Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ποιός πιστεύει οτι ο enel θα γυρήσει

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

patric94

patric94

ειναι πονεγκλυφ πρωτον :P
δευτερον κι εγω πιστευω οτι θα γυρισει...βεβαια παλι την ιδια μοιρα θα εχει απλα θα κρατισει πιο πολυ...ασε που μπορει να ειναι παλι βαρετο οπως το skypieia arc. δεν θα ηθελα να γυρισει γτ προτιμω καινουργιους εχθρους με νεα φρουτα και δυναμεις....

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
womanTENSAIinathens έγραψε:
Magda.D.Jim έγραψε:ο ενελ θα γιρισει αλιος δεν θα μασ τον εδιχνε που επιβιοσε

Οσοι παλευουν με τον Luffy π.χ Enel, Crocodile και διαφοροι , επιβιωνουν γιατι οι straw hat δεν σκοτωνουν. Βγαζουν nock out τους αντιπαλους τους. Αλλα μεχρι εκει. Γι'αυτο επιβιωσε ο Enel! Aν ηταν αλλος πειρατης και οχι ο Luffy, o Enel θα ηταν πτωμα. Το οτι επιβιωσε μετα απο αυτα που εγιναν με τους straw hat στο sky island δε σημαινει οτι θα γυρισει!
Ας δω επιτελους σ'αυτη τη καμμενη σκεψη ενα επιγχειρημα που να εχει βαση!

όχι..αν ήταν άλλος πειρατής στη θέση του λούφυ,τότε ο πειρατής θα ήταν τώρα πτώμα is there trouble?

Aldark έγραψε:
womanTENSAIinathens έγραψε:
Magda.D.Jim έγραψε:ο ενελ θα γιρισει αλιος δεν θα μασ τον εδιχνε που επιβιοσε

Οσοι παλευουν με τον Luffy π.χ Enel, Crocodile και διαφοροι , επιβιωνουν γιατι οι straw hat δεν σκοτωνουν. Βγαζουν nock out τους αντιπαλους τους. Αλλα μεχρι εκει. Γι'αυτο επιβιωσε ο Enel! Aν ηταν αλλος πειρατης και οχι ο Luffy, o Enel θα ηταν πτωμα. Το οτι επιβιωσε μετα απο αυτα που εγιναν με τους straw hat στο sky island δε σημαινει οτι θα γυρισει!
Ας δω επιτελους σ'αυτη τη καμμενη σκεψη ενα επιγχειρημα που να εχει βαση!

οχι και θα ηταν πτωμα , δεν μπορουσες να τον σκοτωσεις τον τυπο , πες οτι ηταν και πιο δυνατος καποιος , εκανε ανετα επανεκιννηση καρδιας οπως με τον αλλον δε θυμαμαι πως τον λενε τον Σαντιαν.(νομιζω , πανε 2 χρονια+ και τα ξεχασα) Εξαλλου και ο λουφφυ δεν τον νικησε ακριβως , θα τον επινε αλλα ειναι λαστιχο και μπορουσε να τον αγγιξει. Αμα ο Ενελ ηξερε τι παιζει κανονικα και δεν ηταν στον κοσμο του ανετα 500.000.000 μπελλι το κεφαλι του που χει πει κι ο Οντα

ποιός πιστεύει οτι ο enel θα γυρήσει - Σελίδα 3 Perm

wyper nice!

patric94 έγραψε:ειναι πονεγκλυφ πρωτον :P
δευτερον κι εγω πιστευω οτι θα γυρισει...βεβαια παλι την ιδια μοιρα θα εχει απλα θα κρατισει πιο πολυ...ασε που μπορει να ειναι παλι βαρετο οπως το skypieia arc. δεν θα ηθελα να γυρισει γτ προτιμω καινουργιους εχθρους με νεα φρουτα και δυναμεις....

ellefson is a girl. ellefson is a girl. ellefson is a girl.

leon black

leon black

patric94 έγραψε:ειναι πονεγκλυφ πρωτον :P

το skypieia δεν είναι είναι βαρετό άρκ αλλά επικό φίλε.... αν πιστεύεις οτι είναι βαρετό τότε τράβα να δείς καμιά όπερα... ίσως είναι ποιό πολύ του γούστου σου!!! whistle

http://spbserials.blogspot.com/

Magda.D.Jim

Magda.D.Jim

συμφωνω με αυτους που πιστεβουν οτι 8α γιρισει εξαλου το ειπαι (επ 193 16:35)

leon black

leon black

έτσι θα γίνει... γιατί να μας δίχνει στα μάνγκα το τί γείνετε με τον ενέλ????

Aldark

Aldark

Οσους λενε οτι ηταν βαρετο , ηταν μεχρι το 167 , μετα την εμφανιση του ενελ εγινε απ'τα πιο επικ aww
@μαματζον θενκς wyper ηταν

patric94

patric94

αποψη μου παιδια... δεν μου αρεσαν οι χαρακτηερς του νησιου..το ντυσιμο του sanji ηταν πολυ okama αγαπημενο arc ειναι το water 7 το thriller bark και ελπιζω και το fishman island να ανταπεελθει στις προσδοκιες μου :)

leon black

leon black

δεν διαβάζω πουθενά enies lobby .... είναι διαφορετικό απο το water 7 είναι χωρισμένο σε 2 parts..... εσένα σου αρέσον και ταα 2 ή μόνο ένα απο τα 2

Aldark

Aldark

patric94 έγραψε:αποψη μου παιδια... δεν μου αρεσαν οι χαρακτηερς του νησιου..το ντυσιμο του sanji ηταν πολυ okama αγαπημενο arc ειναι το water 7 το thriller bark και ελπιζω και το fishman island να ανταπεελθει στις προσδοκιες μου :)
σε ποιο πραμα ηταν οκαμα το ντυσιμο του σαντζι; 0_0 στο σκαυπια;

leon black έγραψε:δεν διαβάζω πουθενά enies lobby .... είναι διαφορετικό απο το water 7 είναι χωρισμένο σε 2 parts..... εσένα σου αρέσον και ταα 2 ή μόνο ένα απο τα 2
αφαπαμε water 7 <3

leon black

leon black

:xD:

patric94

patric94

ναι μωρε με τις τριχουλες που πεταγανε... κατι ροζουλια...καθολου black leg :P

leon black

leon black

εντάξυ μωρέ.... και τώρα στο gay island έτσι είναι... :)

didimakia

didimakia

Λιγο καιρο κλειδωμα γτ εχει ξεφυγει.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης