Aμαν καλως τον αγαπημενο μου Ναυαρχο....σκανε και μυτη τετοιοι εδω περα?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
102 Απ: Το πιο περιεργο Devil Fruit!!! Παρ 19 Αυγ 2011, 15:37
iFiVa
Για μενα το πιο παραξενο df το εχεο ο law.....
Του Lucci :xD:
εγω σκεφτικα να ειναι σαν αυτους που κυκλοφορουν τα βραδια με κλεμενα ρολογια κινητα τα παντα στο μπουφαν τους....που σε πλισιαζουν ανοιγουν το μπουφαν τους βλεπεις δεξια αριστερα κρεμασμενα τοσα πραγματα και σου λενε ενδιαφερεσε???
karamin έγραψε:απο τα φρουτα που σε κανουν ζωο ποιο νομιζετε οτι ειναι το καλυτεο;;π.χ. το φρουτο που εκανε λεοπαρδαλη εναν απο τους cp9..
Kauko έγραψε:αυτος θα μπορουσε να δουλευει στην παραλια να πουλαει τσαντες μαιμου, αγαλματακια, σι ντι, παπουτσια, βραχιολακια (ακουνα ματατα πως στο διαολο τα λενε). Και αν ερθει η δημοτικη αστυνομια τα βαζει ολα μεσα και ειναι αρχοντας. Και κουβαλαει και οσα θελει :xD:
εγω σκεφτικα να ειναι σαν αυτους που κυκλοφορουν τα βραδια με κλεμενα ρολογια κινητα τα παντα στο μπουφαν τους....που σε πλισιαζουν ανοιγουν το μπουφαν τους βλεπεις δεξια αριστερα κρεμασμενα τοσα πραγματα και σου λενε ενδιαφερεσε???
103 Απ: Το πιο περιεργο Devil Fruit!!! Παρ 19 Αυγ 2011, 15:42
????????
[quote="iFiVa"]Για μενα το πιο παραξενο df το εχεο ο law.....
οχι ρε ο λουσι ηταν τιγρης λεοπαρδαλη ηταν ο μυτογκας
karamin έγραψε:απο τα φρουτα που σε κανουν ζωο ποιο νομιζετε οτι ειναι το καλυτεο;;π.χ. το φρουτο που εκανε λεοπαρδαλη εναν απο τους cp9..
104 Απ: Το πιο περιεργο Devil Fruit!!! Παρ 19 Αυγ 2011, 15:43
Johnyman
oh god!
καμηλοπάρδαλη ήταν ο kaku
δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τις βούλες πουλάκι μου?που να σου βάλει στο παιχνίδι ο όντα τον ιαγουάρο και τον γατόπαρδο
δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τις βούλες πουλάκι μου?που να σου βάλει στο παιχνίδι ο όντα τον ιαγουάρο και τον γατόπαρδο
105 Απ: Το πιο περιεργο Devil Fruit!!! Παρ 19 Αυγ 2011, 15:48
????????
πουλακι μου ακουω να αποκαλεις τον καινουργιο και ανυσηχο λιγακι... :xD:Johnyman έγραψε:oh god!
106 Απ: Το πιο περιεργο Devil Fruit!!! Παρ 19 Αυγ 2011, 15:50
Johnyman
εσένα λέω ρε βλήτο με πόδια
107 Απ: Το πιο περιεργο Devil Fruit!!! Παρ 19 Αυγ 2011, 15:55
????????
εε τοτε δν στεκεις αφου εγω λεω οτι ο λουσι ηταν τιγρης και ο μυτογκας ο κακου ηταν καμηλοπαρδαλη...^_^
108 Απ: Το πιο περιεργο Devil Fruit!!! Παρ 19 Αυγ 2011, 15:59
Johnyman
[quote="ReBoRn23"]
δες καλύτερα..κι αν εννοείς τον Jyabura,τότε τι να σου πω?
iFiVa έγραψε:Για μενα το πιο παραξενο df το εχεο ο law.....karamin έγραψε:απο τα φρουτα που σε κανουν ζωο ποιο νομιζετε οτι ειναι το καλυτεο;;π.χ. το φρουτο που εκανε λεοπαρδαλη εναν απο τους cp9..
δες καλύτερα..κι αν εννοείς τον Jyabura,τότε τι να σου πω?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Johnyman στις Παρ 19 Αυγ 2011, 16:01, 1 φορά
109 Απ: Το πιο περιεργο Devil Fruit!!! Παρ 19 Αυγ 2011, 15:59
????????
οχι εσυ δες καλυτερα
- Σπόιλερ:
- ελα ελα πλακα σ κανω :haha:
110 Απ: Το πιο περιεργο Devil Fruit!!! Παρ 19 Αυγ 2011, 16:37
iFiVa
ReBoRn23 έγραψε:πουλακι μου ακουω να αποκαλεις τον καινουργιο και ανυσηχο λιγακι... :xD:Johnyman έγραψε:oh god!
Δεν ρωτησε ποιος γινεται καμηλοπαρδαλη ρωτησε πιο ειναι το καλυτερο devilfruit απο αυτα που ειχαν οι cp9.....τον kaku kai to devilfruit του το ανεφερε σαν παραδειγμα!!!
omg τι iQ εχεις?
112 Απ: Το πιο περιεργο Devil Fruit!!! Παρ 19 Αυγ 2011, 16:44
karamin
ναι ρε φιλε....IQ ραδικιου;;;αχαχαχαχαχαχαχαχ....
113 Απ: Το πιο περιεργο Devil Fruit!!! Παρ 19 Αυγ 2011, 19:57
Johnyman
iFiVa έγραψε:ReBoRn23 έγραψε:πουλακι μου ακουω να αποκαλεις τον καινουργιο και ανυσηχο λιγακι... :xD:Johnyman έγραψε:oh god!
Δεν ρωτησε ποιος γινεται καμηλοπαρδαλη ρωτησε πιο ειναι το καλυτερο devilfruit απο αυτα που ειχαν οι cp9.....τον kaku kai to devilfruit του το ανεφερε σαν παραδειγμα!!!
omg τι iQ εχεις?
σε ποιόν αναφέρεσαι?αλλά σε όποιον κι αν αναφέρεσαι,δεν ισχύουν αυτά που λες
114 Απ: Το πιο περιεργο Devil Fruit!!! Δευ 10 Οκτ 2011, 20:45
ZisAkiS
karamin έγραψε:λετε ο Zoro να εφαγε κανενα φρουτακι και να μας στηλει;;;
μπαα... δυσκολο...αφου καθε φορα που ο Luffy η κανας αλλος πεσουν μεσα στην θαλλασα αυτος βουταει να τους πιασει... και στο 518 βουλιαξε με ενα ξεωο πλοιο και μετα βγηκε πανω χωρις προβλημα... οποτε...
115 Απ: Το πιο περιεργο Devil Fruit!!! Δευ 10 Οκτ 2011, 22:07
Mike13
Τα ποιο περιεργα για μενα ειναι τα εξεις:
Hana Hana no mi(Robin)
Fow Fow no mi(Golden Lion)
Hana Hana no mi(Robin)
Fow Fow no mi(Golden Lion)
116 Απ: Το πιο περιεργο Devil Fruit!!! Τρι 11 Οκτ 2011, 15:09
luffy_is_paok
ναι ομως δεν θυμαμαι καμια περιπτωση να πεφτει ο ζορο στο νερο και στο 518 που λες το πλοιο βγηκε μονο του στην επιφανεια δεν κολιμπησε για να βγει :conf:ZisAkiS έγραψε:karamin έγραψε:λετε ο Zoro να εφαγε κανενα φρουτακι και να μας στηλει;;;
μπαα... δυσκολο...αφου καθε φορα που ο Luffy η κανας αλλος πεσουν μεσα στην θαλλασα αυτος βουταει να τους πιασει... και στο 518 βουλιαξε με ενα ξεωο πλοιο και μετα βγηκε πανω χωρις προβλημα... οποτε...
117 Απ: Το πιο περιεργο Devil Fruit!!! Τρι 11 Οκτ 2011, 18:59
stelios_fx
Απο τα πιο περιεργα φρουτα ειναι του Eustass κατα την γνωμη μου...
118 Απ: Το πιο περιεργο Devil Fruit!!! Τετ 19 Οκτ 2011, 20:37
ZisAkiS
luffy_is_paok έγραψε:ναι ομως δεν θυμαμαι καμια περιπτωση να πεφτει ο ζορο στο νερο και στο 518 που λες το πλοιο βγηκε μονο του στην επιφανεια δεν κολιμπησε για να βγει :conf:ZisAkiS έγραψε:karamin έγραψε:λετε ο Zoro να εφαγε κανενα φρουτακι και να μας στηλει;;;
ναι ρε... αλλα θα εμενε στον πατο αν ειχε φαει φρουτο... :conf: και εδω δεν λεει τιποτα για φρουτο... http://onepiece.wikia.com/wiki/Roronoa_Zoro
editΠαιδες... το πιο τρελο φρουτο κατα την γνωμη μου ειναι του Scratchmen Apoo... (αυτος με την μουσικη...) παει την φραση "παιζει εμ τον εαυτο του" σε ενα αλλο επιπεδο!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την maggie στις Τετ 19 Οκτ 2011, 20:46, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : double post)
119 Απ: Το πιο περιεργο Devil Fruit!!! Τετ 19 Οκτ 2011, 20:48
maggie
τα double post καλυτερα να αποφευγονται, αν θες να προσθεσεις κατι στο ποστ σου απλα πατα το κουμπακι edit πανω δεξια..τωρα το εκανα εγω για εσενα.
120 Απ: Το πιο περιεργο Devil Fruit!!! Τετ 19 Οκτ 2011, 23:27
luffy_is_paok
τι να σου πω εχω μπερδευτει :conf: :conf:ZisAkiS έγραψε:luffy_is_paok έγραψε:ναι ομως δεν θυμαμαι καμια περιπτωση να πεφτει ο ζορο στο νερο και στο 518 που λες το πλοιο βγηκε μονο του στην επιφανεια δεν κολιμπησε για να βγει :conf:ZisAkiS έγραψε:karamin έγραψε:λετε ο Zoro να εφαγε κανενα φρουτακι και να μας στηλει;;;
ναι ρε... αλλα θα εμενε στον πατο αν ειχε φαει φρουτο... :conf: και εδω δεν λεει τιποτα για φρουτο... http://onepiece.wikia.com/wiki/Roronoa_Zoro
editΠαιδες... το πιο τρελο φρουτο κατα την γνωμη μου ειναι του Scratchmen Apoo... (αυτος με την μουσικη...) παει την φραση "παιζει εμ τον εαυτο του" σε ενα αλλο επιπεδο!!!
121 Απ: Το πιο περιεργο Devil Fruit!!! Τετ 06 Ιουν 2012, 02:31
Santouryuu
σιγουρα υπαρχουν πολλα περιεργα και εντελως ακυρα....
οπως τα ελατηρια του μπελαμι και ο βαλτος του καριμπου
οπως τα ελατηρια του μπελαμι και ο βαλτος του καριμπου
122 Απ: Το πιο περιεργο Devil Fruit!!! Πεμ 19 Ιουλ 2012, 14:04
Choperfan
ο βαλτος μια χαρα ειναι αν ηξερε να το χρησιμοποιουσε πιο καλα
123 Απ: Το πιο περιεργο Devil Fruit!!! Πεμ 19 Ιουλ 2012, 15:16
Xrhstos D. Kol
Βασικα δεν ξερουμε πως τον χρησιμοποιει.
124 Απ: Το πιο περιεργο Devil Fruit!!! Πεμ 19 Ιουλ 2012, 15:59
core
Ναι δεν έχουμε δει κάτι ακόμα αλλά κάτι μου λέει ότι θα είναι δυνατός….
Εξάλλου δεν θα έχει τυχαία και 289 εκατομμύρια (περίπου)…..
Εξάλλου δεν θα έχει τυχαία και 289 εκατομμύρια (περίπου)…..
125 Απ: Το πιο περιεργο Devil Fruit!!! Παρ 20 Ιουλ 2012, 17:02
Choperfan
α ναι το ξεχασα δε τοχει δειξει ακομη στο ανιμε
- Σπόιλερ:
- απο τις κρυφες ματιες που ριχνω στο μανγκα δεν ειναι και πολυ καλος
δεν θα σας πως τι θα παθει γιατι θα σποιλαρεται τον ευατο σας :haha:
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης