Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Το πιο περιεργο Devil Fruit!!!

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 7]

Victoria Roronoa

Victoria Roronoa

Οπα οπα ενα ενα γιατι καποιοι δεν διαβαζουν (δυστιχως )τα μανγκα..1) ο Ζορο εβαλε κιλα? 2) εφαγε φρουτο????? 3) ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ D Roger?>/???? Πλακα σπατε

edit: Το πιο περιεργο φρουτο ειναι του τιπου με τα μακαρονια ....χαλια... Δεν μου αρεσει σιγκεκριμενα τωρα καποιο ...πιστευω αργοτερα θα εχει τα καλα...στα νεξτ επεισοδια

Έχει επεξεργασθεί από τον/την maggie στις Τετ 23 Μαρ 2011, 19:53, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : double post)

Νικολής

Νικολής

Victoria Roronoa έγραψε:Το πιο περιεργο φρουτο ειναι του τιπου με τα μακαρονια ....χαλια... Δεν μου αρεσει σιγκεκριμενα τωρα καποιο ...πιστευω αργοτερα θα εχει τα καλα...στα νεξτ επεισοδια

Ποια μακαρόνια??

Victoria Roronoa

Victoria Roronoa

Ο μαγκας που παλεψε με τον Σαντζι στο τρενο

Kauko

Kauko

εκεινος ο okama με τo ramen kenpo. πολυ σπαστης argh

Ax3ron

Ax3ron

Ρε παιδια τι λετε εχς φρικαρει σοβαρα!!! εχω δει ολα τα επεισοδεια one piece και εχς διαβασει ολα τα manga
Σπόιλερ:
ΠΩΣ ΕΦΑΓΕ ΦΡΟΥΤΟ ΛΥΠΩΝ???
και αν εφαγε τι δυναμη κερδισε αφου με σπα8ια πολεμαει ακομα!!! Και κατι ακομα.....πωσ ξερετε τι 8α γηνει σε επισοδεια μετα-manga τοσο ψαγμενει ειστε??? Εχετε cone με τον ODA???? :haha:

Έχει επεξεργασθεί από τον/την maggie στις Τετ 23 Μαρ 2011, 20:07, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : spoiler)

Kauko

Kauko

Ax3ron έγραψε:Ρε παιδια τι λετε εχς φρικαρει σοβαρα!!! εχω δει ολα τα επεισοδεια one piece και εχς διαβασει ολα τα manga
Σπόιλερ:
και αν εφαγε τι δυναμη κερδισε αφου με σπα8ια πολεμαει ακομα!!! Και κατι ακομα.....πωσ ξερετε τι 8α γηνει σε επισοδεια μετα-manga τοσο ψαγμενει ειστε??? Εχετε cone με τον ODA???? :haha:

Φανταζομαι πως δεν τους παιρνεις στα σοβαρα...
drinking ice tea :D
Σπόιλερ:

Ax3ron

Ax3ron

δλδ σαπηλα σκετη ειναι το forum αφτο 8εσ να μ πεις??? αν ειναι να λετε @@ριες ρε παιδια καντε ξεχωριστο topic μην πεζετε με τον πονο μας!!!! i hate everythin\'
Αν ειναι παω σε κανα σωστο forum............................. paparitsa

Gwgos D. Luffy

Gwgos D. Luffy

ναι ρε παιδια κ γω δν νομιζω ν εχει φαει φρουτο ο ζορο

karamin

karamin

απο οτι εχω ψαξει σε διαφορα φορουμ δεν εχει φαει φρουτο....επισης μην ξεφευγουμε απο το θεμα παιδες....πειτε για τα φρουτα που σας εχουν κανει θετικη ή αρνητικη εντυπωση....

Gwgos D. Luffy

Gwgos D. Luffy

κατα τν γνωμη μου ειναι του sengoku που γινεται budha και εχει και επιθεση beam σαν lazer δηλαδη!

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
Victoria Roronoa έγραψε:Το πιο περιεργο φρουτο ειναι του τιπου με τα μακαρονια ....χαλια... Δεν μου αρεσει σιγκεκριμενα τωρα καποιο ...πιστευω αργοτερα θα εχει τα καλα...στα νεξτ επεισοδια

δεν ήταν φρούτο...

Kauko

Kauko

Ax3ron έγραψε:δλδ σαπηλα σκετη ειναι το forum αφτο 8εσ να μ πεις??? αν ειναι να λετε @@ριες ρε παιδια καντε ξεχωριστο topic μην πεζετε με τον πονο μας!!!! i hate everythin\'
Αν ειναι παω σε κανα σωστο forum............................. paparitsa

Δεν ειπα σε καμια περιπτωση αυτο. Υπαρχει παντα και η πλακα...

Ax3ron

Ax3ron

Πολυ αστιο.....αν ειναι να πς και εγς ενα αστιο!!! Ο ζορο εφαγε τελικα ενα φρουτο που του μεγαλονει το πεος και γαμαει κατι αστια πεδακια που τον κραζουν μεσα σε κατι τετοια γελια forum......... :haha:

maggie

maggie

Victoria Roronoa έγραψε:Οπα οπα ενα ενα γιατι καποιοι δεν διαβαζουν (δυστιχως )τα μανγκα..1) ο Ζορο εβαλε κιλα? 2) εφαγε φρουτο????? 3) ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ D Roger?>/???? Πλακα σπατε

edit: Το πιο περιεργο φρουτο ειναι του τιπου με τα μακαρονια ....χαλια... Δεν μου αρεσει σιγκεκριμενα τωρα καποιο ...πιστευω αργοτερα θα εχει τα καλα...στα νεξτ επεισοδια
1) πως σου ηρθε το οτι εβαλε κιλα? xD...δεν εβαλε παντως...
2)δεν εχει φαει φρουτο...
3)τσου δεν ειναι...ναι πλακα σπανε...

υγ. τα double post καλυτερα να αποφευγονται...μπορεις να κανεις εντιτ :)

Ax3ron έγραψε:Ρε παιδια τι λετε εχς φρικαρει σοβαρα!!! εχω δει ολα τα επεισοδεια one piece και εχς διαβασει ολα τα manga
Σπόιλερ:
δεν ειναι ψαγμενοι, τρολλ ειναι -_-...
επισης εισαι στο ανιμε section, προσοχη με τα spoiler...
ο ζορο δεν εχει φαει φρουτο...οτι και να πει ο Johnyman και ο Shadow μην το παρετε και πολυ σοβαρα... daaamn!

@Johnyboy & geek: παντε σε αλλο τοπικ να τρολλαρετε, αφηστε το αυτο plz plz plz

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
maggie έγραψε:
@Johnyboy & geek: παντε σε αλλο τοπικ να τρολλαρετε, αφηστε το αυτο plz plz plz

επειδή το ζητάει αντμιν,θα το δεχτώ

επίσης η πλάκα από μέρους μας είναι πάντα καλοπροαίρετη,δεν σκοπεύουμε να σας θίξουμε,αλλά μην ακούμε και ''διάφορα'' από μεριά σας όταν τελικά την πατάτε.οκ?

αυτό που είπες είναι προσβλητικό.το προσπερνάω επειδή όλα ξεκίνησαν από μία πλάκα(που δεν την κατάλαβες hot )
αν δεν σου αρέσει το φόρουμ,δεν σε κρατάει κάτι εδώ...
από εδώ και πέρα πιο σεμνά

και κάτι τελευταίο
δεν ειναι ψαγμενοι, τρολλ ειναι -_-...
είμαστε ψαγμένοι geek

manos-sk8

manos-sk8

ρε ο ζορο δεν εχει φαει φρουτο μην λετε ασυναρτησειες :conf: aaaaaah! damn i am dying.

Shadow Ace

Shadow Ace

Imba Troll.
at girls:

TITS OR GTFO

at boys

OR GTFO

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
yahoo yahoo yahoo yahoo
sorry sorry sorry sorry

manos-sk8

manos-sk8

Shadow Ace έγραψε:at girls:

TITS OR GTFO

at boys

OR GTFO
aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! ellefson is dead. ellefson is dead. ellefson is dead. OMFG?! WTF?! OMFG?! WTF?! OMFG?! WTF?! OMFG?! WTF?! pwned! pwned! pwned! pwned! pwned! damn i am dying. damn i am dying. damn i am dying. damn i am dying. damn i am dying. kill yourself kill yourself kill yourself kill yourself kill yourself kill yourself kill yourself kill yourself kill yourself kill yourself kill yourself kill yourself

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
αν δεν έχεις κάτι να δείξεις,παρακαλώ να περάσεις έξω

Fallenangie

Fallenangie

Καλε τι ειναι τουτο???
Σπόιλερ:

Περα απ την πλακα....
Για μενα ολα περιεργα ειναι,γιατι δεν ειναι φυσιολογικα.

Shadow Ace

Shadow Ace

Imba Troll.
Johnyman έγραψε:αν δεν έχεις κάτι να δείξεις,παρακαλώ να περάσεις έξω

μονοημερη αποβολη στο ελαχιστο νομιζω...

MAVERICK

gia sas..molis grafthka sthn parea tou straw-hat's crew.....auta pou lete gia ton zoro den uparxei periptwsh na isxioun.....o tupos exei kai 8a sunxhsei na exei apo ta kalutera spa8ia tou kosmou....ti na to kanei to frouto tou diavolou...apo monos tou kai mono einai diavolos...

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
συμφωνώ με αυτά που λες,απορώ και εγώ ο ίδιος πως ο Shadow Ace έγραψε τέτοιες χαζομάρες

το μόνο πράγμα που θα ήθελα να προσέξεις,είναι τα γκρίκλις..απαγορεύονται ;)

Victoria Roronoa

Victoria Roronoa

3 πουλακια καθονταν στον καμπο της Αθηνας....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης