάρουμε και Μπλακμπερντ στο τέλος της ιστορίας...
Πιστεύω θα τσεκάρουμε και Μπλακμπερντ στο τέλος της ιστορίας...
One Piece Gr » One Piece » Γενική Συζήτηση One Piece » Shichibukai VS Admirals VS Supernovas VS Yonkou
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης