- Σπόιλερ:
- είπες θα γυρίσει με χάκι...είπα είχε ήδη χάκι
αν θα γυρίσει με άλλο έιδος χάκι είναι άλλο θέμα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ποιός πιστεύει οτι ο enel θα γυρήσει
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
26 Απ: ποιός πιστεύει οτι ο enel θα γυρήσει Τετ 25 Μάης 2011, 12:21
Johnyman
27 Απ: ποιός πιστεύει οτι ο enel θα γυρήσει Τετ 25 Μάης 2011, 12:30
leon black
συγνώμη... θα γίνω ποιό συγγεκριμένος.... και με τα 3
28 Απ: ποιός πιστεύει οτι ο enel θα γυρήσει Πεμ 26 Μάης 2011, 15:21
manos-sk8
karamin έγραψε:γιατι φαγατε warning???παιδες αυτα που λεω ειναι απλα οι αποψεις μου....οτι το λεω εγω φυσικα και δεν ειναι de facto...δεν ξερω τον oda προσωπικα...παντως,φροντιζω να τα βαζω σε spoiler...
εγω εφαγα νομιζω λογο off topic αλλα οκ! παντος σε συμπαθω εσενα!!! :xD:
29 Απ: ποιός πιστεύει οτι ο enel θα γυρήσει Πεμ 26 Μάης 2011, 18:08
????????
πεφτουλας χαχαmanos-sk8 έγραψε:karamin έγραψε:γιατι φαγατε warning???παιδες αυτα που λεω ειναι απλα οι αποψεις μου....οτι το λεω εγω φυσικα και δεν ειναι de facto...δεν ξερω τον oda προσωπικα...παντως,φροντιζω να τα βαζω σε spoiler...
ο ενελ δν θα ξαναγυρισει ποτε δν βλεπω κανενα λογο για να ξαναγυρισει...
30 Απ: ποιός πιστεύει οτι ο enel θα γυρήσει Πεμ 26 Μάης 2011, 18:15
manos-sk8
χαχαχα! :haha: ο ενελ θα γυρισει και θα καταστρεψει τον κοσμο και θα :haha: γινει pirate king :)))))!!!!!!!!! :xD:ReBoRn23 έγραψε:πεφτουλας χαχαmanos-sk8 έγραψε:karamin έγραψε:γιατι φαγατε warning???παιδες αυτα που λεω ειναι απλα οι αποψεις μου....οτι το λεω εγω φυσικα και δεν ειναι de facto...δεν ξερω τον oda προσωπικα...παντως,φροντιζω να τα βαζω σε spoiler...
ο ενελ δν θα ξαναγυρισει ποτε δν βλεπω κανενα λογο για να ξαναγυρισει...
31 Απ: ποιός πιστεύει οτι ο enel θα γυρήσει Πεμ 26 Μάης 2011, 18:43
patric94
τωρα φιλε με το τελευταιο ξεπερνας καθε οριο ετσι :P ο enel δεν εχει ιδεα απο πειρατες και θα μου πεις οτι θα γινει και ο βασιλιας τους??? σα πολλα δε θες??? αμα γυρισει ο enel παλι θα τον π*** μη σου πω και οχι απο τον luffy αλλα απο κατωτερο του!
32 Απ: ποιός πιστεύει οτι ο enel θα γυρήσει Πεμ 26 Μάης 2011, 19:01
Aldark
ο Ενελ ανετα εχει τους μισους με το ενα χερι και δυαλαει και ολο το grand line :xD:
Πιστευω οτι θα επανελθει ισχυροτατος με χακια και μαντρες. Ο καιρος θα δειξει , εγω ψηνομαι τρελα γτ ειναι ο best villain
Πιστευω οτι θα επανελθει ισχυροτατος με χακια και μαντρες. Ο καιρος θα δειξει , εγω ψηνομαι τρελα γτ ειναι ο best villain
33 Απ: ποιός πιστεύει οτι ο enel θα γυρήσει Πεμ 26 Μάης 2011, 19:35
manos-sk8
ενελ φορ εβερ!!!!!!!!!!!!
35 Απ: ποιός πιστεύει οτι ο enel θα γυρήσει Παρ 27 Μάης 2011, 22:01
leon black
αυτό πιστεύω κι εγ'ω.... 'ανετα
36 Απ: ποιός πιστεύει οτι ο enel θα γυρήσει Παρ 03 Ιουν 2011, 19:52
Magda.D.Jim
συμφωνω απολιτα με τον karamin και εγο το ιδιο σκεθτικα στο manga
37 Απ: ποιός πιστεύει οτι ο enel θα γυρήσει Παρ 03 Ιουν 2011, 21:29
????????
μλκες σοβαρα αυτο το τοπικ ειν σπαμ απο μονο του δλδ ελεος...δν υπαρχει περιπτωση να γυρισει ο "εχω μεγαλα αυτια" παρτε το χαμπαρι
38 Απ: ποιός πιστεύει οτι ο enel θα γυρήσει Παρ 03 Ιουν 2011, 21:56
Magda.D.Jim
Διαφωνω απολιτα διοτι ο Oda δεν εχει διξει κατι που να μην το εχει δικαιολογισει οπος τα λογια του Crocu η τη σιναντιση με τον πατερα του στη Loguetown για αυτο εφοσων ο Οda μας εδιξε οτι επιβιοσε πιστεβο οτι ο "εχω μεγαλα αυτια" θα γιρισει για εκδικιση
39 Απ: ποιός πιστεύει οτι ο enel θα γυρήσει Παρ 03 Ιουν 2011, 22:08
Dr. Jimalicious
Δεν παίζει να γυρίσει...
40 Απ: ποιός πιστεύει οτι ο enel θα γυρήσει Παρ 03 Ιουν 2011, 22:13
Steve-O
ναι δεν παίζει αφού έτσι και αλλιώς δεν θέλει εκδίκηση...έφτασε στο φεγγάρι που ήθελε.. αν και εγώ θέλω να γυρίσει...................
41 Απ: ποιός πιστεύει οτι ο enel θα γυρήσει Παρ 03 Ιουν 2011, 22:15
Dr. Jimalicious
Μπά ποτέ δεν τον συμπάθησα...
42 Απ: ποιός πιστεύει οτι ο enel θα γυρήσει Παρ 03 Ιουν 2011, 23:10
leon black
θα γυρήσει ... ποτέ μην υποτημάς τον ήροα οδα
43 Απ: ποιός πιστεύει οτι ο enel θα γυρήσει Σαβ 04 Ιουν 2011, 00:33
Aldark
οταν γυρισει μη σας δω να λετε ω νταξ το ξερα μας το χε δειξει ο οντα και τετοια
44 Απ: ποιός πιστεύει οτι ο enel θα γυρήσει Σαβ 04 Ιουν 2011, 00:38
Kauko
η Skypieia δεν επαιξε κανεναν ρολο στην πλοκη. Ετσι και οι ηρωες της Skypieia δεν θα παιξουν κανεναν ρολο στη συνεχεια... Η μονη περιπτωση να τον ξαναδουμε ειναι να τον χωσει σε κανα filler το anime section
- Σπόιλερ:
- Αφου μιλησα κλειδωστε το δεν υπαρχει κατι αλλο να ειπωθει
ΤΕΛΟΣ
45 Απ: ποιός πιστεύει οτι ο enel θα γυρήσει Σαβ 04 Ιουν 2011, 00:42
Aldark
captain usopp έγραψε:η Skypieia δεν επαιξε κανεναν ρολο στην πλοκη. Ετσι και οι ηρωες της Skypieia δεν θα παιξουν κανεναν ρολο στη συνεχεια... Η μονη περιπτωση να τον ξαναδουμε ειναι να τον χωσει σε κανα filler το anime section
- Σπόιλερ:
Αφου μιλησα κλειδωστε το δεν υπαρχει κατι αλλο να ειπωθει
ΤΕΛΟΣ
ΟΧΙ γιατι τιποτα δεν εινα τυχαιο στο ΟΠ
46 Απ: ποιός πιστεύει οτι ο enel θα γυρήσει Σαβ 04 Ιουν 2011, 01:32
????????
ασε με εμενα να υποτιμαω τον ηρωα οντα :xD: μην αρχισεις με τη δυσλεξια παλι....leon black έγραψε:θα γυρήσει ... ποτέ μην υποτημάς τον ήροα οδα
το να ερθει ο ενελ πισω εχει τοσες πιθανοτητες οσο το να γινει ο αλνταρκ αντμιν :muaha:
47 Απ: ποιός πιστεύει οτι ο enel θα γυρήσει Σαβ 04 Ιουν 2011, 10:10
Magda.D.Jim
ο ενελ θα γιρισει αλιος δεν θα μασ τον εδιχνε που επιβιοσε
48 Απ: ποιός πιστεύει οτι ο enel θα γυρήσει Σαβ 04 Ιουν 2011, 10:18
womanTENSAIinathens
Magda.D.Jim έγραψε:ο ενελ θα γιρισει αλιος δεν θα μασ τον εδιχνε που επιβιοσε
Οσοι παλευουν με τον Luffy π.χ Enel, Crocodile και διαφοροι , επιβιωνουν γιατι οι straw hat δεν σκοτωνουν. Βγαζουν nock out τους αντιπαλους τους. Αλλα μεχρι εκει. Γι'αυτο επιβιωσε ο Enel! Aν ηταν αλλος πειρατης και οχι ο Luffy, o Enel θα ηταν πτωμα. Το οτι επιβιωσε μετα απο αυτα που εγιναν με τους straw hat στο sky island δε σημαινει οτι θα γυρισει!
Ας δω επιτελους σ'αυτη τη καμμενη σκεψη ενα επιγχειρημα που να εχει βαση!
49 Απ: ποιός πιστεύει οτι ο enel θα γυρήσει Σαβ 04 Ιουν 2011, 10:41
Aldark
womanTENSAIinathens έγραψε:Magda.D.Jim έγραψε:ο ενελ θα γιρισει αλιος δεν θα μασ τον εδιχνε που επιβιοσε
Οσοι παλευουν με τον Luffy π.χ Enel, Crocodile και διαφοροι , επιβιωνουν γιατι οι straw hat δεν σκοτωνουν. Βγαζουν nock out τους αντιπαλους τους. Αλλα μεχρι εκει. Γι'αυτο επιβιωσε ο Enel! Aν ηταν αλλος πειρατης και οχι ο Luffy, o Enel θα ηταν πτωμα. Το οτι επιβιωσε μετα απο αυτα που εγιναν με τους straw hat στο sky island δε σημαινει οτι θα γυρισει!
Ας δω επιτελους σ'αυτη τη καμμενη σκεψη ενα επιγχειρημα που να εχει βαση!
οχι και θα ηταν πτωμα , δεν μπορουσες να τον σκοτωσεις τον τυπο , πες οτι ηταν και πιο δυνατος καποιος , εκανε ανετα επανεκιννηση καρδιας οπως με τον αλλον δε θυμαμαι πως τον λενε τον Σαντιαν.(νομιζω , πανε 2 χρονια+ και τα ξεχασα) Εξαλλου και ο λουφφυ δεν τον νικησε ακριβως , θα τον επινε αλλα ειναι λαστιχο και μπορουσε να τον αγγιξει. Αμα ο Ενελ ηξερε τι παιζει κανονικα και δεν ηταν στον κοσμο του ανετα 500.000.000 μπελλι το κεφαλι του που χει πει κι ο Οντα
50 Απ: ποιός πιστεύει οτι ο enel θα γυρήσει Σαβ 04 Ιουν 2011, 12:18
leon black
παιδιά ο ενέλ είναι δυνατός και θα γυρίσει με το όπλο που εξιστορούν τα ποενγγλιθ .... και μήν κλειδώσεετε αυτό το πόστ μέχρι να γυρήσει για να κάτσω μετά να σας την λέω ρε!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης