Εμεις ειμαστε ομως που τον κάνουμε μοναδικό απο τους περισσότερους άψυχους πλανήτες (υπογραμμίζω περισσότερους γιατι στατιστικά δεν είμαστε σίγουρα μόνοι)yagamidimitris έγραψε:Συνειδητοποιείστε πόσο ασήμαντος είναι στην πραγματικότητα ο μικρός κόσμος σας...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
126 Απ: Φιλοσοφικες Αναζητησεις. Παρ 21 Οκτ 2016, 01:09
Scarlet D.
127 Απ: Φιλοσοφικες Αναζητησεις. Παρ 21 Οκτ 2016, 01:10
Santouryuu
ο ακέφαλος τύπος στο άβαταρ του elidor στο δεξί χέρι κρατάει ένα oddish η μου φαίνεται;
και μην ακούσω μαλακίες ότι δεν είναι φιλοσοφικό ερώτημα αυτό!
128 Απ: Φιλοσοφικες Αναζητησεις. Παρ 21 Οκτ 2016, 01:15
Scarlet D.
το οτι ποτε δεν καταλαβα τι αντιπροσωπευει αυτο το αβαταρ ειναι αλήθεια εγω νομίζω οτι ο τύπος αντιπροσωπεύει έναν ανεγκέφαλο άνθρωπο (χωρις παιδία) που στο ένα χέρι κρατάει χόρτο (ένδειξη εξάρτησης σε υλιστικά αγαθα) και στο άλλο ένα μαχαίρι (υποδικνείει οτι ο ανεγκέφαλος άνθρωπος θα πράξει φώνο εύκολα και χωρις να σκεφτεί το τι θα φέρει αυτη του η ενέργια)...Santouryuu έγραψε:ο ακέφαλος τύπος στο άβαταρ του elidor στο δεξί χέρι κρατάει ένα oddish η μου φαίνεται;
edit: επίσης διακρίνω να έχει μια νεκροκεφαλή στην περιοχή που βρήσκεται το αναπαραγωγικό όργανο συμβολιζοντας τον θάνατο που μπορει να προκαλέσει σε πολλές ανθρώπινες ζωές παιδιών η κακή χρήση αυτού.
129 Απ: Φιλοσοφικες Αναζητησεις. Παρ 21 Οκτ 2016, 01:19
Deathracer2009
Εισαι γεννημενος για ψυχολογος. Τι κανεις εδω περα;
130 Απ: Φιλοσοφικες Αναζητησεις. Παρ 21 Οκτ 2016, 01:21
.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την yagamidimitris στις Τρι 23 Φεβ 2021, 22:59, 1 φορά
131 Απ: Φιλοσοφικες Αναζητησεις. Παρ 21 Οκτ 2016, 01:21
Scarlet D.
δεν ξέρω πως το κάνω αλλά κάπως έτσι έπαιρνα 19 και 20 στην λογοτεχνία στο λυκειο...Deathracer2009 έγραψε:Εισαι γεννημενος για ψυχολογος. Τι κανεις εδω περα;
yagamidimitris έγραψε:Μαλάκα έχει πονέσει η κοιλιά μου από τα γέλια.
εμενα να δεις που τα γράφω
132 Απ: Φιλοσοφικες Αναζητησεις. Παρ 21 Οκτ 2016, 01:23
Shikkoku
Μπορεί να είμαστε μικροί κι ασήμαντοι, δεν παύουμε όμως να είμαστε κομμάτι αυτού του παζλ που λέγεται πραγματικότητα.
133 Απ: Φιλοσοφικες Αναζητησεις. Παρ 21 Οκτ 2016, 01:40
Patty D.Luffy
To 19 ήταν απάντηση σε προηγούμενη ερώτηση.
Φίλτατε Ντεθ βρίσκω το σετάκι σου άκρως φιλοσοφιμένο.
Φίλτατε Ντεθ βρίσκω το σετάκι σου άκρως φιλοσοφιμένο.
134 Απ: Φιλοσοφικες Αναζητησεις. Παρ 21 Οκτ 2016, 08:34
Santouryuu
Εγω λεω οτι η πικ αναπαραστα καποιον που απεβιωσε την ωρα που εκανε πεοληχεια στον εαυτο του και το κρανιο του εμεινε κολλημενο στα γενετησια του οργανα... Τα χορτα που κρατει στη χειρα του, συμβολιζουν τα ραδικια που βλεπει αναποδα!
135 Απ: Φιλοσοφικες Αναζητησεις. Παρ 21 Οκτ 2016, 08:59
Kamikaze
Ναι, ναι, ναι. Και θα το ξαναπώ ΝΑΙ!!!!yagamidimitris έγραψε:Αν ο Light Yagami ήταν πραγματικός και κυριαρχούσε θα ήταν ο κόσμος ένα καλύτερο μέρος;
Και φρόντισε να μη ζήσει κανείς που θα μπορεί να επαναφέρει τα αρχαία όπλα(αν και του το κατέστρεψε ο Kuzan που άφησε τη Robin να ζήσει).Santouryuu έγραψε:το μόνο καλό που έκανε ο sakazuki είναι που έφαγε ace... ελπίζω να ψοφήσει
~Santouryuu~ 21.10.2016
Και έκανε τους Ναυτικούς να νικήσουν στη Marineford(MF χωρίς Saka=νίκη των WB).
Και έκανε το ισχυρότερο Ναυτικό στην ιστορία του Ναυτικού.
Και ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. Το έχω πει ήδη.
~ sandokanthanos ~ 29.5.2016
Και για να είμαι on topic αυτή τη στιγμή ο μελλοντικός εαυτός μας μας βλέπει μέσω των αναμνήσεων...
136 Απ: Φιλοσοφικες Αναζητησεις. Παρ 21 Οκτ 2016, 10:11
Santouryuu
sandokanthanos έγραψε:Ναι, ναι, ναι. Και θα το ξαναπώ ΝΑΙ!!!!yagamidimitris έγραψε:Αν ο Light Yagami ήταν πραγματικός και κυριαρχούσε θα ήταν ο κόσμος ένα καλύτερο μέρος;Και φρόντισε να μη ζήσει κανείς που θα μπορεί να επαναφέρει τα αρχαία όπλα(αν και του το κατέστρεψε ο Kuzan που άφησε τη Robin να ζήσει).Santouryuu έγραψε:το μόνο καλό που έκανε ο sakazuki είναι που έφαγε ace... ελπίζω να ψοφήσει
~Santouryuu~ 21.10.2016
Και έκανε τους Ναυτικούς να νικήσουν στη Marineford(MF χωρίς Saka=νίκη των WB).
Και έκανε το ισχυρότερο Ναυτικό στην ιστορία του Ναυτικού.
Και ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. Το έχω πει ήδη.
~ sandokanthanos ~ 29.5.2016
Και για να είμαι on topic αυτή τη στιγμή ο μελλοντικός εαυτός μας μας βλέπει μέσω των αναμνήσεων...
μονοχιτο τον ειχει ο jiji
137 Απ: Φιλοσοφικες Αναζητησεις. Παρ 21 Οκτ 2016, 12:07
Aldark
Πήγα να κάνω meaningful post που σας τη λέει για οφφτοπικ , αλλα νομιζα οτι ήμασταν στη γενική και έκανα λάθος~
οπότε απλά απαντήστε σ'αυτά ξερωγω
https://roadhouse.gr/3407
οπότε απλά απαντήστε σ'αυτά ξερωγω
https://roadhouse.gr/3407
138 Απ: Φιλοσοφικες Αναζητησεις. Παρ 21 Οκτ 2016, 12:17
Santouryuu
8. Οι γοργόνες κάνουν απολέπιση;
Όχι, άλλα χέζουν. Μου το είπε ο Λούφης.
Όχι, άλλα χέζουν. Μου το είπε ο Λούφης.
139 Απ: Φιλοσοφικες Αναζητησεις. Παρ 21 Οκτ 2016, 12:27
Tcixlas
έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο τυχεροί είσαστε που δεν γινατε απλά μια πίπα?
140 Απ: Φιλοσοφικες Αναζητησεις. Παρ 21 Οκτ 2016, 14:19
Scarlet D.
[adm]Λοιπόν θέλω να το κάνω λιανά. Εδώ δεν είναι μέρος για να συζητάτε για One Piece, εδώ είναι το off-topic corner, εδώ μιλαμε για τα ΠΑΝΤΑ εκτος απο One Piece (εκτος απο κανα reference, αυτό ειναι δεκτόν). Αν θελετε να μιλήσετε για το τι εκανε ο Sakazukaros και ο Jiji στο παιδιο της μαχης πειτε τα σε ενα αντιστοιχο τοπικ.
Για τώρα -25% και στους δυο σας (yagamidimitris, santouryuu)[/adm]
Για τώρα -25% και στους δυο σας (yagamidimitris, santouryuu)[/adm]
141 Απ: Φιλοσοφικες Αναζητησεις. Παρ 21 Οκτ 2016, 14:24
.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την yagamidimitris στις Τρι 23 Φεβ 2021, 22:59, 1 φορά
142 Απ: Φιλοσοφικες Αναζητησεις. Παρ 21 Οκτ 2016, 16:46
Shikkoku
Μόνο και μόνο που ήμουν το καλύτερο σπέρμα νιώθω τυχερός..O Τανάση έγραψε:έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο τυχεροί είσαστε που δεν γινατε απλά μια πίπα?
143 Απ: Φιλοσοφικες Αναζητησεις. Παρ 21 Οκτ 2016, 18:29
Kamikaze
Δεν το έδειξε πάντως. 2 hits του έριξε και ήταν κομπλέ. Όταν του έριξε ο άλλος όμως 2 hits του έκαναν μνήμα. Ο Sakazuki δέχθηκε μεγαλύτερο damage από το Newgate και μπόρεσε να σηκωθεί σε μερικά δεύτερα, να ανοίξει τούνελ μέχρι τον Luffy, να παλέψει με Iva, Commanders & Crocodile, να πάει να αντιμετωπίσει Teach & ΣΙΑ μόνος του και να τα βάλει με Kuzan για 10 μέρες και να το νικήσει. Α και μετά τη Marineford δεν είχε ούτε ένα τραύμα ενώ ο άλλος είχε μισό κεφάλι και καρέκλα δίπλα στον Άγιο Πέτρο.Santouryuu έγραψε:
μονοχιτο τον ειχει ο jiji
ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ON TOPIC
Τι θα γίνει αν ο Πινόκιο πει "λέω ψέμματα";
144 Απ: Φιλοσοφικες Αναζητησεις. Παρ 21 Οκτ 2016, 18:54
Santouryuu
Φιλοσοφικες/ρητορικες ερωτησεις...
Ο σακαζουκι-λαβερ θα την γλυτωσει επειδη εγραψε ενα "για να ειμαι ον τοπικ" της πλακας;
Τελικα ποσα απιδια χωραει ο σακος;
Ο σακαζουκι-λαβερ θα την γλυτωσει επειδη εγραψε ενα "για να ειμαι ον τοπικ" της πλακας;
Τελικα ποσα απιδια χωραει ο σακος;
145 Απ: Φιλοσοφικες Αναζητησεις. Παρ 21 Οκτ 2016, 18:59
Shikkoku
Γιατί το παρδαλό κατσίκι έχει διαφορετική αίσθηση του χιούμορ από τα υπόλοιπα κατσίκια;
146 Απ: Φιλοσοφικες Αναζητησεις. Παρ 21 Οκτ 2016, 19:00
Kamikaze
Try itSantouryuu έγραψε:Φιλοσοφικες/ρητορικες ερωτησεις...
Για τον ίδο λόγο που το καλύτερο γέλιο το έχει ο τελευταίος.Γιατί το παρδαλό κατσίκι έχει διαφορετική αίσθηση του χιούμορ από τα υπόλοιπα κατσίκια;
Το έχει σκεφτεί κανείς πόσοι άλλοι "πλανήτες Γη" ήταν στην θέση μας πριν καν δημιουργηθεί το ηλιακό σύστημά μας;
147 Απ: Φιλοσοφικες Αναζητησεις. Παρ 21 Οκτ 2016, 19:25
Shikkoku
Έτοιμος~
Εννοείς στην θέση που είμαστε εμείς ή πλανήτες όμοιοι με τον δικό μας;
Εννοείς στην θέση που είμαστε εμείς ή πλανήτες όμοιοι με τον δικό μας;
148 Απ: Φιλοσοφικες Αναζητησεις. Παρ 21 Οκτ 2016, 21:18
Kamikaze
Στην θέση που είμαστε εμείς. Πλανήτες όμοιοι με το δικό μας γενικά στο σύμπαν σίγουρα υπήρξαν και υπάρχουν.
149 Απ: Φιλοσοφικες Αναζητησεις. Παρ 21 Οκτ 2016, 22:27
Scarlet D.
Δειτε ενα βιντεο απο έναν τύπο στο youtube, είναι μια γυναίκα η οποία πεθαίνει στο σπίτι της και ενώ τρώει και πριν απο τον θάνατο της λεεί κάτι ακαταλαβίστηκα. Μετα το βίντεο παίζει ανάποδα και λεεί "There is nothing"
Αυτός που εφτιαξε το βίντεο θέλει να μας δείξει την άποψή του οτι μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα. Αντριχιαστικο θα ελεγα
Αυτός που εφτιαξε το βίντεο θέλει να μας δείξει την άποψή του οτι μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα. Αντριχιαστικο θα ελεγα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης