Patty D Luffy έγραψε:Εγώ έχω νε δω απο τότε που ξεκίνησε το arc!!! :haha:
Πως αντεχεις? εγω δεν θα την εβγαζα μονο με το μανγκα....
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Patty D Luffy έγραψε:Εγώ έχω νε δω απο τότε που ξεκίνησε το arc!!! :haha:
αχχαχαχχαχα like bossOro Jackson έγραψε:emena mou ti spaei pou th fwnh tou luffy thn kanei gynaika..an kai den fenetai, mono omws pou to kserw ksenerwnw..
kai epeishs mou ti spaei pou o sanji einai mounodoulos kai den gamaei..An htan sthn ellada 2os gousgounis tha eixe ginei..
The Strongest έγραψε:καλά το Dragon Ball δεν έχει τελειώσει .... ή τα βλέπεις σε επανάληψη ???
Patty D Luffy έγραψε:Έλα καλε, τώρα αυτή την περίοδο βλέπω τα Dragon Ball Kai, DRRR , και προσπαθώ να τελειώσω το Steins Gate :xD:
Oro Jackson έγραψε:emena mou ti spaei pou th fwnh tou luffy thn kanei gynaika..an kai den fenetai, mono omws pou to kserw ksenerwnw..
kai epeishs mou ti spaei pou o sanji einai mounodoulos kai den gamaei..An htan sthn ellada 2os gousgounis tha eixe ginei..
αχχαχ εκφρασου ωπος θες στα @@@ σου ολλαOro Jackson έγραψε:καλα ο choper ειναι πουτανοσκυλο..λογικο..
Dimis έγραψε:Προσεχε λιγο τα λογια σου
εχεις ακουση αλλον να κατεβαζη χριστοπαναγιες μεσα στο φορουμ?Oro Jackson έγραψε:ναι εχετε δικιο..συγνωμη..
ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΙΝΑΙ FORUM ΓΙΑ ΤΟ ONE PIECE! ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ANIME? ..εγω σας πειραξα..
One Piece Gr » One Piece » Γενική Συζήτηση One Piece » Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης